Dodaj do ulubionych

Do Newlogic-1

30.08.11, 07:01
Oto kopia postów z wątku "Do Wściekłego Układu" .

•newlogic-1
al-szamanka napisała:

> Z tym, że rzucanie lekką ręką takich oszczerstw nie pozostaje bez następstw, za
> wsze będzie już w głowach kołatało, że te takie i owakie w tak brzydki sposób p
> ostąpiły.
> I to jest także celem rzucania takich oszczerstw.

Oj, to tooo! Widziałam takie rzeczy na Casusie, w postach Izydora chyba i Mai zdaje się.
Ale one za to nie przepraszały.

•m.maska
Jakie rzeczy?....

•newlogic-1
no rzucanie błotem, znaczy się

Rzucasz oszczerstwa, oslaniając je słowami "chyba...zdaje się....."
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 07:08
      Majeczko, ale przeciez te praktyki sa nam znane... od lat...
      a efekt jest taki, jak to kiedys napisal pewien bardzo szanowany nauta: sam nie widzialem, ale skoro tak o niej pisza to cos w tym jest.... bieda

Ludzie ida na latwizne, lubie kiedy inni mysla za nich, a to nie lada gratka dla manipulatorow
      • maja-z-podworka Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 07:53
        Pamiętasz jak Gryf rozgrywał coś takiego?
        Wykorzystał stworzoną przez siebie postać Julki. Julka nieustannie pisała, że Maska obrzucała ją wyzwiskami, które nawet Julka przytaczała. Tylko jakoś nie można było znaleźć takiego postu Maski, było natomiast wiele takich postów Julki w których bardzo się skarżyła i przysięgała zemstę.
        Pamiętam maile na ten temat. Pamiętam maile, w których powoływano się na posty licznych nautów, którzy zostali obrzuceni błotem i oszczerstwami przez Maskę. "Skoro tylu ludzi, tak pisze...chociaż sam nie widziałem." Taki był argument.
        Pamiętam też argument odwrotny - to jest postać nieskazitelna, bo przecież nawet trolle jej nie atakują.
        Tak to działa....Dlatego Newlogic -1 pisze takie posty. Dlatego Wściekły Układ pisze, że atakowałyście Ulissesa antysemickimi postami, a kiedy Ulisses wyjaśnił sprawę okazuje się, że WU tak właśnie zinterpretował słowa Ulissesa na innym forum i jeśli żle zrozumiał, to przeprasza.
        I co mamy w efekcie - "No ...coś tam musiało być, jeśli nawet nie wtedy i WU żle zrozumiał, to jednak na jakieś podstawie to mówił...taka rozmowa była..."
        Dodatkowo WU sugeruje, że Ulisses obgadywał Maskę i AL na innym forum i rzucał na nie podejrzenia, a teraz się wycofuje - ..."jeśli źle zrozumiałem".
        I tak to idzie....jeśli rzuci się dużą ilością blota, zawsze coś się przyklei.

Newlogic - pokaż moje posty, o których pisałeś, że były "rzucaniem błota"
        -
        Maja
        • m.maska Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 08:06
          Alez WU twierdzil bezczelnie ze ja wciskalam nautom kit - ze jestem astronomem i skonczylam studia - niech mi to pokaze, gdzie i kiedy... radze pojsc na tvn napisac cos takiego i podpisac sie maska... bedzie jak znalazl... niestety nikt o tym nie pomyslal na zapas a wstecz sie sfabrykowac nie da...

To samo llmirka... ona tylko czeka na inwektywy - to niech czeka - ona w ogole nie jest dla mnie partnerem do rozmowy - bo jest zwyklym trollem...ktora wlasnie w taki sposob komus przyprawia gebe...i to jest nie manipulacja - to jest zwykle chamstwo

I jeszcze twierdzenia nieswiadomych nautow - ze forum zostalo zamkniete, bo maska chce poznac ich IP... a co to takiego IP a moze nalezaloby sie upewnic najpierw czy istnieje taka mozliwosc, zanim zacznie sie bredzic... bo to sa oczywiscie brednie...to ze troll sie podlozyl na chacie na ZS - nie znaczy, ze IP jest widocznie wszedzie - mial troll pecha, straszliweog, ze tam akurat jest widoczne....
          Forum zostalo zamkniete, bo zaczeli tworzyc tlum nickow - a wszystkie nicki, ktore byly przedtem na forum, zsotaly automatycznie dodane - bez proszenia o wejscie....ale potwarz sie rzuca i co kogo obchodzi, co dalej z tym bedzie...

Uczciwosc dzisiaj nie jest w cenie.... czasami zastanawiam sie, jak tacy ludzie zyja sami ze soba - bo zapewne u innych czegos takiego nie toleruja - u siebie nie widza....
          • newlogic-1 Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 10:28
            Wowww! Jestem tu od wczoraj i już mam specjalny wątek! :-) I już 4 wpisy :-)
            Ale dalej mało kumam :-(
            • newlogic-1 Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 11:32
              O, znalazłam coś:

m.maska 30.08.11, 11:15 Odpowiedz
              > WU... wiesz mdli mnie kiedy czytam te pienia na temat oszczercy... klamcy... manipulatora... brak mi nawet juz okreslen

No nie wiem... co to jest...?
              • m.maska Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 11:54
                Niczego szczegolnego nie znalazlas.... moglam napisac ze mam odruch wymiotny - zlagodzilam to tylko....
                Nie wiem kim jestes i nie interesuje mnie to - zachowujesz sie jak znane mi z przeszlosci trolle - i to mi wystarczy.... mozesz sobie to zapisac i wytluscic: NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC
                • newlogic-1 Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 12:06
                  Przecież Ty już wytłuściłaś. :-)
                  I już wiem, że jestem trollem, bo ci nie wierzę na słowo. :-)
              • maja-z-podworka Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 12:27
                Jesteś tu od wczoraj...zapomniałaś dodać, że jako jako newlogic.
                Aktualnie - jesteś oszczercą.
                • m.maska Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 12:36
                  Jak na razie Majeczko nie zauwazylam zeby to to mialo cokolwiek do powiedzenia oprocz podgryzania po kostkach - typowy troll... wywalam.
                  • newlogic-1 Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 12:47
                    m.maska napisała:

> Jak na razie Majeczko nie zauwazylam zeby to to mialo cokolwiek do powiedzenia
                    > oprocz podgryzania po kostkach - typowy troll... wywalam.

Oto cała prawda i naga prawda o Was. Paaa!
                • newlogic-1 Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 12:43
                  O to to tooo! Jestem oszczercą a nawet oszczerczynią i paskudnym trollem, więc znowu coś znalazłam, hihihi:
                  Re: Casus Misogino I, forum TVN24 - początek c.d
                  m.maska 30.08.11, 11:46 Odpowiedz
                  >Dottore WU - oszczerca i klamca, ktory dokonal tutaj jawnej manipulacji... widac ma w tym wprawe, to sie nie rodzi na kolanie....
                  • m.maska Re: Do Newlogic-1 30.08.11, 12:47
                    newlogic-1 napisała:

> O to to tooo! Jestem oszczercą a nawet oszczerczynią i paskudnym trollem, więc
                    > znowu coś znalazłam, hihihi:
                    > Re: Casus Misogino I, forum TVN24 - początek c.d
                    > m.maska 30.08.11, 11:46 Odpowiedz
                    > >Dottore WU - oszczerca i klamca, ktory dokonal tutaj jawnej manipulacji...
                    > widac ma w tym wprawe, to sie nie rodzi na kolanie....

To dobrze, ze czytasz - ale powielac moich postow nie musisz, wystarczy, ze to juzz raz napisalam - nie zwyklam sie powtarzac - zdania nie zmienilam a Ty trollujesz - bo to co robisz to wlasnie trollowanie... spadaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka