pi.asia 20.04.14, 18:10 Pamiętacie szafę malowaną w różyczki? Zrobiłam jej do kompletu stoliczek i krzesełko. Oto one: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: zrobiłam mebelki 20.04.14, 18:21 Ładne, ale niepraktyczne, bo szkoda na czymś takim dupsko sadzać Odpowiedz Link
pi.asia Re: zrobiłam mebelki 20.04.14, 18:28 Na szafie się nie da, na stoliku za wysoko (nogi dyndają) a krzesło jest tak cholernie niewygodne, że nikt długo na nim nie wysiedzi. Odpowiedz Link
esimona Re: zrobiłam mebelki 20.04.14, 19:59 Ale za to nie szkoda na nie patrzeć - są piękne Odpowiedz Link
jottka Re: zrobiłam mebelki 20.04.14, 21:00 wystarczy cuś miękkiego położyć i nie ma problemu - każdy kot się usadzi bez drgnienia znaczy gdybyś się martwiła niepraktycznością wyrobu. właśnie, poduszki w różyczki masz? Odpowiedz Link
yoma Re: zrobiłam mebelki 21.04.14, 22:09 W sensie krzesło dla interesantów? I usiąść szkoda, i, jak się już odważy, wysiedzieć trudno? To komisarz Wallander miał takie krzesło dla interesantów, z którego ciągle odpadała poręcz, prawda? Odpowiedz Link
dzedlajga Re: zrobiłam mebelki 21.04.14, 17:10 Komplecik naprawdę niezwykłej urody. Też pomyślałam, że żal siadać na takim cudeńku, ale odpowiednia podusia rzeczywiście rozwiąże problem. Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: zrobiłam mebelki 21.04.14, 23:12 Ach, ach, zazdraszczam, tez bym chciala taka slicznie udekorowana szafe, ale niestety, u mnie dwie lewe rece... Odpowiedz Link