ave.duce Re: Muzycznie ;)) CHORERA! > link > 04.05.09, 09:44 www.youtube.com/watch?v=v699phBmr_c :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 11.05.09, 02:05 www.youtube.com/watch?v=_YPhcGcSL4g&feature=related Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 14.05.09, 02:27 www.youtube.com/watch?v=rOGEFNtQoK8&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 14.05.09, 21:17 belgijska napisała: > www.youtube.com/watch?v=rOGEFNtQoK8&feature=related > www.youtube.com/watch?v=5pHJzZoLP_I To na razie, ale w ogóle - proszę na mnie wpadać do woli :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 15:37 www.youtube.com/watch?v=j1LPj9msobY&feature=related Co, niniejszym, czynie - nawet nie przeprosze, ze Pana potracam ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 16:11 Chce Pani wiedzieć, co mówię "w realu", gdy ktoś na mnie wpada (wszystko jedno, gdzie jestem)? Uśmieje się Pani do łez, dlatego pytam ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 16:29 No pewnie, ze chce! Wiedziec i usmiac sie ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 16:43 W zależności: przepraszam, sorry, scuza, prostite, pardon, itd., itp. Śmieszny ze mnie gość ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 17:04 who.is.who napisał: > W zależności: przepraszam, sorry, scuza, prostite, pardon, itd., itp. > Śmieszny ze mnie gość ;-) Prosze sie nie martwic - na wszelki wypadek.... ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 17:18 Chyba wstałem lewą nogą - piękna kanapka pusta ;-( Ponieważ to wątek muzyczny - Pani Gat lubi porządek ;-) - www.youtube.com/watch?v=eePWQTDn3xw&hl=pl :-))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 17:30 who.is.who napisał: > Chyba wstałem lewą nogą - piękna kanapka pusta ;-( Zaraz usiade - poduszke sobie tylko przyniose, bo mnie w ledzwiach strzyka ;)) Przepraszam - z ignorancji tematu nie zglebilam (ponoc, to stan blogoslawiony) > Ponieważ to wątek muzyczny - Pani Gat lubi porządek ;-) - No wlasnie: www.youtube.com/watch?v=q_NTGiPg0Wk&feature=related :))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 18:01 Poduszek ci u mnie dostatek ;-) Mam jeszcze - no właśnie, co?! Pani wspomniała, że ma "pod ręką" młodego człowieka. Na co się teraz podrywa dziewczyny? Przecież nie na znaczki albo płyty? ;-) www.youtube.com/watch?v=mYES1N1QDeg&feature=related ;-))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 20:27 who.is.who napisał: > Poduszek ci u mnie dostatek ;-) I tak przyniose swojego jaska ;) > Mam jeszcze - no właśnie, co?! Pani wspomniała, że ma "pod ręką" młodego > człowieka. Na co się teraz podrywa dziewczyny? Przecież nie na znaczki albo > płyty? ;-) Na co? Na dress code! ;)) Slipy marki Calvin Klein maja wystawac "na wierzch"- jeansy maja lekko opadac ... pepegi maja byc (w tym sezonie) Coq Sportif ... to ostatnie niusy ;)) Nie wyobrazalm sobie, zeby posylal wiersze jakiegos Rimbauda albo Rèvèrdy jako wlasne - w klasie poezji bedzie (jak dobrze pojdzie!! ;)) w przyszlym roku ;) O reszcie - nie wiem - cisza.... czekam na rozwoj sytuacji ... > www.youtube.com/watch?v=mYES1N1QDeg&feature=related ;-))) To dobry, sprawdzony plan - chyba nawet ponadczasowy. Liczy sie (takze) zasob slownictwa - dodam od siebie ;) www.youtube.com/watch?v=5cxck3j-ELY&feature=related Albo tak: www.youtube.com/watch?v=Eougp6lqaQI&feature=related :)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 15.05.09, 21:28 belgijska napisała: > I tak przyniose swojego jaska ;) Zgadzam się tylko na Pani "swój jasiek" ;-) > Na co? Na dress code! ;)) Slipy marki Calvin Klein maja wystawac "na wierzch"- Yhm. Niedobrze ;-( Noszę bokserki ;-))) > jeansy maja lekko opadac ... Opadają :-) > pepegi maja byc (w tym sezonie) Coq Sportif ... to > ostatnie niusy ;)) Pepegi mam i to niejedne ;-) > Nie wyobrazalm sobie, zeby posylal wiersze jakiegos Rimbauda albo > Rèvèrdy jako > wlasne - w klasie poezji bedzie (jak dobrze pojdzie!! ;)) w > przyszlym roku ;) O reszcie - nie wiem - cisza.... czekam na > rozwoj sytuacji ... > I tak dużo Pani wie ;-) Jakoś mnie to nie dziwi :-) Wolę MM :-) No to tak: www.youtube.com/watch?v=NYcVlIukcDM P/S. Na kanapce zdradzę Pani pewien sekret, tylko ciii... ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 29.06.09, 02:08 www.youtube.com/watch?v=TDJiX2CayZY&hl=pl ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Salut 08.07.09, 13:44 www.youtube.com/watch?v=nMxKMIC__jo&hl=pl Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Pink Floyd 17.05.09, 09:08 Wish YOU Were Here www.youtube.com/watch?v=3DXCHa9BYfE Odpowiedz Link
cheetah5115 Re: Muzycznie ;)) La mer ;-))) 22.05.09, 04:34 www.youtube.com/watch?v=fd_nopTFuZA&hl=pl Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) Od garderobianej - SZAL ;))) 22.05.09, 09:44 www.youtube.com/watch?v=M1k3cyxphcQ Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Stójkowy z propozycją ;-))) 22.05.09, 10:00 Zamiast kanapek, budek, kozetek, CHEZlągów ;-))) www.youtube.com/watch?v=H_IdrTJXnak Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 23.05.09, 22:25 www.youtube.com/watch?v=uYttZd5U648 Merci Madame :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) Leo Marjane. 24.05.09, 17:20 www.dailymotion.com/relevance/search/leo+marjane+mon+ange/video/x6g2bh_mon-ange_music Mon Ange qui veillez sur moi Ô mon Ange, ayez pitié de moi Vous qui êtes mon gardien Accordez-moi pour mon bien Un peu de pain quotidien Mon Ange... Et quand enfin descend le soir Quand arrive l'heure de l'espoir Accordez que sous mon toit Le bonheur entre parfois Ô mon Ange qui veillez sur moi... Ô vous qui veillez sur ma vie Epargnez-moi quelques tourments Accordez-moi quelques envies Empêchez-moi d'être méchant Pardonnez-moi quelques offenses Pardonnez-moi quelques péchés Car même si je recommence Je le ferai sans y penser Mon Ange qui veillez sur moi Ô mon Ange, ayez pitié de moi Vous qui êtes mon gardien Accordez-moi pour mon bien Un peu d'amour quotidien Mon Ange... Et quand enfin descend le soir Quand arrive l'heure de l'espoir Accordez que sous mon toit L'amour entre quelquefois Ô mon Ange qui veillez sur moi Ô mon Ange qui veillez sur moi... Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 24.05.09, 17:51 www.youtube.com/watch?v=QCU33C6RHPk--- L'écriture est la peinture de la voix > François Marie Arouet > Voltaire/Essais Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 24.05.09, 18:02 who.is.who napisał: > <a href="www.youtube.com/watch?v=QCU33C6RHPk---" L'URL contient un ID vidéo incorrect. ;(( target="_blank">www.youtube.com/watch?v=QCU33C6RHPk---</a> > L'écriture est la peinture de la voix > François Marie > Arouet > Voltaire/Essais Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 24.05.09, 18:36 Może tak miało być? ;-) www.youtube.com/watch?v=bX4aY78cc98&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Sympathy 26.05.09, 03:39 www.youtube.com/watch?v=kSlYm6vl_SM&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Pomarańcze i mandarynki 26.05.09, 23:30 www.youtube.com/watch?v=PbuByYZtFy0&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) The Last of the Mohicans ;-) 28.05.09, 01:20 www.youtube.com/watch?v=ygNuRpwZqRU Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;)) Barry White > My Everything 28.05.09, 15:56 Dawno mnie tu nie było :))) www.dailymotion.pl/video/x23xdn_barry-white-my-everything-live_events :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;)) Pada ;( Wenecja 28.05.09, 22:58 www.youtube.com/watch?v=ga7YaMSOJKg&hl=pl www.youtube.com/watch?v=K24jj1kLDzs&feature=related www.youtube.com/watch?v=trEbV2rtgVE&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Send me an angel 29.05.09, 07:03 www.youtube.com/watch?v=CbQsAzUbssw Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Gotan Project - Santa Maria ;-)) 31.05.09, 02:32 www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w&hl=pl Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 31.05.09, 23:15 www.youtube.com/watch?v=B_P61M36bkY&feature=related Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;)) You don't own me ;))) 06.06.09, 16:41 You don't own me I'm not just one of your little toys You don't own me Don't say I can't go with other boys And don't tell me what to do And don't tell me what to say And when I go out with you Don't put me on display You don't own me Don't try to change me in anyway You don't own me Don't tie me down, cos I'll never stay I don't tell you what to say I don't tell you what to do So just let me be myself That's all I ask of you I'm young, (I'm young) and I love to be young I'm free, (so free) and I love to be free To live my life the way that I want To say and do whatever I please You Don't Own Me www.youtube.com/watch?v=flzPWWjsyPU :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) You don't own me ;))) Tatu ;-) 04.07.09, 12:16 Нас не догонят... Только скажи Дальше нас двое Только огни Аэродрома Мы убежим Нас не догонят Дальше от них Дальше от дома Ночь-проводник Спрячь наши тени За облака За облаками Нас не найдут Нас не изменят Им не достать Звезды руками Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Нас не догонят... Мы убежим Все будет просто Ночь упадет Небо уронит И пустота На перекрестках И пустота Нас не догонят Не говори Им непонятно Только без них Только не мимо Лучше не так Но не обратно Только не с ними Только не с ними Только не с ними Нас не догонят... Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Небо уронит Ночь на ладони Нас не догонят Нас не догонят Нас не догонят... www.youtube.com/watch?v=FPPm4y3s_58&feature=related ;-))) Zasieg? ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Dla... :-) 10.06.09, 03:31 www.youtube.com/watch?v=4oT7njAyQwY&hl=pl Odpowiedz Link
lackzadek Re: Muzycznie ;))O jakiej obłudzie On śpiewa? :-) 10.06.09, 11:30 www.youtube.com/watch?v=w8y0JLPQl94 Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;))O jakiej obłudzie On śpiewa? :-) 10.06.09, 12:03 Bobby Brown Hey there, people, Im bobby brown They say Im the cutest boy in town My car is fast, my teeth is shiney I tell all the girls they can kiss my heinie Here I am at a famous school Im dressin sharp n im Actin cool I got a cheerleader here wants to help with my paper Let her do all the work n maybe later Ill rape her Oh God I am the american dream I do not think Im too extreme An Im a handsome sonofabitch Im gonna get a good job n be real rich (get a good Get a good Get a good Get a good job) Womens liberation Came creepin across the nation I tell you people I was not ready When I fucked this dyke by the name of freddie She made a little speech then, Aw, she tried to make me say when She had my balls in a vice, but she left the dick I guess its still hooked on, but now it shoots too quick Oh God I am the american dream But now I smell like vaseline An Im a miserable sonofabitch Am I a boy or a lady...i dont know which (I wonder wonder Wonder wonder) So I went out n bought me a leisure suit I jingle my change, but Im still kinda cute Got a job doin radio promo An none of the jocks can even tell Im a homo Eventually me n a friend Sorta drifted along into s&m I can take about an hour on the tower of power long as I gets a little golden shower Oh God I am the american dream With a spindle up my butt till it makes me scream An Ill do anything to get ahead I lay awake nights sayin, thank you, fred! Oh god, oh god, Im so fantastic! Thanks to freddie, Im a sexual spastic And my name is bobby brown Watch me now, Im goin down, And my name is bobby brown Watch me now, Im goin down, etc. Odpowiedz Link
scoutek Re: Muzycznie ;))O jakiej obłudzie On śpiewa? :-) 14.06.09, 18:13 a to moj ulubiony Bobby: www.youtube.com/watch?v=1qOQHB_V2g0 Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;)) A mnie Ktoś przypomniał to > 15.06.09, 15:13 www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o&feature=PlayList&p=03770DB3194A2F68&index=19 :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Muzycznie ;)) A o mnie ktos pamietal 15.06.09, 17:43 a to dla Kogos z tego forum, ze specjalna dedykacja: www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho&feature=related i do tego 100! Odpowiedz Link
scoutek Re: Muzycznie ;)) A o mnie ktos pamietal 16.06.09, 14:06 a tu to samo... ale jak;))) www.youtube.com/watch?v=fFcTzWVzZuo Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;)) O! ko! ;) 16.06.09, 15:43 Będę miała na Ciebie oko. I to jakie! ;) www.youtube.com/watch?v=O4sRTTnSlS8 ;) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Muzycznie ;)) O! ko! ;) 16.06.09, 18:40 to moze: close your eyes... www.youtube.com/watch?v=pYoxSDyRnQk Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;)) O! Spritnie, 16.06.09, 20:21 ale: www.tekstowo.pl/piosenka,bette_midler,i_put_a_spell_on_you.html ;) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Muzycznie ;)) O! Spritnie, 16.06.09, 20:24 ALE www.youtube.com/watch?v=flzPWWjsyPU Odpowiedz Link
ave.duce Re: Muzycznie ;)) O! Spritnie, phi! ;) 17.06.09, 15:12 To już daaawnooo było ;) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 21.06.09, 23:14 www.youtube.com/watch?v=B6gb1NFrIys&feature=related lub: www.youtube.com/watch?v=I2AElpx9Bf8&feature=related :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 21.06.09, 23:33 Bon soir Madame! :-) Mam tylko to: republika.pl/blog_qw_3252610/3546396/tr/02.jpg Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 21.06.09, 23:39 who.is.who napisał: > Bon soir Madame! :-) > Mam tylko to: Bonsoir Sire ;)) Na wianek troche za malo ale liczy sie przeciez jakosc ;)) > republika.pl/blog_qw_3252610/3546396/tr/02.jpg Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 21.06.09, 23:43 Byłem pewien, że osobno! :-( Znowu plama :-( Uzbiera się takich róż ze wszystkich postów na wianek :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 21.06.09, 23:47 who.is.who napisał: > Byłem pewien, że osobno! :-( Znowu plama :-( > Uzbiera się takich róż ze wszystkich postów na wianek :-) Jaka plama? Zadnych plam! ;)) Wianek z odzysku, recyklingowy, na czasie, bo ekologiczny i tak dalej - Super Wianek ;))) Zaraz go wyslemy na jakas wystawe! ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 21.06.09, 23:55 belgijska napisała: > who.is.who napisał: > > > Byłem pewien, że osobno! :-( Znowu plama :-( > > Uzbiera się takich róż ze wszystkich postów na wianek :-) > > Jaka plama? Zadnych plam! ;)) Francuski to trudna język ;-) > Wianek z odzysku, recyklingowy, na czasie, bo > ekologiczny i tak dalej - Super Wianek ;))) Zaraz go wyslemy na jakas wystawe! > ;)) Dokąd? Może do Muzeum w Łęczycy? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 00:04 who.is.who napisał: > Dokąd? Może do Muzeum w Łęczycy? ;-) Tak!!! ;))) Pod jednym warunkiem .... ;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 00:16 who.is.who napisał: > Okay! :-) A skad Pan wie , jakim warunkiem, ze sie tak Pan na lapu-capu zgadza? ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 00:20 belgijska napisała: > A skad Pan wie , jakim warunkiem, ze sie tak Pan na lapu-capu zgadza? ;)) > Bo jestem głupi? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 00:26 who.is.who napisał: > Bo jestem głupi? ;-) Eeee - tak zaraz "z ostrogami"... ;) Nie godzi sie - ja tez glupia (jak kazda kura) ;)) Bedzie Pan walowke donosil, bo nie przewidzieli ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 00:29 belgijska napisała: > who.is.who napisał: > > > Bo jestem głupi? ;-) > > Eeee - tak zaraz "z ostrogami"... ;) Nie godzi sie - ja tez glupia (jak kazda > kura) ;)) Jeśli chodzi o ścisłość "w temacie", to kury wcale nie są głupie :-) > > Bedzie Pan walowke donosil, bo nie przewidzieli ;))) Co sobie Pani życzy? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 00:39 who.is.who napisał: > Jeśli chodzi o ścisłość "w temacie", to kury wcale nie są głupie :-) No dobrze - zalozymy, ze nie taka glupia kura, jak ja maluja ;)) > > Co sobie Pani życzy? ;-) Licze na Panska inwencje "w kwestii" ;)) Zeby bylo szybko, prosto i na lewa reke (bron Boze "na lape" ;)), bo prawa zupelnie (na razie) "nieoperacyjna" ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 00:52 belgijska napisała: > > No dobrze - zalozymy, ze nie taka glupia kura, jak ja maluja ;)) Tego się nie zakłada, to się wie! ;-) Ale dobre i to ;-) > > Licze na Panska inwencje "w kwestii" ;)) > > Zeby bylo szybko, prosto i na lewa reke (bron Boze "na lape" ;)), bo prawa > zupelnie (na razie) "nieoperacyjna" ;)) www.foodlink.pl/pics/przepisy_kulinarne_kebab2.jpg ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:00 who.is.who napisał: > Tego się nie zakłada, to się wie! ;-) Ale dobre i to ;-) Cos sie jeszcze wymysli - na razie nie ma co zmywac ;)) > www.foodlink.pl/pics/przepisy_kulinarne_kebab2.jpg ;-) To moze troche za ostro... ale jezeli tam wewnatrz bedzie jakis falafel lub feta - ujdzie ... :))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:05 belgijska napisała: > > Cos sie jeszcze wymysli - na razie nie ma co zmywac ;)) Jedna nie ma, drugi ma ;-) > > To moze troche za ostro... ale jezeli tam wewnatrz bedzie jakis falafel lub fet > a > - ujdzie ... :))) Wegetariański kebab surówki, ser feta Lubi Pani herbatę? Tzn. pić ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:09 who.is.who napisał: > Jedna nie ma, drugi ma ;-) Ktos nie ma, zeby miec mogl ktos - to sa zwyczajne dzieje .... ;))) Za wieszczem, of kors ;) > > To moze troche za ostro... ale jezeli tam wewnatrz bedzie jakis falafel l > ub fet > > a > > - ujdzie ... :))) > > Wegetariański kebab > surówki, ser feta > > Lubi Pani herbatę? Tzn. pić ;-) Przeciez my w takiej symbiozie egzystujemy, ze Pan wie, ze lubie ;))) Czasem sobie kompresy na oczy robie - jak zaszczypia ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:16 belgijska napisała: > > Ktos nie ma, zeby miec mogl ktos - to sa zwyczajne dzieje .... ;))) Za > wieszczem, of kors ;) Powieszczymy sobie kiedyś? Dobrze nam szło z CKN :-) > > Przeciez my w takiej symbiozie egzystujemy, ze Pan wie, ze lubie ;))) > Dobrana z nas para, nie ma co ;-) www.jodlownik.powiat.limanowa.pl/img.html?oid=3854675 > Czasem sobie kompresy na oczy robie - jak zaszczypia ;)) Tylko proszę nie zapomnieć tych szkieł kontaktowych najpierw wyjąć ;-) P/S. Wie Pani, że do kebabu najlepsza jest mocna herbata? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:23 who.is.who napisał: > Powieszczymy sobie kiedyś? Dobrze nam szło z CKN :-) Powieszczymy - rozwiniemy nowa teorie muzealnictwa archeologicznego ;))) > Dobrana z nas para, nie ma co ;-) Zupelnie jak gdyby nasze kolyski pod jenym pulapem staly ;))) > > www.jodlownik.powiat.limanowa.pl/img.html?oid=3854675 W dziesiatke! ;)) > Tylko proszę nie zapomnieć tych szkieł kontaktowych najpierw wyjąć ;-) Ostatnio nie naszam - zdecydowalam sie na waloz-ryzacje koloru ;))) > > P/S. Wie Pani, że do kebabu najlepsza jest mocna herbata? ;-) Wiem, wiem - moze byc nawet zielona a w Panskim towarzystwie, z mieta ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:33 belgijska napisała: > Powieszczymy - rozwiniemy nowa teorie muzealnictwa archeologicznego ;))) Nie wiem, czy będę potrafić ;-) Ale jedno wiem: postaram się! ;-) > Zupelnie jak gdyby nasze kolyski pod jenym pulapem staly ;))) Nie miałem kołyski :-((( > W dziesiatke! ;)) To na Sobótkę, very special ;-) > Ostatnio nie naszam - zdecydowalam sie na waloz-ryzacje koloru ;))) Jaki teraz jest? ;-) > Wiem, wiem - moze byc nawet zielona a w Panskim towarzystwie, z mieta ;)) Jeszcze uwierzę i co wtedy? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:45 who.is.who napisał: > Nie wiem, czy będę potrafić ;-) Ale jedno wiem: postaram się! ;-) To raczej ja sie bede musiala starac ale mam "punkt oparcia" - tam gdzie romantyzm tylko wspomnienie zostawil ;)) > Nie miałem kołyski :-((( A Pan mysli, ze ja mialam? ;)) Niech brdzie niklowane/drewniane/wiklinowe lozeczko z siatka ;))) > > W dziesiatke! ;)) > > To na Sobótkę, very special ;-) Ma Pan na mysli garderobe? ;))) > Jaki teraz jest? ;-) Naturalny - bez sciemy ;))) > > > Wiem, wiem - moze byc nawet zielona a w Panskim towarzystwie, z mieta ;)) > > Jeszcze uwierzę i co wtedy? ;-) Poprawimy rumiankiem! ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:50 belgijska napisała: > To raczej ja sie bede musiala starac ale mam "punkt oparcia" - tam gdzie > romantyzm tylko wspomnienie zostawil ;)) Pani mi "wygląda" na osobę, która wiele potrafi :-) > A Pan mysli, ze ja mialam? ;)) Niech brdzie niklowane/drewniane/wiklinowe > lozeczko z siatka ;))) Metalowe, pomalowane na kremowo, z siatką ;-) > > To na Sobótkę, very special ;-) > > Ma Pan na mysli garderobe? ;))) All ;-) > Naturalny - bez sciemy ;))) Czyli jaki? ;-) > Poprawimy rumiankiem! ;))) W Pani towarzystwie piołunówka byłaby równie słodka jak czaj z samowara z cukrem na prikusku ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 01:56 ??? www.dailymotion.pl/video/x5pl5w_ivan-delfin-jej-czarne-oczy_music ??? Odpowiedz Link
belgijska Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 02:03 Nie - laugalu.l.a.pic.centerblog.net/a0vwcw44.jpg Tylko pelno kurzych lapek dookola ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 22.06.09, 02:15 Wiedziałem, że nie ;-) Raczej stawiałem na szare. Czy to znaczy, że Tycjan? :-) Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Muzycznie ;)) 20.08.09, 02:28 www.youtube.com/watch?v=W43-YbcNo6g&hl=pl republika.pl/blog_qw_3252610/3546396/tr/02.jpg Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Muzycznie ;)) 23.11.09, 01:14 www.youtube.com/watch?v=T86tKSEdLpQ&feature=fvw Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) Just a little ;-) 24.06.09, 09:18 www.youtube.com/watch?v=6lLs2dC9NaE&feature=related about all saints (not MY st.) => www.youtube.com/watch?v=sY0qBbeTdGM :-) Odpowiedz Link
scoutek a to mnie kreci od dawna 24.06.09, 14:16 www.youtube.com/watch?v=MOF6RWKO6Og&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: Muzycznie ;)) 25.06.09, 18:57 www.youtube.com/watch?v=ns-M0rgQoro later :-) Odpowiedz Link