kitani 23.11.09, 23:33 Miłe chwile tutaj chwytam śledząc słowa kogucika, Tobie Zosiu jestem rad gdy karmisz drób czym sie da. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Dzięki 23.11.09, 23:36 Witaj Kitani ! zostań tu z nami, baw się i rymuj, i kroku dotrzymuj Odpowiedz Link
zosiadab-2 KITANI! 25.11.09, 14:23 Witaj miła imć Kitani! -tutaj życie jest "do bani", Bo kogucik nie pozwala pisać prozą, -tylko wierszem, a czasami w głowie pusto, a najczęściej"groch z kapustą"! Tu przykłady mogę mnożyć... bardzo trudno wiersz ułożyć! Bardzo często mam dylemat, bo nie każdy temat da się w rymu włożyć ramy. Napisz znowu! Wciąż czekamy! Odpowiedz Link
kitani Re: KITANI! 25.11.09, 21:56 W mojej głowie cyfr bez liku fiku miku, fiku miku. Rzadko sobie wierszem gadam, gdy już mi się chce, to do Was wpadam. Nocką sobie czytać wolę, toć swawolę duszę cieszę i się dziwię gdy instrukcję wierszem czytam. Oj swawolnik z kogucika. Z Ciebie Zosiu też nie lepszy. Tu wierszyk, tam wierszyk i wcale nie biały rym stosujesz i tak lekko słowem szarżujesz. Fiku miku koguciku, fiku miku Zoziu miła ma wena już się skończyła. Odpowiedz Link