bonar10 Najwazniejsza różnorodność! 23.06.08, 08:29 Ja lubię ogolonych i wydepilowanych, bo to jest dla mnie oznaka dbałości o higienę. Ale są kobiety, które lubią mężczyzn z sumiastymi wąsami, na których zatrzymują się resztki jedzenia i mnożą tysiące bakterii, są też kobiety uwielbiające patrzeć, jak po zaroście ukochanego mężczyzny spływa ślina, albo zupa, czy napój. I najważniejsze jet, aby każdy miał to, co lubi! Bo też są kobiety, które nie depilują pach, nie myją się zbyt często, nie używają antyperspirantów. I właśnie najważniejsza jest różnorodność! Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Najwazniejsza różnorodność! 24.06.08, 00:51 A ze dbajac przesadnie o higiene dbasz o dochody alergologow (a niewykluczone, ze i innych specjalistow) to tez ci chwala. Wlosy na glowie tez goisz, bo to siedliso bakteri, rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Zarost postarza! 23.06.08, 08:37 Niektórym wydaje się, ze dodaje męskości. Innym, że mądrości. Jeszcze innym, że powagi. Przede wszystkim mężczyzna z zarostem wygląda starzej! A młody mężczyzna z brodą czy z wąsami wygląda nienaturanie i śmiesznie. Zarośnięta gęba jest siedliskiem bakterii. Przecież tego nie da się ani dobrze domyć, ani zdezynfekować! I potem kobieta całuje się z tkim czymś! A fuj! Ale są gusta i guściki! Jak są kobiety, które lubią seks oralny i smak spermy, tak samo są i takie, które rozsmakowane są w smaku rozkładających się resztek pokarmowych oblepionych bakteriami gnilnymi na zaroście partnera. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
tro.jan [...] 23.06.08, 09:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham Re: Zarost postarza! 27.06.08, 18:28 > Jak są kobiety, które lubią seks oralny i smak spermy, tak samo są i > takie, które rozsmakowane są w smaku rozkładających się resztek pokarmowych > oblepionych bakteriami gnilnymi na zaroście partnera. hahahaha :D Ty kobieta jestes? Jezeli tak, to modl sie dziecino, zeby Twoj facet nie byl nigdy wczesniej z dziewczyna, ktora lubia dobry seks oralny :D Bo jezeli byl, to predzej czy pozniej albo pojdzie w diably albo bedzie mial jakies lodziki na boku :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal_in_uk Re: Zarost postarza! 01.07.08, 11:03 I po co ja ostrzegasz? Tak zyla sobie w nieswiadomosci myslac ze jest najmadrzejsza i najwspanialsza, a jej maz/facet na boku mial takie kobiety ktore wiedza co to dobry seks :) Teraz zacznie go pilnowac i biedny chlop bedzie musial kopnac ja w dupe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham coz, life is brutal, ale edukację 01.07.08, 13:12 trzeba siać, siać.... :D Niech się dziewczyny nauczą starego porzekadła: a good blowjob twice a day keeps adultery away :D Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Męska rzecz 23.06.08, 11:02 Dlaczego "maszynka jednorazowa"? Czy jest ktokolwiek kto wyrzuca taka maszynke po jednym goleniu? Taką maszynką moza się z powodzeniem ogolic co najmniej kilka razy, a nawet kilkadziesiąt. Odpowiedz Link Zgłoś
grazka63 Męska rzecz nie do konca 23.06.08, 11:52 Nie wyobrazam sobie swojego mezczyzny zarosnietego nawet przez dwa- trzy dni.Niggdy nie podobali mi sie ludzie nie dbajacy o swoj wyglad.Niedobrze mi sie robilo gdy niejeden znajomy podgryzal swoje zaniedbane wasy lub upapral sie jedzeniem.Nawet najmadrzejszy nie mial szans w "podbojach".I choc dzis jestem w srednim wieku to dziwie sie mlodym kobietom ze ida ulica z takim zwierzatkiem w dodatku w obszarpanych spodniach.Dziwie sie tez rezyserom naszych seriali gdzie ludzie maja niechlujnie wystrzyzone wlosy albo mlody przystojny Architekt wygladajacy jak menel.Mlodzi wlasnie tego sie ucza.Im wygodnie byc niechlujem i nic przy sobie nie robic.A pokolenie mlodych kobiet jest slepe i nic od nich niewymagajace.I to jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiunc_maciej Re: Męska rzecz nie do konca 23.06.08, 12:21 A ja ogolić się nie pozwolę! Zarost noszę od przedwojny! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Męska rzecz nie do konca 23.06.08, 14:47 Ogolony Lepper podoba Ci się bardziej niż brodaty Sean Connery ? Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu Re: Męska rzecz nie do konca 24.06.08, 00:37 grek.grek napisał: > Ogolony Lepper podoba Ci się bardziej niż brodaty Sean Connery ? A tobie bardziej podoba się nieogolony Putra z PISu czy ogolony Johnny Depp? .. jak widzisz, głupi argument podałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Męska rzecz nie do konca 24.06.08, 00:56 Akurat Depp zwykle bywa nieogolony i chyba bardziej sie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Męska rzecz nie do konca 24.06.08, 01:10 A ja sie tym "menela" nie dziwie. Odstraszaja przeciez w ten sposob jedze twojego pokroju! Odpowiedz Link Zgłoś
thebigzumzum Gole sie na krotko ale nie na zero. 23.06.08, 12:28 A ja staram sie zachowac 3 dniowy zarost poniewaz jest on dla mnie najbardziej funkcjonalny. Posiada najlepszy stosunek estetyki do czasu i energi poswieconej na jego utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_na_wierzbie Męska rzecz 23.06.08, 14:18 a ja lubie lekki zarost:) i lubie jak mnienim smyra:D Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Męska rzecz 23.06.08, 14:42 Światowy potentat w produkcji maszynek do golenia przedstawia wyniki badań wedle których ogolona buźka niemowlaka, to dla 3/4 kobiet ideał męskości ... po prostu - Świetne :) Prawie tak samo dobre, jak image ikony Gillete - Beckhama : w reklamie symbol powodzenia u kobiet, polegającego na posiadaniu wydepilowanego dzioba, w zyciu pozareklamowym - zwykle z mniej lub bardziej zarsysowaną brodą i wąsikami,w dodatku ani wymodelowanymi, ani wyglądającymi na zaplanowane, gdzieniegdzie zaś zwyczajnie z zarostem puszczonym ze smyczy.Tyle o zdolności przekonywania koncernów, których ikony,szefowie i zarząd robi z ludzi debili bez własnego zdania, którym wystarczy zasugerować,że ich żadna baba nie zechce, jesli będą mieli choć włosek na gębofonie, a ci w kucki polecą do sklepu i będą się golić do gołej kości, żeby nie być w tyle - gorsze jest chyba tylko to,że mnie się zdaje,że Gillete jednak nie musi z ludzi "robić" debili, a jedynie katalizuje ich bujny potencjał :) Niech każdy wygląda jak chce; fakt faktem - nie każdemu broda pasuje, np.rudemu (choć i to pewnie nie jest żaden pewnik) jeden wygląda rewelacyjnie, innemu lepiej jest bez : gorzej jesli ten, któremu pasuje nie zapuszcza, bo mu Gillete zrobiło pranie mózgu :). Kwestia świadomości siebie. W ocenie kobiet - pewnie tak jak z kobietami w ocenie mężczyzn - wszystko jest kwestią wewnętrznej wrażliwości, intuicji, pierwiastka (poza?)zmysłowego, czyli naturalnych preferencji, a nie słusznych zapatrywań,opartych na sztucznie kreowanych przez idiotyczne badania,narzucane mody i reklamy - trendów. Czyli - selavi :) Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu Re: Męska rzecz 24.06.08, 00:39 grek.grek napisał: > Światowy potentat w produkcji maszynek do golenia przedstawia > wyniki badań wedle których ogolona buźka niemowlaka, to dla 3/4 kobiet > ideał męskości ... po prostu - Świetne :) Prawie tak samo dobre, jak... ...to, że ideałem mężczyzn jest posiadanie partnerki o wyglądzie 12-latki.. zero owłosienia gdziekolwiek (oprócz włosów na łepetynie;) - no bo własnie taka 12-letnia niedojrzała dziewczynka nie ma owłosienia, jak wydepiloany ideał kobiety... także uważaj na swe argumenty, bo walisz kulą w płot.. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_in_uk Widzisz jaki swiat jest niesprawiedliwy 01.07.08, 11:08 tylko sie nie poplacz... Odpowiedz Link Zgłoś
3mu Męska rzecz 23.06.08, 14:55 Nie wiem jak inni ale ja sie czuje dobrze jak jestem ogolony i nie jestem fanatykiem tego rytualu robiac to codzienie bo zbytnio podraznia to skore,ale raz na trzy dni(codzien tylko troche z policzkow dla estetyki). Gdy przychodzi TEN dzien czuje sie na parwde cudownie przez caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
the_mariska Nie do przyjęcia? 23.06.08, 20:54 Niesamowicie podobają mi się faceci z długimi włosami i bródką, najlepiej jeszcze do tego szczupli bruneci. OK, mam taki swój mały prywatny fetysz. Ale nie wyobrażam sobie, żeby przykładowo ogolony krótkowłosy blondyn był dla mnie 'nie do przyjęcia'... Co to w ogóle znaczy nie do przyjęcia? Nie spojrzę nawet na takiego? Odrzucę go na wstępie? Z domu wyrzucę, za to że się ogolił? Zrobię awanturę? Żarty jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Męska rzecz 24.06.08, 00:44 Odnosze wrazenie, ze wiekszosc kobiet wypowiadajacych sie przeciwko zarostowi niegdy z broda (ale taka prawdziwa, a nie 3mm :) nie miala doczynienia. Facet, nie wiem jak dobrze ogolony rano ZAWSZE bedzie drapal. (A ja wrazliwa jestem). Facet z broda (taka troche dluzsza, nie podgalana) nigdy. Taka broda "a la alkaida" jest bardzo mieciutka... kiedys sie zdziwilam bardzo i z przeciwnika stala m sie zwolenikiem (brody, nie alkaidy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_0808 Męska rzecz 24.06.08, 11:57 mi się bródki nie podobają, ale u Pawła Małaszyńskiego wygląda ona bosko :))))) www.gala.pl/gwiazdy/wywiady/zobacz/artykul/pawel-malaszynski/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_0808 Re: Facet z wąsem, to jak 24.06.08, 18:06 naprawdę odważne stwierdzenie... mam nadzieję, że piszesz o tym z góry marynarzu, nie o Pawle leżącym na kanapie :-) Odpowiedz Link Zgłoś