tropem_misia1 14.12.09, 23:29 Głowa na piersi do przodu wysuniętej w dumie zauważyć go można w drobiu największym tłumie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Duma. 14.12.09, 23:37 to najpiękniejszy z moich portretów, wart jest zadumy wielkich poetów... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Duma. 15.12.09, 13:14 Cieszę się moi mili żeście nie zauważyli że zapomniałam o szyi))))))))))) Odpowiedz Link
kitani Re: Duma. 15.12.09, 22:36 Schlebiają Ci tu wszyscy kogucie urodny chciałabym się dowiedzieć czyś jest tego godny? Rymują, cytują, malują portret twój co z Ciebie za człowiek a może jaki zbój, którego trzeba uwiecznić by naród gdakać mógł. Niektórzy Cię tu znają stąd mocniej głaskają, kokietują, zaczepiają i tym bardziej innym radość dają. Świetna sprawa i zabawa. Lubię czytać dzieła Wasze a dziś jeszcze ku "okrasze" porter twórcy forum tego zobaczyłam i mocno się zamyśliłam- by to napisać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Duma. 15.12.09, 22:57 Kogut taka ma naturę, ż góry patrzy,,..se na kurę. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Duma. 15.12.09, 23:12 Kogut szyję ma schowaną W pióra swe. Wyrwać się dają? Nie nie...to tylko żarcik mój, przecieżem Indor, stróż Twój Odpowiedz Link