Dodaj do ulubionych

"Dokad doszłes"?

13.04.11, 19:55
Zapytała mamusia na siłowni swojego małoletniego synka, który z nudów włączył bieżnie.
Ach jakżeż po dzisiejszej sesji mam pogryziony jezyk ( bo było więcej "kfffiatków" ).
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: "Dokad doszłes"? 13.04.11, 20:00
      moja kumpelka ma syna. on ciagle przebywal z nia wiec mowil"poszlam,wyszlam zrobilam"
      ona w koncu go poucza"synku jestes chlopcem, nie mow poszłam tylko poszłem"
      myslalam ze umrebig_grin
      • dorcia1234 Re: "Dokad doszłes"? 13.04.11, 20:05
        smile
        jako, że ciągle chłopców poprawiam, żeby mówili poszedłem itp... ostatnio jedna z dziewcząt chyba załapała taka formę bo też rzekła: poszedłam do łazienki. Dopiero po chwili się zreflektowała.
        A propos tego nieszczęsnego poszłem, u mojego męża w pracy, panowie doszli do wniosku, że gdy coś jest blisko, to ta forma jest jak najbardziej prawidłowa wink , dopiero dalsza odległość wymaga formy poszedłem
    • amoreska Re: "Dokad doszłes"? 13.04.11, 20:00
      Tego "doszłeś" nie da się niestety usprawiedliwić żadnym regionalizmem uncertain
    • esofik kffiatek z pracy 13.04.11, 20:02
      "ale ja jestem gentelmenem. O co ci kurwa chodzi?"
    • majawrzosowa Re: "Dokad doszłes"? 13.04.11, 20:13
      dyrechtor u mnie w robocie zawsze mówi: " poszłem, wyszłem itd". nikt mu uwagi nie zwraca, bo strach jestsmile skończył on jakieś tam studia i uważa się za entelygenta.
      • bei Re: "Dokad doszłes"? 13.04.11, 20:42
        Pfi....na siłownismilesmile

W mediach słyszę - wyłaNczanie, właNczanie, połtorej roku, godzina- miesiąc czasu, lubiAłabym, lubiAłem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka