wydrwiwdowigrosz 20.10.13, 10:07 rozpisali. Ktoś mógłby mi podesłać jakieś streszczenie ostatniego pół roku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Ale ście się 20.10.13, 10:16 jasne: na świecie ogólny burdel, w Polsce to szczególnie dotyczy KK i katastrofy smoleńskiej, niejeden słyszy głosy z wiadra, niejeden lata z gołym fiutem lub go właśnie chce pokazać innym a tu panuje spokój czasem przerwany drobnymi niezgodnościami charakterów i poglądów jak to w długoletnich małżeństwach bywa wszystko Odpowiedz Link
gat45 Re: Ale ście się 20.10.13, 10:18 dodatek uzupełniający : śmy się okropnie ucieszyli Ciebie widzący Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Ale ście się 20.10.13, 10:32 Telegraficzny skrót tematyki podany przez Scoutka uzupełnię tym, że Oni tutaj, na tym forum cholernie empatyczni są, mówię Ci Czeci! Tyle ciepłych słów wsparcia i pociechy pod różnymi adresami nie padło chyba nigdzie! U mnie w domu to się boją mówić mi różne rzeczy a Oni tutaj fcale i to bardzo budujące jest. Ale nie wierzę, że nie czytałeś:)) Odpowiedz Link
8macek Re: Ale ście się 20.10.13, 10:42 promil ty stary ..... możesz do mnie zadzwonić (albo wysłać esesmana) i podać aktualny nr twojego telefonu (albo innego komunikatora). oddzwonię/odpiszę i pogadamy tak jak dawniej :-D , jak masz siłę na takie gadanie. mój nr telefonu znasz, nie zmienił się od naszej ostatniej rozmowy telefonicznej. poza tym życzę ci tradycyjnie fszyskiego najbardzieszego w kwestii zdrowia, szczęścia i pieniędzy oczywiście. :-) Odpowiedz Link
wydrwiwdowigrosz Re: Ale ście się 20.10.13, 11:00 Nic z tego. Moja religia zabrania mi rozmawiać z wyznawcami zamachu smoleńskiego i chodzenia po wodzie na trzeźwo. Odpowiedz Link
8macek Re: Ale ście się 20.10.13, 12:16 no to (cięta riposta wujka staszka - mistrza ciętej riposty). ale mimo fszysko pozdrawiam! jak zafsze! Odpowiedz Link
czan-dra Re: Ale ście się 20.10.13, 10:46 Siema Czeci, co się wydarzyło już wiesz, od siebie dodam, fajnie Cię czytać. Odpowiedz Link
magdolot Re: Ale ście się 20.10.13, 12:02 Śmy sie rospisali?! Śmy się rospisali?! My się dopiero teras rospiszemy, bo idzie, kurna, zima. We piątek obudził mnie dzwonek do drzwi w porze, gdym miała już dawno taszczyć gar zupy dyniowej pociągiem w stronę internacjonalnych pań. Moja sąsiadka chciała swoje paczki. Ha. Zakryłam goliznę przytomnie złapaną serwetką i otworzyłam drzwi i żem jej dziękowała, że mnie obudziła. A ona zbierała te sfoje paczki z ziemi i strasznie przepraszała, że mnie obudziła, a ja żem jej dziękowała. A potem internacjonalne panie kazały jej podziękować raz jeszcze za to, że moja zupa do nich dojechała. Fszystko, france, wyćpały do czysta. Mi wyszło ostatnio, że powinniśmy przenieść nasz kraj do Ameryki Południowej, by tam pasował lepiej. Właśnie nad tym pracuję. A Dzidzia strrrrasznie się myli, nie buu żap. Solennie se obiecałam, że jusz nigdy, pszenigdy nie będem empatyczna po tym, jak jeden ryży gówniarz uznał, że będę jego. Potraktowałam bajeczką o królewnie Wandzie i teras jestem hejterką. Jak nie pomoże, to mu przedstawię wnuczkę. PS. A wnuczka coraz ładniejsza... Odpowiedz Link
widz102 Re: Ale ście się 20.10.13, 12:20 No nareszcie. Wreszcieś mi, magdolocie oczy otwarrrła. Jajco magiczne. Sekta wielkiego Zamachocoatla wykopująca kogo popadnie w rytuałach zombistycznych. Ciała palące nałogowo. Szaman antek w europejskim garniturze, z obsydianem za pazuchą. Czyste sto lat samotności. Fuentes leży i kwiczy! Ależ oczywiście! Polska to kraj latynoamerykański! Iluminacja mię ogarła. Odpowiedz Link
scoutek Re: Ale ście się 20.10.13, 12:43 widz102 napisał: > Czyste sto lat samotności. Fuentes leży i kwiczy! Fuentes z Llosą i Gabriel z Garcią takoż Odpowiedz Link
scoutek Re: Ale ście się 20.10.13, 13:00 czan-dra napisał: > No i Julio Cortazar jakżeby inaczej. chciałam dodać jeszcze do tego Jose S., ale on jakby nie z tej Ameryki;))) Odpowiedz Link
magdolot Re: Ale ście się 20.10.13, 13:39 Ino jeszcze nie wiem, w którym miejscu najlepiej pasujemy. To czeba przycelować dobrze... bo tam dżangel nieprzebyty i jak wylądujemy obok, to kicha, znowu będziem sterczeć. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Ale ście się 20.10.13, 12:58 magdolot napisała: , pszenigdy nie będem empatyczna po tym, jak jeden ryży gówniarz uznał, że będę jego. Smalił do Ciebie Tusk? Odpowiedz Link
magdolot Re: Ale ście się 20.10.13, 13:35 > Smalił do Ciebie Tusk? Gorzej. Molestowanie językiem opcym. Damo, zezwalasz na plagiat ze fpisaniem w ankietę 3000 lat? Odpowiedz Link
gat45 Re: Ale ście się 20.10.13, 13:42 Dama ostatnio przyznawała się do 7000, więc chyba takiej 3000-letniej młódce nie będzie wstrętów robić Odpowiedz Link
wydrwiwdowigrosz Re: Ale ście się 20.10.13, 16:14 Czy ja już ci kiedyś napomknąłem, że ja cię bardzo teges? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Ale ście się 20.10.13, 13:03 Czeci! Tego streścić się nie da, musisz iść na całość. Czytaj i sam się rozpisuj! I strasznie fajnie, żeś się odezwał! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Ale ście się 20.10.13, 16:44 Ffffszelki duch! Ledwo człowiek przy niedzieli z domu wyjdzie a tu zaraz takie niespodziewajki, Przypominam, że na Czeciego czeka medal nieodebrany realny a nie wirtualny. I w związku z tym Czeci jest uprzejmie proszony o podanie adresu na priva. Medal zachachmęci pewnie Mycha, ale jej się też należy. Bo tak. o tu czeka forum.gazeta.pl/forum/w,89075,129468686,143992897,Komunikat_dwudziesty_osmy_informacyjny.html Szczęśliwych Powrotów Medal ten. Niech się święci dzień ten :)))) Odpowiedz Link
scoutek Re: Ale ście się 21.10.13, 12:05 to ja już się ffffffffffffffcale nie oddzywam................. Odpowiedz Link