21.04.16, 00:36
mi wymruczy kołysankę?? https://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif...kce spać!!!!
Obserwuj wątek
    • anus-hka Re: Kto 21.04.16, 07:38
      na zaś.....
      Kołysanka góralska
    • cambria1.2 Re: Kto 21.04.16, 08:48
      Razem z dobranocką

• rudka-a Re: Kto 21.04.16, 20:40
        Najpierw obowiązkowo owsianka suspicious wink)
        • zegor Re: Kto 21.04.16, 20:42
          Oczywiście dla Tropci

bo ja bym już nie usnął tongue_out
          • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 20:46
            Dla Tropci....Tropcia lubi smile
            ja tez nie pogardzę big_grin
            a może usnałbyś, by...nie pamietać, że jadłeś taka mleczankę big_grin
            • zegor Re: Kto 21.04.16, 20:49
              Niestety.....
              ja po takich potrawach bardzo się ....wzruszam wink
              widok nie jest godny zapamiętania a i usnąć było by Ci trudno wink
              • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 20:52
                Był taki czas, że moja reakcja była podobna, ale jakos tak samo się zmieniło smile
                Wieczorem mogę, ale nie daj Panie na śniadanie uncertain
                dzisiejsza jajecznica ze szczypiorkiem dała mi równo popalić...
                trawiłam ją długo i boleśnie....koszmar smile
                • zegor Re: Kto 21.04.16, 20:55
                  Jadam lekkostrawnie,szynka,baleron,polędwica,ale tu już kręcę nosem wink
                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:00
                    Z lekkostrawnych, to jeszcze golonke preferuję i dobrego tatara wink
                    byle nie naleśniki..wink
                    • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:02
                      Naleśnik nie,chociaż przez skojarzenia placki ziemniaczane za mną łążą wink
                      Nie powiem nawet o plackach po węgiersku big_grin
                      • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:07
                        Nieee!..nic nie mów...
                        omińmy ten temat suspicious nie wspominaj o gulasiku, surówkach...suspicious
                        niech to będzie temat tabu big_grin
                        aaa, zadowolę się cukiereczkiem w czekoladzie tylko smile)))))))
                        • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:09
                          To ja skoczę bo udko....z lodówki wink
                          • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:11
                            Na zimno? suspicious
                            wolę ciepłe smile)
                            aaa, zagladnę i ja, co tam w tej lodówce leżakuje wink)
                            • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:17
                              U mnie długo nie poleży,musiało by mieć zęby,gryźć i warczeć wink
                              • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:21
                                I prawidłowo smile to nie jest do leżenia, tylko do jedzenia wink
                                też dzisiaj kupiłam, jutro zrobię troche galaretki drobiowej, bo..łazi za mną uporczywie smile)
                                • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:22
                                  O,też bym nie pogardził wink
                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:24
                                    Ciekawe,czy po takich tematach Tropcia pójdzie spać,czy zagłębi się w czeluściach lodówki ????
                                    • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:27
                                      A to zależy, czy ma silna wolę, by powiedzieć - niee!, nie idę smile
                                      u mnie krucho z tym jest, wiec juz poczłapałam smile
                                      nawet niezła ta kiełbaska myśliwska big_grin
                                      • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:28
                                        Nie mam.......kiełbasy myśliwskiej wink
                                        • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:31
                                          Wiesz, jak to mówią wink
                                          że nie można mieć wszystkiego w życiu..
                                          trochę to niesprawiedliwe jest, ale cóż zrobić..
                                          nic, tylko pokornie się zgodzic wink)
                                          • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:33
                                            Jutro sobie kupię,kto bogatemu zabroni ?????

wink
                                            • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:34
                                              Nie ma takiego ktosia smile
                                              gdzieś trzeba w końcu lokować gotówkę wink)
                                              • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:35
                                                W wory ! ! !
                                                A gdzie te wory ????
                                                Pod oczami !
                                                • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:36
                                                  I nad paskiem od spodni wink
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:38
                                                    Ahaaaaaa smile) to ja w..pończochę suspicious
                                                    ale.....nie noszę pńończoch..
                                                    to może do cukierniczki?
                                                    pod pościel w szafie?
                                                    gdzie jeszcze można (u)lokować wink wink
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:44
                                                    Jakoś pończochy mi się tak dobrze kojarzą....big_grin
                                                    Mniej zachodu....i nie o kompas mi chodzi big_grin
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:47
                                                    No, haha big_grin
                                                    a potem wymyslili te wstrętne rajstopy wink
                                                    ale, aleee....teraz można tez kupić extra pończoszki wink)
                                                    fikuśne i nie trzeba pasa, by je trzymały wink
                                                    pamietam, jak babcia wsadzała guziczek, by zapiąć klamerkę wink)))))
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 21:49
                                                    Takie samonośne....podobały by mi się wink
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 21:58
                                                    Chyba na kimś??
                                                    wink nie?? big_grin
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 22:02
                                                    Oczywiście ! ! !
                                                    Na moich włosach zaraz by się potargały wink
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 22:12
                                                    No, nie, nieeeee....gdybyś sie jednak zdecydował, to kłak musi iśc pod ostrze wink
                                                    co gładziutka nóżka, to nie muszę chyba mówić wink
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 22:18
                                                    Na balu Pan Hrabia tańczy z Panną Basieńką
                                                    i chcąc konwersować napomyka :
                                                    Panno Basieńko,jakie u pani delikatne,bieluchne rączyny !
                                                    A,bo ja dziesięć lat w rękawiczkach chodzę !
                                                    Taż ja całe życie w gaciach chodze,a dupa szorstka jak tarka ! ! !
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 22:20
                                                    Hah big_grin Pan Hrabia strzelił ripostą cudną big_grin
                                                    i tu nalezy zadac pytanie....od czego właściwie zależy gładkość dupy suspicious wink)))))
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 22:51
                                                    No nie wiem.....moja też daleka od dupci noworodka wink
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 22:55
                                                    Może potrza ją wypiaskować, jak...felgę big_grin
                                                    suspicious
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 22:57
                                                    Wolałbym nie....jeszcze politura zejdzie,albo co ???? wink
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 23:00
                                                    Od siodełka ładnie się wytrze i bedzie, jak drzwi od babcinej szafy wink)
                                                  • rudka-a Re: Kto 21.04.16, 23:06
                                                    Ululaliśmy Misiową smile
                                                    niech smaczniutko śpi smile
                                                    i Tobie tego samego...dobrej nocy Grześ smile
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 23:15
                                                    Miłych snów Ewusia big_grin
                                                  • zegor Re: Kto 21.04.16, 23:57
                                                    A tropcia chyba faktycznie śpi wink
                                                  • tropem_misia1 Re: Kto 22.04.16, 06:59
                                                    spałam
                                                    smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka