kamilajazdz
27.12.24, 20:55
Pomoże mi ktoś .
Już od pół roku mieszkam z mężem .
Mój mąż nie lubi mojego młodszego brata, uważa że rodzice moi nie chcą się nim zajmować i jest to niechciane dziecko. Wkurza go jze jest tak wychowany. Moi rodzice przy każdej najbliższe okazji by go nam wepchneli
Jest sprawą że mama mi napisała że mam zostać z moim bratem (5lat) w sylwestra bo oni idą na imprezę. Oni mają po 47 i 57 lat. Ostatnio też byli na imprezie na Andrzejkim . Mój mąż uważa że jak ktoś ma małe dziecko powinien się nim zajmować , a nie chodzić po imprezkach . Ja jestem teraz na końcówce ciąży . Ja z chęcią mogę z nim zostać ale mój mąż nie chce , chciał iść do swoich rodziców na Sylwestra. Na to wygląda że sami osobno będziemy musieli spędzac sylwester . Mój tata często gada że jest za stary na wszystko , nie chce polepszyć bytu rodziny n, dlatego mój mąż uważa że jak ja będę miała dziecko to nie będą chcieli się nim zajmować. Oni nam karmią nasze króliki ale to jest robota i za to dostają 5 kaczek w zamian. Nie wiem co zrobić . Szkoda mi jest jak patrzę na mojego męża . Uważam że moi rodzice mogą nas wykorzystywać . Co sądzicie o tym