robertkoszary 25.05.13, 11:46 Słyszałem że macie nowego Dyrektora ( od tamtego roku chyba) Co tam się u Was dzieje ? .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casto.ludek Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 17:10 Dobrze słyszałeś ... ale skąd ? A co się może dziać ... jest coraz lepiej... ciągle tylko awanse i podwyżki człowiek nie ma czasu nawet obsługiwać klienta bo biega i podpisuje aneksy do nowych umów. Premia turboprogresja wyrobiona na 110 % (wyrobione lepiej niż na ulotce) a dyro tylko chodzi i głaszcze ludzi po głowie. Cały czas chwali i motywuje. Taki dyrektor to skarb. Nie pracuje się tu ciężko. Atmosfera jest przecudowna, żyjemy jak jedna wielka rodzina ... PO ROZWODZIE ! Odpowiedz Link
prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 19:03 Następny dupowłaz klamie na tym forum!!! Byłem u was w Słupsku i jakoś nie widać zadowolenia ze strony doradców!!! Stałem u was przez 2 dni i słuchalem też opini klientów na temat waszej pracy , nie powiem zadowoleni byli w 30%!! Na drugi raz jak coś piszesz pamietaj , że na kłamstwo tu pisane zawsze nastąpi prawda pisana!!!!! Odpowiedz Link
casto.ludek Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 19:31 ty jesteś dupowłazem parszywku podesłanym przez centrale do hejtowania tego forum !!! to że byłeś w słupsku to wszyscy wiedzą bo smród po tobie pozostał do tej pory ! stałeś przez 2 dni tak jak piszesz bo ludzie pod sklepem się żalili że wyrywasz pojary z ręki, opróżniasz spioły szybciej niż ekipa sprzątająca a na dodatek na siłą wózki zabierałeś żeby tylko 2 zł do wina było twoj nick to GÓWNOPRAWDA a nie prawda997 a z drugiej strony to jesteś niezłym matołem który nie rozumie IRONII no ale czego się tu spodziewać po takim buraku jak ty !! Odpowiedz Link
prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 21:22 Szkoda słów dla takich słoików jak ty !!!! www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cmYy7REexxw Odpowiedz Link
casto.ludek Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 21:43 wysyłasz linki bo nie masz argumentów pajacu !!! spaprałeś te forum ośle !!! Odpowiedz Link
michal19807 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 22:43 Prawda cwelu jesteś największym idiotą jaki pracował w casto ,po huj się tu udzielasz skoro problem cię nie dotyczy ,jesteś debilem któremu trzeba przyjebać między oczy żeby zrozumiał,twój kieras powinien dostać awans za zarządzanie takim debilem. Odpowiedz Link
michal19807 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 22:48 A co do casto słupsk to słyszałem że jest jedna wielka chujnia ,podobno nowy dyro ma swoje wizje i plany a jako nowy ma ambicje kosztem zasobów ludzkich, Odpowiedz Link
prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 23:05 Nie udzielaj się psycholu , kapusiu z Pirtu , przeniesionym do serwisu za donoszenie na kolegów!!! Każdy wie z Casto o kogo chodzi !!!! A na koniec link dla ciebie analfabeto!!! www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z5MpH5znquQ Odpowiedz Link
kanibalizm Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 26.05.13, 10:45 Jechać po szmacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Frajer(prawda) ma płacone za to aby utrzymać to forum przy życiu. Czytać reklamy bo o to tu chodzi. Robiłem z PAJACEM,kapuś jakich mało,podpierdalał kolegów bez mydełka,nasza gwiadzeczka buhahahaha. Odpowiedz Link
prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 26.05.13, 12:14 Pisz pisz i tak nikt tobie nie uwierzy!!! No napisz gdzie mnie widziałeś , bo z tego co wiem nie jesteś mile widziany tutaj , zagram ci coś!! www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6orl2FlUSvs Odpowiedz Link