Dodaj do ulubionych

Przeginacie

18.06.09, 22:18
jesli jescze raz ktoras mi wstawi glupi komentarz na nk z wymyslonego
specjalnie w tym celu profilu to pozaluje.Myslicie kurwa, ze co to jest,
ponnyhof do chuja.
Obserwuj wątek
    • socka2 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:22
      cosa zablokuj sobie wpisywanie komentarzy i juz. i nie przejmuj sie
      pierdolami.
      • dlania Re: Przeginacie 18.06.09, 22:26
        Popieram przedmówczynię.
        Poza tym moza masz fanów nie tylko na maglu?wink
        • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:27
          akurat uzywno mojego maglowego nicka i jestem pewna, ze to osoba stad bo pod
          spode napisala: pozdrowienia z m...
      • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:26
        komus sie bardzo kurwa nudzi tu beze mnie
      • pina_colada88 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:27
        Straszne.
        Po co było ujawniać się?
        • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:28
          aha rozumiem, ze jesli ktos nie jest anonimowy to ktos ma prawo go obrazac
          publicznie, swietnie pina
          • alesio23 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:29
            bosze daj se luz kobieto nie badź śmieszna, zablokuj sobie tą
            galerię
          • e.logan Re: Przeginacie 18.06.09, 22:31
            Ale przeciez ty tu 1/2 magla wyzwałas od kurw. I teraz mowisz o
            obrazaniu?

Masz racje ktos zachowal sie nagannie ale Ty tezswieta nie jestes. I
            co zrobisz tupniesz nozka. Raczej nic nie mozesz. Od zablokujesz mu
            nick a on zalozy nowy.Pora sie pogodzic z tym. Ciesz sie ze linku
            nie dali do twoich soczysych wypowiedzi tutaj.
        • dlania Re: Przeginacie 18.06.09, 22:29
          A gdzie i kiedy sie cosa ujawniała, bo przespałam?
          • agusia79-dwa Re: Przeginacie 18.06.09, 22:31
            dlania ja też
            cosa zablokuj komentarze i po kłopocie
          • karra-mia Re: Przeginacie 18.06.09, 22:37
            dlania chyba nie cos się ujawniła, tylko ktoś ją ujawnił

cosa zablokuj dodawanie komentarzy
            wiesz, że idiotów w sieci jest cała masa
    • jola9932 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:30
      a ja proszę tego badz tą ktora wpisuje sie w profilu cosy aby zrobiła to swoim
      nickiem forumowym a nie jako emagiel
      • dlania JOlka bardzo dobrze gada 18.06.09, 22:36
        Precz z tchórzami i szargacielkami maglowej opinii!!!
    • madame_zuzu Re: Przeginacie 18.06.09, 22:32
      cosa rozumiem Cię. Nie sądzę jednak, że to któraś z stałych-starych magelek. Jak
      już to ktoś, albo b.nowy, albo troll jakiś, albo ktoś kto chce powoli magla
      pogrążyć (jak wiesz magiel tez ma wielu wrogów).
      Tak jak socka napisała, zablokuj sobie dodawanie komentarzy, oglądanie
      komentarzy i galerie.. ja tak mam i mam w doopie czy ktos mnie namierzył, czy
      nie smile bo i możliwość wyszukania w wyszukiwarce też zablokowałam. (jedynie przez
      liste znajomych da sie mnie znaleść)
      • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:34
        madame zdziwilabys ktora to ze starych emagielek napisala sowj post wklejajac
        moje zdjecie i moge byc pewna, ze to rowniez ona nie ma nic do roboty tylko
        wypisywac obcym ludziom komantarze do profilu, bo wiecej wpisac u mnie nie mozna
        • madame_zuzu Re: Przeginacie 18.06.09, 22:38
          NIe widziałam tego cosa, i tak naprawdę bardzo rzadko czytałam wątki tego typu.
          Nie dopisywałam sie i nie dopisuję, bo uważam, że mnie one nie dotyczą. A jak
          coś mnie osobiście, megaprzechujkurwa osobiście nie dotyczy to mam to poprostu w
          doopie smile dzięki temu zdrowsza jestem smile
          • cudko1 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:44
            cosa abstrahując od głównego wątku tzn. wpisywania się w czyimś
            profilu co jest szczytem chamstwa i buractwa zwyczajnego a jeszcze
            pod nie swoim profilem, nie pod swoim nikiem i dotego podpsujac się
            jako emagiel (to to juz sobie zwyczajnie wypraszam) ale tak zapytam
            co jej zrobisz??wink no wiesz piszesz że pozałuje??big_grinbig_grinbig_grin

oczywiście pytam lajcikowo - ot taka pierwsza myśl mi się nawinęławink
            • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:45
              a wiesz, ze to njuz jest nekanie i na to sa paragrafy, kazdy komputer ma swoj
              numer wiec jesli ta osoba nie zaprzestanie swoich durnych wybrykow to zglosze to
              na policje i nie bedzie wesolo.
              • e.logan Re: Przeginacie 18.06.09, 22:52
                Ale nekanie byłoby wtedy gdyby ta czynnosc wykonywala notorycznie i
                nagminnie.A ile ona Ci tych komentarzy tam wystawila?Uzyła inwektyw.
                Uzywajac okreslenia np. pozdrawam moze smialo powiedziec ze jest
                znajoma z forum gdzie dobrowolnie uczestniczylas i ona chciala cie
                jedynie pozdrowic.

No i ta rubryka chyba jest po to by dawac znajomym komentarze.

Zaznaczam ze nie pochlebiam jej uczynku a jedynei pokazuje ze tak
                naprawde nic nie mozesz

A były tam grozby?.
                • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:56
                  owszem obrazila mnie wie na pewno to pozdrowienia nie byly, myslisz, ze o to, ze
                  ktos mi pozdrowienia z magla przeslal zakladalabym tu watek? wstawia baba ciagle
                  ten sam komentarz, chyba jej sie nudzi serio
                  • e.logan Re: Przeginacie 18.06.09, 23:00
                    tzn co usówasz a ona czycha i na nowo wstawia?
                    • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 23:09
                      nie, wyslala kazdego dnia taki sam komentarz,ostatni dzis, a potem pozniej
                      weszla obejrzec,pewnie czekala na odpowiedz, a ja dzis dopiero mialam czas
                      czytac , obejrzalam, wrzucilam na czarna liste i teraz sobie niech zaklada nowy
                      profil, czym wiecej napisze tym wiecej bedzie miala do tlumaczenia w sadzie, nie
                      bede blokowala komentarzy dla obcych, bo czasem nawija sie stary znajomy, nie
                      zamierzam sie tez ukrywac, bo co?zabilam kogos?zdaje sie, ze to ja powinnam
                      tutaj wrzucac niektorym teksciki na poczte, nk i co tam jeszcze, ale mnie to nie
                      bawi ani nie interesuje.Nie wszyscy musza mnie lubic...a ze ktos nie ma ani
                      odwagi ani klasy, tylko wspolczuc burakowi
              • eyes69 Z tym IP to nie tak latwo 18.06.09, 23:16
                Co z tego, ze masz IP, ktory tak naprawde nie jest przypisany do
                komputera.
                Zewnetrzne czy wewnetrzne zdobedziesz? wink
                Bo jak zewnetrzne, to mozesz miec cale osiedle podejrzanych. wink
                A jesli ktos ma internet bezprzewowody?
                Kazdy moze sie pod siec podlaczyc (nawet jak jest zabezpieczona), a
                tym samym wchodzi ten ktos w posiadanie danego IP.

• cosa_nostra_77 Re: Z tym IP to nie tak latwo 18.06.09, 23:19
                  wystarczy tylko, ze moj komp bedzie podlaczony do kompa policji, i namierza
                  kazdego kto w danym momencie napisze mi komentarz, specjalnie pytalam...a wiec
                  wszystko sie da, nie chce tego robic, ale jesli tej osobie sie nie znudzi to
                  niestety bede musiala
                  • eyes69 Re: Z tym IP to nie tak latwo 18.06.09, 23:24
                    A nie lepiej po prostu chronic swoja prywatnosc?
                    Zablokuj co mozesz. Zdjecie glowne zmien na takie, ktore nie pokaze
                    jak wygladasz. Nie podawaj nazwiska, zamiast tego np. pierwsza i
                    ostatnia litere.

To jest forum OTWARTE i wiele osob juz znalazlo Twoj profil.
                    Idiotow i psycholi jest duzo...
                    • cosa_nostra_77 Re: Z tym IP to nie tak latwo 18.06.09, 23:29
                      alez ja sie nie zamierzam ukrywac i nie bede zamierzala, nie zrobilam nigdy
                      nikomu krzywdy, a wiec dlaczego mam sie chowac, nie mam zwyczaju napastowac
                      nieznanych mi ludzi.I uwazam, ze z osobami, ktore zachowuja sie jak psychopaci,
                      bo im sie cos niezbyt podoba trzeba walczyc a nie chowac glowe w piasek.Jak
                      myslisz co zrobi taki psychol, zacznie od postow do ludzi a skonczy na
                      atakowaniu z nozem, dlatego lepiej niech za wczasu trafi za kratki lub do
                      wariatkowa, moze mu to pomoze, a jak nie to bynajmnie pomoze innym.
                      • eyes69 Re: Z tym IP to nie tak latwo 19.06.09, 09:08
                        Chronienie swojej prywtnosci to nie chowanie glowy w piasek.
                        Zastanow sie.
          • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:44
            tez chcialabym byc zdrowsza, bo mam wystarczajaco duzo problemow z synem, by
            jeszcze komus, kto nie ma klasy ani odwagi odpisywac na durne komentarze, sam
            sobie wystawia swiadectwo.
            • e.logan Re: Przeginacie 18.06.09, 22:56
              Przyganial kocioł garnkowi.

Koza spusc z tonu, przestan rzucac miesem i zagladaj tu .Inne nie
              zdanie nie musi opierac sie na kurwach i obrazaniu. Pokaz ze
              potrafisz inaczej.
              • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:59
                jak by tak zauwazyc to miesem rzuca sie tu ostro i nie tylko ja ale i we mnie,
                wiec sorry...to raz, a dwa serio nie mam czasu, moj syn jest chory i dzis
                dopiero po czterech dniach sprawdzilam poczte na nk.
                Moj styl bycia i zycia nie musi sie wam podobac, ale skoro nie uczesnicze i
                nikogo wiecej nie obrazam to na cholere wypisywac mi komentarze? jedno jest
                pewne, ktos sie tu nudzi beze mnie, mam byc zszczycona?tongue_out
    • mearuless Re: Przeginacie 18.06.09, 22:52
      kurwa i zmowu ja biedna nie wiem o co kamansmilea wy skad mialy cosy namiary??

a ja czemu nie mam?

tz. ze zostalam wyjebana z kola adoracji?
      • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 22:57
        wyjebali cie, no trudnosmile
        • mearuless Re: Przeginacie 18.06.09, 23:00
          e spoko jednak niesmile-dzieki babywink
          ide polukac jaka laska z ciebiesmile
          ale wrodzona kultura zabronila mi wpisywac komentow, wiec spoko, rozluznij posladysmile
          • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 18.06.09, 23:09
            no idz zobacz dresiaresmile
            • mearuless ładna kobieta 18.06.09, 23:15

szkoda tylko ze pozujesz na taka wulgarna dziewuche z nizin spolecznych.
              popraw swoj jezyk-bo nic nie plami kobiety bardziej niz slowa, zmien sygnaturke
              na cos poprawniejszego i moze sprobuj jeszcze raz.
              bo wiesz nie potrzeba byc kontrowersyjnym za wszelka cenesmilea rzucanie kurwami na
              prawo i lewo nie czyni cie erudytka a prostaczka nie posiadajaca argumentowsmile

to mowie ci ja - miss measmile
              i zycze powodzenia-szczerzesmile
              • cosa_nostra_77 Re: ładna kobieta 18.06.09, 23:18
                jezyk mam jaki mam i z tego co widze, kazda tu potrafi mieskiem rzucic, a moj
                sytl pisania, polskiego uzywam od wiekszego swieta, wiec moge miec dziwny styl
                pisania...jak ktos chce zrozumie, jak nie to nie.

Ja z natury jestem kontrowersyjnatongue_out
            • bei a jak Twój synek?- lepiej juz? 18.06.09, 23:16
              przeziębił się?

Zdrówka życzę...
              • cosa_nostra_77 Re: a jak Twój synek?- lepiej juz? 18.06.09, 23:23
                nie, on alergik, ciagle cos, teraz jego tylek caly w bablach, jedna wielka
                rana,sad podobno dostal uczulenia na krem przepisany przez pania doktor do
                smarowanie tegoz to tylka...m.. od 4dni pieluchy nie zmieni bo sie boi, ze jak
                za brdzo nacisnie to nastepny babel sie otworzy i znow bedzie krwawic.Leczenie
                tgoz jest trudne, bo wiadomo ciagle cos, a tu kupka, ato siku, wiec staram sie
                by ten tylek mial na wierzchu co skutkuje tym, ze zawsze cos lub ktos zostaje
                osikanytongue_out a sama procedura zmieniania pampersa to cale pol godzinyuncertain w
                poniedzialek ma puerwsza szczepionke, boje sie zeby na nia tez jakos alergicznie
                nie zareagowal,uncertain by to szlagsad
                • bei !!! 18.06.09, 23:28
                  na pewno atopowe zapalenie...

jest takie forum- albo jak chcesz, podam Ci niki dziewczyn z forum,
                  które miały takei same problemy- i poradziły soebie i one i ich
                  dzieciaczki..to dobre i mądre dziewczyny..
                  • cosa_nostra_77 Re: !!! 18.06.09, 23:31
                    tak on ma atopowe zapelenie skory, tutaj to sie nazywa neurodermitisuncertain
                    wszystkie dzieci w rodzinie m mialy to, i do trzech lat sie cofnelo, do tego moj
                    syn ma uczulenie na tluszcze zwierzece , pylki i inne takie.Jesc moze tylko
                    kwiatki i to te z biomarktu, nie daj boze nie sypane, mleko roslinne, dlatego
                    nie mam serio czasu sie tu wypowiadac, no bo i kiedy?
                • circa.about Re: a jak Twój synek?- lepiej juz? 18.06.09, 23:34
                  Abstrahując od tematu wątku:
                  Cosa, miałam podobny problem z moim młodym - tyłek mu się sączył przez bite 6
                  tygodni. Pediatra zapisała nam: wodny roztwór gencjany, bactroban i hasco
                  fungin. Miałam smarować zamiennie: najpierw bactroban, poczekać z gołym tyłkiem
                  aż się wchłonie, posmarować gencjaną i założyć pieluchę. Następnym razem zamiast
                  bactrobanu - hasco-fungin. I tak na zmianę. Długo to strasznie trwało i nawet
                  posta wysmarowałam na jakimś forum eksperckim, bo mimo że była poprawa, to skóra
                  wciąż była brzydka. Pani ekspert wtedy kazała odstawić wszystko i smarować
                  sudokremem i tą maścia, co jest odpowiednikiem tormentiolu tylko że bez kwasu
                  bornego. I jakimś cudem pomogło.
                  Może skorzystasz z naszych doświadczeń.
                  A z tymi komentami na NK to daj sobie na luz - mi też kiedyś taka jedna bzdury w
                  galerii wypisywała - w końcu usunęłam profil i mam z bani.
                  • cosa_nostra_77 Re: a jak Twój synek?- lepiej juz? 18.06.09, 23:41
                    o dzieki wielkie, ja nie wiem tylko pod jaka nazwa wystepuja te masci tutaj.Na
                    razie do odkazania dali mi wywar z rumianku, do smarowania masc z boretschol i
                    Mirufal, a do sypania Wecesin i Fiesan. Oczywiscie do calego ciala tysiac innych
                    masci oczywiscie z hydrokortizonemuncertain chuj a nie pomaga, ze sie tak wyrazesad
                    dzieki za porade moze uda mi sie to znalezc w tutejszej aptece
                    • e.logan Re: a jak Twój synek?- lepiej juz? 18.06.09, 23:53
                      wedłog encyklopedii lekow to miedzynarodowe odpowiedniki.:

Ichthammolum, Potentilla tormentilla, Zinci oxidum.
                      • cosa_nostra_77 Re: a jak Twój synek?- lepiej juz? 18.06.09, 23:54
                        masz encyklopedie lekow? dzieki, zapisze sobie
                        • circa.about Re: a jak Twój synek?- lepiej juz? 19.06.09, 07:04
                          Bactroban to mupirocinum (antybiotyk przeciwbakteryjny), hasco-fungin to lek
                          przeciegrzybiczy, więc sądzę, że coś a'la clotrimazol też może być.
                          Mój do roku był potwornym alergikiem, sypało go po wszystkim co zjadł do 9
                          miesiąca, z rozszerzaniem diety tak naprawdę ruszyliśmy dopiero po ukończeniu
                          roku. AZS chyba nie miał, a przynajmniej nigdy mu się nie rozwinęło, ale i tak
                          pierwszy rok jego zycia kojarzy mi się z ciągłym smarowaniem, lataniem po
                          lekarzach i permanentnym stresem.
                          Teraz ma 2 lata i też od czasu do czasu ma czerwone poliki, albo jakieś liszaje
                          na tyłku, ale na szczęście szybko schodzi.
            • w_miare_normalna Re: Przeginacie 19.06.09, 11:39
              a czemu one wszystkie znają twój profil,a ja nie ? :xtongue_out
              • madameblanka Re: Przeginacie 19.06.09, 16:25
                bo ty, ja i mea nie jestesmy we wzajemnym kole adoracjibig_grin
              • jowita771 Re: Przeginacie 19.06.09, 21:32
                Ja tez nie znam, może ktoś podrzuci linka na gazetowego?
                Lubię sobie obejrzeć osoby z forum.
      • minerallna Re: Przeginacie 18.06.09, 23:21
        Mea, Ty przynajmniej dużo piszesz. A ja ? Siedzę od dawna a licznik postów słaby
        sad . I też nie kumam. Jakaś litościwa dusza podeśle na gazetowego "o co chodzi"?
        Dzizass, da się to forum ogarnąć bez ciągłego czytania????????????? <smutny>
        • emigrantka34 ja tez nie wiem o co chodzi 18.06.09, 23:31
          czytam i czytam i juz nic nie rozumiem dziewczeta. Zlituje sie jakas ?
          • marysienka44 Re: ja tez nie wiem o co chodzi 18.06.09, 23:52
            chodzi o to że cosa a własciwie jej konto na NK zostało rozszyfrowane, po jej
            wpisach na różnych forach.Potem wszystkich ciekawość zaprowadziła na jej konto.
            A następnie ktoś "o bardzo małym rozumku" napisał jej w profilu komentarze, dwa,
            podobne.
            I o to chodzi.
            • cosa_nostra_77 Re: ja tez nie wiem o co chodzi 18.06.09, 23:55
              widze, ze niektore fanki ogladaja moj profil kazdego dnia z tesknoty chybatongue_out
            • marysienka44 Re: cosa 18.06.09, 23:57
              a ja korzystając z okazji że chyba po raz pierwszy w tym wątku odpowiadasz
              całkiem normalnie, bez mięsnie i ciekawie, chciałam Ciebie zapytać, bo piszesz
              że nie masz czego się wstydzić itd. czy Ty się nie bałaś, podając swoje dane do
              nk, a masz tam masę znajomych czy rodziny, że ktoś np. nie wklei Twoich
              wypowiedzi i wyśle Twojej mamie (tych o zdradzie męża i o panieńskim, i o
              kochance itd.)? Oczywiście zakładając że Twoja mama o tym nie wie.
              Zrozumiem jak nie zechcesz odpowiedzieć, wiadomo to Twoja prywatna sprawa.
              Pytam z ciekawości a nie ze złośliwości.
              • cosa_nostra_77 Re: cosa 19.06.09, 00:11
                no coz wiekszosc tych opowiesci sa wyssane z palca, a moja mama wie dokladnie o
                co chodzilo z pobiciem, kochanki, bo ta histria przydrzyla sie komus innemu i
                zostala przeze mnie wkorzystanatongue_out mojego panienskiego wieczoru nie
                mialam,spedzilam go razem z moim m i to z nim tamtej nocy spalam, jakby nie
                patrzyl byl moim znajomymbig_grin moja mama zna mnie az za dobrze i wie, ze lubie
                wkladac kij w mrowisko, nie boje sie takich rzeczy ale nie lubie jak ktos mnie
                obraza i mi grozi, bo tylko o to tu chodzi.Dostawalam glupie posty, zakladono
                durne watki, co najsmieszniejsze zauwazylam w watku w ktorym napisalam, ze
                odchodze, ze niektore panie tu obecne skupily sie wylacznie na tym, ze mam dom z
                basenem,pobytach w Hiszpanii gdzie tez dom posiadamy i uznaly jako
                klamstwo,akurat chyba najbardziej zabolalo ich to, ze nie jestem biedna, bo nie
                jestem i ten basen cholera faktycznie mam.Troche to smutne, ze nienawisc
                niektorych w duzej mierze opiera sie bardziej na zazdrosci niz na czymkolwiek
                innym.Latwo mozna sprawdzic co posiadam a czego nie i wiekszosc obecnych ma
                takze link do firmy meza, wiec akurat bez problemu i moj stan majatkowy mozna
                sprawdzic, zdaje sie nawet, ze gdzies placze sie oswiadczenie majatkowe.No coz
                lubie fantazjowac, bo lubie poznawac reakcje ludi na rozne wydarzenia, po prostu
                taki maly test.Niekorzy moga to uzanc za zboczenie, ja uwazalam, za mila odmiane
                i troche badawczo do tego podeszlamtongue_out pofinnam sie fstydzic, tak samo jak i te
                ktore tu oklamuja inne grajac wspanialae, tolerancyjne, by pod innymi nickami
                atakowac kto im podpadnie.To tylko forum, ale niektore o tym chyba zapomnialy.
                • alex-3 Re: cosa 19.06.09, 00:18
                  Alez ty ściemniasz i to teraz właśnie. Beznadzieja.
                  • cosa_nostra_77 Re: cosa 19.06.09, 00:21
                    ze co sciemniam? wlasnie zdaje sie, ze ty masz linka do strony firmy, i o ile
                    dobrze wiem skoro tak uwaznie sledzisz wszystkie moje watki to powinnas juz
                    dawno wylapac, ze tutaj wlasnie sciemnialam, ale to i ty wlasnie masz jakis zal,
                    ze brak ci basenu w domu czy nie wiadomo o co, bo czpeiasz sie mnie jak rzep
                    psiego ogona, idz, zapracuje, bedziesz miala.Wcale bym sie nie zdziwila gdybys
                    to ty wypisywala mi durne komenty na nk, o ile jestes kobieta w co watpie.
                    • alex-3 Re: cosa 19.06.09, 00:28
                      Ja o żadnym basenie nie pisałam, bo mam go gdzieś, linka nie mam,
                      tylko sama go dawałaś na emamie.
                      Taaa oczywiscie wpisuję ci się, jasne.
                      Ściemniasz teraz i tyle, bo strach cię obleciał, zajrzalam teraz na
                      nk, zeby zobaczyć te wpisy, ale widzę, że w panice zlikwidowałaś
                      konto.
                      Odczep się ty ode mnie, nie odpowiadaj mi już. A znając twoje
                      możliwości i żałosne manipulację, nie zdziwiłabym się gdyby się
                      okazało, że sama sobie pisałaś coś na tej naszej klasie. Chora
                      jesteś i tyle.
                      • cosa_nostra_77 Re: cosa 19.06.09, 00:37
                        heh a wiec dziala, konto jest zablokowane od dzus dla nieznjomych,wiec nic
                        wiecej nie zobaczysz, a jakbys czytala powyzsze linki to dowiedzialabys sie, ze
                        emagielki te komentarze widzialy.
                        tak cie zazdrosc zzera,ze dalabys sie zabic,bym to ja sama pisala sobie durne
                        komentarze, na wlasnym profilu... mialbym na potrzeby magla narazic sie by ktos
                        z mojej rodziny czy znajomyh czytal takie bzdury, na glowe upadlas, pomijajac
                        to, ze nie mam polskich liter na klawiaturze i o komentarzach dowiedzialam sie
                        dzis wieczorem;co jeszcze wyslisz, ze sama wkleilam swoje zdjecie ui zalozylam
                        watek...zalosne, le tak to jest jak niktorym po prostu nie lezy, ze ktos ma
                        lepiej.skoro sie mna nie interesujesz, na co wychodzisz na moje konto lub
                        piszesz tutaj...wspolczuje
                        • alex-3 ziieeeew nt 19.06.09, 00:38
                          • cosa_nostra_77 Re: ziieeeew nt 19.06.09, 00:46
                            dobrze, ze cie to nudzi, moze wreszcie zajmiesz sie swoim zyciem, bo jak na
                            razie widze tylko, ze ganiasz za mna jak pies za suka z cieczka i szukasz taniej
                            sensacji...czegoz oczekiwac od osoby, ktora widocznie ma tak nudne zycie, ze
                            kazde inne jest o niebo ciekawsze...
                            • alex-3 lecz się dresiaro 19.06.09, 00:49
                              bo gorzej z tobą
                              • cosa_nostra_77 Re: lecz się dresiaro 19.06.09, 00:54
                                coz moge napisac takiej osobie jak ty, nie interesuja mnie ani twoje obelgi ani
                                plaskie komentarze, nie zamierzam wiecej z toba rozmawiac, o ile rozmowa mozna
                                nazwac , ze wyzywasz kogos...zycze pani/panu bardziej interesujacego zycia
                                • alex-3 Re: lecz się dresiaro 19.06.09, 00:56
                                  cosa_nostra_77 napisała:
                                  , nie zamierzam wiecej z toba rozmawiac,

To nie rozmawiaj, niczego innego nie chcętongue_out
                                  • ez-aw Re: lecz się dresiaro 19.06.09, 07:10
                                    1 - miedzy innymi dlatego nie ma mnie na NK.
                                    2 - Współczuję alergicznego dziecka, bo wiem co to jest. Mam nadzieję ze młodemu
                                    szybko przejdzie.
                • efii Re: cosa 19.06.09, 00:22
                  ja tez nie wiem o co chodzi sad pomozecie???
                  • marysienka44 Re: konto jest nadal, ale 19.06.09, 00:30
                    nie w wyszukiwaniu. Choć i tak łatwo je znaleść.
                    Ale tam nic ciekawego nie ma, nudy panie nudy...
                    • cosa_nostra_77 Re: konto jest nadal, ale 19.06.09, 00:38
                      no tak cholernie nie pasuje do wyobrazen niektorychtongue_out przykro mi ale dla
                      waszcch potrzeb nie cykne sobie fotki w rozu i makijazu jak dark quenntongue_out
                      • madame_zuzu Re: konto jest nadal, ale 19.06.09, 00:44
                        cosa oj wes... nie byłabym osamotniona w dark quinowych makijazach :d bo tak to
                        tylko ja strasze smile
                        • cosa_nostra_77 Re: konto jest nadal, ale 19.06.09, 00:48
                          zuzu przeszlo mi, jak mialam nascie lat lubowalam sie w arabskich, nadal sie
                          lubuje ale jako matce dzieciom itd. jakos nie za bardo mi wypada, a maz lubi mne
                          bez, wiec nie da radytongue_out gdzies mam fotke w takim makijazu, ze strachtongue_out byl
                          karnawal a ja robilam za arabska ksiezniczke...podesle ci na gazetowego jak
                          chcesz, nie bedziesz wiecej osamotnionatongue_out
                          • madame_zuzu Re: konto jest nadal, ale 19.06.09, 00:50
                            pokaz smile
                            ja tez matka dziecku, ale takie kurewkski mejkap lubie czasami sobie malnąc na
                            ryju. Na codzien raczej pastelowych, albo wcale nie uzywam...w sumie tylko
                            rzęsy, bo za gorąco jest na cokolwiek innego
                • shellerka Re: cosa 20.06.09, 20:26
                  no prosze... czyli to taka rozrywka internetowych mamusiek...
                  • doral2 Re: cosa 20.06.09, 20:30
                    shellerka, nudzisz się na ematce??
            • cudko1 marysienka44 19.06.09, 10:22
              marysienka44 napisała:

Potem wszystkich ciekawość zaprowadziła na jej konto.
              > A następnie ktoś "o bardzo małym rozumku" napisał jej w profilu
              komentarze, dwa
              > ,
              MARYSIEŃSKA Z ŁASKI SWOJEJ TYLKO NIE WSZYSTKICH TYLKO NIE
              WSZYTSKICH, JA tam nie bylam i się nie wybieramsmile
    • serei Cosa 19.06.09, 08:05
      Odpowiem ci choć i tak pewnie odbierzesz po swojemu. Jesli ktoś tak jak Ty
      wyzywa z byle powodu od kurew itd... jest chamskim i niemiłym forumowiczem to
      potem niestety dostaje takie i owakie komentarze choćby na koncie na NK. Nie
      możesz mieć pretensji o to że jakaś idiotka poczuła misję zgnojenia cię za to że
      i ty nie byłaś lepsza dla niej. Takie sa konsekwencje obnażania się na forum i już.
      Niefajne jest to co ktoś zrobił bo płytkie i durne, ale może Cię nauczy to
      czegoś, choćby trzymania nerwów na wodzy i pamietania o tym że forum to nie jest
      realny świat i nikt nie musi ci wierzyć w to co piszesz skoro sama wiesz jaka
      jest prawda.
      • bernimy Re: Cosa 19.06.09, 08:10
        Cosa, ja miałam nic nie pisać, ale sądzę jak Serei! Poza tym, skąd
        pewność, że z magla to było?
        Troszkę jakby konrowersyjna jesteś, więc skąd oburzenie?
        Najlepiej zapomnij o traumatycznym przeżyciu spotkania magla i o
        nas, pa big_grin
        • magiczna_marta Re: Cosa 19.06.09, 08:56
          ja mysle ze to wszystko co cosa o sobie pisala to prawda, a teraz
          jak jest zagrozenie ze do mamusi info moze dotrzec to sie
          wystraszyla i dementuje, ze nagle to wszystko to nie ona, nagle nie
          pobila kochanki meza, nie dawala dupy na panienskim, hmmmm
          • hellious Re: Cosa 19.06.09, 09:10
            A tam, cosa, czym ty sie przejmujesz? Jakimis durnymi wpisami? Widzialam je, nic
            szczegulnego w nich nie bylo. Zmyslasz, nie zmyslasz, mnie to lotto. Ale jak juz
            zmyslasz, to rob to jakos zgrabniej.
            I powiedz mi jeszcze, bom ciekawa, czemu mialas na forum tyle nickow?
            Za kazdym razem milas nadzieje, ze cie polubia, ale nie wychodzilo, czy co?
            • asiaiwona_1 Re: Cosa 19.06.09, 09:13
              helka - skoro koza tak nazmyślała (podobno) to skąd wiesz, że teraz
              prawdę ci powie? big_grin
              A tak na marginesie, to naprawdę któraś chciała do mamusi kozy
              napisać? Bo mi się wydawało z początku, że to żart, ale teraz ciągle
              to jest wywlekane, więc już sama nie wiem. Mimo, żę kozy nie lubię
              to pisanie do jej matki jest megaprzedszkolne...
              • hellious Re: Cosa 19.06.09, 09:16
                Aska, cala ta historia z cosa jest megaprzedszkolna... Sama cosa rowniez, ale
                mniejsza o to. Nie oszukujmy sie, dalysmy sie wkrecic w to jak te pipy
                nastoletnietongue_out Mnie sie wydaje, ze to pisanie do matki bylo zartem, ale nie
                smiesznym i dopuszczam mozliwosc ze ktos z limitowana inteligencja moglby to
                zrobic. Wszak nie tylko magielki na magla wchodza.
                • deodyma Re: Cosa 19.06.09, 11:18
                  ponic z ematki tez jakies babki na NK jej konto znalazly.
                  swoja droga to jak mozna o sobie tyle informacji podawac?
                  a jak ktoras babka bylaby zlosliwa do tego stopnia, ze by podeslala
                  znajomym, rodzinie linka do forow, gdzie to dziewcze sie wypowiadalo?
                  dopiero by znajomi mieli ubawsmile
                  a to wszystko co napisala, to pewnie prawda byla. boi sie teraz
                  dziewucha, ze nie daj boze wszystko sie wyda i odkreca kota ogonembig_grin
              • marysienka44 Re:asiaiwona 19.06.09, 09:18
                nikt nic takiego nie napisał że napisze do jej matki, ja po prostu w tym wątku
                (patrz wyżej) zapytałam tak dla przykładu czy ona się tego nie obawia.
                No bo ktoś jest taki że coś tam jej dopisuje to kto wie co jej do głowy wpadnie.
                PS Ja nie wierzę cosie że to zmyślała, na bank to jej przeżycia ale teraz się
                wystraszyła. Nie zdawała sobie sprawy co może sama sobie narobić.
                • hellious Re:asiaiwona 19.06.09, 09:21
                  Wiesz maryska, ja na jej miejscu tez bym sie przestraszyla... to juz naprawde
                  przestalo byc smieszne. Cosa moze i glupia, ale takie zabawy nie sa fajne..
                  Widze po jej przykladzie, ze lepiej nie pisac na maglu za wiele... Mnie pewno
                  tez byloby latwo znalezc na nk, czesc z reszta mam w znajomych. Zastanawiam sie
                  czasem czy konta na nk nie zlikwidowac...
                  • doral2 Re:asiaiwona 19.06.09, 09:47
                    i ja to wszystko przespałam.. cholera, a już miałam nadzieję, że nocą na maglu
                    nic ciekawego się nie stanie, z czystym sumieniem poszłam spać, a tu taki suprajs...

zieeewww... kawy komuś??
                  • deodyma Re:asiaiwona 19.06.09, 11:21
                    a po co masz konto likwidowac?
                    ja tez mamj konto na NK.
                    podczytuja mnie kolezanki na forach, ktore mam w realu i co z tego?
                    nie klamie, nie zmyslalm, nie koloryzjue, nie staram sie byc za
                    wszelka cene kontrowersyjna, wiec czego mam sie obawiac?
                    nie ma niczego na sumieniu i tyle.
                    • e.logan Re:asiaiwona 19.06.09, 11:51
                      KoZa jest dobrym przykładem na to jak powinno sie brac odpowiedzialnosc
                      za to co sie tutaj pisze. Co innego gdy ktos szuka ratunku, porady w
                      trudnej sytuacji a co innego gdy obraza sie innych i mysli ze mozna tak
                      bezkarnie.Ot chodzby atak na Jowite (sorry jesli przeinaczylam nick).
                      My mamy pamietac ze to tylko net a dlaczego nie pamietala wtedy
                      zacietrzewiona w dyskuzji autorka?Gdyby wziela sobie powaznie swoje
                      wlasne slowa teraz nie musiala by klamac ze zmyslala , po to by swiecic
                      oczami przed znajomymi.A pewna jestem jednego ze wsrod tych znajomych
                      jest kilkoro takich ktorzy dobrze jej nie zycza.
    • mathiola Re: Przeginacie 19.06.09, 17:07
      Jednym słowem beznadziejny przypadek pseudologii.
      • cosa_nostra_77 Re: Przeginacie 19.06.09, 17:57
        alez mnie nie obchodzi w co wierzycie, a w co nie, mozecie nawet w UFO albo w
        duchy.Smieszne sa tylko te osoby, ktore tak bardzo boja sobie zszargac opinie na
        maglu, ze musza ukrywac sie pod nowymi nickami i profilami.Odwaga sie konczy. no
        bo jak mogloby byc, zeby szanofana forumowiczka palala sie taka
        pseudodzialalnoscia.Ktores chcialy byc lepsze ode mnie a spadly nizej niz
        ja.Podejrzewam, ze Czajke napastowaly te same osoby wydzwaniajac po nocach.Jesli
        ktos tu reprezentuje dno to te tchorze przydenne,tylko fspolczuc.
        • magiczna_marta Re: Przeginacie 19.06.09, 18:04
          a ty juz podobno mialas tu nie przychodzic
          syn nie placze przyadkiem? idz sprawdzic
          albo nowe paznokcie sobie zrob, tylko nie pisz juz bo zal czytac
        • hellious Re: Przeginacie 19.06.09, 18:10
          Cosa, ja sie z toba zgadzam, ze to zalosne zagrania byly, ale ty poniekad sama
          to prowokowalas... Wiele sie trabi o swirach w necie, i tu zapewne rowniez jest
          ich trochetongue_out nigdy nie wiadomo, czy kilka z nas to czasem nie pan heniu, co w
          kiosku siedzi, albo Wiesiek co to dzieci w parku obserwuje. Nie wiadomo smile
        • mathiola Re: Przeginacie 19.06.09, 18:11
          abstrahując od przypadku nękania, który potępiam i uważam za gówniarstwo, to
          jednak muszę to powiedzieć: w internecie lubię dyskutować nawet i z ludźmi
          poniżej mojego poziomu tongue_out Pod warunkiem, że prezentują jakiś zwięzły i w miarę
          prawdziwy wizerunek.
          Notorycznymi kłamcami, mitomanami, konfabulantami nie będę się zajmować, bo po
          co? I tak nigdy nie będę pewna, czy gratuluję ci prawdziwego miłego zdarzenia i
          współczuję prawdziwego dziecka z prawdziwymi problemami i czy pocieszam z powodu
          prawdziwej zdrady prawdziwego męża.
          Bez sensu taka postać, nawet jeśli jeno wirtualna. A może właśnie przede
          wszystkim wtedy.
          • roksanaa22 Re: Przeginacie 20.06.09, 21:37
            Jesuuu.Cosa się obraziła i poszła...teraz wróciła i znów udziela się
            na maglu.Weź się dziewczyno zdecydujuncertain

Co do tematu wątku-pisanie komentów na NK jest wstrętne.I cosa
            zachowywała się na maglu wstrętni.1:1wink
    • mathiola Re: Przeginacie 21.06.09, 00:54
      oj pan wiesio z nocnego dyżuru wrócił, z budki parkingowej i się udziela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka