lemuriza 19.11.05, 22:37 Byłaś może dziś w Empiku?:) Jak odpowiesz to Ci powiem dlaczego pytam:). A tak w ogóle to powiem Wam, że fajny film oglądaliśmy - "Dziewczyny z kalendarza". Ktoś oglądał? Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Teklo 19.11.05, 22:47 Nie, nie byłam. Dziś oddawałam się moim taneczno-pływackim zajęciom, a popołudniu zrezygnowałam z pójścia na imprezkę, zeby posiedzieć w chałupie - z lubością. Zresztą, robię gwiazdki w ilościach hurtowych i nie mam czasu na imprezowanie, nawet na forum bywam rzadziej.... No... czemu pytasz? :)) Film "Dziewczyny z kalendarza" oglądałam w kinie, bardzo optymistyczny. Co skłania mnie do poszukania czegoś podobnego i wyciągniecia moich kumpelek do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Teklo 20.11.05, 09:47 Pytam bo jedna osoba , która tu kiedyś bywała na forum, a której ujawniłam nasze forumowe zdjecia, była dziś w Krakowie i widziała w Empiku kogoś kto jej przypominał Ciebie:). Nawet miała podjeść i zagadnąć:). Film bardzo, bardzo ciepły. Mam taką jedną znajomą w wieku tych Pań. Chodzi na jogę, na basen, jeździ na zajęcia pt. Dojrzewalnia róż... Jak oglądałam ten film to jakbym ją widziała.Fajnie sobie cwiczyły w plenerze, prawda? A kalendarz... bombowy! Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Teklo 20.11.05, 14:25 Teklo, podrzuć zdjęcie gwiazdek, plizzzz :-) Może znowu będziesz moim natchnieniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Teklo 20.11.05, 14:57 Czy Wy też myślicie już dziewczyny o choince? Bo ja tak. Chce ją utrzymać " w duchu" tej ubiegłorocznej, ale jakeiś nowości by się przydały. Tak więc też proszę o gwiazdki:). Odpowiedz Link Zgłoś