wscieklyuklad 26.01.24, 19:26 www.facebook.com/watch?v=1598019684362112 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: Diablice w sutannach 26.01.24, 19:27 najgorszy kurwiszon nie został oczywiście ujęty przez proKURAturę zbysia, ale przeniesiony do innej placówki! Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Diablice w sutannach 27.01.24, 01:32 WU, juz kiedys jak mi sie wydaje prosilem, moglbys jakos komentarz dac w tej sprawie co podajesz link? Bo ja za nerwowy zeby czytac za duzo, lzej mi by bylo zebys skomentowal w paru slowach co w linku, ok? Dzieki. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Diablice w sutannach 27.01.24, 09:18 Zatem w skrócie. Pingwiny z zakonu elżbietanek prowadzą DPS dla dzieci z niepełnosprawnościami umysłowymi. Na terenie DPS dopuszczały się przemocy fizycznej wobec podopiecznych. Zmuszały też dzieci do szorowania podłogi w lokalnym kościele - wszystko pod nadzorem rozpartego w fotelu kurwiszona w habicie. Jest stosowna dokumentacja fotograficzna tego bestialstwa. proKURAtura "prowadzi dochodzenie" w tej sprawie od CZTERECH MIESIĘCY - naturalnie bezskutecznie na rozkaz zera. Najokrutniejsze bydlę zamiast wylądować w pierdlu, zostało przeniesione do innej placówki, gdzie niewątpliwie będzie znęcać się nad kolejnymi ofiarami psycho-fizycznie. Sprawa ujrzała światło dopiero wtedy, gdy jedno z dzieci z DPS zostało adoptowane i w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej wyznało psychologowi co tam się działo. Gdyby nie ten przypadek dramat niepełnosprawnych dzieci trwałby nadal. Mała pociecha bo ta kurwa wyładuje się na kolejnych. Odpowiedz Link