pigwa_polska 17.09.15, 18:35 Jak podobaja sie Panstwu wyniki opus 9 ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.toranaga Re: opus 9 wyniki 17.09.15, 22:20 No wiadomo, wszystko już z góry ustalone :) Odpowiedz Link
pan.toranaga Re: opus 9 wyniki 18.09.15, 11:51 Najpierw napisałem co napisałem, z myślą, że tak absurd tej wypowiedzi na tyle bije w oczy, że nie warto dawać "uśmieszka". Potem pomyślałem, że wobec tego co masy naukowo pracujące opowiadają po różnych forach o NCN lepiej dać "uśmieszek". Po tym jak się przespałem, pomyślałem, że niektórym nawet "uśmieszek" nie pomoże. Piszę więc otwartym tekstem: to była ironia. Pozostaje pewien procent, którego nawet ten otwarty tekst nie przekona. Odpowiedz Link
adept44_ltd Re: opus 9 wyniki 18.09.15, 18:40 to nic nie da..., "wszyscy wiemy, jak to wygląda" ;) Odpowiedz Link
cretinophil Re: opus 9 wyniki 18.09.15, 19:34 może chodzi o to, że wyniki OPUS 9 mogą mi się podobać teraz, bo jak je ogłoszą, to przestaną się podobać? Przyznajcie szczerze - zawsze się wam nie podobają jak już są ogłoszone. Odpowiedz Link
adept44_ltd Re: opus 9 wyniki 18.09.15, 19:43 przyznaję szczerze, wyniki opus 9 zawsze mi się nie podobają, jak już są ogłoszone... Odpowiedz Link