losiu4 Re: Muniek Staszczyk, piosenkarz 02.05.06, 06:59 czyżby Muńkowi sprzedaz płyt spadała? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
hepeace Re: Muniek Staszczyk, piosenkarz 02.05.06, 07:10 Kurczaczki a może Kaczuszki, fakt - Polska to dziwny kraj, kraj gdzie się rozlicza i rozlicza i nie wiem co jeszcze, ale na dobre to jakoś nie wychodzi. W 100% zgadzam się z Tobą Muniek. Zwariował ten nasz świat, a na Pytanie o "Równość" -odpowiedz brzmi: "Młodzież Wszechpolska". Polska - kraj magistrów i inżynierów, z mentalnością i racjonalnym myśleniem wyciszonym na maxa i do tego to radio Maryja z księdzem Antysemitą Homofobem Rasistą na czele (o. Rydzykiem),idę sobie popłaczę :( Odpowiedz Link Zgłoś
volandina Re: Muniek Staszczyk, piosenkarz 02.05.06, 09:02 Muniek śpiewaj co Ci się żywnie podoba. Jestem za!!! WOLNOSC!! Mamy prawo do własnego zdania na każdy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Muniek Staszczyk, piosenkarz 02.05.06, 09:21 wyrosłem z Muńkiem ale dopiero od jakiegoś czasu widzę jego mądrosć. fajny z niego koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
rex7 Re: Muniek jestes specjalista od zawracania dupy. 02.05.06, 09:59 niedawno byłem w empiku i leciała płyta tego pana lub jego zespołu.Powiem wam WIĘKSZEGO GÓWNA NIE SŁYSZAŁEM OD DAWNA !!!!!!!!!! Teksty totalne GÓWNO zaprawione sosem regge dub. Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz [...] 02.05.06, 10:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
akoto Re: no i masz muniek .... :( 02.05.06, 10:41 wolność to najtrudniejsza rzecz (?) na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz [...] 02.05.06, 10:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zebba Re: nie ma wolnosci dla takich zachowan !! 02.05.06, 10:58 Twoja wiedza jest żałosna. Nie odsłaniaj jej publicznie. Łączenie słowa pedofil i gej wyraźnie wskazuje na Twój poziom wiedzy i inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
zebba Re: no i masz muniek .... :( 02.05.06, 11:05 I za to Muniek powinień Cię podać do sądu.I to bezdyskusyjnie, gdyż takie zachowania winny skłonić moderatora do przekazania tego postu do prokuratury jako naruszenie dóbr osobistych na forum publicznym.Wolność słowa nie polega na pomówieniach, a wyraźnie wskazujesz, że popierać będzie On będzie w przyszłości pedofilów. Właśnie takich ludzi jak Ty, łatwo posługujących się pomówieniami i oszczerstwami winno się wyplenić z tego kraju.Stanowią oni bowiem słabość z jakim ten kraj boryka się od setek lat.Nienawiść i "pseudokatolickie" argumenty (jezeli tak można nazwać Twoje pomówienia i oszczerstwa) są największą zarazą obecnej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz Re: no i masz muniek .... :( 02.05.06, 11:43 Jak widzisz juz zostałem wykropkowany przez chroniącego wolnosci słowa moderatora pewnie ty mnie zakapowałes :( Widze ze sam sobie odpisujesz na swoje posty hehehe :) czy ty jestes ...... ? hymmm no tak teraz rozumiem twoje wzburzenie ale swoja pare zostaw na gorace telefony na komisariat Odpowiedz Link Zgłoś
kubecek Muniek 02.05.06, 10:58 Fajna reklama plyty. Artysci juz nie wiedza czego sie chwycic aby stac sie widocznymi - bo wszystko juz bylo. A krzyk "jestem homo" "jestem les" to taki odpowiednik kolorowego domku z plastykowym zarciem - tyle ze muzyczny. chrzescijanie.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
natretna Re: Muniek 02.05.06, 16:16 Moze i jest to reklama. Skuteczna Ale wsumie nie potrzebna bo plyta sprzedaje sie swietnie i nie dlatego ze Muniek nie lubi Kaczynskiego tylko dlatego ze sa na niej hity ! Ale moze to poprostu jego zdanie i mysle ze nie tylko jego. Ja tak samo jak Muniek uwazam ze jesli zabijaja Zydow - jestem zydem jesli bija Gejow jestem gejem Plyta i Koncerty Munka moze i sa lekko polityczna ale i tak musze przyznac ze po koncercie w stodole zakochalam sie w tym zespole ! Potem poszlam na koncert organizowany przez radio 94 na dachu dworca srodmiescie i nie rozczarowalam sie - bylo warto jechac 20 kilometrow. Nie ma ludzi ktorzy sie nie myla bo jestesmy tylko ludzmi i nie we wszystkim sie zgadzam ale przyjmuje jego zdanie - natomiast nie musze w nie wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Muniek 08.05.06, 20:06 Muniek Twoje wysiłki żeby być w "elycie" na nic, Gretkowska u Kuby Wojewódzkiego w Polsacie stwierdziła, ześ za polaczkowaty, żeby należeć do europejskiej elity. Sorry stary zaliczyli Ciebie do Polski B, biedaku. Ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1232 Re: Muniek 11.12.06, 14:38 każdy ma prawo do wyrażać swoje zdanie!dotyczy tak samo nas jak i Muńka! Odpowiedz Link Zgłoś
focusek Re: Muniek Staszczyk, piosenkarz 10.05.06, 14:42 Jestem w wieku Muńka i odkąd pamiętam zawsze utożsamiałem się zarówno z treścią jego piosenek jak i jego wypowiedziami. Muniek śpiewaj i wypowiadaj się jak najwięcej, szkoda tylko że nie zabrałeś oficjalnego głosu za Tuskiem przed wyborami! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Muniek Staszczyk, piosenkarz 12.05.06, 16:21 Nie rozumiesz że "elyta" tuskowa wstydzi się takich polaczków jak Muniek, on został wykluczony przez Gretkowską i Kubę Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś