IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 13:06
Jestem w BIK. Moja sytuacja w tej chwili jest bardzo ustabilizowana, ale 2 lata temu wpadłam w pułapkę kredytową. Pomogło mi to wtedy uruchomić dziś już dobrze prosperującą działalnośc, ale wysokość rat dalej mnie przerasta. Chciałabym skonsolidować część zadłużenia , ale żaden bank nie chce ze mną rozmawiać, a na pożyczki prywatne mnie nie stać. Proszę jak wyjśc na prostą. Czy jest jakaś instytucja w Polsce, która może pomóc, bo jak do tej pory to trafiam tylko na oszustów wymagających wysłanie sms-a za 30 zł lub przedpłaty.
Potrzebuję ok.100.000, jestem w stanie bezproblemowo płacić po 1.000 zł miesięcznie.
Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszek Re: Pomocy IP: 195.184.83.* 02.08.11, 18:41
      > Jestem w BIK.
      Każdy z nas, kto ma choć najmniejszy kredyt, pożyczkę etc. i reguluje wszystko na czas wręcz wzorcowo jest w BIK - Biurze Informacji Kredytowej. To nic złego.
      • jan-w Re: Pomocy 03.08.11, 09:30
        Określenie "Jestem w BIK" z reguły oznacza - mam złą historię kredytową.
    • Gość: profi Re: Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:45
      Jeśli spłacasz kilka kredytów, masz problemy finansowe, otrzymujesz telefony od firm windykacyjnych i komorników, możesz skorzystać z usługi oddłużania. Jest to fachowa pomoc prawna świadczona przez wykwalifikowanych prawników.
      Z każdej sytuacji można wyjść obronną ręką, należy jedynie pamiętać, iż nie można biernie godzić się na warunki nie do spełnienia stawiane przez wierzycieli.
      Nasze doświadczenie pozwala nam w szybki i sprawdzony sposób wyprowadzić Państwa z sytuacji znanej jako pętla kredytowa.
      sprawdź naszą ofertę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka