anus-hka 21.08.15, 07:48 ...kiedy oglądam wiadomości...czuje sie jak ten arbuz Arbuzowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Czasami 22.08.15, 11:50 Czasem tak sie czujemy, ale póxniej wszystko składa sie ponownie w całość jakoś funkcjonujemy.... PeeS. Nie znoszę arbuza Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czasami 23.08.15, 16:30 Lubię arbuzy.Mniam. ale nie lubię stanu ,który ten biedny tłamszony arbuz reprezentuje staram się go unikać poprzez dystans i sarkazm ...a nawet gniew. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czasami 23.08.15, 16:45 Dawno temu popapusiałam arbuza w pośpiechu razem z tymi czarnymi pesteczkami... odbiło się to na moim dobrym samopoczuciu i w związku z tym znielubiłam onego... Nikt takiego stanu nie lubi, czasem trzeba długo czekać, by przestało tłamsić... na szczęście to przemija..z bólem.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czasami 23.08.15, 17:04 a jak spapusiałaś to odkryłaś ,że biedakowi wstrzyknięto strzykawką procenty? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czasami 23.08.15, 17:04 ale ale co z tymi pestkami? zwykle się oddalają)) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czasami 23.08.15, 18:19 Wchłoniete razem z miąższem na chwilę się oddaliły, by wrócić z podwójną mocą i zmusić mnie do wydalenia jamą, którą wlazły. Lubię melon żółty...dojrzały jest przepyszny Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czasami 23.08.15, 18:25 Podczas ostatnich upałów zimny arbuz i lody trzymały mnie przy życiu...cale szczęście ze obyło się bez sensacji... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czasami 23.08.15, 18:30 Czyli chłodziłaś się od..wewnątrz ) będzie jeszcze okazja do powtórki - ida upały Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czasami 23.08.15, 18:42 No nie wiem czy sie cieszyć czy nie...nad morzem mogą być Odpowiedz Link
super.halusia Re: Czasami 23.08.15, 18:52 Jak dla mnie na upały,arbuz jest wspaniały,bez pestek i z lodówki Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czasami 23.08.15, 19:03 super.halusia napisała: > Jak dla mnie na upały,arbuz jest wspaniały,bez pestek i z lodówki Tak zachwalacie...może sie jeszcze przekonam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czasami 23.08.15, 19:05 anus-hka napisała: > No nie wiem czy sie cieszyć czy nie...nad morzem mogą być Pewnie, że trzeba się cieszyć, ale... susza potworna, studnie ludziom wysychają, deszczu nie ma... przyznam się, że nie spodziewałam sie tak upalnego lata Odpowiedz Link