pomidor-20 01.04.11, 15:46 Witam, Jakie objawy daje zakażenie, zwłaszcza przewlekłe niż ostre motylicą wątrobową ? Czy może powodować duszność, zmęczenie i brak koncentracji ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi56 Re: Motylica wątrobowa 07.04.11, 20:41 Dosc czesto uczulenie na welne - welniane swetry ,koldry , ubrania "gryza'' . Uczulenie na linomag, bo jest to tluszcz z welny. Trudno wiedziec co pasozyty robia w tym czasie ale uczucie jest jak by wsadzil kij w mrowisko. Po braniu ziolowych lekow uczulenie na welne uspokoilo sie. Wyglada na to ze wytrulam. Kupuje watrobe wolowa prosto z uboju. Karmie nia tez moje psy, zeby nie ksiazka, to w zyciu bym nie wiedziala ze to robal[ wyglada jak kawalek watroby, dopiero polany alkocholem zaczyna sie podnosic i kurczyc. Przekonalo mnie to ze mieso musi byc dobrze poddane wysokiej temperaturze. Zadne tam krwiste steki. Czasami trafila mi sie taka watroba co motylice przy krojeniu wypadaly na deske jak sliwki. Miesa zawsze podlewam woda i dodaje duzo przypraw. Odpowiedz Link
eagles11 Re: Motylica wątrobowa 13.02.20, 00:41 Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107 Odpowiedz Link