salimis 27.10.13, 18:45 że niektóre baby zdają egzamin na prawo jazdy. Pytam się : jakim cudem !!! Nie żeby faceci byli lepsi bo też im się zdarza . KOBIETA WYJEŻDŻA TYŁEM Z PARKINGU:) !!!!!!! próba parkowania przez kobietę na Bemowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alus59 Re: Nie wierzę 27.10.13, 19:32 A ja myślalam, że mam problem z parkowaniem równoległym Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Nie wierzę 27.10.13, 19:51 eeee tak to nawet ja nie wyjeżdżałam, a miałam wątpliwości czy dam radę Zresztą- nauczona przez małżonka- parkuję raczej tyłem. Odpowiedz Link
barba50 I to: 27.10.13, 21:12 (kiedyś już wklejałam, ale z uśmiechem oglądam po raz n-ty, bo niestety są takie ofiary losu jak te) Kobiety za kierownicą - Staram się pisać poprawnie po polsku Odpowiedz Link
saga55-5 Re: Nie wierzę 27.10.13, 21:58 Ajajaj !!! Każdemu się czasami zdarza jakąś gafę strzelić, ale tu to już chyba skrajne przypadki. Odpowiedz Link
yoma Re: Nie wierzę 28.10.13, 13:55 A skąd wiemy, że to kobieta? Jeden mój kumpel mawiał - Na dwie rzeczy można patrzeć bez końca: na zachód słońca i na parkującą kobietę... Odpowiedz Link
noirdesir2 Re: Nie wierzę 28.10.13, 17:25 wiadomo, bo nagrywający mówi "zobacz jak ona ma koła skręcone". mnie oglądanie czegoś takiego bardziej denerwuje niż bawi, mam prawko, nie praktykuję jazdy i pewnie teraz też miałabym jakiś tam problem, ale widzieć takie coś, to aż mnie skręca mi ten film przywodzi na myśl pewien kawał, suchar : żona wraca do domu o drugiej w nocy, wkurzony mąż otwiera jej drzwi i krzyczy "gdzie byłaś, mialaś być o 23! ona na to - parkowałam.... Odpowiedz Link
mitta Re: Nie wierzę 29.10.13, 17:08 Ażem się zmęczyła, dobrze, że pies w porę zawrócił. Odpowiedz Link