Dodaj do ulubionych

RAS a Heil Hitler

03.06.04, 22:52
Jak chyba zauwazyliscie, sa NA Forum osoby, ktore repreznetuja RAS a daja
racje osonbom , ktore w Nicku 88 maja (czytaj Heil Hitler, a wiec popieranie
Busha i jego polityki tortur fizychnych nie jest przypadkowe, oj , oj, dokad
zmierza RAS ????
Obserwuj wątek
    • krysstian Re: RAS a Heil Hitler 03.06.04, 22:57
      może jaśniej? i konkretami
    • oberschlesier88 Re: RAS a Heil Hitler 03.06.04, 23:04
      ballest napisała:

> Jak chyba zauwazyliscie, sa NA Forum osoby, ktore repreznetuja RAS a daja
      > racje osonbom , ktore w Nicku 88 maja (czytaj Heil Hitler, a wiec popieranie
      > Busha i jego polityki tortur fizychnych nie jest przypadkowe, oj , oj, dokad
      > zmierza RAS ????

Oj, oj nie Smaruj juz tak. Nie wiem kogo reprezentuje osoba ktora
      przyporzadkowales RAS'iowi (wydaje mi sie ze sama siebie) ... no ale jemu i tak
      sie nie chce juz z Toba "gadac"
      Bush jest dla mnie skonczonym politycznie kretynem (ale to moje prywatne
      zdanie ... wiec nie opowiadaj prosze tego dalej)
      Irak interesuje mnie tyle samo co zeszloroczny snieg lub bitwa w Lesie
      Teutoburskim.
      A co do "88" ... to wiem, ze Ciebie to strasznie boli ze was tak osmieszmam ...
      no przyznaj sie gdyby juz nie bylo zajete to prtzyczepilbys sobie "88" ürawda ?
      No na pewno wolne jest jeszcze "88." lub "osiem-osiem" lub nawet "ballest acht-
      achter" ... no to ostatnie brzmi bombowo.

Nie nazywaj innych tym czym sam jestes ... czyli nedznym zablakanym hitlerowcem.

...
      GLUECK AUF !
      OBERSCHLESIER88
      • krysstian Re: RAS a Heil Hitler 03.06.04, 23:20
        PO literkach widać ,że ta dziwka pizse z BRD! za pysk i wpierd.... do
        Polski!!!!!!
        • oberschlesier88 Do alfonsa ... od dziwki ??? ... 03.06.04, 23:39
          krysstian napisał:

> PO literkach widać ,że ta dziwka pizse z BRD!

Tak alfonsie, masz racje od czasu do czasu skrobne cos z RFN-u

> za pysk i wpierd.... do
          > Polski!!!!!!

Alez, alez bez przemocy jutro po zalatwieniu prawie wszystkich moich spraw i
          tak wracam do Polski (dobrowolnie) ... i musze Cie zasmucic w nastepna sobote
          ponownie wyjezdzam do RFN-u a potem znowu do Polski ... i tak dalej i dalej ...
          no coz granic nie ma, interesy lacza ... ale do Ciebie to jakos niedociera.

No, no widze ze jako nie-Polak masz swietnie opanowany warsztat "lacinno-
          kloaczany"

Nie oczekuje odpowiedzi ... i zegnam.

...
          GLUECK AUF !
          OBERSCHLESIER88
          • krysstian Re: Do alfonsa ... od dziwki ??? ... 03.06.04, 23:44
            To gdzie Ci nakopać do dupy? W Polsce czy w Niemczech?
            • ballest Wyjasnienie ! 04.06.04, 07:28
              Znam z Forum co najmniej dwie osoby , ktore reprezentuja RAS na arenie
              europejskiej, jedna z nich jest Wilym a druga Slezan, obydwie osoby sa i byly
              zwolennikami Busha i jego polityki w Iraku, czytaj na Bliskim Wschodzie , czyli
              polityki terroryzmu panstwowego, polityki terroryzmu israelskiego i polityki
              wielkich koncernow USA.
              Czym rozni sie wiec RAS od Warszawy, czym, jesli osoby o takich zapatrywaniach
              politycznych go dzis reprezentuja.
              Teraz dyskusja Wilyma z Heil Hitlerem chyba nikogo nie zaskakuje, albo ?
              Wiem, ze sa mlodzi i lagodnie mowiac, niedoswiadczeni, ale dla takiej polityki
              RASu nie ma miejsca w Europie !
              • henry.morgenthau_jr.jr II Wyjasnienie ! 04.06.04, 07:56
                ballest napisała:

> zwolennikami Busha i jego polityki w Iraku, czytaj na Bliskim Wschodzie ,
                czyli
                >
                > polityki terroryzmu panstwowego, polityki terroryzmu israelskiego i polityki
                > wielkich koncernow USA.

A ja znam przynajmniej jedna osobe ktora jest zwolennikiem polityki
                napoleonskiej, polityki niedopuszczajacej do hegemonii i ekspansji Prus,
                polityki zaszczepiajacej bakcyl "c'est la vie" wszystkim Niemcom ... bez
                wyjatku. Ojejku jak by bylo fajnie ! Nie doszloby do germanizacji, nie
                wybuchlaby I wojna swiatowa, ani II wojna swiatowa, w Europie nadal mieszkaliby
                Zydzi. A Adolf Hitler zostalby wiedenskim kloszardem.

Bye !
                Killin' german nazi pigs !
                HENRY MORGENTHAU jr. jr
                • carrramba Re: II Wyjasnienie ! 04.06.04, 08:48
                  henry.morgenthau_jr.jr napisał:

> ballest napisała:
                  >
                  > > zwolennikami Busha i jego polityki w Iraku, czytaj na Bliskim Wschodzie ,
                  > czyli
                  > >
                  > > polityki terroryzmu panstwowego, polityki terroryzmu israelskiego i polity
                  > ki
                  > > wielkich koncernow USA.
                  >
                  >
                  > A ja znam przynajmniej jedna osobe ktora jest zwolennikiem polityki
                  > napoleonskiej, polityki niedopuszczajacej do hegemonii i ekspansji Prus,
                  > polityki zaszczepiajacej bakcyl "c'est la vie" wszystkim Niemcom ... bez
                  > wyjatku. Ojejku jak by bylo fajnie ! Nie doszloby do germanizacji, nie
                  > wybuchlaby I wojna swiatowa, ani II wojna swiatowa, w Europie nadal
                  mieszkaliby
                  >
                  > Zydzi. A Adolf Hitler zostalby wiedenskim kloszardem.
                  >
                  >
                  > Bye !
                  > Killin' german nazi pigs !
                  > HENRY MORGENTHAU jr. jr

Jeśli chodzi o sympatie napoleońskie, to znam dwie osoby :)
                  • aqua Re: II Wyjasnienie ! 04.06.04, 14:49
                    No przecież jest ich więcej.

carrramba napisała:

> Jeśli chodzi o sympatie napoleońskie, to znam dwie osoby :)

• Gość: pepe Re: Do alfonsa ... od dziwki ??? ... IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.04, 09:18
              No wlasnie.Gdzie?Tez bym ci nakopal!
        • ballest Re: RAS a Heil Hitler 04.06.04, 08:40
          krysstian napisał:

> PO literkach widać ,że ta dziwka pizse z BRD! za pysk i wpierd.... do
          > Polski!!!!!!

Najwieksze Niemco i Slazako-zercy nadawaja z Niemiec, zaraz poznasz ich po
          kulturze, mogli by sie wstydzic, ale znaczenia tego slowa nawet nie znajom!
          • wilym duren 04.06.04, 09:35
            Ballest ograniczony imbecylu (przepraszam pozostalych forumowiczow, ale
            ponioslo mnie).
            To, ze nie potrafisz merytorycznie prowadzic dyskusji, to wszyscy wiemy. Ale
            teraz posunales sie za daleko. Po raz drugi (choc tych razow jest duzo wiecej)
            wypelniles znamiona przestepstwa, konkretnie znieslawienia:
            1. piszac, ze w Polsce wszyscy kradna
            2. zrownujac RAS z nazizmem
            Za to drugie Laband powinien nakopac ci do twojej tlustej wrednej rzici.
            Rozumiem, ze skoro prywatne sympatie pro-Bushowskie, oznaczaja poparcie dla
            rezimu nazistowksiego, to antybushowska postawa twojego vaterlandu oznacza
            poparcie dla niewolnictwa i amsowych mordow na animistach i chrzescijanach w
            poludniowym Sudanie (wszak Sudan tez jest przeciwko wojnie).
            Zwykle tego nie robie, ale dzisiaj mnie ponioslo.
            Jestes imbecylem, z ktorym sie nie dyskutuje. Dodatkowo jestes przestepca, dla
            mnie totalnym zerem, w retoryce rowny niejakiemu gorolowi7.
            • wilym p.s. 04.06.04, 09:36
              w koncu to dla ciebie nazistowska swinio bohaterami drugiej wojny sa dywizje
              Waffen SS i zielone diably. Pochwal sie swoimi sympatiami wsrod Niemcow to
              stracisz znajomych.
              Dla mnie bohaterem drugiej wojny bedzie kardynal Galen, ale przypuszczam durniu
              ze nawet nie wiesz kim on byl (zawsze pozostanie ci wyszukiwarka google do
              sprawdzenia).
              • wilym Re: p.s.2 04.06.04, 09:52
                Ponioslo mnie:
                - odwoluje inwektywy
                - obrazonych przepraszam
                Wilym
                • Gość: Ramon Re: p.s.2 IP: *.proxy.aol.com 04.06.04, 13:44
                  Hallo Wilym,
                  mo Ballest recht, jak goudu co Ty reprezentujesz RAS na arynie europyjskiej?
                  m.s.m
                  Ramon
                  • wilym do Ramona 04.06.04, 14:08
                    Hallo Ramon,
                    Momy taki system zmianowy ze Slezanym. Bez polroku jo reprezyntuja RAS na
                    arynie europejskij, a bez polroku na azjatyckij. Potyn zmiana i Slezan tak to
                    robi.
                    Ballest za wiel by chciol, dlo mie to ino nick, jak chce poznac moje miano to
                    mi moze napisac maila, bo z tego co pamiyntom forum je anonimowe, pra?
                    Pyrsk,
                    Wilym
                    • wilym Re: do Ramona-p.s. 04.06.04, 14:20
                      Jako wilym reprezyntuja wilyma.
                      Tak jako Tys je Ramon, a laband je labandym.
                      I styknie. Ballest uzas wykorzystuje cos, co inksi mu pedzieli w dobryj wierze.
                      Pogloundy prywatne probuje przypisac colkij organizacji, za poglaoundy prywatne
                      wyzywo, obrazo i straszy.
                      Pora razy naruszol netykieta, choc jeszczech niy widziol coby do niego ftos sie
                      prziczepiol ni jako do ballesta, ale ...
                      Pyrsk,
                      Wilym
                      • ballest To ma byc reprezentant RASu !!! 04.06.04, 16:12
                        "w koncu to dla ciebie nazistowska swinio bohaterami drugiej wojny sa dywizje
                        Waffen SS i zielone diably. Pochwal sie swoimi sympatiami wsrod Niemcow to
                        stracisz znajomych."

Wilym, pokazales klase, RAS moze byc z Ciebie DUMNY A BUSH takze !
                        - a teraz napisz kiedy ja SS chwalilem i Hitlera.
                        ???
                        Jesli nie udowodnisz , jestes dla mnie klamca!

ZRESZTA PRZYKAZAN BOZYCH TEZ NIE ZNASZ !
                        I Tak Cie bede od dzisiaj nazywal, tak jak nazwalem Kwasniewskiego ?
                        Zreszta nie widze roznicy mioedzy Toba a Kwasnym !
                        • wilym Re: To ma byc reprezentant RASu !!! 04.06.04, 16:15
                          Zebys nie mial satysfakcji.
                          Przeczytalem twoje wypociny, ale przestalem sie przejmowac twoimi prowokacjami.
                          Znam sympatyczniejszych rozmowcow, nie uciekajacych sie do przestepstw i
                          chamskich zagrywek.
                          papa.
                • ballest Albo potrafisz, albo nie ? 04.06.04, 16:25
                  wilym napisał:

> Ponioslo mnie:
                  > - odwoluje inwektywy
                  > - obrazonych przepraszam
                  > Wilym

Wilym, za pozno, dales sie poznac na Forum jako czlowiek bez zdziebka Etykiety
                  osobistej i to wlasnie Ty nie potrafisz merytorycznie dyskutowac, co powyzszym
                  udowodniles !
                  Jesli ktos nie potrafi normalnie dyskutowac, ten nie powinien sie na Forum
                  udzielac, tylko niech idzie do knajpy i nie sie wywrzeszczy.
                  Czlowiek z Twoja kultura nie powinien reprezentowac RASu, bo brakuje Tobie
                  opanowanie i nerwow!
                  To jest tylko moja prywatna rada, bo narobisz RASowi wpierony szkody !
                  • husycki Re: Albo potrafisz, albo nie ? 04.06.04, 16:33
                    ballest napisała:

> wilym napisał:
                    >
                    > > Ponioslo mnie:
                    > > - odwoluje inwektywy
                    > > - obrazonych przepraszam
                    > > Wilym
                    >
                    > Wilym, za pozno, dales sie poznac na Forum jako czlowiek bez zdziebka
                    Etykiety
                    > osobistej
                    Co to jest etykieta osobista? Ja ostatnio widzialem etykiete na sloiku z
                    dzemem :-)))

i to wlasnie Ty nie potrafisz merytorycznie dyskutowac, co powyzszym
                    > udowodniles !
                    srom! srom! srom!

> Jesli ktos nie potrafi normalnie dyskutowac, ten nie powinien sie na Forum
                    > udzielac, tylko niech idzie do knajpy i nie sie wywrzeszczy.
                    Swiete slowa, zastanawiam sie tylko co ty tu robisz?

> Czlowiek z Twoja kultura nie powinien reprezentowac RASu, bo brakuje Tobie
                    > opanowanie i nerwow!
                    brakuje opanowania czy nerwow? jedno wyklucza drugie...

> To jest tylko moja prywatna rada, bo narobisz RASowi wpierony szkody !
                    Jako rolnik z dziada pradziada moge tylko zaswiadczyc nie znam wiekszej szkody
                    od tej jak dzik wejdzie w pole kapusty.

Co prawda nie jestem w temacie i nie wiem do konca o co chodzi, ale uwazam, ze
                    glos zawsze moge zabrac, prawda?
                    Walczmy z kretynizmem, zalegalizujmy marysie :-)
                    • ballest Re: Albo potrafisz, albo nie ? 04.06.04, 19:27
                      Ach Husycki tez RAS popiera, no to Wilym , chnet tak jak Korfanty, podzieli
                      Slonzokow!
                      • fogg Re: Albo potrafisz, albo nie ? 04.06.04, 21:10
                        Jak na partię kanapową to, z tego co widzę, jesteście dość podzieleni.
                        • ballest Re: Albo potrafisz, albo nie ? 04.06.04, 21:35
                          No, tak sie zdarza, ale lepiej teraz jak pozniej, bo moze byc za pozno !

- Sa osoby, dla ktorych jedynem argumentem sa wycieczki osobiste, cos takiego
                          jest naprawde pozalowania godne, a szkoda !
                          Charakteru zmienic nie mozna, ale stanowisko tych osob !! - tak !
                          Chyba, ze W RASie tez juz Klika Regieruje ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka