Dodaj do ulubionych

"Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstracje."

22.07.17, 19:13
Tam chodzą stare upiory bolszewickie, ubeckie wdowy chodzą, oczadzeni chodzą i chodzą jeszcze pożyteczni idioci. (Senator PiS Bonkowski Waldemar)

Taki tam mątek kupa mięci.

Przed północą stoimy we czworo na pustym już placu, obok napisu VETO, rozmawiamy. Kilkanaście metrów dalej sunie napakowany kafar, ciągnie za sobą malinowowłosą kobietę. Zatacza się w naszym kierunku i z bezpiecznej odległości ryczy: Wy komuny! Ubeki (tu przymiotnik - piiiip!), po czym nastąpiła propozycja seksualna (w sensie: co on by nas), powtarzana (z nadzieją?) kilkukrotnie.
Mówcie mi: komuno - jakby co.
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstracje 22.07.17, 19:36
      Mnie też możecie.
      Wczoraj taki jeden wszystkich pod sądem w Katowicach zaczepiał pytaniem czy idą bronić emerytur ubeckich
      No. To szłam.
      • scoutek Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 22.07.17, 19:37
        Aaaa. I dziś też idę
        • ave.duce Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 23.07.17, 07:33
          Wystąpiłam jako "upiór bolszewicki". Trzymałam się na obrzeżach garstki turystów zwiedzających pl. Krasińskich.
    • ave.duce Pani Komuno! 23.07.17, 07:36
      Została pani zmanipulowana -

wyborcza.pl/7,75968,22134738,nie-wierzcie-durnie-ze-to-wy-sami-protestujecie-nie-to-astroturfing.html#BoxGWImg
      Szczęść w zboże!
      • trusiaa Re: Pani Komuno! 23.07.17, 08:34
        Wię, niestetyż. Bo też i przygotowania do astrotru... asteri... puczu trwały latami. Najpierw na wszystkich cmentarzach stopniowo wprowadzano nowy wynalazek pt. wkład do znicza. Ludziom się spodobał, bo tani, toteż kupowali bez namysłu. A to pułapka była. Zniczowe wkłady zdradzieckie zalały ojczyznę naszą.

Na spacery zaopatrywałam się kolejno we francuskim markecie, biedrze i wiejskim sklepiku. U Francuza - najtańsze i najlepiej zrobione dostałam.

Tu dowód twardy na astrocośtamcośtam - już kilka lat temu Francuz sprzedawał:

https://img3.dmty.pl//uploads/1253904311_by_Motaro122_600.jpg

• ave.duce Re: Pani Komuno! 23.07.17, 09:05
          Dlaczemu uny ma wstać i coś powiedzieć, żeby nie być sam? Przecież inni wciąż będą leżeli w milczeniu...
          Nic nie rozumiem z tego przekazu astrocośtamcośtam. W dodatku jest ich troje?! Aaaaa!!!! Słoniocy!!!
    • trusiaa kto tam chodzi na te demonstracje - lista 23.07.17, 09:13
      element animalny - najbardziej zdemoralizowany, podły
      najgorsza część społeczeństwa
      ubecy/esbecy
      świnie oderwane od koryta
      mordy zdradzieckie

Kto jeszcze?
      • man_sapiens Re: kto tam chodzi na te demonstracje - lista 23.07.17, 12:38
        > Kto jeszcze?

Ja. I ty.

A to gorsze dla pisiewiczów niż element animalny, najgorsza część społeczeństwa, ubecy, esbecy, świnie oderwane od koryta i mordy zdradzieckie razem wzięte.

PS: zostają jeszcze rewizjoniści, syjoniści, odwetowcy, warchoły (nie mylić z wiceministrem!), zdrajcy, bananowa młodzież (no dobra, bananowi emeryci)...
        • eulalija Re: kto tam chodzi na te demonstracje - lista 23.07.17, 13:32
          Jeszcze bikiniarze, emeryci bikiniarze.
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: kto tam chodzi na te demonstracje - lista 23.07.17, 21:53
            eulalija napisała:

> Jeszcze bikiniarze, emeryci bikiniarze.
            =====
            sataniści <--tych na demon-stracji najwięcej

i skinheadzi <- oczywiście emeryci_skinheadzi ...łysi z racji wieku zaawansowanego

i jeszcze cinkciarze i gitowcy.
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a "ja bym kazał strzelać do tego bydła" 23.07.17, 22:05
          Byli już "zdrajcy", były "upiory" i "ubeckie wdowy", ale ta wypowiedź idzie o krok dalej.
          Dr hab. Artur Górak z UMCS ( ZAPAMIĘTAJMY NAZWISKO TEGO DZIELNEGO MOŁOJCA) napisał, że na miejscu władzy strzelałby do protestujących. Chodzi o ludzi, którzy na manifestacjach w całej Polsce sprzeciwiają się upartyjnieniu sądów przez PiS.

natemat.pl/213269,bydlo-pracownik-naukowy-umcs-chcialby-strzelac-do-protestujacych-przeciw-ustawom-pis

• yoma Re: "ja bym kazał strzelać do tego bydła" 25.07.17, 16:47
            By co, to rektor robi mołojcowi dyscyplinarkę.
      • trusiaa Re: kto tam chodzi na te demonstracje - lista 23.07.17, 22:58
        Machnęłam chałupniczo dwa arkusze samoprzylepnych znaczków z uśmiechniętą zdradziecką mordą i z taką pewną nieśmiałością zaproponowałam je obokstojącym. Momentalnie poooszło sześćdziesiąt sztuk, ręce same się wyciągały. Pytali mnie ludzie, czy nie mam pożytecznych idiotów, obiecałam na jutro zrobić, ale na oczadzone ubeckie wdowy nie było za wielu chętnych - mają się zastanowić :)
        Jutro zamierzam kontynuować rozdawnictwo.
        Czuwaj!
    • trusiaa Znak czasów 24.07.17, 08:59
      Już po demonstracji, przy zniczach ostatnie grupki ludzi. Do VETA podchodzą dwaj młodzi ludzie - cudzoziemcy, i po angielsku pytają, co się tu stało?
      Za Peerelu prawdopodobnie ludzie zareagowaliby przepraszającymi uśmiechami i rozproszyliby się, bo z językami było niestety słabo, a szkolna znajomość odbierała odwagę mówienia. Tym razem wokół pytających zebrała się grupka chętnych do opowiedzenia o co kaman, każdy dorzucał swoje trzy grosze, wywiązała się dłuższa rozmowa, bo przybyszom nie mieściło się w głowach, co się u nas wyprawia.

• ave.duce Z obserwacji Beci - 25.07.17, 07:28
      chodzą ci, którzy ulegli naciskom ulicy i zagranicy.
      • trusiaa To może - kto nie chodzi, 25.07.17, 09:13
        bo... nie wie, że cokolwiek się w kraju dzieje. Nie chodzi pani ze stoiska z serami w Tesku, nie chodzi młoda rezolutna kasjerka z Teska tegoż. Zagadnięte o sukces protestów były poruszone i szczerze zdumione, że w ogóle coś się w kraju dzieje.

Jak to możliwe, się pytam - ludzie nie mają telewizorów? Radia nie słuchają, gazet nie czytają? Choćby nagłówków prasy, gdzieś na stoisku?
        To jak ma być dobrze, skoro ludzie są głusi, nieświadomi?
        • ave.duce Re: To może - kto nie chodzi, 25.07.17, 10:33
          Wszystko zrozumiem, ale nie tego, że nie korzystają z MeNdiów Narodowych w postaci, np. TVPinfo (kur...wizja) albo Polskie Radio 24, nie wspominając o Radiu MaRyja i TVTrFam.
    • ave.duce Ubecka wdowa chodząca 25.07.17, 10:28
      pod bliźniakiem K. Jarosława:

www.gazetaprawna.pl/galerie/1059603,duze-zdjecie,3,wolne-sady-ja-bez-zadnego-trybu-ustawa-sn-protesty.html
      • trusiaa Re: Ubecka wdowa 25.07.17, 12:00
        Pani paczy, ta jaka beszszczelna, datę urodzenia fałszuje, botoksem się oszczyknęła i myśli, że ktoś się na to nabierze!

https://bi.gazeta.pl/im/07/1d/15/z22139655Q.jpg
    • trusiaa Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstracje 26.07.17, 16:58
      Lemingi finansowane z niemieckich pieniędzy., naćpana hołota i ciemnota, podludzie, popaprańcy, którym Rysiek ze Schetyną nawrzucali jakiś bzdurnych haseł do głów.

Stawka spadła z 300 zł dziennie do 30 za godzinę, ale zdążyłam się nachapać i odtąd latami mogę żywić się kawiorem i szampanem.

Tylko w kwestii bandy idiotów, która nawet nie wie po co tam idzie - trąbili i gwizdali, nic poza tym - widać nie mają nic sensownego do powiedzenia pozwolę sobie nie zgodzić się.
      Aż żal było patrzeć na zebranych - obmierzłe inteligenckie gęby wykształciuchów podłych, oczytanych, świadomych co się w kraju dzieje, dokładnie wiedzących przeciw czemu protestują, jakiej przyszłości się obawiają. Nie zostali dostarczeni podstawionymi autokarami, nie występowali pod partyjnymi szyldami, stanowczo żądali respektowania ich obywatelskich praw. W małych miastach stali nawet w pojedynkę - uśmiechnięte łobuzy.
    • aniloraq Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstracje 26.07.17, 18:24
      Cóż - lubimy idiotów. Z każdej strony: rozkminytiny.pl/ach-lubimy-idiotow/
      • trusiaa Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 27.07.17, 09:25
        https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-ftizljMSEDv5ljsQasIvj_wnAXThHN2YpDkrdyd9GZcdFheLEA

Nie jesteśmy rozbawieni.
      • ave.duce Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 27.07.17, 09:53
        "Sprawa smaku"...
        • yoma Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 27.07.17, 12:07
          A tymczasem fpisie

koduj24.pl/marsz-miliona-pis-po-raz-kolejny-odwolany/
          • scoutek Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 27.07.17, 12:25
            yoma napisała:

> A tymczasem fpisie
            >
            > koduj24.pl/marsz-miliona-pis-po-raz-kolejny-odwolany/
            >

na twitterze komentarz:
            podobno marsz miliona został odwołany bo spośród 150 chętnych 120 jest na wakacjach a 30 nie było pewnych czy do niedzieli wytrzezwieje
            • yoma Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 27.07.17, 12:28
              :))
          • trusiaa Re: "Obserwuję, kto tam chodzi na te demonstr 27.07.17, 12:30
            Może chodziło o piniendze? Nam płacili po trzysta.

Szybko policzyli - milion uczestników po trzysta, drogo.
            Czy tysiące czysta czydzieści czy osoby za milion - eeee, się nie karkuluje.
            No to odwołali.
            • trusiaa Nazywam się milijon, cierpię za milijony i trffam 31.07.17, 10:21
              Piękni ludzie, kwiat patriotycznej młodzieży. Powstanie, Marszałek, flagi z symbolami ciut tylko różniącymi się od swastyki i tylko te nogi - obie lewe. Jak to rozumieć?

https://bi.gazeta.pl/im/d6/23/15/z22166998Q,Totalna-mobilizacja-przeciw-totalnej-opozycji---ma.jpg

Przy innej okazji, w innym miejscu dwaj genetyczni patrioci...
              • yoma Re: Nazywam się milijon, cierpię za milijony i tr 31.07.17, 11:35
                www.sokzburaka.pl/show-mem/facebook-post/1452015088365848_2038565016377516
              • ave.duce Re: Nazywam się milijon, cierpię za milijony i tr 31.07.17, 16:04
                A co na tę lewą nogę prokuratura?
                • ave.duce Re: Nazywam się milijon, cierpię za milijony i tr 31.07.17, 18:19
                  W 2014 roku Sejm przyjął ustawę o ochronie znaku Polski Walczącej. Od tamtej pory symbol jest prawnie chroniony, a za jego publiczne znieważenie grozi grzywna. W myśl ustawy PW „stanowi dobro ogólnonarodowe i podlega ochronie należnej historycznej spuściźnie Rzeczypospolitej Polskiej”, a otaczanie jej „czcią i szacunkiem jest prawem i obowiązkiem każdego obywatela” (za "Newsweekiem")
                  • trusiaa Re: Nazywam się milijon, cierpię za milijony i tr 31.07.17, 18:34
                    Było: wiernie ciebie będziem strzec (jak źrenicy oka), jest: mamy cię w poważaniu (konia kują, a żaba lewą nogę podstawia).

Prokurator? Z tych patriotycznie wzmożonych - miałby karać ziomali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka