qwerty.tarnow 01.09.04, 12:03 Wyją... 12 minęła właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Syreny 01.09.04, 12:08 A w moim zapyziałym miateczku o rocznicy zapomnieli...:( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Syreny 01.09.04, 14:16 Może za daleko od punkty alarmowego przebywasz i nie słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Syreny 01.09.04, 15:17 Pracuję prawie w centrum miasta.:)Tytuł wątku wywołał u mnie skojarzenie z babarybami.Wiesz,te groźne, a pięknie śpiewające.Znam taką szantę, trochę a propos włóczęg,wysp i krańców podróży(Fiddlers Green,taki raj ludzi morza) ...kiedy już tam dopłynę, oddam cumy na ląd, różne bary są czynne cały dzień i całą noc, piwo nic nie kosztuje a dziewczęta jak sen... i rum w buteleczkach rośnie na każdym z drzew... Może będzie mi dane?:)Podobno każdy ma taki raj,jaki sobie wymarzy.Ale żeby sobie zasłużyć?!..Ho,ho...Stanie TAM człowiek i się go zapytają-no coś ty właściwie dobrego zrobił przez ten czas?Hę?.. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Syreny 01.09.04, 15:56 Z syren to jakby co, to może być jeszcze o 104 lub 105. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Syreny 01.09.04, 19:57 a mnie tytuł skojarzył się z filmem "syreny", pieknym filmem z Cher i moją ulubioną aktorką, sliczniutką Winoną Ryder. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Syreny 01.09.04, 20:01 lemuriza napisała: > a mnie tytuł skojarzył się z filmem "syreny", pieknym filmem z Cher i moją > ulubioną aktorką, sliczniutką Winoną Ryder. mnie oczywiście tematycznie, jak przykazane. Skojarzenia związane z rocznicą wrześniową. Ach te akademie... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Syreny 01.09.04, 20:28 No to jest nas dwoje przynajmniej w klubie o jednakowym toku myślenia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś