Dodaj do ulubionych

ADS np. LUBIN

01.04.13, 21:23
Moze macie ochote porozmawiac o naszych ADS ? nasza pani A.jest bardzo zarobiona szczegolnie jak nie ma DS w pracy i odbywa 2-3 godzinne narady w pasniku z kierasami i DGl! a doczekaj sie czlowieku zaswiadczenia, albo przyjdz sie rozliczyc z kasy poza wyznaczonymi 2 godz w tygodniu (bo zeby jej motloch nie przeszkadzal ustalila 2 dni po 2 godz wydawania odziezy i dostepu do kasy) wiem moze to i chodzi o organizacje pracy ale szkoda ze nie przeorganizuje swoich "przerw" , a wydaje mi sie ze teraz taki modny temat "wydajnosc" dotyczy tez ADS a nie tylko nas czarnuchow smile
Obserwuj wątek
    • 0aloalo100 Re: ADS np. LUBIN 01.04.13, 22:19
      Grizolda? wredna i wstrętna, a może wstrętna i wredna.
      • naprzyklad69 Re: ADS np. LUBIN 03.04.13, 21:50
        A może "grizli"? foszasta-humorzasta-złośliwa-antypatyczna -"teraz mam przerwę" - nieważne że 4 z kolei -"przecież na fiszce wszystko jest napisane!" -nie wszyscy jesteśmy tak wyuczeni.
    • szeryfcasto2013 Re: ADS np. LUBIN 02.04.13, 10:34
      Brawo za odwagę !!
      Tutaj możesz pisać o wszystkim , co złego dzieje się w Casto !
      Nikt Ci nic nie zrobi , to wolne forum , po takiej wypowiedzi napewno ta osoba weżmie się za robotę , bo jak wiesz to forum czyta cała Europa .
      Wiem że to pisanie tutaj wywołuje białą gorączkę tam na górze , ale niestety nie mamy organizacji związkowej i nic nie można zrobić z takimi przejawami poza pisaniem tutaj.
      Wiem że dzięki temu pisaniu tutaj zaczeli się bać i wreszcie widzą to na co wcześniej przymykali oczy !!!!!!!!!!!!!!!
      • kanibalizm Re: ADS np. LUBIN 03.04.13, 17:15
        Nikt Ci nie wmówi że Cie poda na policję jak ten burek smile
      • kubuspuchatek100 Re: ADS np. LUBIN 27.05.13, 12:30

JAK MASZ DO NIEJ PO COS ISC TO NAJLEPIEJ WYBIERZ DZIEN KIEDY JEST DS I KIEDY MA OTWARTE DRZWI WTEDY ZALATWISZ WSZYSTKO I NIKT CI NIE ZEPSUJE DNIA. CZLOWIEK MASKAsmile
    • zeu.s Re: ADS np. LUBIN 03.04.13, 22:48
      poniżej poziomu, wstyd mi że muszę z takimi ludzmi pracować. jestes żałosny i niesprawiedliwy
      • kanibalizm Re: ADS np. LUBIN 06.04.13, 15:07
        szeryf jakim trzeba być szmaciarzem komentując coś o kobiecie której się nie zna ,ty tak się brałeś za robotę że aż Cie wyjebali na zbity pysk,panowie i panie prawda jest taka że go zwolnili bo więcej gadał niż robił,jego doradztwo było poraszką poziom żaden, koleś był po prostu mułem.
        Wiem bo pracowałem z tym tępakiem.teraz podał firmę do sądu za to że nie portafiła z niego zrobić pełnowartościowego pracownika przez tyle czasu.Chory gość ze szkoły specjalnej.
        • wkurwiony11 Re: ADS np. LUBIN 26.11.13, 11:38
          słuchaj geju, człowieku bez kręgosłupa dupowłazie pierdolony! żadnej sprawy nie założyłem i nie założę. Panowie i Panie nikt mnie nie wyjebał ZWOLNIŁEM SIE SAM nie wiesz spytaj Gizy! a jak ze mną pracowałeś to chociaż miej odwagę się przyznać bo przychodząc do casto pewnie podajesz mi rękę obłudny kundlu. Powiem że tak nigdy nie uważałem się za specjalistę z nie wiadomo jaką wiedzą może i jesteś i lepszy we wszystkim ale nigdy nie bedziesz miał odwagi by stanąć przede mną i powiedzieć ze masz takie zdanie o mnie. A czy byłem chory nie może rozgoryczony tym ze przez 7 lat koledzy grupa okazała sie jedną wielką kadzią kłamstwa zazdrości i chorego współzawodnictwa! - w przeciwieństwie do ciebie mój fałszywy "przyjacielu" nigdy nie wchodzę i nie wchodziłem nikomu w dupe zwłaszcza panu W. i panu J. może dlatego ze ty siedzisz tam i tylko ci nos wystaje żebyś mógł złapać odrobinę tlenu! a mułem możesz mnie nazywać bo wole być mułem niż jebaną gnidą i szmata(jak mnie nazwaleś) do butów dyrekcji oraz bohaterem przez siec. pozdrawiam wszystkich którzy mają o mnie dobre zdanie. A jeśli ich nie ma to potwierdza tylko jedno w życiu patrz tylko na siebie. Paweł M były kier dz. dekoracji
          • kanibalizm Re: ADS np. LUBIN 26.11.13, 13:41
            Koleżko wkurwiony11 ten tekścik to do mnie?.
            Jeśli tak to nie kumam o co chodzi ponieważ moja wypowiedź jest o "koledze" szeryfcasto.
            • kanibalizm Re: ADS np. LUBIN 26.11.13, 13:43
              A Ciebie nie znam więc po co te epitety?
          • prawda997 Re: ADS np. LUBIN 26.11.13, 16:36
            Siemka nie przejmuj się tym Kanibalizmem , to dupowłaz z magazynu spod Raszyna .
            To chory przypadek wszędzie widzi tylko 1 osobę piszącą - nie dyskutuj z nim , poczytaj sobie
            wcześniejsze słownictwo tego gościa poziom podstawówki.
            • kanibalizm Re: ADS np. LUBIN 26.11.13, 17:12
              Szeryf wygadaj się wygadaj ,bo widzę że robisz co możesz żeby to padnięte forum podniosło się z pod mułu.
              Hahaha mamy z ciebie polewkę na xxxxxxxx.com jest 172 zalogowanych i rośnie..... a tu?
              Gdyby nie twoje kotleciki z przed roku hmm.

hhaha pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka