Gość: wyborca IP: 84.19.165.* 09.06.10, 12:17 Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gliwicjus Re: Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! 09.06.10, 12:42 Zagłosuj na Andrzeja, on to nasza nadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazmig Re: Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:28 Zygmunt da rade, a ja mam posade! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 jazmig nie jarzy 10.06.10, 08:50 > Zygmunt da rade, a ja mam posade! Zygmunt od dawna nie daje rady. Jedyne, co mu dobrze wychodzi, to pierdzenie w stołek. Masz nie tyle posadę, co zapchany nos, że tego smrodu nie czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazmig kiedy pr51 zajarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 09:27 Zygmunt daje rade juz od kilkunastu lat, do emerytury na stolku prezydenta jeszcze posiedzi a potem Mieszko Adamkiewicz juz sie przyucza do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aus Gleiwitz Re: Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! IP: *.gl.digi.pl 09.06.10, 13:26 Chcysz mieć hunta dej głos na Zygmunta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiju Re: Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:35 Nie będzie w mieście nic złego, gdy nie będzie Berezowskiego. Wybierz Wygodę, on lubi lać wodę. Chcesz mieć w mieście kolejny bar "Placek", zapewni ci go Krzyżanowski Jacek. Chcesz by nie wylewała "Ostropka", oddaj swój głos na Chłopka. Na Zygmunta głosuje każdy, kto jest poważny. Zrobią z Ciebie głupa, gdy wygra inicjatywna grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leś Re: Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! IP: *.linuxpl.com 09.06.10, 13:43 Na Zygę dyktatora Zyga sam sobie zrobił puk puk! i teraz mordę w radiu drze, że mu ubyło wiernych sług. Zostały przy nim tylko nieliczne miernoty, różniące się proporcją chamstwa do głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapert Re: Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! IP: *.chello.pl 09.06.10, 14:48 Kiju, jesteś WIELKI. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Przebrala sie miarka, glosuje na Marka! 10.06.10, 09:00 > Kiju, jesteś WIELKI. Co do jednego jesteśmy zgodni, że ktoś tutaj ma wielkiego kija. Odpowiedz Link Zgłoś