mic_rophon 07.01.10, 18:06 Pokazalibyście jakąś żonę barchanową... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocalujta_wujta A jaki mam zawod jesli spie na golasa? 07.01.10, 18:11 No i w jakim wieku jestem? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baftek Sennik 07.01.10, 22:36 Swietny ten facet-finansista, super owlosiony i chyba lekko speszony sytuacja.. ogrzalbym go w tym lozku:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerzmowiacyni [...] 15.01.10, 09:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
economygirl Re: Sennik 15.01.10, 10:32 te dzieci niepełnosprawne to sobie mogłeś darować, reszta popieram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misself Sennik 15.01.10, 11:34 Najbardziej lubię spać nago, ale że jestem zmarzluchem, to mam dwie ciepłe piżamy. Nie znoszę koszul nocnych - wszystkie się podwijają i rolują pod pachami. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Sennik 15.01.10, 20:12 Biały człowiek ma prawo sypiać nago !! -Że co,że zimno ? A te kretyńskie damskie koszulki na cienkich ramiączkach to grzeją ??? Kobiety zmuszają mężczyzn do spania w ciuchach,bo nie chce im się często prać pościeli...Pozdrowienia dla nocnych nagusów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
j53-0 Re: Sennik 16.01.10, 14:28 Często prać pościel mogą również mężczyźni.Istnieje równouprawnienie.Jak się chłop boi wrzucić pościel do pralki to niech śpi w tym w czym każe mu kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś