miauka 26.06.06, 11:32 Niech żyje logika! Kocham Panią, Kingo Dunin :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promohomo Kobiety po prostu mniej lubią seks ;) 27.06.06, 21:33 Socjobiologia dawno to udowodniła... Odpowiedz Link Zgłoś
w_d40 Re: Kobiety po prostu mniej lubią seks ;) 27.06.06, 23:03 problem pani Dunin polega na tym, że niepotrzebnie w dyskuzji filozofuje skoro ten ton zapewne nie przemówi do posła Wierzejskiego ani innych ludzi z LPR odważę się powiedzieć, że chyba nie ma osoby, która potrafiłaby użyć sensownych argumentów w sprawie tolerancji dla homoseksualistów (no bo chyba nie pani Środa ze swoimi bezbarwnymi wywodami o demokracji) dlatego organizacje gejowskie pośrednio same są sobie winne za to, nie znajdują posłuchu w społeczeństwie skoro nie chcą np publicznie powiedzieć że celem ich kompanii nie jest dążenie do zalegalizowania związków homoseksualnych i prawo do adopcji dla takich par, zamiast konkretów wdają się w bezsensowne gdybanie (takie jak prezentuje pani Dunin) na ideologicznym gruncie Chyba największy optymista nie jest na tyle głupi żeby przypuszczać, że tego typu związki będą dozwolne w Polsce z mniej niż 5-7 lat Wystarczy przejżeć posty żeby zobaczyć, że pierwsza myśl ludzi jak słyszą słowo gej to jest "małżeństwa gejów i lesbijek" PRZEICIEZ NIE O TO CHODZI !!!! Chodzi o minimum tolerancji, tak żeby homoseksualista nie musiał czuć się jak zaszczuty kryminalista w społeczeństwie na które płaci podatki Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Seks zaszczutego homoseksualisty :) 27.06.06, 23:13 > Chodzi o minimum tolerancji, tak żeby homoseksualista nie musiał czuć się jak > zaszczuty kryminalista w społeczeństwie na które płaci podatki. A może jakiś choć jeden, jedyny przykład zaszczutego obecnie w Polsce homoseksualisty, żeby nie było znów gołosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Seks zaszczutego homoseksualisty :) 27.06.06, 23:18 Czy Biedroń, któremu dwa razy podpalili mieszkanie wystarczy? A może ten facet dźgnięty nożem, który wylądował w szpitalu? Czy ktoś musi zostać zakatowany i poćwiartowany, żebyś to uznał za lekką dyskryminację? Odpowiedz Link Zgłoś
ms473 Re: Seks zaszczutego homoseksualisty :) 28.06.06, 12:04 Przypadki bezmyślnej agresji nie są potwierdzeniem panującej dyskryminacji. W Polsce znacznie częściej niż homoseksualiści są dźgani nożami studenci - przez durnych ciołków, którzy mają na ich punkcie kompleksy. Czy to znaczy, że studenci są prześladowani? Nie. To znaczy, że mamy w kraju głupców, którzy dźgają nożami każdego, kogo nie lubią. Szczerze mówiąc, nie rozumiem, o co chodzi ruchowi gejowskiemu. Po co są te wszystkie parady i manifestacje? Kto ich uciska? Oni nie domagają się tolerancji, bo ją generalnie mają. Większość normalnych ludzi ma w nosie seksualne praktyki swoich sąsiadów. Oni żądają, żeby heteroseksualna większość polubiła ich homoseksualizm i uznała, że jest tak samo dobry, jak heteroseksualizm. Ale tego właśnie żądać nie mogą. A zwłaszcza w imię tolerancji i wolności poglądów. Bo heteroseksualna większość ma prawo uważać homoseksualizm za patologię. Jak wolność poglądów, to wolność poglądów. Co więcej, taki pogląd jest dość uzasadniony na gruncie zdroworozsądkowych wyobrażeń o tym, co jest, a co nie jest naturalne. Jeśli taki jest ich cel, żeby większość ich polubiła i zaakceptowała, to parady i demonstracje osiągają tylko efekt przeciwny - coraz większe zniecierpliwienie i zniesmaczenie większości. Odpowiedz Link Zgłoś
w_d40 Re: Seks zaszczutego homoseksualisty :) 27.06.06, 23:31 popatrz sobie na relację jednej z poprzednich parad - niby wyrazem czego są przedmioty i jajka którymi zostali obrzuceni demonstranci (pośród których tylko część była homoseksualistami) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Seks zaszczutego homoseksualisty :) 26.07.06, 05:55 w_d40 napisał: > popatrz sobie na relację jednej z poprzednich parad - niby wyrazem czego są > przedmioty i jajka którymi zostali obrzuceni demonstranci (pośród których tylko > część była homoseksualistami) ?? Są wyrazem weszpolaczków kochających inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Seks zaszczutego homoseksualisty :) 26.07.06, 05:52 eutrapelia napisał: > > > Chodzi o minimum tolerancji, tak żeby homoseksualista nie musiał czuć się > jak > > zaszczuty kryminalista w społeczeństwie na które płaci podatki. > > A może jakiś choć jeden, jedyny przykład zaszczutego obecnie w Polsce > homoseksualisty, żeby nie było znów gołosłownie. Dlaczego jeden? Np. wszyscy, którzy zostali zaatakowani przez weszpolaczków niejakiego Wierzejskiego, Giertycha i innych Bosaków. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Kobiety po prostu mniej lubią seks ;) 28.06.06, 08:13 A bardziej lubią owies. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 07:52 No to pojdzmy ten jeden krok dalej: faceci to pedofile, Wierzejski to facet, ergo: Wierzejski jest pedofilem. Oprocz tego jest takze idiota, no ale to nie podlega dowodzeniu, bo to oczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 zablokowana Dunin 27.06.06, 18:49 Logika zdroworozsadkowa. A moze pani Dunin ma zablokowana, czesto niedojrzala seksualnosc? (to tak pozostajac na poziomie pani Dunin) Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 [...] 27.06.06, 19:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Re: zablokowana Dunin 27.06.06, 19:53 Dziekuje. Grzecznie z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Re: zablokowana Dunin 27.06.06, 19:57 salmanassar1 napisał: > Dziekuje. Grzecznie z twojej strony. > E tam, taki typ rozumie tylko ostre argumenty. On tak ma z urodzenia lub przyrodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Re: zablokowana Dunin 27.06.06, 20:09 Ale ja mimo wszystko zaryzykuje. Moze przynajmniej jakies wyrzuty sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: zablokowana Dunin 28.06.06, 00:28 > Ale ja mimo wszystko zaryzykuje. Moze przynajmniej jakies wyrzuty sumienia? Czy odczuwasz je po tym cytaciku: "Logika zdroworozsadkowa. A moze pani Dunin ma zablokowana, czesto niedojrzala seksualnosc? (to tak pozostajac na poziomie pani Dunin)" Czy uważasz że to bardzo się różni od cytaciku: "Ty masz mózg zablokowany.Bleeee żygi" Może w formie, to się zgodzę ale w intencjach? Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Re: zablokowana Dunin 28.06.06, 08:07 Moze nie zauwazyles, ale przeksztalcilem zdanie z tekstu: "Ksieza maja zablokowana, czesto niedojrzala seksualnosc" i dodalem, ze pozostaje na poziomie pani Dunin. Gdyby to byla moja inicjatywa intelektualna, na pewno mialbym wurzuty sumienia. Z reguly wole bardziej wywazone osady. Dunin zaryzykowala i jako pierwsza wyciagnela niebezpieczna bron. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: zablokowana Dunin 28.06.06, 15:10 salmanassar1 napisał: > Moze nie zauwazyles, ale przeksztalcilem zdanie z tekstu: "Ksieza maja > zablokowana, czesto niedojrzala seksualnosc" i dodalem, ze pozostaje na Z reguly wole bardziej wywazone osady./.../ Dunin > zaryzykowala i jako pierwsza wyciagnela niebezpieczna bron. "niebezpieczna broń"... to sa dość znane fakty, tak po prostu jest, czytałam opinie seksuologów na ten temat, są raporty z badań prowadzonych na zlecenie Watykanu - znana sprawa."Niebezpieczna broń" - owszem, w ciemnej zastraszonej klerykalnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca ... 27.06.06, 19:55 ozzy10 napisała: > Ty masz mózg zablokowany.Bleeee żygi Zacznijmy od ortografii, powinno byc "rzygi". Czy każdy zwolennik subkultury homoseksualnej musi być niedouczony, fatum jakieś, czy co? Jak już rozważamy relacje między pedofiliją a homoseksualizmem to warto wiedzieć, co już zauważono w Szwecji, że pary męskich homoseksualistów częściej adoptują chłopców. Wzbudziło to tam pewną konsternacje (trudno to było przewidzieć, prawda?), ale na razie wzmiankowanie o tym nie jest zbyt poprawne politycznie. Ale po paru drstycznych przypadkach i może to się zmieni. Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 27.06.06, 20:16 O jakże klsyczny dla prawicowej retoryki przykład pokrętnego naginania faktów! Zapomniałeś dodać, że faceci w ogóle wolą synów niż córki. Jakże tradycyjna jest scenka zdrowej heteroseksualnej rodziny, w której dumny przyszły tatuś głośno wyraża nadzieję, że potomek okaże się męski, a gdy rodzi się córeczka wyraźnie objawia swoje rozczarowanie wobec bogu ducha winnej małżonki. czyżby to nie był powód do analogicznej konsternacji??? A skoro faceci w związkach hetero wolą synów, to dlaczego faceci w związkach homo mieliby nie woleć? Wszak chodzi tu o okazję do wychowania swojego następcy tronu, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 27.06.06, 20:29 pe1 napisał: > O jakże klsyczny dla prawicowej retoryki przykład pokrętnego naginania faktów! > > Zapomniałeś dodać, że faceci w ogóle wolą synów niż córki. >Jakże tradycyjna jes > t > scenka zdrowej heteroseksualnej rodziny, w której dumny przyszły tatuś głośno > wyraża nadzieję, że potomek okaże się męski, a gdy rodzi się córeczka wyraźnie > objawia swoje rozczarowanie wobec bogu ducha winnej małżonki. Być może w rodzinach seksistowskich. Jest pater familiae i chce mieć nastęców. Obecnie w rodzinach coraz częściej partnerskich ma to coraz mniejsze znaczenie. Dla mnie żadne. > > czyżby to nie był powód do analogicznej konsternacji??? > > A skoro faceci w związkach hetero wolą synów, to dlaczego faceci w związkach > homo mieliby nie woleć? Wszak chodzi tu o okazję do wychowania swojego następcy > tronu, czyż nie? Rozumiem, że mżesz uzyć swojej inteligencji i odpowiedzieć sobie na to niezbyt trudne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 27.06.06, 20:36 > Być może w rodzinach seksistowskich. Jest pater familiae i chce mieć nastęców. czyli w 90% polskich rodzin. i włoskich, i hiszpańskich itd... > Rozumiem, że mżesz uzyć swojej inteligencji i odpowiedzieć sobie na to niezbyt > trudne pytanie. a znasz pojecie "pytanie retoryczne" ? Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 27.06.06, 20:50 pe1 napisał: > > Być może w rodzinach seksistowskich. Jest pater familiae i chce mieć nast > ęców. > > czyli w 90% polskich rodzin. > > i włoskich, i hiszpańskich itd... > O laboga, jaka ta UE jest zacofana. Ale jest światełko w tym zatęchłym hiszpańskim tunelu. Lewicowy rząd Zapatero dwoi się i troi. Zalegalizował już to wszystko o co nasi homo wzdychają, a ostatnio planuje się nadanie niektórych praw człowieka małpom człekokształtnym. Zoofile mogą mieć nadzieje, że przynajmniej na Półwyspie Iberyjskim ich problemy będą wkrótce rozwiązane. Chyba że rząd Zapatero upadnie, czego mu życzę. > > > Rozumiem, że mżesz uzyć swojej inteligencji i odpowiedzieć sobie na to ni > ezbyt > > trudne pytanie. > > a znasz pojecie "pytanie retoryczne" Lewico, na litośc Boską, nie używaj takich trudnych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 27.06.06, 21:13 widzę, że to dokładnie o tobie jest ten felieton Dunin Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 27.06.06, 22:57 pe1 napisał: > widzę, że to dokładnie o tobie jest ten felieton Dunin No i ...? Jakieś argumenty za tą błyskotliwą tezą? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 27.06.06, 23:23 przymierzyłem do ciebie wzorzec nadętego buca, który zapalił na tezę felietonu i stwierdziłem, że idealnie się wpasowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
ms473 Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 28.06.06, 12:10 pe1 napisał: > przymierzyłem do ciebie wzorzec nadętego buca, który zapalił na tezę felietonu > i > stwierdziłem, że idealnie się wpasowałeś. No. Jakie to tolerancyjne. Otwarte na inną wizję świata i tak dalej. Jak Kali kogoś cenzuruje to jest dobrze. Źle jest jak ktoś cenzuruje Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
pedrolot Re: Kinga Dunin-Wierzejska, czyli wart Pac pałaca 28.06.06, 07:17 > Zapomniałeś dodać, że faceci w ogóle wolą synów niż córki. Jakże tradycyjna jes > t > scenka zdrowej heteroseksualnej rodziny, w której dumny przyszły tatuś głośno > wyraża nadzieję, że potomek okaże się męski, a gdy rodzi się córeczka wyraźnie > objawia swoje rozczarowanie wobec bogu ducha winnej małżonki. A ja zawsze chcialem miec corke. I mam. Czy wobec tego jestem pedohetero? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can a propos adoptowania chlopcow przez pary 27.06.06, 22:17 seksualne - nie przyszlo ci do glowy, ze jest po prostu latwiej wychowywac mezczyznom chlopca niz dziewczynke? oczywiscie nie przyszlo. natomiast musialo ci przyjsc do glowy, ze chlopiec dlatego, zeby go wychowac na pedala. tak ci podpowiada chora wyobraznia, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Dlaczego tatusiowie wola chlopcow...? 28.06.06, 10:48 Zauwazylem pewna prawidlowosc w malzenstwach spodziewajacych sie potomstwa: zwykle tatusiowie PRAGNA chlopca... Mysle, ze moj post zainicjuje powazna dyskusje na ten kontrowersyjny temat, przemilczany w konserwatywnej republice chrzescijanskiej, tzn. Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
fpitt Re: zablokowana Dunin-w seksie 27.06.06, 21:22 brawo.Tez tak mysle. Ta Osoba tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzmiasta Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:44 Nie będę płakał po Kindze Dunin!! Feminizm nie jest najlepszą ideo na rozwój intelektualny! Dunin to lekko, ciut dziwna "kobieta", chociaż nie wygląda na takową-::))) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:17 ale przyznaj, że braki intelektu nie pozwalają ci dyskutować merytorycznie z miażdżącą siłą logiki Dunin Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Faceci to pedofile a kobiety w żadnym wypadku 27.06.06, 20:34 pe1 napisał: > ale przyznaj, że braki intelektu nie pozwalają ci > dyskutować merytorycznie z miażdżącą siłą logiki Dunin Oczywiście, czuję się bezradny, używam seksistowskiej logiki dwuwartościowej stworzonej niestety przez mężczyzn (i to, o zgrozo, w dużej mierze jeszcze w średniowieczu), dlatego nawet nie próbuje merytorycznie rozmawiać z Kingą Dunin. Co innego ze Kazią Szczuką, ona chociaż ładna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile a kobiety w żadnym wypad 27.06.06, 21:13 i słusznie, że czujesz się bezradny. mi też już ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzmiasta Re: Faceci to pedofile a kobiety w żadnym wypad 28.06.06, 01:31 Nie mam braków intelektualnych kolego-:))) poraża mnie miażdząca głupota p. Dunin i tyle-::)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Faceci to pedofile a kobiety w żadnym wypad 28.06.06, 15:15 maciekzmiasta napisał: > Nie mam braków intelektualnych kolego-:))) poraża mnie miażdząca głupota p. > Dunin i tyle-::)) Widzę, jak cię poraziło. Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Logika eutrapelii 28.06.06, 03:34 Chyba rzeczywiście czujesz się bezradny. Logikę dwuwartościową (prawo wyłączonego środka) stworzył Arystoteles i to bynajmniej nie w średniowieczu. Zaraz, zaraz a czy ten wychowawca Aleksandra sam czasem też nie kochał inaczej :)? Może rzeczywiście nie podejmuj merytorycznej (formalnej chyba też nie) dyskusji z autorką... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 ha ha ha 28.06.06, 12:45 czyli, że jeśli facet nie jest pedofilem to dlatego pewnie że jest pe..... - przepraszam : panią Dunin. Odpowiedz Link Zgłoś
dikke Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 10:53 a co będzie jak dziecko się dowie , że inny tatuś kocha swoją dorosłą córke(i córka tatusia) , że uprawiają razem seks? A może sisosta zakocha się w bracie i też będzie chciała z nim założyć rodzine ? Co wtedy pani Dunin? czy to też będzie normalne? Czy trzeba też być wtedy "tolerancyjnym" i "nowoczesnym"? Bo przecież nikt nie ma prawa zagladac innym do łóżka , nawet do łóżka dewiantów psycho-seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 POLSKA to kraj,gdzie jak 2 facetow idzie z wozkiem 27.06.06, 18:39 to na szczescie zlomiarze Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:14 Ktos tu nie rozumie roznicy, miedzy tolerancja dla homoseksualistow (doroslych ludzi, gdzie nikt pokrzywdzony nie jest), a nietolerancja dla okropienstwa w postaci gwaltu, pedofilii itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bobobobo1212 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:23 a co z ta siostra i bratem? zakladamy, ze gwalca sie tak jak geje. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:18 > a co będzie jak dziecko się dowie , że inny tatuś kocha swoją dorosłą córke(i > córka tatusia) , że uprawiają razem seks? > A może sisosta zakocha się w bracie i też będzie chciała z nim założyć rodzine > ? > Co wtedy pani Dunin? > czy to też będzie normalne? Czy trzeba też być wtedy "tolerancyjnym" > i "nowoczesnym"? > Bo przecież nikt nie ma prawa zagladac innym do łóżka , nawet do łóżka > dewiantów psycho-seksualnych. nic nie będzie. masz z tym jakiś problem, złotko? Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Faktem jest, że podstarzałe Duniny nie budzą już.. 28.06.06, 09:34 Faktem jest, że podstarzałe Duniny nie budzą już takich pragnień o facetów, jak kiedyś gdy była młodsza. Ale z tego powodu nie można oskarżać facetów o pedofilie. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Brednie 28.06.06, 08:59 Jest istotna roznica jakościowa między związkiem homo a kazirodztwem. Kazirodztwo prowadzi do wiekszego prawdopodobiesntwa roznego rodzaju wynaturzeć u potomstwa (geny z tej samej puli), natomiast homoseksualizm sam w sobie nie przynosi zadnych szkod nikomu. Jeśli ktos tego nie widzi to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:26 mieszkając w Niemczech, widziałem mnostwo takich porąbanych koniowatych feminstek, ktore podobnie do gatunku ciota meska, drugą płeć znały tylko z opowiesci o czerwonym kapturku. Czasami zdarza mi sie czytac felietony pisane przez pania docent od genderyzmu i uwazam, ze ta okropna moda niestety tez dotarła do Polski. Nam trzeba wspołpracy i partnerstwa kobiet i mezczyzn, a nie krucjaty lesbijek przeciw kultowi falusa. Jak tak dalej pojdzie, swiat bedzie rządzony przez podobne wariatki, na podstawie praw podobnych do tych cyrkow w Norwegii, a heterykow bedą pokazywac w rezerwatach dla bogatych gejow i lesbijek, jako atrakcje z 3-go swiata. Jestem za małzenstwami gejow i lesbijek i prawa dla tych mniejszosci. Jestem przeciw pluciu normalnym ludziom w twarz przez kreatury podobne do koniowatych specjalistek od genderyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:33 DO gdziesia we wpolsce Nie bełkocz,idz do specjalisty który ci wytłumaczy że chodzą po świecie mądre baby i wcale nie musisz z tego powodu cierpieć ponad miarę.Nawet jeżeli są to feministki - nie mylić z lesbami. Albo palnij se w łeb.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:03 posłuchaj matołku!!!! Mam 3 letniego syna. Moja zona pracuje normalnie na etat, a ja pracuje w domu, wiec jestem jego matką od 2,5 roku. Dlatego Dunin to idiotka!!!! I nie musze isc do specjalisty, poniewaz wiem o czym mowie!!! A leb to ty sobie palnij!!!! Capischi???? Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:06 czytałem pare postów - wiem o co chodzi. Najpierw zostan matką, pozniej pogadamy. I nie pisz, ze jestes, bo nie uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:15 to chyba ci przy porodzie jakaś żyłka pękła i teraz chromolisz na forum, aż głowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:25 jestem facetem, czleku!!!!!! Do tego normalnym, a nie powalencem. Tacy tez sie zdarzają. A chromolą tu szaleni ludzie zachwycający sie to szkapą. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:29 No to sie dowiedz, ze ta kobieta ma męza i syna, a to, ze ty tez masz, nie uprawinia cie do wypisywania takich głupot, bo ona ma dziecko i ty też, ale jak twoje dziecko usłyszy, ze moż ewyzywac kogo od szkapy, to niechybnie to zrobi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:39 znam wiele takich kobiet...... I co z tego. Kobieta ta wykonuje wredna robote. Zbyt dlugo zylem na zachodzie, aby nie wiedziec do czego takiego dzialania prowadza. A Polska jest dopiero na początku tej drogi. Dlatego Dunin jest szkapa i tyle. Czytam jej felietony i wiem o czym pisze. Znam jej konterfekt od dawna. Wiele lat uyzwano starego zdjecia....... Feministki nie pomagają kobietom, poniewaz ich nie rozumieją. Feministki sa jak krzyzowcy, z ktorych działan tez nic nie wyniklo, moze inaczej, wiecej smrodu. Zwykła sztuka dla sztuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 22:55 a skąd wiesz, co robią feministki w Polsce skoro mieszkasz za granicą? I co do cięzkiej cholery - kobiety dzielą sie na kobiety i feministki, w tym feministki nie pomagają kobietom? A ja pytam - w czym nie pomagają ? W Polsce 3/4 bab to feministki - zapieprzają na paru etatach, kombinują jak moga, myślą za ośmiu - tylko maja potwornie pozaniżowne poczycie własnej wartości przez takich jak ty, co wyzywają ludzi od szkap, bo mają jakieś poglądy, a nei układają kwiatki na grobie wujka.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 23:48 Alez ja zyje od ponad 1o lat w Polsce. Wy nawet czytac nie potraficie. Tylko sie zaperzacie. Wydaje sie wam, ze cokolwiek rozumiecie, a jak chcecie rozumiec, kiedy wami manipulują? Feministka to nie jest ciezko zapracowana kobieta, ktorej charowa wynika z idiotycznego postkomunistycznego systemu w tym kraju i z standardowych zasad wynagradzania przejetych z tamtych czasów. Feministka to wojująca baba, najczesciej stanu wolnego, najczesciej bezdzietna, ktora za punkt honoru stawia sobie wyzwolenie kobiet z jarzma. Wydzialem takie wariatki, ktore jezdziły do Turcji, aby uzmyslawiac kobietom tmatejszym bezsens ich zycia. Zabawne było, ze te kobiety je pogoniły. Miały wiecej oleju w głowie. Wam chodzi o problem wykorzystywania seksualnego. No wiec dobrze. Opowiem Ci historie. W moim miescie była rodzina. Mama 3 corki - 6, 12, 19 oraz tata. Mama o wszystkimn wiedziała, poniewaz mieszkanie składało sie z dwoch pokojów oraz kuchni. Ja zapytam - dlaczego matka tolerowała taki układ przez lat 15? Dlaczego nie zareagowała, dlaczego najstarsza corka musiała probowac popełnic samobojstwo. Wiesz, co ta pani w sadzie mowiła, poniewaz sprawa była: "Nie chciała stracic meza i nic takiego sie w zasadzie nie działo". Pedofilia jest mozliwa, poniewaz rowniez kobiety ja akceptują, a wiec sa odpowiedzialne. Pedofilia jest mozliwa, poniewaz w Polsce jest akceptowana od góry (sprawa Samsona, sprawa dziennikarzy, ktorzy nakryli mafie pedofilską). Ja nie chce mowic dlaczego. Gdybym podał powody, ze moze za duzo dewiantów na najwyzszych stołkach - zarzucono by mi moherowatosc mojego mozgu. Problem jest ohydny i wstretny. Przegrywa małe dziecko. Były kiedys taki film nakrecony przez Barbare Streisand. Był dokładnie o tym. O układzie corka - mama i słodki tata. Klasyczy wredny trójkąt. Ale tylko sprawca jest winny, natomiast obserwatorzy - no coz, maja niezły ubaw!!! Dlatego uwazam, ze pisanie takich tekstów, albo innych przez tą "idiotke" jest paranoją. Czasami wydaje mi sie, ze wolnosc jest zbyt duza, albo ludzie są bezmyslni. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 09:07 Autorka artykułu wyraźnie pisze ze wiekszosc przypadków pedofilii to przypadki w normalnych, klasycznych, heteroseksualnych rodzinkach, mamusia i tatuś (pedofil), czyli potwierdza to co napisales. Więc co sie tak wściekasz na nią? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 10:21 Po pierwsze - nie zwracaj sie do mnie przez Wy, Wam - bo niejestem w ośmiu osobach, ani nie jestem towarzyszem Po drugie , cytat z Ciebie: ". Pedofilia jest > mozliwa, poniewaz rowniez kobiety ja akceptują, a wiec sa odpowiedzialne" Napisałeś kompletny nonsens , którym jak zwykle nie znając nawet elementów psychologii szkodzi sie mnóstwu ludzi. Identycznie mozesz napisać, ze gwatły są mozliwe, bo kobiety je akceptują i są za nie odpowiedzialne. Wiesz co to jest tzw. syndrom rodziny alkoholowej? Pije jedna osoba, a kryją ją wszyscy. Nie dlatego, ze im się podoba, ale dlatego, ze sie : a) boją b) wstydzą c) nie wiedza, gdzie i do kogo maja pójść aby ktoś im pomógł To własnie różni współuzaleznienie od współodpowiedzielnosci, ale jak ktoś ma myślenie proste jak cep, to nei widzi żadnej róznicy. O ile jeszcze w wypadku alkoholizmu - można pójść do poradni, bo takie są, o tyle w wypadku pedofili nie ma gdzie pójść. Pozostaje tylko policja , a ty pzrez cały czas mieszkasz z pedofilem pod jednym dachem i występujesz TYLKO na drogę sądową- psychologicznie nadal jesteś stłamszonym zerem - nikt nie chroni Twojego dziecka ani ciebie pzred człoqwiekiem z którym mieszkasz. Także nie pieprz głupot, kolokwialnie mówiąc - wg tych boskich teorii kazde świństwo istnieje na świecie,,bo kobiety je akceptują, a jak czegoś nie akceptują - to wydziera na nie gebę , ze sa feministkami i wrzeszczą, ze czegoś nie chca. Tak sie składa, ze w samej Turcji jest mnóstwo ruchów pro-feministycznych - główenie walczą z tym, zeby nie podpalać i nei zabijać kobiet , bo komuś tak sie zachciało - czyli mezczyżnom, których honor obraziło to, ze zona wyszła z domu po zakupy i facet zapytał ja o godzinę.. Uwazasz, ze zabijane matki i córki w Turcji istnieją , bo kobiety są za to odpowiedzialne, tak? Otóż nie, są tak pozastraszane i poustawiane prawem wywodzącym sie z plemienniego, ze dopiero ruchy feministyczne zaciągneły pierwszego skórwiela, który zabił cegła własna siostrę pzred sąd i doprowadziły do wsadzenia dziada do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 22:09 > jestem facetem, czleku!!!!!! Do tego normalnym, a nie powalencem. Tacy tez sie > zdarzają. A chromolą tu szaleni ludzie zachwycający sie to szkapą. jesteś facetem, a więc pedofilem wszystko jasne, nie mam więcej pytań Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:34 tez przeczytałem kilka postów - ta sama kategoria nienormalnychh, wykoslawionych przez zycie samiczek. Mozesz sie za to po mnie przejechac - coz jednak napiszez, niech pomysle: prawicowy dewiant, seksista.... Wybacz, ale jestem wrednym liberałem i do tego kocham zone oraz syna i poswiecam mu kazda chwile, poniewaz uwazam, ze to najpiekniejsze zajecie. Acha i jeszcze, na początku chcielismy miec dziewczynke, tak wiec syn ma imie pierwotnie zenskie z meską koncówką. A ja uczestniczyłem nawet przy cesarskim cieciu (na moje wlasne zadanie). Musisz sie wiec zdrowo napracowac, zeby mi tak po waszemu przywalic. CZEKAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 22:08 Ja Ci nie chcę przywalić m.in. dlatego, że nic o Tobie nie wiem, poza tym, co sam o sobie napisałeś. I to wszystko, co napisałeś, chociaż pozytywne, nie swiadczy jeszcze o tym, że masz chociaż odrobinę szacunku dla kobiet, ich aspiracji i osiągnięć, o ile wykraczają poza to, co Ty sam uważasz dla nich za właściwe. Język, którego używasz - "szkapa", "samiczki", "po waszemu", świadczy raczej o tym, że kobiety akceptujesz wtedy, kiedy "znają swoje miejsce". Wielu ludzi ma taki podświadomy mechanizm. Według nich wszystko z kobietami jest w porządku, dopóki nie mają planu na życie, który nie jest zgodny z ich wizją tego, jak to kobiece życie powinno wyglądać. I nawet nie zdają sobie z tego sprawy, bo to tkwi głęboko w podświadomości. W każdym razie życzę Tobie i Twojej rodzinie dużo szczęścia i nie zacietrzewiaj się bez potrzeby, bo to źle wpływa na ogólne samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 23:56 A skąd Ty wiesz gosciu, jaki jest moj stosdunek do kobiet???? Na razie wiesz jaki jest moj stosunek do feministek. Tak uwazam je za idiotki. Co to znaczy kobiety znaja swoje miejsce? Pitolisz bratku. Kto zna swoje miejsce? Jezeli ktos nadaje sie lepiej, to tam jest jego miejsce. Plec nie odgrywa tu zadnej roli. Ja pracowałem z kobietami i facetami. wole pracowac z kobietami, choc czase jest to trudnym, ale, uwazam, ze one pewnie o mnie podobnie mogły mowic, jako o swoim szefie. Wiec o co chodzi. Ale sa facet pewne wartosci wyzsze, ktore, tak wynika z eowlucji, wydają sie byc niezbywalnym motorem postepu biologicznego i nie dotyczą one jedynie gatunku ludzkiego. Te wartosci to rodzina. A rodzina składa sie z partnerskiego stosunku obojga rodziców - matki i ojca oraz dzieci. Ani ja jestem konserwatywny, nie moherowy. Mam inne rozumienie tych wartosci. I w moim rozumieniu tych wartosci nie ma miejsca na myslenie feministyczne. Jest slepa uliczka ewolucji. To potwierdzają moje obserwacje z roznych krajow swiata, w ktorych mialem sczescie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 00:13 "I w moim rozumieniu tych wartosci nie ma miejsca na myslenie feministyczne. Jest slepa uliczka ewolucji." Ślepą uliczką ewolucji jest inteligencja jako taka i człowiek jako gatunek istot inteligentnych... Nieważne czy są to kobiety czy mężczyźni, feministki czy szowiniści - wszyscy jesteśmy ludźmi i wszyscy jesteśmy pomyłką ewolucji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 00:13 Niepotrzebny ten atak. Wcale nie podważam Twoich teorii. Po prostu twierdzę, że z Twoich słów można wyczytać, że wiesz lepiej, czego powinny chcieć kobiety i co powinno je uszczęśliwiać, w przeciwnym wypadku uważasz je za idiotki. Ale może Ty po prostu o wszystkim wiesz wszystko najlepiej. Nie chcę Ci wmawiać, że tak myślisz. Chcę Cię poinformować, że takie przesłanie wynika z Twoich słów, czy tego chcesz, czy nie. Moją podstawową wartością też jest rodzina, ale ja - w przeciwieństwie do Ciebie - wiem też, na czym polega idea feminizmu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jotwu61 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 00:28 Gdybys nie ocenial ludzi po ich [koniowatym] wygladzie jak to nazywasz, mialbys moze mniejsze cisnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 logika pani Dunin 28.06.06, 12:41 a kobiety to pewnie jej zdaniem urodzone, naturalne lesbijki albo feministki. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 26.06.06, 15:38 co za brednie.. czy ta kobita dobrze się czuje? Chociaż logika tego wywodu niewiele odbiega od typowych wnioskowań Gazetki Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
barnolka Re: Faceci to pedofile 26.06.06, 16:38 Tom, nie zrozumiałeś. Dunin nie zastosowała logiki gazety tylko logikę Wierzejskiego - stąd brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 26.06.06, 16:55 Jednak wciaż sądzę, że logika jaką stosuje Dunin (nawet jeśli ma to być tekst ironiczny) jest przykładem logiki gazetkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Faceci to pedofile 26.06.06, 18:07 tom1003 napisał: > Jednak wciaż sądzę, że logika jaką stosuje Dunin (nawet jeśli ma to być tekst > ironiczny) jest przykładem logiki gazetkowej. To zależy, co rozumiesz przez "logikę gazetkową". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 18:55 tom1003 napisał: > Jednak wciaż sądzę, że logika jaką stosuje Dunin (nawet jeśli ma to być tekst > ironiczny) jest przykładem logiki gazetkowej. A więc sądź... sobie... a nawet siądź - na dupie i poczekaj aż zrozumiesz o co tu chodzi... A może wróć do tekstu Wierzejskiego i przy każdej linijce doznawaj orgazmu... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:25 "A więc sądź... sobie... a nawet siądź - na dupie i poczekaj aż zrozumiesz o co tu chodzi... A może wróć do tekstu Wierzejskiego i przy każdej linijce doznawaj orgazmu... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:20 zacznijmy od tego, że wpierw ty musisz przeczytać felieton ze zrozumieniem, zanim zaczniesz go komentować. bo bez zrozumienia powstaje taki absurdalny bełkocik, jak ten którego próbkę wybulgotałeś powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:28 zanim przeczytasz naucz się czytać! to co napisałem powyżej, było odpowiedzią na inny post a nie komentarzem do felietonu. (Poza tym jeżeli felieton stanowi bełkocik a zarazem autor błekociku powołuje się na logikę... wszak według jednego z praw logiki z bełkociku mozna udowodnić wszystko.) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:39 to co napisałeś powyżej nie było żadną odpowiedzią tylko 100% bełkotem Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:52 zanim przeczytasz naucz sie czytać Twoje i Twoim podobne teksty to 1) głupawe inwektywy i obrażanie 2) lub bełkot w stylu "O jakże seksistowska prawicowa pokrętna retoryka " 3) lub teksty brane z sufitu typu "należysz do prawicy, moherów, Rydzyków, Wierzejskich, katofobów" 4) w przypadku wyczerpania tego rodzaju "argumentów" zarzucasz bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:16 kolejny bełkocik, to miłe, ale postaraj się napisać coś z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:22 miło Ci jeszcze? To wymyśl co nowego. kiedyś to feministki twierdziły że tego rodzaju głupoty którymi rzucasz to coś typowo męskiego, związanego ze skłonnością do rywalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 [...] 27.06.06, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_ameryki Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:24 Nie mówi się "wpierw" lecz "najpierw" inteligencjo z Garwolina... Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 [...] 27.06.06, 19:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:34 a posłuchaj że sam(a) siebie, czy umiesz tylko obrażać innych, czy też napisać coś twórczego ? Takie prostackie teksty są chyba typowe dla lewackiego stada, obojetnie czy stado przykleja sobie etykietkę "narodowosocjalistcyzne" czy "komunistyczne" czy też "politycznie poprawne" Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin W kwestii technicznej to ciekawe skad Dunin wziela 26.06.06, 21:19 te dane, ze pedofile atakuja glownie dziewczynki ? Jak sie slyszy o takich przypadkach w mediach to jest mniej wiecej po rowno. No i teza, ze kobiety sa wolne od przypadlosci pedofilii tez mocno naciagana - owszem mniej sie o tym slyszy, ale zjawisko tez istnieje. Ostatnio czytalem, ze w podkarpackiem bodajze oskarzono 50-letnia nauczycielke o molestowanie swej 13-letniej uczennicy .... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: W kwestii technicznej to ciekawe skad Dunin w 27.06.06, 10:38 rank_drebin napisał: > te dane, ze pedofile atakuja glownie dziewczynki ? Ze statystyk. Światowych, ogólnie dostępnych (patrz - google). > Jak sie slyszy o takich > przypadkach w mediach to jest mniej wiecej po rowno. O przypadkach pedofilii w rodzinach wogóle rzadko się słyszy. Na ogół - mówią o tym osoby dorośłe, którym to się zdarzyło w dzieciństwie. > No i teza, ze kobiety sa > wolne od przypadlosci pedofilii tez mocno naciagana - owszem mniej sie o tym > slyszy, ale zjawisko tez istnieje. Owszem, ale jest wręcz śladowe (statystycznie). > Ostatnio czytalem, ze w podkarpackiem > bodajze oskarzono 50-letnia nauczycielke o molestowanie swej 13-letniej > uczennicy .... A to już rewelacja z gatunku: człowiek pogryzł psa. Bywa, choć nie stanowi normy. Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: W kwestii technicznej to ciekawe skad Dunin w 28.06.06, 11:20 > > No i teza, ze kobiety sa > > wolne od przypadlosci pedofilii tez mocno naciagana - owszem mniej sie o > tym > > slyszy, ale zjawisko tez istnieje. > > Owszem, ale jest wręcz śladowe (statystycznie). To jest akurat ciekawa sprawa. Istnieja podstawy sadzic, ze seks nieletnich chlopcow z kobietami jest duzo wyzszy niz w rzeczywistosci. Przy czym chlopcy BARDZO BARDZO rzadko traktuja to jako wykorzystywanie seksualne. Raczej jest to powod do chwaly. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: W kwestii technicznej to ciekawe skad Dunin w 27.06.06, 16:01 ze statystyk.Oczywiscie nie msa one w pełni wiarygodne,bo rejestruja tylko przypadki wykryte lub zgłoszone.A molestowanie,szczegolnie w rodzinach czesto nigdy nie wychodzi na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: W kwestii technicznej to ciekawe skad Dunin w 27.06.06, 19:36 A nie na bagnach poleskich aby czasem???? Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 W kwestii technicznej 27.06.06, 19:55 Frankie, zajrzyj do książek i do googla. nie zmuszaj ludzi do przepisywania podreczników: Pedofilia - to parafilia w której preferowanym lub wyłacznym partnerem seksualnym osoby dorosłej jest dziecko przed okresem pokwitania. ...należy tu podkreślić że kryterium diagnostycznym pedofilii jest stopień dojrzałości fizycznej a nie wiek dziecka ...Prawie wszyscy pedofile są mężczyznami a około dwie trzecie ich ofiar to dziewczynki, przeważnie w wieku 8-11 lat. ... dla wielu pedofilów płeć ofiary nie ma w zasadzie znaczenia , wystarcza im że dziecko jest w odpowiednim wieku. źródło: Psychologia zaburzeń, R.C. Carson, J,N Butcher, S. Mineka wydanie z 2000 roku, polskie wydanie 2003, oczywiście ksiązka zawiera odsyłacze do oryginalnych prac z których zaczerpnięto powyższe twierdzenia (nie każ mi przepisywać). Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia W technicznej kwestii pedofilii 27.06.06, 20:10 rank_drebin napisał: > te dane, ze pedofile atakuja glownie dziewczynki ? Jak sie slyszy o takich > przypadkach w mediach to jest mniej wiecej po rowno. No i teza, ze kobiety sa > wolne od przypadlosci pedofilii tez mocno naciagana - owszem mniej sie o tym > slyszy, ale zjawisko tez istnieje. Ostatnio czytalem, ze w podkarpackiem > bodajze oskarzono 50-letnia nauczycielke o molestowanie swej 13-letniej > uczennicy ... A ta pomocnica najsłynniejszego beligijskiego pedofila i mordercy, również jak on skazana, była kobietą-pedofiolką czy nie? No, chyba że to jest obrzydliwa homofobiczno-seksistowsko-faszystowska propaganda. Tego nie wykluczam. Może w Brukseli żadnych pedofili nie ma i nie było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 16:40 miauka napisała: > Niech żyje logika! Kocham Panią, Kingo Dunin :-) Zanim zaczniesz krzyczeć "niech żyje logika" dowiedz się co to jest "nadreprezentacja". Kinga Dunin albo tego nie wie, albo ma za idiotów swoich czytelników. Zgadnij co wchodzi w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:07 tad9 napisał: > Zanim zaczniesz krzyczeć "niech żyje logika" dowiedz się co to jest > "nadreprezentacja". Odpowiadam.Nadreprezentacja np gejów i pedofili wśród kleru oznacza częstsze statystycznie występowanie tego zjawiska niż w reszcie populacji. Kinga Dunin albo tego nie wie, albo ma za idiotów swoich > czytelników. Zgadnij co wchodzi w grę? > > Artykul nie był o nadreprezentacji, a ty niczego nie zrozumiałes, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:50 kocia_noga napisała: > Artykul nie był o nadreprezentacji, a ty niczego nie zrozumiałes, jak zwykle. Mylisz się o tyle, że dla kogoś, kto zna pojęcie "nadreprezentacji" tekst Dunin nie jest wcale nośny. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 15:02 tad9 napisał: > > Artykul nie był o nadreprezentacji, a ty niczego nie zrozumiałes, jak zwy > kle. > > > Mylisz się o tyle, że dla kogoś, kto zna pojęcie "nadreprezentacji" tekst Dunin > nie jest wcale nośny. Po prostu. > > Ponieważ najczęstszą grupą poszkodowaną pzrez pedofili są dziewczynki, występuje nadreprezentacja tego zboczenia wśród heteroseksualistów. A Dunin stosuje metodę twoich kolegów po ideologii - oni twierdzą,że homosiów należy tępić, bo wśród nich sa pedofile - pedofili należy więc tępić - najwięcej pedofili jest wśród mężczyzn ( Dunin wspomina o kobietach też, ale sa zbyt nieliczną grupą by je liczyć) - nalezy tępic mężczyzn, bo wśród nich sa pedofile. Czego nie zrozumiałeś? Czy może uważasz,że wśród homosiów stosunkowo częstsza jest pedofilia niż pośwród heteryków?Masz jakies wiarygodne dane? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Prowokacja wobec Prowokacji. Poziom zerowy 27.06.06, 18:40 co tu duzo mowic...Mowa o "debacie" (o czym prosze??) ...przeciez to smieszne. Inteligentny !!! czlowiek nie polemizuje z glupcem zeby nie sie znizac do jego poziomu, widocznie Dunin dyskutuje ze swoim oponentem jak rowny z rownym. Jednym slowem sa siebie warci... Odpowiedz Link Zgłoś
rootka Re: Prowokacja wobec Prowokacji. Poziom zerowy 27.06.06, 18:46 polemika z glupcem to po prostu strata czasu, ale jesli ten glupiec tworzy prawo w Twoim wlasnym kraju, to co - lepiej siedziec cicho? zeby zostal wybrany na druga kadencje? brawo pani Dunin! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Prowokacja wobec Prowokacji. Poziom zerowy 27.06.06, 19:05 taaaa jeden glupiec-prowokator na paruset poslow tworzy prawo...ciekawy argument. Nie oszukuj sie. Ta "pani" zniza sie do poziomu tego glupca...czyli niczym mnie nie zaskoczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Prowokacja wobec Prowokacji. Poziom zerowy 27.06.06, 20:45 Ten głupiec jest wiceprezem rządzącej w Polsce partii. Dostąpił już wątpliwego zaszczytu cytowania go przez cały Parlament Europejski... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanmichnik Link dla Kingi 27.06.06, 18:47 www.mirror.co.uk/news/tm_objectid=17285156&method=full&siteid=94762&headline=no-empathy-no-remorse--name_page.html Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Re: Link dla Kingi 27.06.06, 19:02 Panie Stefanie, Kinga i tak zostanie na poziomie swojej zdroworozsadkowej logiki (wnioski typu: kura zdechla dziobiac zboze - zboze jest smiertelnie niebezpiecznie dla wszystkich kur). Nie ma sensu zatem jakakolwiek dyskusja. PS. Po Srodzie, teraz przyszedl czas na Dunin, nastepna na pewno bedzie Jaruga- Nowacka. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Jeśli dziś wtorek to powinna być Środa 27.06.06, 20:24 salmanassar1 napisał: > Panie Stefanie, Kinga i tak zostanie na poziomie swojej zdroworozsadkowej > logiki (wnioski typu: kura zdechla dziobiac zboze - zboze jest smiertelnie > niebezpiecznie dla wszystkich kur). Nie ma sensu zatem jakakolwiek dyskusja. > > PS. Po Srodzie, teraz przyszedl czas na Dunin, nastepna na pewno bedzie Jaruga- > Nowacka. Po Jarudze-Nowackiej z pewnością poczytyamy co o tym myśli (jesli akurat myśli) Kazia Szczuka (choć Kazię wolę ją TV, bo niebrzydka), a następnie ... następnie, tak zgadliscie, nastepnie będzie Agnieszkę Graff. I tak w kółko. A o czym to wszystko będzie? No jak to, o czym? O tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Link dla Kingi 27.06.06, 19:09 stefanmichnik napisała: > www.mirror.co.uk/news/tm_objectid=17285156&method=full&siteid=94762&headline=no-empathy-no-remorse--name_page.html > Zgadza się, pedofile to faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Obrzydliwy link dla Kingi 27.06.06, 20:41 kocia_noga napisała: > stefanmichnik napisała: > > > www.mirror.co.uk/news/tm_objectid=17285156&method=full&siteid=94762&headline=no-empathy-no-remorse--name_page.html No nie bądź okrutny. Nie słyszałeś określenia ad usum delphini? Niepomyslne wiadomości powinni sie usuwac i zastępować pomyślnymi, optymistycznymi. Na przykład, dwóch homo adoptowało chłopca, ładnego, ale opóźnionego w rozwoju (wiadomo, z rodzuny hetero), który po latach otrzymał Nobla z fizyki. To rozumiem, taki powinien być świat. A twój liknk jest obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Faceci to pedofile - 27.06.06, 18:52 czyli Wierzejski nie jest "człowiekiem poza wszelkim podejrzeniem"... on! taki męski, "śliczny blondyn".... Brawo Kingo - lewanie szyderstwem takich Wierzejskich, zrobi więcej niż wszelkie statystyki i wyjaśnienia naukowe.... Wniosek do Ziobry: koniecznie trzeba sprawdzić powiązania Wierzejskiego, czy on aby nie ukrywa się szczelnie za okrzykiem "łapaj złodzieja"... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Faceci to pedofile - 27.06.06, 19:45 Myślisz że lubi to bydle chłopczyków czy dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Re: Faceci to pedofile - 27.06.06, 20:52 ozzy10 napisała: > Myślisz że lubi to bydle chłopczyków czy dziewczynki? A ty jestes chłopczykiem, dziewczynką, czy zaleznie od okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Faceci to pedofile - 27.06.06, 21:27 ozzy10 napisała: > Myślisz że lubi to bydle chłopczyków czy dziewczynki? Zauważyłem, ze eutropelią by nie pogardził - jakiegokolwiek byłaby seksu.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Faceci to zawsze pedofile kobiety nigdy w zyciu 27.06.06, 23:08 ozzy10 napisała: > Myślisz że lubi to bydle chłopczyków czy dziewczynki? No jesli to bydle, jak się elegancko wyraziłaś, to mamy do czynienia z przypadkiem zoofili. Nie wiem czy to już jest w UE legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Uswiadamianie 27.06.06, 18:52 Nie wiem o co tyle wrzasku, z tym uswiadamianiem dzieci na temat orientacji! Ja kiedy mialam 8, moze 9 lat uslyszalam zwrot ''kochajacy inaczej''. Zapytalam swoja siostre, kto to jest czlowiek kochajacy inaczej. Ona powiedziala,ze jak dziewczyna kocha dziewczyne, a chlopak chlopaka. I wcale nie przezylam straszliwego szoku, nie dostalam zawalu, nie wybuchnelam placzem,ani nie dostalam schizofrenii.Moj dziececy swiat nie runal w gruzach. Pomyslalam : o, fajnie! I juz dluzej o tym nie myslalam. A swoim dzieciom powiem wprost kto to jest homoseksualista. Bo dzieci nie rodza sie homofobami. To my ich ksztaltujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bobobobo1212 Re: Uswiadamianie 27.06.06, 19:31 o fajnie! a na koncu zostales gejem czy innym biseksualista :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 to jest polski syf 27.06.06, 23:06 A teraz słuchać!!!!!!!! Przeczytać sobie ten link, w którym dorosłe juz kobiety piszą o tym jak zboki ładuja im w autobusie rece pod sukienkę , a pamiętaja to odkąd miały 13-15 lat. To jest polskie dziadostweo , chamstwo i ogólny syf, a nie jakiś gej na paradzie. Zanim polska dziewczyna dobije do 20-stki spotka ja takich upokorzeń co najmniej 10;/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=44109700&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: to jest polski syf 28.06.06, 00:28 To nie jest tylko polski problem i "polski syf". Np. w praworządnej i spokojnej Japonii, gdzie wskaźnik przestępczości (także seksualnej) jest o wiele niższy niż u nas ostatnio dyskutowano o wprowadzeniu specjalnych przedziałów tylko dla kobiet - właśnie z powodu "ocieractwa"... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: to jest polski syf - wzdycha pedał z pedałówą 28.06.06, 10:26 chyba nawet nei przyszło ci do głowy, ze to samo spotykało kiedyś twoją zonę , albo przyszłą zonę i spiotka twoją córke . Zapytaj jej, czy dobzre sie wtedy czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Więcej takich ludzi jak Kinga Dunin 27.06.06, 18:57 to może przed Polską będzie jakaś przyszłość.. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tą chora kobiete trzeba leczyć ! 27.06.06, 18:59 Zaproponuj, jak będziesz uleczony.... choć głupoty się nie da - wyleczyć Wystarczy jednak milczeć, a nikt się nie dowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris Nie, to ciebie trzeba leczyć... 27.06.06, 19:00 i innych prawicowych, nietoleranycjnych oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Nie, to ciebie trzeba leczyć... 28.06.06, 00:24 Oszołomstwo spotyka się po obu stronach politycznego spectrum... Nazywa sie to zazwyczaj ekstremizm, czasem fundamentalizm, prawie zawsze fanatyzm... Także i feminizm nie jest od tego wolny (niektóre odłamy)... I nie da sie tego leczyć - głupota jest nieuleczalna... Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Faceci to pedofile a kobity to sodomitki. Przyznam 27.06.06, 18:58 się, że często walę kutza pod kingę, tak mnie podnieca. Zwłaszcza gdy wyda z siebie tekst, który niczym ryk wolności przepiega po ludziach wrażliwych, spragnionych piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
snc2 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:07 niezły tekst, kretyńskie komentarze... może spróbujcie przeczytać od początku??!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Tekst niezwykle świeży i wartościowy. Niestety, po 27.06.06, 19:09 lactwo ma to do siebie, że niszczy wszelkie autorytety. Ale my popieramy Panią, my demokraci i normalni Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Re: Tekst niezwykle świeży i wartościowy. Niestet 27.06.06, 20:06 Znowu jacys "my". Czy to wynika z jakiegos kompleksu? Moze tekst jest swiezy (bo napisany w cyklu: "Homofob polski, ... czyli Sroda wie lepiej" a GW ma zapotrzebowanie na takie teksty i kupuje je jak swieze buleczki). Ale czy wartosciowy? Znizanie sie do poziomu Wierzejskiego raczej nie sluzy podnoszeniu intelektualnej poprzeczki. Chyba troche przesadziles. Przepraszam. Przesadziliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Nie ma alternatywy dla zachowań nacechowanych 27.06.06, 20:12 przemocą. Teraz krytykujemy Dunin za głęboko sarkastyczny tekst, jutro kajdany brunatnej niewoli skrępują nam ręce w niemym krzyku wolności. Warto o tym pamiętać nim podnosi się faszystowską dłoń uzbrojoną w krucyfiks na nieliczne już w tym kraju autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Kto tu jest faszysta? 27.06.06, 21:31 "Warto o tym > pamiętać nim podnosi się faszystowską dłoń uzbrojoną w krucyfiks na nieliczne > już w tym kraju autorytety." O co chodzi z tym krucyfiksem. Czy to jakas fobia? Czy wsyzyscy przeciwnicy myslenia Dunin to wg ciebie katolicy? Ladujesz wszystkich do jednego worka nazywajac ich faszystami. Przyjrzyj sie lepiej logice i rozumowaniu Dunin: to one maja cechy faszyzmu. Swoich przeciwnikow nazywa ludzmi chorymi (tak postepowali nazisci), obwinia wszystkich mezczyzn o cale zlo swiata (tak hitlerowcy traktowali Zydow); metoda prowadzenia rozmow z ludzmi - udowodnic aby udupic,a nie dyskutowac (szablon raczej gestapowski). W jej wykonaniu nazistowskie metody nabraly nowego wyrazu. Wszyscy niepoprawni politycznie, nie postepujacy wedlug widzimisie mateczki Brukseli - do zlikwidowania! Gratuluje dawno zapomnianego polotu Adolfa H.! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam autorytety????-demoscratus, powiem ci jedno 27.06.06, 22:43 buhahahahhahahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Nie ma alternatywy dla zachowań nacechowanych 27.06.06, 22:46 i jeszcze jedno...powinienes napisac tomik poezji...jak to "faszyzm" wiaze ci rece... boze gdzie taki chory polot powstaje. jaki krucyfiks, jaki faszyzm... nawet nie wierz co to znaczy, jakie autrytety. chyba zyjesz w innej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:13 snc2 napisała: > niezły tekst, kretyńskie komentarze... może spróbujcie przeczytać od > początku??!! Eee, oni się tu poschodzili żeby "bić kuca pod Kingę" a nie żeby myślec i rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Faceci to pedofile, a kobiety ...? 27.06.06, 23:25 > Eee, oni się tu poschodzili żeby "bić kuca pod Kingę" a nie żeby myślec i > rozumieć. Jak słucham lub czytam znanego reżysera i publicysty Gazety W. Kazimierza Kutza, który zwykle mówi i pisze feministyczne dyrdymały jakby w zastępstwie Kingi Dunin, to i ja chcę go (czyli Kutza) bić "pod Kingę", czy raczej za Kingę. A od Kingi wolę bardziej atrakcyjną Kazię Szczukę. Mniejsza o jej, Kazi, poglądy. Czy Kinga D. to w ogóle kobieta? Czy ktoś to mógłby potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Niezly tekst Dunin . 27.06.06, 19:12 zpoczatku czytajac tytul jako facet wkurzylem sie ale potem czytajac musze sie zgodzic z autorka Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Re: Niezly tekst Dunin . 27.06.06, 20:20 Odkrylas karty. Jestes ta "ozzy", a nie ten "ozzy". A w dodatku agresywnie feministycznie nastawiona ozzy. Wniosek: "chlop i nie mysli" jest z repertuaru Kingi. Moze nasza Kingusie to "ozzy" na tym portalu. Bojcie sie faceci! Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Nie, zly tekst Dunin . 27.06.06, 23:27 salmanassar1 napisał: > Odkrylas karty. Jestes ta "ozzy", a nie ten "ozzy". A w dodatku agresywnie > feministycznie nastawiona ozzy. Wniosek: "chlop i nie mysli" jest z repertuaru > Kingi. Moze nasza Kingusie to "ozzy" na tym portalu. Bojcie sie faceci! Niee, ozzy to jakiś(aś) tranwestyta. Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 Re: Niezly tekst Dunin . 27.06.06, 20:16 No coz, jeszcze trzeba czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Nie, zly tekst Dunin . 27.06.06, 23:28 salmanassar1 napisał: > No coz, jeszcze trzeba czytac ze zrozumieniem. Optymistycznie zakładasz, że jest co czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai a laski to gerontofile? 28.06.06, 06:18 Generalnie - tak. Mają skłonność do wybierania starszych od siebie partnerów. Czy to nie jest obrzydliwe? :) nawet jeśli jesteśmy pedofilami, to co z tego? Socjobiologiczny imperatyw. Oczywiste że młode ładne mięso będzie bardziej podniecające niż taki stary kaszalot jak Kinga Dunin. Któż chciałby ją zapłodnić? Ryzyko poważnych chorób genetycznych u potomstwa całkiem wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Nagonka na gejow?cos sie kochance Dorna pomylilo 27.06.06, 19:23 Nagonka na gejow? Od czasu "parad" "rownosci" trwa nagonka na tych ktorzy nie chca brac w nich udzialu lub nie sympatyzuja z ich uczestnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Nagonka na gejow?cos sie kochance Dorna pomyl 27.06.06, 19:28 ...kochance Dorna... (?) Czy ten brzydki facet na zdjeciu jest ta/tym kochankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bobobobo1212 Re: Nagonka na gejow?cos sie kochance Dorna pomyl 27.06.06, 19:33 unisex Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Nagonka na gejow? Kochance Dorna się pomyliło? 27.06.06, 23:31 langston napisał: > Nagonka na gejow? > Od czasu "parad" "rownosci" trwa nagonka na tych ktorzy nie chca brac w nich > udzialu lub nie sympatyzuja z ich uczestnikami. Za komuny tak było na 1-Maja. Pochód był obowiązkowy. Lewica nie zmienia sie aż tak bardzo jak sądzimy. Czy to lewica komunistyczna, czy obyczajowa - poglądy podobne, metody te same. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Nagonka na gejow? Kochance Dorna się pomylił 26.07.06, 05:57 eutrapelia napisał: > langston napisał: > > > Nagonka na gejow? > > Od czasu "parad" "rownosci" trwa nagonka na tych ktorzy nie chca brac w n > ich > > udzialu lub nie sympatyzuja z ich uczestnikami. > > Za komuny tak było na 1-Maja. Pochód był obowiązkowy. Lewica nie zmienia sie aż > tak bardzo jak sądzimy. Czy to lewica komunistyczna, czy obyczajowa - poglądy > podobne, metody te same. Nikt nie każe Ci wszak demonstrować, Droga Entropio, a już na pewno zostać lesbijką. Jednakże ramy, w które wtłaczasz swoje rozumowanie - to nie wyraz braku sympatii do gejów, tylko nienawiści do drugiego człowieka. My prowadzimy dyskusję, podczas gdy Ty - wybacz słowo - szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 wybaczam ,bos brzydka koszmarnie 27.06.06, 19:43 jestes taka brzydka wiec wybaczam Ci i rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: wybaczam ,bos brzydka koszmarnie 27.06.06, 22:03 odezwał się wąsaty facio z pieńkami zamiast zębów Odpowiedz Link Zgłoś
callafior [...] 27.06.06, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:56 Odnośnie kalafiora wnioskuję że kalafiory to alfonsi Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Dlaczego mój post został wycięty? 28.06.06, 15:52 Kinga Dunin to moderuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:52 Nie znam sie na statystyce, ale z logika u Pani cos nie tak. Fakty sa dosc brutalne, a ksieza geje (przynajmniej w Stanach) to w przewazajacej wiekszosci faceci, ktorzy lubia nieletnich chlopcow. Czy te fakty da sie ekstrapolowac na Polske? Wg mnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:23 No cóż, ignorancja nie jest żadnym wytłumaczeniem. Poszukaj w internecie, parę postów wyżej masz też zacytowane dane statystyczne. Korzystając z Twojej analogii można by napisać: skoro w Stanach księża są pedofilami (nawiasem mówiąc skąd wiesz, że molestowali chłopców a nie dziwczynki?), to "drogą ekstrapolacji" można stwierdzić, że wszyscy księża są pedofilami. A tak przy okazji, co jest nielogicznego w tekście Pani Dunin? Odpowiedz Link Zgłoś
senteno Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 19:57 Dunin prawi swoje dobrze znane farmazony przeznaczone dla ubogich w rozumek. Brawo Gazeto i fan(k)i Dunin. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:07 Jak myślisz? dlaczego kobiety nie potępiają Pani Kingi tak gremialnie jak mężczyźni? Pewnie każda miała jakiegoś "wujka" i otarła się w dzieciństwie w jakiś sposób o takie "czułości" Coraz trudniej zaspokoić swoje dewiacje? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:16 no nieeee... no już nie twierdź, że większość kobiet w dzieciństwie była wykorzystywana seksualnie, bo to pod takim tekstem to nawet Kinga Dunin sie nie podpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:24 tom1003 napisał: > no nieeee... no już nie twierdź, że większość kobiet w dzieciństwie była > wykorzystywana seksualnie, bo to pod takim tekstem to nawet Kinga Dunin sie > nie podpisze. "o cycuszki ci rosną" - powiada wujek dźgając paluchem w bolesne miejsce, "a włoski ci już rosną?" - pyta przy tym z obleśnym uśmiechem Uważasz, że to fantazja jedenastolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Ja tak miałem... Z tym, że mnie chwytano za moszna 27.06.06, 20:25 nieowłosione jeszcze... Straszne, wszystko wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Kto chwytał dekomratusa za fallusa? 27.06.06, 20:57 demokratus napisała: > nieowłosione jeszcze... Straszne, wszystko wraca... Nie mów, że to robiła Kinga Dunin z niskich seksitowskich pobudek. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Kto chwytał dekomratusa za fallusa? 27.06.06, 21:11 eutrapelia napisał > Nie mów, że to robiła Kinga Dunin z niskich seksitowskich pobudek. Pani Konga jest zagrożeniem dla zboczonych erotomanów i dla tego będziesz mieszał ją zawsze z błotem. Twój post świadczy o Twoich niskich pobudkach. Odpowiedz Link Zgłoś
salmanassar1 "Pani Konga jest zagrożeniem" 27.06.06, 22:25 "Pani Konga jest zagrożeniem" King-Konga??? A co to za dziwo? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:39 Mówisz o makabrycznych, traumatycznych doświadczenich a zarazem czymś co powinno być zwalczane. To jednak nie znaczy że wiekszość kobiet miała takie doświadczenia w dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:57 Zdziwiłbyś się, gdybyś był osobą wzbudzającą zaufanie na tyle, by dziewczynki, dziewczyny i kobiety chciały Ci się zwierzać. Gdyby kobiety zrozumiały, że to nie ich wina, a wpajano im to przez lata i wieki. W literaturze to fikcja literacka, ale skąd ta fikcja? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:00 heh, jesli było to Twoim udziałem, można Ci tylko współczuć. Na pewno nie masz z tego powodu poczucia winy (w żadnym wypadku nie gonię za czyimiś zwierzeniami) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:02 ale nie chcesz przyjąć do wiadomości skali problemu. I to nie dzisiaj, tylko w przeszłości, kiedy był to temat tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:13 Nie chcę się z Tobą kłócić, skala problemu na pewno jest duża i jest to poważne, chociaż nie uważam, by dotyczyło to przytłaczającej większości kobiet. Poza tym, źle gdy się ideologizuje (czego nie zarzucam akurat Tobie) i sprawę sprowadza się do "złych mężczyzn". Zetknałem się kiedyś z niepełnosprawnym umysłowo chłopakiem, który był regularnie gwałcony przez matkę. (miło sie gada, jeżeli za kwadrans mnie tu nie będzie, to nie olałem Cię, tylko muszę wyjśc) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 21:44 Problem dotyczy przytłaczającej większości kobiet (pomijam homoseksualizm i pedofilję - to odrębny i równie ważny temat), bo mężczyźni sprawcy nie czują się pokrzywdzeni, nie są nie ofiarami, tak jak są nimi w wypadku molestowania mężczyzn przez kobiety. I nie chodzi tu o dowodzenie, która płeć jest bardziej skrzywdzona, tylko o to, że art. Kingi Dunin oswajają problem i ofiary mogą SOBIE wybaczyć ten "grzech". A sprawcy muszą poczuć się mniej pewnie. Kto tutaj tak mocno protestuje i dla czego?. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 22:07 heh, wróciłem. Chyba pozostaniemy przy swoich poglądach. Ja uważam dalej, że wiekszośc kobiet nie była w dzieciństwie ofiarami przemocy seksualnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 23:12 No nie wiem, czy nie była- ja z kumpelami niestety opowiadałayśmy sobie o takim wujku jak wspomniany - i kazdy w sumie miała jakiegoś takeigo pieprzonego wujka, sąsaida, przyjaciela rodziny, na którego głos oblewał sie zimnym potem. Generalnei podstawowym uczuciem towarzyszącycm takim rzeczom jest neisamowity wstyd i poczucie, ze to twoja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Faceci to pedofile, bo przestali oglądać się za Du 28.06.06, 09:44 Faceci to pedofile, bo przestali oglądać się za Dunin. Pani Kingo, to naturalna kolej rzeczy. Trzeba się z tym pogodzić zamiast ciskać nerwowe oskarżenia na facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
yesamin Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:03 Na początek podkreślę, ze uwazam wypowiedzi Wierzejskiego za głupoty-bełkoty, ale... niestety, i Pani Dunin w swej odpowiedzi jest nie całkiem w zgodzie z prawdą. Niby taki mistrzowski ciąg logiczny, a Jagiełłę się spotwarzyło i w pedofilstwo wrobiło ciupasem, jako, ze był facet i to taki Grunwaldzki, w zbroi - widać nadawał się na historyczny symbol macho-pedofila... Tymczasem, skoro już się pomawia kogoś /choćby i leżał w wawelskim sarkofagu od 600 lat/ o rzecz tak paskudną, jak pedofilia, wypadałoby przedtem 10 razy się zastanowić i porządnie zbadać sprawę. A wtedy okazałoby się, jak było. A było tak, że Jagiełło - tzrydziestoletni facet w pełni sił! - zachował się po dżentelmeńsku i poczekał na decyzję Jadwigi co do dzielenia łoża. I ona mniej/więcej po czterech latach, jako 16/17 latka zdecydowała, że czas. Chyba każdy przyzna, że żadna to wielka perwersja, kiedy taka dojrzała panna współzyje z młodym mężczyzną po trzydziestce. Żaden skandal. Seksualizm Jagiełły nie miał więc w sobie nic pedofilskiego, przeciwnie, raz nawet poslubił z miłości bardzo juz niemłodą kobietę... Pani Kingo, warto trochę się pozastanawiać, zanim się coś chlapnie a la Wierzejski! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:13 Wierzejski to debil, a hasło "geje to pedofile" to prowokacja. Niemniej jednak są badania, które wskazują, iż spory procent homoseksualistów miało w dzieciństwie homoseksualne kontakty z dorosłymi. Trudno ocenić, czy mieli skłonności już przed kontaktami (i stąd takowe) czy też pojawiły sie po, ale generalnie jest związek między byciem ofiarą pedofila, a potem z wykorzystywaniem dzieci przez taką osobę. Więc ewentualne pedofilstwo gejów bierze się raczej z tego, że byli ofiarami w dzieciństwie, niż z tego że są homoseksualni. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:20 "spory procent homoseksualistów miało w dzieciństwie homoseksualne kontakty z dorosłymi. Trudno ocenić, czy mieli skłonności już przed kontaktami (i stąd takowe) czy też pojawiły sie po," No... uważaj, za takie teksty sugerujące że wspaniała poprawna orientacja może być wynikiem czynów niepoprawnych to lobby gejowskie bedzie chyba robić procesy sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:51 Możesz zacytować jakieś dane na poparcie swojej jakże interesującej tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
bosch.berlin Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:26 Dobrze napisane. !!!Jednak jak patrzac na teksty o gejach tu na portalu, to wiecej osob pisze niegatywnie. Ludzie... Polska jako kraj Unii Europejskiej musi akceptowac homiseksualizm jako cos normalnego, gdyz wypowiedzi ze geje to chorzy ludzie... pokazuje ze PL to 3 swiat. UE zrobi sankcje i pieniadze sie skoncza EURO przestanie do Polski wplywac jak rzeka szeroka. A to wowczas zaboli ;-)) W Unii mozna brac sluby, spokojnie isc po ulicy trzymajac si za reke, pocalowac sie i nikt w Berlinie, Rzymie, czy innych miastach europy (czyt. inteligentnej czesci UE) nie zwara uwage. Konstytucja chroni osoby te w kazdym kraju. U mnie w pracy jak ktos ma cos przecikow innej orietacji - wylatuje z pracy. Natychmiast. Nie ma miejsca dla osob pokroju LPR. pozdrawiam z Berlina Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Ty jestes debil i tyle 27.06.06, 20:35 Dlaczego niby UE ma zagladac Polakom pod koldre co oni wola? Widocznie lubimy zwiazki heterosexualne? A slowo "MUSI" to bylo w komunizmie Natomiast co do dotacji z UE to nie strasz nie strasz Jonek bo mnie juz brzusz boli ze strace troche groszy z Brukselki, i tak najwazniejszy dla przedsiebiorcow jest rynek hehe :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:43 podobno sfera obyczajowa miała w Unii należeć do poszczegónych krajów. Poza tym to, czy ulica ma służyć do manifestowania swoich gustów seksualnych poprzez parady gejowksie (czy poedofilskie, czy onanistyczne, czy jakiekolwiek) jest czystą konwencją, która może być poddana pod demokratyczną dyskusję. Tymczasem lobby gejowskie każdego kto ma odmienne zdanie nazywa faszystą. I to jest większe zagrożenie dla demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
spark11 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:51 homoseksualiści mnie nie interesują - nie rozumiem skąd ta egzaltacja chorobliwa ostatnio ,i właściwie nie obchodzi mnie to natomiast mieszanie pedofilów do tego jest niestosowne-są to osobniki występujące przeciw młodym własnego gatunku-do eliminacji prosta sprawa homoseksualista jako sąsiad byłby mi obojętny, natomiast pedofil- no cóż,mam 6letniego syna,wiec -odpowiedzcie sobie sami i jeszcze jedno mój seks moja sprawa-ale precz z łapami od mojego dziecka-mówię to do heteroseksualnego , bardzo , bardzo katolickiego pana z rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: K. Dunin znowu zabiera głos w Wysokich Obciac 27.06.06, 20:41 a kbamm znowu to czyta z wypiekami na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: K. Dunin znowu zabiera głos w Wysokich Obciac 27.06.06, 21:00 pe1 napisał: > a kbamm znowu to czyta z wypiekami na twarzy Nie tylko z wypiekami. To pełne szmozaspokojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:41 Ciekawe czy znowu Piotr Zaremba zaliczy Panią Dunin do grona pedofilów.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzes168 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:47 Wspanialy tekst, ale oczywiscie przeciwnicy gejow sa niezdolni do refleksji - bo jakby byli to by juz dawno na to co Pani Dunin mowi sami wpadli. Jeden z nielicznych glosow rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Kinga Dunin to ped(ał)ofilka 27.06.06, 20:51 To o wiele bardziej uzasadnione niż jej bzdurne dywagacje na temat przygłupa Wierzejskiego... Odpowiedz Link Zgłoś