Dodaj do ulubionych

Frankiewicz gada, gada, gada...

13.07.11, 15:34
...a zachwycona publiczność klaszcze i wznosi okrzyki poparcia :D

www.24gliwice.pl/wiadomosci/?p=33191
skoro już prawie wszystkie medialne szmaty skupiły się w jedną kupę, to dajcie prezydentowi jeszcze więcej okazji do samodzielnych wypowiedzi, a ten słynny "Unknown Artist" sam się wykończy szczerze mówiąc co myśli o gliwiczanach i pokazując kim sam jest naprawdę, bez PR-owego makijażu.

:)
Obserwuj wątek
    • hqw Re: Frankiewicz gada, gada, gada... 13.07.11, 18:05
      Szkoda, że nie wpadli na to przed wyborami. Duży plus dla Fabrykowskiego za umieszczenie na swoim portalu tej prezydenckiej wiwisekcji ;)
      • Gość: dżaga Re: Frankiewicz gada, gada, gada... IP: 79.97.124.* 14.07.11, 11:57
        Bardzo dobrze, że gada.! Bardzo dobrze.! Tak powinno być już przed wyborami. Prezydent Zygmunt Frankiewicz powinien jasno i otwarcie przedstawiać swoje zdanie/stanowisko na tematy kluczowe dla miasta i jego mieszkańców. Nie powinno pozostawiać się tych wszystkich oszczerstw, kłamstw bez wyjaśnień tym wszystkim, którzy tylko ze słyszenia mają wyrobione zdanie na temat pracy i podejmowanych przez Prezydenta decyzji. Gratuluję pomysłu. To jest strzał w 10.!
        • hqw Re: Frankiewicz gada, gada, gada... 14.07.11, 13:04
          Gość portalu: dżaga napisał(a):

> To jest strzał w 10.!

Zgadzam się, to jest strzał w 10 - dajcie mu mówić!
        • sss9 Re: Frankiewicz gada, gada, gada... 14.07.11, 16:51
          dżaga, mnie to też bardzo się podoba.
          w pierwszym materiale mówi o odpowiedzialności za słowa i obietnice - jak zareagował na anonimowe ulotki informujące o planowanej przez niego likwidacji linii tramwajowej?
          w drugim usiłuje udowodnić, że podwyższenie opłat za żłobki i przedszkola, to w istocie korzyść dla rodziców...
          w trzecim materiale, wszystkich sympatyków klubu Piast niezadowolonych ze sposobu zarządzania klubem, sprowadza do "inspirowanych z zewnątrz" matołów, którzy są jedynie garstką kiboli, czyli pospolitymi bandytami. :)

ja też bardzo chcę, żeby takie prezentacje poglądów Frankiewicza, inspirowane przez Wydz. Propagandy U.M, ale "nie do końca przemyślane" przez ten wydział, były prezentowane częściej.
          nic nie robi lepiej demokracji, niż transparentność poglądów i czynów władzy. :)

wcześniej taką sieczkę robiło itvg, ale tam zadający pytania internauci szybko się zorientowali, że robią za watę i gromko prezia spostponowali.

i tylko ciągle nie mogę znaleźć nazwy adekwatnej do takich wystąpień prezydenta, czy to w radiu plus, itvg, rynsztokowym, itp. bo przecież wywiadami tego syfu nazwać się nie da.
          • Gość: kibic Re: Frankiewicz gada, gada, gada... IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.11, 09:36
            sss9 napisał:

> dżaga, mnie to też bardzo się podoba.
            > w pierwszym materiale mówi o odpowiedzialności za słowa i obietnice - jak zarea
            > gował na anonimowe ulotki informujące o planowanej przez niego likwidacji linii
            > tramwajowej?
            > w drugim usiłuje udowodnić, że podwyższenie opłat za żłobki i przedszkola, to w
            > istocie korzyść dla rodziców...
            > w trzecim materiale, wszystkich sympatyków klubu Piast niezadowolonych ze sposo
            > bu zarządzania klubem, sprowadza do "inspirowanych z zewnątrz" matołów, którzy
            > są jedynie garstką kiboli, czyli pospolitymi bandytami. :)

Noooooo i b.dobrze tak, ze amatorszczyzna 'nowej gliwickiej gwiazdy medialnej' sprowadziła prezia na jego bez pi jarową irracjonalną ścieżkę ;-) Okazuje sie, ze propagandowa tuba, to nie tylko 'sukcesy', ale a jakże, też wpadki:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka