feelicity 13.09.09, 23:32 czy w Zabrzu mamy noszą dzieci w chustach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelicity Re: chustowe mamy 05.10.09, 20:07 Zadałam to pytanie, bo sama jestem chustową mamą. Co prawda nie nosiłam maluszka w chuście bardzo intensywnie, ale sprawdziłam jak bardzo wygodny i praktyczny jest to sposób. Widziałam też na swoim osiedlu może z dwie mamy z maleństwami w chustach, a raz nawet tatusia! Jestem ciekawa czy jesteście zwolenniczkami tej metody przytulania i noszenia dzieci. A może zorganizujemy jakieś warsztaty dla zainteresowanych mam i tatusiów? Odpowiedz Link Zgłoś
beza30-to-ja Re: chustowe mamy 04.01.10, 12:56 nosiłam w lulu, teraz przenoszę małą do wiązanej, właśnie mam dylemat jaka zakupić Rapalu czy Nati Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: chustowe mamy 09.02.10, 14:21 Ja od początku miałam wiązaną Nati i byłam bardzo zadowolona. A teraz pewnie już synka nie zapakuję w chustę - woli biegać na nóżkach. A Ty w końcu jaką wybrałaś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś