99venus 13.11.16, 09:57 Ludzie,szkoda czasu na spanie. Dzień się zaczął. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva.68 Re: pobudka!!!!! 13.11.16, 10:02 I "...prószy śnieg, jak biały puch z poduszki". Odpowiedz Link
tt-tka Re: pobudka!!!!! 13.11.16, 11:51 eva.68 napisała: > I "...prószy śnieg, jak biały puch z poduszki". "i nie wie zwierz ni czlek choc zylby caly wiek kiedy tak pada snieg jak marzna mi paluszki" *macha zmarznietym lapskiem* Odpowiedz Link
scoutek Re: pobudka!!!!! 13.11.16, 18:05 Znam to trochę inaczej: Prósy śniezek prósy Zająckowi prosto w usy Nie pós śniezek, k ... mać Bo zającek juz chce spać Odpowiedz Link
man_sapiens Re: pobudka!!!!! 13.11.16, 17:40 Dziękuję za pobudkę, faktycznie, chyba pora wstać. Odpowiedz Link
ave.duce pobudka!!!!! Cza zinterpretować: 15.11.16, 14:17 się obawiam, że została na stanie tylko jedna i to "rządowa"karetka reanimacyjna. Odpowiedz Link
damakier1 Re: pobudka!!!!! Cza zinterpretować: 15.11.16, 14:54 We mnie to budzi nadzieję. No bo jeśli piszą Jeden Rok, to może następne zamierzają odpuścić? Odpowiedz Link
trusiaa Re: pobudka!!!!! Cza zinterpretować: 15.11.16, 15:23 Nie mój to pomysł, ale aż się prosi zacytować (za kubą.goldbergiem): 1R - skojarzenia w ślip rzucają się same: Wzór na opór - jak przekształcić 1/R = 1/R1 + 1/R2 ? Chciałbym wyliczyć R1, jak to zrobić krok po kroku? robiliśmy to na lekcji ale nie załapałem, więc proszę o naprawdę dokładne wytłumaczenie. Z notatnika hydraulika: Zasuwy typu 1/R to zasuwy odcinające o budowie otwartej, sterowane ręcznie dźwignią. I takie jeszcze ogłoszenie drobne: R.1 - Klawisze do łącznika 3-krotnego, czarny, połysk Do zakwakania jeden rok - jeden jedyny rok, nic więęęcej. Odpowiedz Link
ave.duce Re: pobudka!!!!! Cza zinterpretować: 15.11.16, 17:05 Za l_zarazą_l (FK): Treść się zgadza. Odpowiedz Link