rudka-a 01.10.13, 23:12 Kiedyś piękna dziewczyna... tak o niej ten wątek zaczynam... Brigitte Bardot - ikona seksu zero botoksu i lateksu... .............................................. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dionizy192 Re: BB 03.10.13, 20:29 Wszystko rzecz gustu Ja nie oceniam. Mam najpiękniejszą !!! zdania nie zmieniam Jednemu miła pulchna blondyna inny zaś twierdzi - Chuda szatyna!!! Odpowiedz Link
rudka-a Re: BB 04.10.13, 07:01 Serce nie sługa, pokocha motylka cóż potem znaczy wiecej kg kilka przecież to ona, dziewczę cudne a że troszkę bardziej pulchne? i panom z głowy włosów ubywa tak to się dzieje, gdy latek przybywa.. Odpowiedz Link
dionizy192 Re: BB 04.10.13, 13:00 Nawet i młodym włosów ubywa gorzej gdy z wiekiem także przybywa mięśnia piwnego bo gdy ten spory to pod nim narząd już nie jest skory do tej czynności mu przyrodzonej no i brak żony zadowolonej Odpowiedz Link
rudka-a Re: BB 04.10.13, 16:28 Na wszystko w życiu znajdzie się rada w jakies skrajności mi tu popadasz Jeśli w mężczyżnie pokocham wszystko to i ogromne jego brzuszysko nie wiem, czy wiesz, żee.. każdy ptaszek musi mieć daszek )))) Odpowiedz Link
dionizy192 Re: BB 06.10.13, 08:31 Może ptaszek, daszek może ale nie sadełka morze jak przydusi tłuszcz wróbelka to pociech zeń niewielka Dobry kogut nie chce daszka woli swobodnego ptaszka bez okrycia orla głowa znajdzie dziurkę to się schowa Odpowiedz Link
rudka-a Re: BB 06.10.13, 10:04 To może jakieś ćwiczenia podobno sylwetka się zmienia aa, może jazda na rowerze, bo w te cud diety nie wierzę.. codziennie sobie obiecuję, że daaleko poszosuję.. i mija dzień za dniem i zamiast ruchu, to jem i jem i znów sobie przyrzekam: JUTRO!! rowerek czeka Odpowiedz Link
dionizy192 Re: BB 07.10.13, 13:05 Albo lepiej będzie może nie jeść tyle w nocnej porze Na kolację gimnastyka a lodówka niech zamyka się na kłódkę. Klucz do studni no a jeśli w brzuchu dudni liść sałaty na posiłek no i ważny jest wysiłek Dzióbek dzióbek to za mało troszkę seksu by się zdało Odpowiedz Link