maymay Re: Ślady 21.01.06, 15:07 Nudy-pudy :(((. Nie wiem czym ten "felieton" miałby zainteresować czytelnika. Trzeba było dać sprostowanie do gazety, ale cóż, jeśli można, i załatwić sprawę, i przyciągnąc większą publikę do "konfliktu" (no bo któź zwróciłby uwagę na mała notkę ze sprostowaniem) i na dodatek zarobić, wybór wydaje sie być oczywisty *sigh*. Thumbs down, pani Szczepkowska! Odpowiedz Link Zgłoś
nina05 Re: Ślady 22.01.06, 01:09 Czy pani Szczepkowska uważa, że jej konflikt z panią Jandą jest tak interesujący? Odpowiedz Link Zgłoś
jozia15 Re: Ślady 22.01.06, 15:33 Pani Joanno prosze wiecej juz nie rozdrapywac publicznie ran, bo jest to najzwyczajniej kiczowate. Lepiej zajac sie przyszloscia, niz z uporem maniaka gapic sie w przeszlosc, na ktora nie ma Pani juz wplywu. Powinna Pani zazdroscic Krystynie Jandzie rowniez braku czasu, gdyz wowczas nie mialaby Pani okazji to nerwowego rozpamietywania minionych czasow. Moze pora udac sie do psychoterapeuty, skoro to taki problem dla Pani, natomiast odwalanie sobie terapii z pomoca mediow publicznych, zawsze przyniesie odwrotny skutek, bo normalni ludzie wola widziec konstruktywne dzialania. Prosze juz wziac sie w garść i nie odwalac wiecej publicznych płaczów. Odpowiedz Link Zgłoś
y00rek A figa. 22.01.06, 18:17 "Pani Joanno prosze wiecej juz nie rozdrapywac publicznie ran, bo jest to najzwyczajniej kiczowate. Lepiej zajac sie przyszloscia, niz z uporem maniaka gapic sie w przeszlosc, na ktora nie ma Pani juz wplywu." O tyle zazdroszczę pani Szczepkowskiej, że na kłamstwo wobec swojej osoby zareagowała zgrabnym tekstem bez pieniackich klimatów. Nie wnikam, która z Pań ma rację, a która omija prawdę szerokim łukiem. Piękne jest to, że mogliśmy poznać argumenty obu stron (choć szkoda, że tak późno). Nie obchodzi mnie gdzie ta prawda leży: gdzieś pewnie pomiędzy panią Jandą a panią Szczepkowską. Dlaczegoż to więc moja przedmówczyni uważa, że pani Szczepkowska jest upartym maniakiem? Czy to źle, że się broni? I że robi to w elegancki i literacko atrakcyjny sposób? Po co pani 'jozia 15' wysyła Autorkę do psychoterapeutki? Czy każdą osobę, która uważa się za w jakiś sposób pokrzywdzoną też pani 'jozia15' wysyła do terapeutów? Powodzenia i więcej luzu na codzień, może wieczór z melisą? adieu! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzatax Re: Ślady 24.01.06, 11:23 jozia15 napisał: > Lepiej zajac sie przyszloscia, niz z uporem maniaka > gapic sie w przeszlosc, na ktora nie ma Pani juz wplywu. mogę prosić o linki (lub inne źródła), które pokazują maniakalny upór pani Joanny Szczepkowskiej w sferze grzebania w przeszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Ślady 14.02.06, 23:26 Niech pisze, niech "odwala sobie terapie", w koncu robi to na stronie podpisanej wlasnym nazwiskiem, gdzie zawsze bylo raczej intymnie. Osobiscie mam klopot z tym konfliktem pomiedzy p. Janda i p. Szczepkowska, obydwie panie uwazam za niesamowite! Ludzie niebanalni, ci ktorzy potrafia zainspirowac innych, powinni dzialac wspolnie. I moze dlatego kupuje ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
agneslondon Ślady po jozi15 02.03.06, 15:11 Na chwale Teatru i Czytelnkow Pani Szczepkowska grzeszy talentem i wrazliwoscia... Czego zdecydowanie i stanowczo brakuje infantylnej(zeby nie powiedziec prostackiej ) jozi15. Pozdrowienia "zza drugiej strony lustra" Odpowiedz Link Zgłoś
jolpin Re: Ślady 18.03.06, 12:46 Alez Joziu jestes chamska ...brak slow. Jestes przykladem takiej osobki - pieniaczki /pieniacza/. Tu mozna tylko powiedziec tyle : uderz w stol a nozyce same sie otworza. A p. Joanny Szczepkowskiej sie nie czepiaj ...bardzo ja cenie i nie zycze sobie takich opinii pod jej adresem jak wysylanie jej do psychoterapeuty itp... Moze Tobie by sie raczej to przydalo , albo najzwyklejsza kozetka w domu i mowienie do sciany . Odpowiedz Link Zgłoś
babeshia Re: Ślady 02.03.06, 15:26 No ja nie wiem co tu komentować. To mi bardziej brzmi jak osobiste tłumaczenie się z czegoś, co autorkę dusiło od jakiegoś czasu i w końcu "usprawiedliwiła się" w felietonie. Aczkolwiek felieton to to nie jest:/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolpin Re: Ślady 18.03.06, 12:39 Puenta felietonu p. Joanny Szczepkowskiej jest wspaniala - powiedzialabym, samo zycie ! Mozna by tez zakonczyc stwierdzeniem ; jak z igly mozna zrobic widly... Odpowiedz Link Zgłoś