al-szamanka 04.02.10, 14:22 To ci Kogut, taki chwat, na "orła" ukręcił bat, oderwał mu krzywy dziob, taki z niego świetny drób. Cienie leżą, wyją wściekle w swojej duszy czarnym piekle, my zaś hura zawołajmy, Kogutkowi CZEŚĆ oddajmy!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: TO CI KOGUT !!! 04.02.10, 19:11 Już "cień orła" zbanowany- za ordynarne trollowanie, chamskie wulgaryzmy, nautów szkalowanie, netykiety i regulaminu nikczemne łamanie. To rzadki na portalach znany jest przypadek że chamskie trollowanie przynosi tak szybki ich upadek. Jak widać, władze tego portalu dbają o przestrzeganie netykiety i regulaminu... w każdym calu. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: TO CI KOGUT !!! 04.02.10, 20:32 No to teraz Al kochana, Indorowi damy bana... za zasługi me i rany od dziś jam jest Twój kochany... Odpowiedz Link
znavvca Re: TO CI KOGUT !!! 04.02.10, 20:43 Kto tu orłem, kto indykiem Rozeznanie moje nikłe Ornitolog ze mnie słaby Kaczka to, czy może łabędź? Odpowiedz Link
azaheca Re: TO CI KOGUT !!! 04.02.10, 21:29 Linki,linki,linki proszę Koguciku i kokosze! Odpowiedz Link
m.maska Re: TO CI KOGUT !!! 05.02.10, 19:56 Kogut !!!!!!!!!!! wielki jest i basta nie ma takich dwóch to jasne Dyplom mu damy i ukochamy Na to w pełni zasłużył skutecznych forteli użył ... A prokurator już się zbiera twarde dyski pozabierać Oficjalne Udekorowanie Kogucika Orderem Zasłużonych (link) Odpowiedz Link
kitani Re: TO CI KOGUT !!! 05.02.10, 22:44 Wszyscy Ci tu gratulują zwycięstwa nad trollami dołącz i ja do tych pochwał - kitani Odpowiedz Link
hardy1 Re: TO CI KOGUT !!! 06.02.10, 09:58 Nie jestem skory do pochwał ale za zwalczenie cieniowych trolli stwierdzę - jesteś Koguciku chłop na schwał. I nie mówię tu o posturze a o charakterze Ale na AL i tak możesz tylko popatrzeć. Inaczej pióra będę musiał Tobie natrzeć! Odpowiedz Link