Dodaj do ulubionych

Casto Słupsk Nowy Dyrektor

25.05.13, 11:46
Słyszałem że macie nowego Dyrektora ( od tamtego roku chyba)
Co tam się u Was dzieje ? ....
Obserwuj wątek
    • casto.ludek Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 17:10
      Dobrze słyszałeś ... ale skąd ?
      A co się może dziać ... jest coraz lepiej... ciągle tylko awanse i podwyżki człowiek nie ma czasu nawet obsługiwać klienta bo biega i podpisuje aneksy do nowych umów. Premia turboprogresja wyrobiona na 110 % (wyrobione lepiej niż na ulotce) a dyro tylko chodzi i głaszcze ludzi po głowie. Cały czas chwali i motywuje. Taki dyrektor to skarb. Nie pracuje się tu ciężko. Atmosfera jest przecudowna, żyjemy jak jedna wielka rodzina ... PO ROZWODZIE !
      • prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 19:03
        Następny dupowłaz klamie na tym forum!!!
        Byłem u was w Słupsku i jakoś nie widać zadowolenia ze strony doradców!!!
        Stałem u was przez 2 dni i słuchalem też opini klientów na temat waszej pracy , nie powiem zadowoleni byli w 30%!!
        Na drugi raz jak coś piszesz pamietaj , że na kłamstwo tu pisane zawsze nastąpi prawda pisana!!!!!
        • casto.ludek Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 19:31
          ty jesteś dupowłazem parszywku podesłanym przez centrale do hejtowania tego forum !!!
          to że byłeś w słupsku to wszyscy wiedzą bo smród po tobie pozostał do tej pory !
          stałeś przez 2 dni tak jak piszesz bo ludzie pod sklepem się żalili że wyrywasz pojary z ręki, opróżniasz spioły szybciej niż ekipa sprzątająca a na dodatek na siłą wózki zabierałeś żeby tylko 2 zł do wina było
          twoj nick to GÓWNOPRAWDA a nie prawda997
          a z drugiej strony to jesteś niezłym matołem który nie rozumie IRONII no ale czego się tu spodziewać po takim buraku jak ty !!
          • prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 21:22
            Szkoda słów dla takich słoików jak ty !!!!
            www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cmYy7REexxw
            • casto.ludek Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 21:43
              wysyłasz linki bo nie masz argumentów pajacu !!!
              spaprałeś te forum ośle !!!
              • michal19807 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 22:43
                Prawda cwelu jesteś największym idiotą jaki pracował w casto ,po huj się tu udzielasz skoro problem cię nie dotyczy ,jesteś debilem któremu trzeba przyjebać między oczy żeby zrozumiał,twój kieras powinien dostać awans za zarządzanie takim debilem.
                • michal19807 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 22:48
                  A co do casto słupsk to słyszałem że jest jedna wielka chujnia ,podobno nowy dyro ma swoje wizje i plany a jako nowy ma ambicje kosztem zasobów ludzkich,
                • prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 25.05.13, 23:05
                  Nie udzielaj się psycholu , kapusiu z Pirtu , przeniesionym do serwisu za donoszenie na kolegów!!!
                  Każdy wie z Casto o kogo chodzi !!!!
                  A na koniec link dla ciebie analfabeto!!!
                  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z5MpH5znquQ
                  • kanibalizm Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 26.05.13, 10:45
                    Jechać po szmacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Frajer(prawda) ma płacone za to aby utrzymać to forum przy życiu.
                    Czytać reklamy bo o to tu chodzi.
                    Robiłem z PAJACEM,kapuś jakich mało,podpierdalał kolegów bez mydełka,nasza gwiadzeczka buhahahaha.
                    • prawda997 Re: Casto Słupsk Nowy Dyrektor 26.05.13, 12:14
                      Pisz pisz i tak nikt tobie nie uwierzy!!!
                      No napisz gdzie mnie widziałeś , bo z tego co wiem nie jesteś mile widziany tutaj , zagram ci coś!!
                      www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6orl2FlUSvs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka