dyrdum_fiksum Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 24.07.10, 21:59 kobieta na rozmowie w sprawie pracy/egzaminie ustnym z cycem na wierzchu = mężczyzna z rozpiętą na kilka guzików koszulą w obcisłych spodenkach :-/ jakoś tych drugich rzadziej widywałam kobiety lubią swoim cycem osiągać sukces Odpowiedz Link Zgłoś
st.beat Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 24.07.10, 22:24 Wy chamy tembe lby wygolone wysoko na karku matki wasze swietej pamieci teraz dopiero wiedza jaki blad zrobily bedac ze strachu statystyczna polka i jaka krzywde swym synom zrobily ze byli tego swiadkami i ojcom waszym tez mam nadzieje swietej pamieci ze sie dla nich i przeciwko nim jednoczesnie w nieme krowy pozamienialy.Pani Agnieszka Graff ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 25.07.10, 11:33 st.beat napisała: > Wy chamy tembe lby wygolone wysoko na karku matki wasze swietej pamieci > teraz dopiero wiedza jaki blad zrobily bedac ze strachu statystyczna polka > i jaka krzywde swym synom zrobily ze byli tego swiadkami i ojcom waszym > tez mam nadzieje swietej pamieci ze sie dla nich i przeciwko nim > jednoczesnie w nieme krowy pozamienialy.Pani Agnieszka Graff ma racje Eeee, a konkretnie to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wozniakmich błąd!!! 24.07.10, 23:18 cytat: "W Polsce jest gorzej niż w Watykanie - np. nie ma dziewcząt ministrantów." Błąd!!! Po raz pierwszy spotkałem się z ministrantką ponad 10 lat temu, a w zeszłym roku kiedy odwiedziłem rodziców okazało się, że w mojej macierzystej parafii (miasto 7 tys.) są 2 czy 3. I nikt z tego powodu nie robił afery, ani 10 lat temu, ani teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: błąd!!! 25.07.10, 01:56 @wozniakmich: Były w Polsce ministrantki i już nie ma, chyba we wszystkich diecezjach gdzie ma wpływy silne Toruń rozpędzono ministrantki. Ostatnio w gdańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
z.bialek Re: błąd!!! 25.07.10, 10:06 ffamousffatman napisał: > @wozniakmich: Były w Polsce ministrantki i już nie ma, chyba we wszystkich diec > ezjach gdzie ma wpływy silne Toruń rozpędzono ministrantki. Ostatnio w gdańskie > j. A tak a'propos, to czy po śmierci Jankowskiego rozpędzono jego harem, czy chłopaki zostali przejęci w spadku? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Ja tam wolę patrzeć w dekolt 24.07.10, 23:33 "Piękny" umysł kobiet mnie nie interesuje, wolę popatrzeć na jej biust i pupę. Może to i szowinistyczne podejście, ale nie zamierzam traktować kobiet poważniej tylko dlatego, że one tego chcą bo nie jest mi to do niczego potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
szpak01 Re: Ja tam wolę patrzeć w dekolt 25.07.10, 02:16 Sam go nie masz to i nie wiedziałbyś co z Jej umysłem robić. Głupców ciągnie do SWOICH Odpowiedz Link Zgłoś
trans.sib Re: Ja tam wolę patrzeć w dekolt 25.07.10, 13:54 szpak01 napisał: > Sam go nie masz to i nie wiedziałbyś co z Jej umysłem robić. > Głupców ciągnie do SWOICH "Jej" z wielkiej litery? To wy już założyliście oficjalną sektę? Papieżyce: Dunin, Środa, Graff i Szczuka. Ustanowiono już doktrynalną boskość ich słowa? Tak, głupców ciągnie do SWOICH, coś o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szpak01 Re: Ja tam wolę patrzeć w dekolt 25.07.10, 23:27 Tylko, że ja ....wybrałem mądrą i wykształconą żonę a ty? Niech zgadnę; lalunię - trophy wife? Takiej wciśniesz każdy kit. Nie trzeba się wysilać, wszystko kupi, a potym ...puści z torbami ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
simone_beavoir Re: Ja tam wolę patrzeć w dekolt 25.07.10, 09:51 Więc będziesz miał , co chciał , żadna kobieta nie będzie cię traktować poważnie . Zresztą jak samemu się nie posiada umysłu , co najwyżej ,,piękny" , to ma się tak niskie wymagania . Wędruj sobie wzrokiem po biustach , to dostaniesz kiedyś kopa w krocze Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 25.07.10, 00:16 Ale te baby głupie ja pie...... Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 25.07.10, 00:36 Nie generalizujmy.. Nie wszystkie zapewne. Jednak wojujące miłośniczki parytetów to faktycznie w zakresie argumentacji - zero procent logiki i spory procent demagogii... Odpowiedz Link Zgłoś
mundi8 Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 25.07.10, 00:36 "Jest taka studnia ,którą zwą cierpieniem a z dna jej płynie sama szczęśliwość..."Pani inteligencja to za mało by dać odpowiedź na sens cierpienia,może się Pani tylko na nie buntować i je odrzucić.Ale jest odpowiedź na cierpienie ludzkie... Odpowiedz Link Zgłoś
szpak01 Re: Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 25.07.10, 23:30 A tu znalazł się as komprechencji i wali ...nie na temat mundi8 napisał: > "Jest taka studnia ,którą zwą cierpieniem a z dna jej płynie sama > szczęśliwość..."Pani inteligencja to za mało by dać odpowiedź na > sens cierpienia,może się Pani tylko na nie buntować i je > odrzucić.Ale jest odpowiedź na cierpienie ludzkie... Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 25.07.10, 21:04 defoe83 mam nadzieję, że mężczyźni wypowiadjący się poniżej są nieco inteligentniejsi i potrafią czytać ze zrozumieniem. Wróć do tekstu i jeszcze raz przeczytaj po co, w jakim celu jest wypowiedziane zdanie - kobieta kusi, trzeba ją zakryć. No i nie gadaj głupot o tym, że feminizm nie jest potrzebny kobietom. Jest choćby po to, aby kobieta nie musiała być zależna od faceta, aby mogła się kształcić i pracować. Jaką niby przewagę może mieć nad facetem kobieta niewykształcona, niepracująca a choćby i najlepiej wyglądająca, i pachnąca ?. Żadnej. Musi być mu podporządkowana, bo straci dach nad głową i źródło utrzymania. Dzieci też, bo sąd przyzna je mężowi, skoro nie będzie miała ich za co utrzynmać i gdzie z nimi mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
mmyk Re: Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 31.07.10, 11:01 ....dodam jeszcze - meżczyźni nie potrafią rozróznic między władzą estetyczną a pożądliwą. Stąd wiele piękna umiera bezpowrotnie, bo "ślinienie się" wkurza i jest niesmaczne. Wypadałoby panowie zejść z drzewa ... Odpowiedz Link Zgłoś
izkahigienistka Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 02.10.10, 15:51 za antykoncepcja i uświadamianiem kobiet i dziewcząt jak najbardziej jestem na tak..ale ja p... to nie może być tak że zachodze w ciąże i jeśli koliduje mi to z planami na wakacje to ciach i skrobanie...jak słowo daje w uszach mam odgłosy z książki 'regulamin tłoczni win'..no mnie przeraża taka wizja świata.przerażają mnie wegetarianki które nigdy nie kupiłyby sobie butów z prawdziwej skóry ale usunięcie ciąży problemem już nie jest.przerażałoby mnie też bycie agnieszką graff! Odpowiedz Link Zgłoś
smetek_pstry Słuchaj! Nie gap mi się w dekolt 25.01.11, 05:58 Nie ma to jak chwytliwy tytuł, ze zdania wyrwanego z kontekstu. Najlepiej kojarzący się seksualnie albo kontrowersyjny. Ruch na forum murowany. Co do samego zdania. Co jest złego, jak mężczyzna popatrzy w dekolt, piersi od tego uschną i odpadną ? Poza tym trzeba udrożnić dyskretne spojrzenie od nachalnego wgadania w dekolt. Przydarzyła mi się sytuacja, gdzie facet przez kilka minut gadał do moich cycków, a miałam bluzkę bez wycięcia. Odpowiedz Link Zgłoś