yzek 29.03.09, 11:11 Według książki Karioka miała lat trzynaście/czternaście... Czytając wyobrażałem sobie bohaterów jako statrszych od siebie i trochę byłem rozczarowany filmem, na którym (za wyjątkiem Cegiełki) wypadli strasznie dziecinnie. Y. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
902a Herszt bandy 31.03.09, 07:36 Ależ niespodzianka! Karioka w Wysokich Obcasach! Wiele osób czekało na ten wywiad :) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Herszt bandy 31.03.09, 13:05 Szkoda tylko, ze okazala sie modelowa nudnawa mieszczka-z- ambicjami. Czasem lepiej, aby niektore postaci spowijala mgla tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bufka23 Re: Herszt bandy 02.04.09, 13:08 Chodzi ci o to ze byla mieszczka w wieku 11 lat czy teraz malujac zaangazowane obrazy? Ciagnie do pudelkowych spowiedzi wciagalampilamplakalam? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Herszt bandy 05.04.09, 22:43 Świetne. Dziękuje. Postać Karioki, dla mnie, rówieśnika "Zwierzyńca", była właśnie taka postacią pozafilmowa. Ktora na co dzień musi mieć uporządkowany tornister i zeszyty bez kleksów i utłuszczonych rogów. W filmie nie znamy Karioki jako uczennicy. A tak właśnie w szkole, obowiązkach, tak sobie ja wyobrażałem. Cygana tez sobie wyobrażałem jak grającego autentycznie w filmie na skrzypcach. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Herszt bandy 06.04.09, 00:32 bo ten film to niezbyt wierna adaptacja ksiazki. tak czy siak fajny wywiad, dzieki, WO! :) Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Herszt bandy 08.01.10, 08:23 ach... nie można było tego czasu zatrzymać? :) Odpowiedz Link Zgłoś