ciriacz 19.10.08, 18:13 hej gazeto, zamiesc tez komentowany list, bo na stronie go najwidoczniej nie ma. Sa czytelnicy, ktorzy nie maja dostepu do papierowej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeralda List prosimy. 20.10.08, 18:41 No, właśnie. A gdzie list? Troszki można się zagubić czytając artykuł, jeśli listu się nie czytało. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem A gdzie list, mar wasza kuć? 20.10.08, 19:59 no gdzie, ja się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
kewah No przecie jest!!! 21.10.08, 16:59 Trza tylko oko wysilic i dojrzec zaraz po tytule link "list Agaty". Stoi jak byk. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Listy do ''dziewczyny dla konesera'' 21.10.08, 20:33 Przecież ten list to prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Listy od czytelników: 22.10.08, 01:03 list absolutnie beznadziejny w treści, miał być zapewne napisany z tzw. wyczuciem stylu, o wysublimowanej treści, itp, a wieje pustką. no dziewczyno, dobrze że nie wymieniasz nazwy tej najlepszej uczelni w tym kraju(a jest ich sporo, bo nuwk to nuwk prywatna, nuwk ekonomiczna, nuwk techniczna itp.) bo byś się jej reklamą nie przysłużyła:) wszystko co panna pisze da się czytać, do momentu picia kawy i przegryzania sałatki. może parę osób da się wkręcić w tę sałatkę, ale umówmy się, taki zestaw jest niejadalno-niepijalny... tam gdzie mieszkam cena takiej sałatki nie szokuje, mamy w ciągłej sprzedaży pataty, oliwki nadziewane migdałami z beczki na wagę, i inne cudeńka kulinarne -dzięki temu wiem, że trzeba być kompletnie bez klasy, by komponować kawę i te nieszczęsne pomidory (faktycznie przepyszne). a jeszcze tracić czas, by o tym pisać? gazeta to wydrukowała, bo to fajna prowokacja, ale wcale się nie dziwię, że tak mało osób tu napisało, bo to tak jest głupie, że nawet nie prowokuje, no może do uśmiechu i wzruszenia ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd GW publikuje listy trolli... 22.10.08, 12:48 ...po prostu nie mogę uwierzyć. Czy paniom w redakcji WO zabrakło rozumu? Zaraz... a może to jedna z nich napisała taki 'liścik'? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-magda25 Re: GW publikuje listy trolli... 24.10.08, 20:00 hah ten list tak tu komentowany to dla mnie albo prowokacja albo...prawdziwy list, tu z koliej zlapalabym sie za glowe myslac o tym kto to pozwolił opublikowac? albo z glupoty albo dla prowokacji jednak list tak glupi, nielogiczny, smieszny i malostkowy ze az przecieralam oczy ze zdumienia, ze takie oosby istnieja ...to pewne, ale nadal mnie meczy pytanie, co chcieli osiagnac redaktorzy GW publikujac go?? haha:) boskie Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenea Listy do ''dziewczyny dla konesera&ap... 03.11.08, 00:20 Droga (hah!) Dziewczyno dla Konesera! Jakby Ci to powiedziec - smooth jazz wyszedl z mody juz jakis czas temu i z tej racji wspominajac zaprzeczylas haniebnie przyklejonej samej sobie nalepce. Konesera ale juz tego z troche nizszej polki. Bardzo mi przykro, ale korona ma to do siebie, ze jest bardzo ciezka i w zwiazku z wiatrem i grawitacja zdaza jej sie nieoczekiwanie spadac. Abstrahujac od przypadku kolezanki Agaty (tez mam 20 lat, tez studiuje na jednej z najlepszych uczelni w kraju, z tym, ze w ciagu roku udalo mi sie wzglednie usamodzielnic finansowo i nie pracuje na kasie w supermarkecie) smieszy mnie nowopowstala klasa tych koneserow, ktorzy dorobili sie, postawili wille z basenem mimo, ze nikt nie umie ani nie ma nawet zamiaru plywac. Degustatorow francuskich win wychowanych na wielkich blokowiskach, ktorzy generalnie maja zielone pojecie na temat towarow, uslug i wszystkiego z wyzszej polki i niczym owce sa zaganiani do zagrody z napisem "drogo" przez wszechobecnych trenseterow i tak dalej, ktorzy w znakomitej wiekszosci robia zakupy w Zabce, bo choc z jednym gatunkiem czerstwego chleba, ale czynna do 23 i wszedzie, a bawia sie w klubach stworzonych przez pasjonatow, ale na zadupiach i w barakch niespelniajacych warunkow BHP. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Listy do ''dziewczyny dla konesera&ap... 03.11.08, 19:19 Ok. Dotarlo do kazdego czytelnika WO, ze prawdziwa dziewczyna dla konesera jestes TY. Odpowiedz Link Zgłoś
quistis Listy od czytelników: 20.11.08, 01:46 a i się list Agaty bardzo podobał. Był oryginalny. Czy pisała prawdę, czy nie, wzbudził duże zainteresowanie i gorączkowe myślenie. A to jest cel piania. Odpowiedz Link Zgłoś