olga_w_ogrodzie 03.08.11, 21:31 mam wiekiego smaka na medala za 77777 jako, że "7." to moja ulubienica. się zaczajam ja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 21:41 przypomniała mi się taka moda durna panująca w początkach internectwa - puszczanie postów tylko z numerami po to, by dobić do jakiejś liczby. bardzo drażniło mnie to. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czaję się 03.08.11, 21:53 Za cóś takiego medala nikt by nie dostał. Przekonanam, że post Nr 77777 zadziwi nas swą treścią. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Czaję się 03.08.11, 23:18 To może róbmy zakłady, kiedy padnie 77777? Ja stawiam na piątek, 5 sierpnia w południe. I trzaśnie go ktoś spoza aktywnych pisarzy. Tak czuję. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 23:28 a mię się wydawa, że on już trzaść jutro może. na dodatek podówczas, gdy ja wyjdę z chaty zarzucając na trochę czajenie. walnie ktoś, niczem obuchem, jakimś tematem lepkim i się będzie rozmowa tak kleić, że w try miga się natrzaska tych postów do 77777 i ja ze smakiem się obejdę. takie mam smętne wizje, Dzidziu. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Czaję się 03.08.11, 23:35 Możesz mieć rację Olgo:) Tak było z tym ileśtammilionowym wpisem na forum gazety, co to go jakaś niezbyt aktywna forowiczka machnęła. A ja wtedy pisałam jak natchniona bo mi zależało by trafić tego jubileuszowego posta i tylko na chwilę na siku poszłam a tu trach! Poszło! Przepadło! Rozczarowanie me nie miało granic:( Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 23:48 wspólczuwam Ci, Dzidziu, jak nie wiem co. o ! jakże zgubnym i okrutnym nałogiem się może okazać dla człowieka sikania przymus ! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czaję się 04.08.11, 10:26 A ja myślę, że jeżeli nie T., to jakiś nick jednorazowy... Odpowiedz Link
tojajurek Re: Czaję się 03.08.11, 23:31 Ja tam bym się zastanowił. Wszak siódemka to nic innego jak symbol kosy. A kosa nie tylko kmiecia jest atrybutem. Zaś pięć kos... Sam nie wiem. Już wolałbym szóstki - przynajmniej symbolizują kogoś, z kim można pogadać, a nawet pohandlować. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 23:50 ale niedobry ! najsamprzód mię ukaja dobranockowo Poezją Pani Kiciuś, by za moment, w te pędy kosą straszyć i do siódemki mej ulubionej niechęć wzbudzać. ale jak co, to ja w szachy wszak grać umiem. się z nią zagra i ogra. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czaję się 04.08.11, 10:29 "66666"/"^^^^^" zwinęła Kocica ;) Może poczekaj na "88888"/"*****" > wygląda zachęcająco... stąd do nieskończoności albo per aspera ... Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 04.08.11, 10:56 Oświadczam, że się nie czaję. Kiedyś mnie to bawiło, ale tylko w kwestii zamykania wątku na FH. Teraz mało piszę, watkow nigdzie nie zakładam i na wszelki wypadek deklaruję nic tu nie pisac, żeby przypadkiem nie trafic:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czaję się 04.08.11, 11:25 Jak tak, to ja się nie bawię... I wracam do roboty :( Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czaję się 04.08.11, 11:52 > Teraz mało piszę, watkow nigdzie nie zakładam i na wszelki wypadek deklaruję ni > c tu nie pisac, żeby przypadkiem nie trafic:) I nic a nic by Cię nie ucieszyło zdjęcie uorderowanej Kapituły z dedykacją??? Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 04.08.11, 12:05 Pewnie by mnie ucieszyło, bywam próżna i łasa na zaszczyty. Ale bywam też skromna-jeszcze dziś walnę sobie post nr 777 jako panidemonka i też będzie git. Moje osobiste 666 niestety przegapiłam. Z przyjemnością będę gratulowac autorce/autorowi postu z tyloma siódemkami i cieszyc się wspólnie z Szanownymi Bywalcami Forum :) Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 04.08.11, 12:18 Prześliczny:))) Zwłaszcza, że swoje panidemonkowe 777 właśnie zaliczyłam. Żeby to uczcic zabieram sukę nad staw, może mnie nie utopi:) Powodzenia. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Czaję się 05.08.11, 04:44 Zdobywcą wątku jubileuszowego nie będę ja, niestety ponieważ czeka mnie pracowity dzień i przyjdę tu dopiero wieczorem. Z góry gratuluję zwycięzcy, który zostanie wyłoniony już dziś:) Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 09:59 Kibicuję jednej osobie, Osoba o tym nie wie:) Życzę Osobie szczęśliwego trafienia. Wczoraj, a nawet do dziś po północy zaglądałam, ale odpuściliśta i się nie doczekałam wyniku. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czaję się 05.08.11, 15:34 Trzeba było samej się wziąć za pisanie, a nie li tylko zaglądać. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 20:19 Siem odczep. Popisałam ile mogłam. Nie chciałam wygrac, a mam wprawę w wygrywaniu takich konkursów. Phi... też coś! :D Chciałam, żeby wygrała Olga. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 20:37 ave.duce napisała: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,127619131,127631474,Re_Czaje_sie.html?wv.x=1 > Trzeba było samej się wziąć za pisanie, a nie li tylko zaglądać. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 21:23 Przecież wiem. Jestem może głupia, ale nie aż tak :) Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 22:27 Dziękuję bo już miałam ochotę na focha z przytupem. Nie czułabym się dobrze z tym fochem. Miałam kiepski dzień, w sensie rodzinny i przy okazji upierdliwy. Dobranoc:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 22:31 www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps Dobranocka :) Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 22:40 ave.duce napisała: Proszę bardzo: :)))) i :D :D :D Zasypiam nad klawiaturą, lepiej podążę do łoża małżeńskiego. Na szczęście (dla małżonka) małżonek już śpi. I ja idę spac. > www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps > Dobranocka :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 05.08.11, 11:24 też nie będę to ja i też już gratuluję zwycięzcy oraz miłego dyndania na piersi medalowi życzę. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 12:02 olga_w_ogrodzie napisała: > też nie będę to ja i też już gratuluję zwycięzcy > oraz miłego dyndania na piersi medalowi życzę. Miałam nadzieję, że to będziesz Ty Olgo:) Skoro rezygnujesz to z góry gratuluję innemu zwycięzcy i miłej zabawy z dyndaniem na piersi (dyndanie samej piersi wydaje się byc nieco kontrowersyjne) życzę:) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 05.08.11, 22:28 we w ogóle, to ja bym wcale nie zrezygnowała tylko czaiła się, alem miała mus pójścia w ogród, no to wiedzialam, że, gdy wrócę będzie po baletach. ale już mi się pocieszyło, że mię życzyłaś wygranej, Panidemonko, oraz Dupetek do rezygnacji zniechęcał. no i jeszcze za dobrze się nie wczytałam, a chyba wygrała Kociczka, zatem ja się bardzo cieszę, bo choć tyle miłego w tych smutkach jej ostatnich. gratuluję Kociczko bardzo, bardzo. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 22:36 Olgo naprawdę Ci kibicowałam z różnych powodów. Najbardziej z tego powodu, że zupełnie bez hipokryzji założyłaś ten wątek i w nim pisałaś:) bardzo lubię czytac twoje teksty mimo trochę archaicznej składni. A może z powodu tej składni (wartośc merytoryczna nie podlega dyskusji), sama nie wiem. Płonącej Kocicy już pogratulowałam, bo ko(t)cham koty :) Odpowiedz Link
dupetek To ja Dupetek zaCzaję się:)) 05.08.11, 14:39 Dlaczego Olgo rezygnujesz? Toż siódemka szczęśliwa jest, a tu tyle siódemek. Odpowiedz Link