Dodaj do ulubionych

Czaję się

03.08.11, 21:31
mam wiekiego smaka na medala za 77777 jako, że "7." to moja ulubienica.
się zaczajam ja.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 21:41
      przypomniała mi się taka moda durna panująca w początkach internectwa - puszczanie postów tylko z numerami po to, by dobić do jakiejś liczby.
      bardzo drażniło mnie to.
      • damakier1 Re: Czaję się 03.08.11, 21:53
        Za cóś takiego medala nikt by nie dostał. Przekonanam, że post Nr 77777 zadziwi nas swą treścią.
        • ave.duce Re: Czaję się 03.08.11, 22:06

Ha, ha, ha ...
          • dzidzia_bojowa Re: Czaję się 03.08.11, 23:18
            To może róbmy zakłady, kiedy padnie 77777? Ja stawiam na piątek, 5 sierpnia w południe. I trzaśnie go ktoś spoza aktywnych pisarzy. Tak czuję.
            • olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 23:28
              a mię się wydawa, że on już trzaść jutro może.
              na dodatek podówczas, gdy ja wyjdę z chaty zarzucając na trochę czajenie.
              walnie ktoś, niczem obuchem, jakimś tematem lepkim i się będzie rozmowa tak kleić,
              że w try miga się natrzaska tych postów do 77777 i ja ze smakiem się obejdę.
              takie mam smętne wizje, Dzidziu.
              • dzidzia_bojowa Re: Czaję się 03.08.11, 23:35
                Możesz mieć rację Olgo:) Tak było z tym ileśtammilionowym wpisem na forum gazety, co to go jakaś niezbyt aktywna forowiczka machnęła. A ja wtedy pisałam jak natchniona bo mi zależało by trafić tego jubileuszowego posta i tylko na chwilę na siku poszłam a tu trach! Poszło! Przepadło! Rozczarowanie me nie miało granic:(
                • olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 23:48
                  wspólczuwam Ci, Dzidziu, jak nie wiem co.
                  o ! jakże zgubnym i okrutnym nałogiem
                  się może okazać dla człowieka sikania przymus !
            • ave.duce Re: Czaję się 04.08.11, 10:26
              A ja myślę, że jeżeli nie T., to jakiś nick jednorazowy...
    • tojajurek Re: Czaję się 03.08.11, 23:31
      Ja tam bym się zastanowił. Wszak siódemka to nic innego jak symbol kosy. A kosa nie tylko kmiecia jest atrybutem. Zaś pięć kos... Sam nie wiem. Już wolałbym szóstki - przynajmniej symbolizują kogoś, z kim można pogadać, a nawet pohandlować.
      • olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 03.08.11, 23:50
        ale niedobry !
        najsamprzód mię ukaja dobranockowo Poezją Pani Kiciuś,
        by za moment, w te pędy kosą straszyć i do siódemki mej ulubionej
        niechęć wzbudzać.
        ale jak co, to ja w szachy wszak grać umiem.
        się z nią zagra i ogra.
      • ave.duce Re: Czaję się 04.08.11, 10:29
        "66666"/"^^^^^" zwinęła Kocica ;)
        Może poczekaj na "88888"/"*****" > wygląda zachęcająco... stąd do nieskończoności albo per aspera ...
    • panidemonka Re: Czaję się 04.08.11, 10:56
      Oświadczam, że się nie czaję. Kiedyś mnie to bawiło, ale tylko w kwestii zamykania wątku na FH.
      Teraz mało piszę, watkow nigdzie nie zakładam i na wszelki wypadek deklaruję nic tu nie pisac, żeby przypadkiem nie trafic:)
      • ave.duce Re: Czaję się 04.08.11, 11:25
        Jak tak, to ja się nie bawię...

I wracam do roboty :(
      • damakier1 Re: Czaję się 04.08.11, 11:52
        > Teraz mało piszę, watkow nigdzie nie zakładam i na wszelki wypadek deklaruję ni
        > c tu nie pisac, żeby przypadkiem nie trafic:)
        I nic a nic by Cię nie ucieszyło zdjęcie uorderowanej Kapituły z dedykacją???
        • panidemonka Re: Czaję się 04.08.11, 12:05
          Pewnie by mnie ucieszyło, bywam próżna i łasa na zaszczyty.
          Ale bywam też skromna-jeszcze dziś walnę sobie post nr 777 jako panidemonka i też będzie git.
          Moje osobiste 666 niestety przegapiłam.
          Z przyjemnością będę gratulowac autorce/autorowi postu z tyloma siódemkami i cieszyc się wspólnie z Szanownymi Bywalcami Forum :)
          • dzidzia_bojowa Re: Czaję się 04.08.11, 12:12
            A post numer 77666 też ładny:))
            • panidemonka Re: Czaję się 04.08.11, 12:18
              Prześliczny:)))
              Zwłaszcza, że swoje panidemonkowe 777 właśnie zaliczyłam. Żeby to uczcic zabieram sukę nad staw, może mnie nie utopi:)
              Powodzenia.
              • dzidzia_bojowa Re: Czaję się 05.08.11, 04:44
                Zdobywcą wątku jubileuszowego nie będę ja, niestety ponieważ czeka mnie pracowity dzień i przyjdę tu dopiero wieczorem. Z góry gratuluję zwycięzcy, który zostanie wyłoniony już dziś:)
                • blind_as_a_bat Re: Czaję się 05.08.11, 06:03
                  Gloria victis.
                  • ave.duce Re: Czaję się 05.08.11, 07:26
                    Dzięki i wicewersja :)
                • panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 09:59
                  Kibicuję jednej osobie, Osoba o tym nie wie:)
                  Życzę Osobie szczęśliwego trafienia. Wczoraj, a nawet do dziś po północy zaglądałam, ale odpuściliśta i się nie doczekałam wyniku.
                  • ave.duce Re: Czaję się 05.08.11, 15:34
                    Trzeba było samej się wziąć za pisanie, a nie li tylko zaglądać.
                    • panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 20:19
                      Siem odczep. Popisałam ile mogłam. Nie chciałam wygrac, a mam wprawę w wygrywaniu takich konkursów.
                      Phi... też coś! :D
                      Chciałam, żeby wygrała Olga.
                    • panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 20:37
                      ave.duce napisała:

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,127619131,127631474,Re_Czaje_sie.html?wv.x=1
                      > Trzeba było samej się wziąć za pisanie, a nie li tylko zaglądać.
                      • ave.duce Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 21:23
                        Przecież wiem. Jestem może głupia, ale nie aż tak :)
                        • panidemonka Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 22:27
                          Dziękuję bo już miałam ochotę na focha z przytupem. Nie czułabym się dobrze z tym fochem.
                          Miałam kiepski dzień, w sensie rodzinny i przy okazji upierdliwy.
                          Dobranoc:)
                          • ave.duce Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 22:31
                            www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps
                            Dobranocka :)
                            • panidemonka Re: Czaję się > odp. na oba. 05.08.11, 22:40
                              ave.duce napisała:

Proszę bardzo:
                              :)))) i :D :D :D
                              Zasypiam nad klawiaturą, lepiej podążę do łoża małżeńskiego. Na szczęście (dla małżonka) małżonek już śpi.
                              I ja idę spac.

> www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps
                              > Dobranocka :)
                • olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 05.08.11, 11:24
                  też nie będę to ja i też już gratuluję zwycięzcy
                  oraz miłego dyndania na piersi medalowi życzę.
                  • panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 12:02
                    olga_w_ogrodzie napisała:

> też nie będę to ja i też już gratuluję zwycięzcy
                    > oraz miłego dyndania na piersi medalowi życzę.

Miałam nadzieję, że to będziesz Ty Olgo:)
                    Skoro rezygnujesz to z góry gratuluję innemu zwycięzcy i miłej zabawy z dyndaniem na piersi (dyndanie samej piersi wydaje się byc nieco kontrowersyjne) życzę:)
                    • olga_w_ogrodzie Re: Czaję się 05.08.11, 22:28
                      we w ogóle, to ja bym wcale nie zrezygnowała tylko czaiła się,
                      alem miała mus pójścia w ogród, no to wiedzialam, że, gdy wrócę będzie po baletach.

ale już mi się pocieszyło, że mię życzyłaś wygranej, Panidemonko, oraz Dupetek do rezygnacji zniechęcał.
                      no i jeszcze za dobrze się nie wczytałam, a chyba wygrała Kociczka, zatem ja się bardzo cieszę,
                      bo choć tyle miłego w tych smutkach jej ostatnich.
                      gratuluję Kociczko bardzo, bardzo.
                      • panidemonka Re: Czaję się 05.08.11, 22:36
                        Olgo naprawdę Ci kibicowałam z różnych powodów. Najbardziej z tego powodu, że zupełnie bez hipokryzji założyłaś ten wątek i w nim pisałaś:) bardzo lubię czytac twoje teksty mimo trochę archaicznej składni. A może z powodu tej składni (wartośc merytoryczna nie podlega dyskusji), sama nie wiem.
                        Płonącej Kocicy już pogratulowałam, bo ko(t)cham koty :)
                  • dupetek To ja Dupetek zaCzaję się:)) 05.08.11, 14:39
                    Dlaczego Olgo rezygnujesz? Toż siódemka szczęśliwa jest, a tu tyle siódemek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka