01.02.16, 15:35

wiecie, kochani że na "dzień dobry" w Lidlu proponują 2850 brutto? zdaje się że w casto trzeba przedymać kilka lat by dostać taka pensję brutto. podobno gdzie nie gdzie wyrobiona jest górka za cały tamten rok. szkoda tylko że funkcyjni dostają po kilka pensji a ci którzy ją robili najwięcej dostają fige z makiem. Polski biały murzyn.
Obserwuj wątek
    • dorobotydoroboty Re: turbo 01.02.16, 18:29
      Ha ha ha, wiedzę to Ty masz. Jak tak doradzasz klientom to nie dziw że takiej kasy jak w Lidl nie masz. Funkcyjny, nie funkcyjny dostaje taki sam % ze swojej pensji tak Ty ze swojej a nie kilka. Wiec nie siej fermentu tylko do lidla idź jak tak Ci źle .
    • dorobotydoroboty Re: turbo 01.02.16, 18:35
      A jeśli czepiasz się rocznej premii kierownika to jeśli mu się powiodło to dostanie fajną jak dział zrobił super wyniki. Ale uwierz bardzo trudno taką dostać i najczęściej pracownicy mają większe premie w sumie niż kierownik.
    • szakal2311 Re: turbo 01.02.16, 19:44
      A wkrótce jak wam zlikwidują pracę w niedziele w marketach i dojdzie do tego podatek to nigdy nie wyrobicie tej premii a turbo z doładowaniem to będziecie zapierniczać aby zarobić na najniższą krajową 1850 brutto !!!
      • xelectric Re: turbo 01.02.16, 23:54
        u mnie cały rok progresji... jako że pierwszy raz 4 kwartały na + więc zobaczymy jak to obliczą, ale generalnie eleganckosmile
        a szakal psikutas bez "s" znów zabiera głos! podaj mi znów mój adres ip, bo z tego co pamiętam świetnie wszystkich swego razu namierzałeś i straszyłeś nadciągającą policją heheheh
    • binaryland Re: turbo 04.03.16, 21:33
      Bardzo Dobry Sposób na Zarabianie Kasy!!!!!!
      f2cb1.ulinks.net
      ulinks.net/95cb8
    • plkop Re: turbo 10.04.17, 20:23
      Jak tam u Was ?Bo u nas będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka