Dodaj do ulubionych

J-forum - inni o was

IP: *.bmj.net.pl 09.03.02, 22:25
A to dopiero ciekawa wypowiedz:

“ú–{Œê‚ƃEƒFƒuƒuƒ‰ƒEƒU‚ɂ‚¢‚Ä
ƒlƒbƒgƒXƒP�[ƒv‚ÆIE‚̃o�[ƒWƒ‡ƒ“‚S�A–
”‚Í‚»‚êˆÈ�ã‚ÅŒ©‚邱‚Æ‚ð‚¨Š©‚ß‚µ‚Ü‚·�B ‚±‚ÌŒ�‚ÉŠÖ‚µ‚Ä�Ú‚µ‚­
‚¨’m‚è‚ɂȂ肽‚¢•û‚Í�A ‚±‚±‚ðƒNƒŠƒbƒN‚µ‚Ä‚­‚¾‚³‚¢�B

ƒGƒbƒZƒ“ƒVƒƒƒ‹Š¿Žš‚P‚O‚O
‚±‚±‚Å‚Í�gŠî–{“I‚ÈŠ¿Žš‚P‚O‚O�h‚ð‚P‚O‰Û‚É•ª‚¯�Љ‚Ü‚·�B ‚Ü‚¸‚͉ï˜b•¶‚Å�V‚µ‚¢
Š¿Žš‚ɂӂê�A�‘Žæ‚èƒV�[ƒg‚Å—
û�K‚ð‚µ�A‚»‚µ‚Ä�ÅŒã‚É�¬ƒeƒXƒg‚ÅŠm”F‚ð‚µ‚Ü‚·�B ‚±‚±‚ðƒNƒŠƒbƒN‚µ‚ÄŽn‚߂܂µ‚傤�B

Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 22:28
      Gość portalu: Maja Bau napisał(a):

> A to dopiero ciekawa wypowiedz:
      >
      > “ú–{Œê‚ƃEƒFƒuƒuƒ&#
      > 8240;ƒEƒU‚ɂ‚¢‚Ä
      > ƒlƒbƒgƒXƒP�[ƒv‚ÆIE‚Ì(
      > 2;o�[ƒWƒ‡ƒ“‚S�A–
      > ”‚Í‚»‚êˆÈ�ã‚Å
      > ;Œ©‚邱‚Æ‚ð‚¨Š©&#
      > 8218;ß‚µ‚Ü‚·�B ‚±‚Ì
      > 38;�‚ÉŠÖ‚µ‚Ä�Ú‚µ‚­
      > ‚¨’m‚è‚ɂȂè‚&fr
      > ac12;‚¢•û‚Í�A ‚±‚±‚
      > ;ðƒNƒŠƒbƒN‚µ‚Ä‚­‚¾
      > ‚³‚¢�B
      >
      > ƒGƒbƒZƒ“ƒVƒƒƒ‹Š¿Žš&#
      > 8218;P‚O‚O
      > ‚±‚±‚Å‚Í�gŠî–{“I‚
      > ÈŠ¿Žš‚P‚O‚O�h‚ð‚P‚O‰
      > ;Û‚É•ª‚¯�Љ‚Ü&
      > #8218;·�B ‚Ü‚¸‚͉ï˜b•¶̵
      > 8;Å�V‚µ‚¢
      > Š¿Žš‚ɂӂê�A�‘Žæ‚èƒ
      > ;V�[ƒg‚Å—
      > û�K‚ð‚µ�A‚»‚µ‚Ä�&Arin
      > g;Œã‚É�¬ƒeƒXƒg‚ÅŠm”FR
      > 18;ð‚µ‚Ü‚·�B ‚±‚±&
      > #8218;ðƒNƒŠƒbƒN‚µ‚ÄŽn‚ß‚Ü
      > ‚µ‚傤�B
      >
      >
      >
      mein Gott!!!!! wird immer flacher! je wiem, ze wy ze "slunska" ale poziomy liczy
      sie normalnie w gore nie w dol...
      pzdr
      dupa maryny

• Gość: Maja Bau Re: J-forum - inni o was IP: *.bmj.net.pl 09.03.02, 22:32
        Poziom znakow przestankowych jest niedoscigniony.
        • Gość: alosza Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 00:49
          maniera.wbp.zabrze.pl/foto/humor/komunikaty/mmmmm.jpg
          • meg_s Re: J-forum - inni o was 10.03.02, 01:38
            Gość portalu: alosza napisał(a):

> <a href="maniera.wbp.zabrze.pl/foto/humor/komunikaty/mmmmm.jpg"target="_
            > blank">maniera.wbp.zabrze.pl/foto/humor/komunikaty/mmmmm.jpg</a>

co jest? ładuje error

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 21:39
              Jimi
              Użytkownik

napisanych postow: 3
              ostatni post: 2002-03-10 21:39

4. RE: DLACZEGO ??? Odpowiedz
              2002-03-10 21:39

Piotlik - będę zupełnie i do bólu szczery:

1. Bardzo mi szkoda, że forum GW tak ostatnio spaskudziły te wszystkie
              g..nianie wypowiedzi tych wszystkich g...ków. To właśnie dzięki nim sam
              ostatnio rzadko tam zaglądam i jeszcze rzadziej coś dopisuję. Jestem ostatnio
              zbyt nerwowy, że coś konstruktywnego i pouczającego tym gnidom odpisać.

2. Szlag mnie trafia jak sobie pomyślę że to właśnie z ich powodu "odpuszczam"
              szczególnie, że widzę Mirka, który pomimo wszystko wraca raz na jakiś czas.
              Problem w tym, że jestem na 100% przekonany, że nic się nie da z tymi gnojami
              zrobić. Mam ochotę dać im własny numer telefonu (znany zreszta) i umówić się w
              wiadomym miejscu o wiadomej porze w wiadomym celu. Jestem przekonany, że żaden
              z tych smarkaczy nie odważył by się pokazać - i również za to mam im ochotę
              ordynarnie wyklepać michę!! Jestem przekonany, że ! jest zakompleksionym 16-
              latkiem (metr pięćdziesiąt wzrostu na obcasach, pryszczata gęba) i brak
              akceptacji w świecie rzeczywistym rekompensuje sobie internetem, gdzie może być
              kim chce

3. Bardzo ale to bardzo żałuję watków szczególnie takich jak np. "co za noc",
              które siłą rzeczy przyhamwał ten dopływ gnojówki jaki ma ostatnio miejsce na
              forum GW.

4. Myślę, że trzeba przeczekać (chociaż sam nie daję gwarancji, ze jak za
              chwilę zobaczę kolejną "odkrywczą wypowiedź") to nie zbluzgam autora tejże w
              języku powszechnie uważanym za wulgarny.

Zauważyłeś, ze nie chodzi tu przecież o jakąś dyskusję, ale o zadymę. Patrz -
              Twój wątek "HARRAHOV" Krytyka zachowania polskich kibiców była dla mnie
              jednoznaczna (zgadzam się z nia w 200%) - i zobacz jak to te sk...sysny
              wykorzystały na swoją korzyść. To jest bydło - nie ma jak z nimi dyskutować. W
              dodatku tchórzliwe bydło, które nie ma odwagi się pojawić i nie chce żadnej
              dyskusji, bo gębę ma pełną gó..na i po prostu NIE MOZE nic innego zrobić jak
              pluć tym naokoło.

Przepraszam, ale jestem na granicy wytrzymałości i chyba dla dobra wszystkic na
              jakiś czas odpuszczę. Mam z Wami prywatny kontakt i to sobie cenię. Tego nie
              mam zamieru odpuszczać.

PS Nowe fotki w drodze :))
              • Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 21:41
                Meg
                Użytkownik

napisanych postow: 25
                ostatni post: 2002-03-11 09:11

GG: 2697504

5. RE: DLACZEGO ??? Odpowiedz
                2002-03-10 21:31

~piotlik napisał/a:
                > Nikt z nas nie pokusił się jednak o
                > zanalizowanie tego stanu rzeczy, o wyrażenie
                > własnego poglądu w tym temacie.

dla mnie osobiście tzw dyskusja na forum Gliwic zaczęła przypominać rozmowę ze
                świadkami Jehowy -
                oni zawsze mają świetnie przygotowany zestaw cytatów ilustrujących ich tezę,
                (patrz Herman i jego Ochab) a ja mam na głowie tysiąc spraw pilniejszych niż
                badanie pism

> Dlatego śmieszne jest kiedy słyszę, że nie
                > pisząc o polityce globalnej, historii-nie mamy
                > własnych poglądów w tych sprawach. Mamy...jak
                > najbardziej, ale myślę, że forum nie jest
                > najlepszym miejscem na dyskusję o tym.

właśnie od rana obmyślam stosowną odpowiedź na taki właśnie zarzut :-), też
                uważam, że forum wymusza pewną skrótowość co nie zawsze służy wzajemnemu
                zrozumieniu

> Dlatego osobiście uważam, że dobrze się stało,
                > iż powstało to forum, gdzie zawsze możemy
                > spokojnie i bez nerwów porozmawiać.

Oj dobrze

--------------------------------------------------------------------------------
                meg

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 21:43
                  Matti
                  Użytkownik

napisanych postow: 7
                  ostatni post: 2002-03-11 09:52

GG: 58120

2. RE: DLACZEGO ??? Odpowiedz
                  2002-03-10 23:01

Moja opinia na temat tych prymitywow na forum zawiera sie w dwoch zdaniach:
                  Polemizowac z nimi sie nie da.
                  Pokonac zas mozna tylko ich wlasna bronia.

Ignorowanie jest nieskuteczne, bo albo ktos sie wylamie, albo klony rozprawiaja
                  same ze soba.

--------------------------------------------------------------------------------
                  PZDR.
                  Matti

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 21:45
                    ~piotlik
                    Gość

IP: 195.82.176.3

Użytkownik jest niezarejestrowany i nie posiadamy o nim więcej informacji.
                    1. DLACZEGO ??? Odpowiedz
                    2002-03-10 19:33

Wszyscy doskonale wiemy co działo się ostatnio na forum "Gazety". Obrażanie,
                    wulgaryzmy, bezpodstawne oskarżanie...itp, itd. Nikt z nas nie pokusił się
                    jednak o zanalizowanie tego stanu rzeczy, o wyrażenie własnego poglądu w tym
                    temacie. Dlaczego wybryki niekulturalnych i niewychowanych osobników mogły tak
                    zdominować forum? Dlaczego miało to miejsce? Czy powinniśmy reagować
                    natychmiast i wdawać się w polemikę z góry skazaną na porażkę, ponieważ
                    reprezentujemy "nieobiektywne" poglądy "polaczków"? Czy może powinniśmy uciec
                    na jakiś czas z forum "Gazety", przeczekać i powrócić jak już będzie
                    kulturalnie? Według mnie powinniśmy tam pisać nadal, czy to o "dupie maryny"
                    czy o poważniejszych sprawach, ale pisać. Ignorować bezczelne i bezpodstawne
                    pomówienia i poniżania... i pisać!!!Jesteśmy często oskarżani o to, że nie
                    chcemy pisać o polityce. Ale polityka jest często "brudna" i dlatego politykę
                    zostawmy politykom. Dlatego śmieszne jest kiedy słyszę, że nie pisząc o
                    polityce globalnej, historii-nie mamy własnych poglądów w tych sprawach.
                    Mamy...jak najbardziej, ale myślę, że forum nie jest najlepszym miejscem na
                    dyskusję o tym. Najlepszy przykład mamy właśnie na Forum Gliwic. którego poziom
                    drastycznie się obniżył. No a jeśli juz mielibyśmy dyskutować to przynajmniej
                    reprezentując jakimś tam poziom, nie dając się sprowokować, z szacunkiem wobec
                    rozmówcy przedstawiającego odmienny punkt widzenia. Ekstremizm i skrajność są
                    niebezpieczne. Tak jak niebezpieczne jest przypisywanie sobie jedynej racji i
                    prawdy. Kto tak chętnie i często posługuje się sformułowaniem "PRAWDA
                    HISTORYCZNA", nie może unikać oświetlenia własnych zakamarków. Dlatego
                    osobiście uważam, że dobrze się stało, iż powstało to forum, gdzie zawsze
                    możemy spokojnie i bez nerwów porozmawiać. Ale proszę Was również o to, abyście
                    pisali na forum "Gazety". nie możemy sie tak łatwo poddać. Prostactwo nie może
                    zwyciężyć. I nie chodzi mi tu o jakieś sztuczne podziały...Polak, Ślązak,
                    Niemiec. Chodzi przecież o miłą konwersację. Nie pozwólmy "umrzeć" forum
                    śmiercią naturalną !!! Może przesadzam, ale tak to czuję. Może sie myle, ale
                    chce jak najlepiej. Na pewno nie będzie łatwo. Nie będzie łatwo, ponieważ
                    jesteśmy Polakami mieszkającymi na Śląsku.
                    p.s.Pozdrawiam i proszę jednocześnie o wypowiedzi w tej sprawie
                    • Gość: Maja Bau Re: J-forum - inni o was IP: *.bmj.net.pl 11.03.02, 21:58

Ot i cala prawda o poniektorych wrzaskaczach...
                      • Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 22:22
                        Gość portalu: Magi Bau napisał(a):

>
                        > Ot i cala prawda o poniektorych wrzaskaczach...

Ponawiam moje pytanie - jaki to ma zwiazek z Gliwicami?
                        O co ci wlasciwie chodzi (moze do wywolywania sensacji lepsze bylo by
                        "Patriota zasmarkany, tfu! tfu! tfu!"?
                  • Gość: Pieron Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 21:52
                    Ja, ja, po tym co tam Matti pocis to cza nom bydzie sie zastanowic eli go
                    jeszcze w naszym Tigrze bydymy miec.

Ale T34 rombie a rombie. Ciekawe kaj tera lufa wycylujom.

Pyrsk !

• Gość: ;-) Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 22:46
                wo hast du dies gefunden?
                • Gość: ! Jimi bohater IP: *.pppool.de 11.03.02, 23:32
                  ty boroczku, ty bys chcial mnie bic,:-)))))))) Co na topory czy moze wolisz pistolety
                  pojedynkowe?
                  Jimi ty kup sobie zaraz trumne.
                  Wy jestescie naprawde pajace. Oj forum wam swinie rozpierdolily. Oj straszne, i tak
                  ie wiecie czemu? A kto tu tolerowal antysemityzm i szowinizm, kto odmawia
                  podstawowych praw mniejszosci niemieckiej, kto nie widzi w antysemitycznym
                  bredzeniu mirka nic zlego. Co zescie chcieli to macie
                  • Gość: Patriota Re: Jimi bohater IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 12:18
                    Eewa
                    Użytkownik

napisanych postow: 8
                    ostatni post: 2002-03-15 13:33

4. RE: A co z forum GW? Odpowiedz
                    2002-03-15 13:24

właśnie zaglądałam na GW - a tam nasi przeciwnicy żrą się między sobą!
                    Okazuje się , że my im do tego wcale nie jesteśmy potrzebni!

• Gość: Patriota J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 12:19
                      Eewa
                      Użytkownik

ostatni post: 2002-03-15 13:33

4. RE: A co z forum GW? Odpowiedz
                      2002-03-15 13:24

właśnie zaglądałam na GW - a tam nasi przeciwnicy żrą się między sobą!
                      Okazuje się , że my im do tego wcale nie jesteśmy potrzebni!

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 12:20
                        macpor
                        Użytkownik

napisanych postow: 13
                        ostatni post: 2002-03-15 16:31

GG: 12626

5. RE: A co z forum GW? Odpowiedz
                        2002-03-15 16:31

Możecie mi powiedzieć czy mam tylko omamy że na forum GW część całych
                        dialogów jest prowadzone przez jedną osobę ukrywającą się pod różnymi nickami?

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 12:25
                          Meg
                          Użytkownik

napisanych postow: 49
                          ostatni post: 2002-03-16 07:41

6. RE: A co z forum GW? Odpowiedz
                          2002-03-15 16:42

jeżeli to omamy - to zbiorowe, myśmy też im ulegli

meg

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 12:31
                            Jimi
                            Użytkownik

ostatni post: 2002-03-13 13:19

6. RE: DLACZEGO ??? Odpowiedz
                            2002-03-12 15:19

Dzieńdoberek

Przyznam, ze coraz bardziej mi się na tym forum podoba

Po mojej niedawnej, ostrej wypowiedzi w tym wątku zaraz się nożyce odezwały :)

Cytuję wykrzyknika: “ty boroczku, ty bys chcial mnie bic,:-)))))))) Co na
                            topory czy moze wolisz pistolety
                            pojedynkowe?”

He he he!!!!

Zdaje się, że „!” rzeczywiście ma świadomośc, kim jest naprawdę. Zwróćcie uwagę
                            kto miał być pośrednim adresatem listu – trafiło w dziesiątkę ;) Adresat
                            znalazł się od razu. Ciekawe kto jeszcze się przyzna do tych zaszczytnych
                            tytułów zaczynających się na literę „g...” i inne litery nieco dalsze w
                            alfabecie.

No – ale kończę z tym tematem bo chyba szkoda na niego naszej uwagi. Podpisuję
                            się pod „listem niedomkniętym” Meg

Pozdrówka

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 12:33
                              Meg
                              Użytkownik

napisanych postow: 49
                              ostatni post: 2002-03-16 07:41

5. RE: DLACZEGO ??? Odpowiedz
                              2002-03-15 23:08

Jimi napisał/a:
                              > Bardzo ale to bardzo żałuję watków szczególnie
                              takich jak np. "co za noc"

problem z tym, że Wy wszyscy w nocy śpicie :-)))

> PS Nowe fotki w drodze :))

oj długa ta droga

> Przyznam, ze coraz bardziej mi się na tym
                              forum podoba

a znikasz bez śladu i opowiedzenia się :-)))

meg

• Gość: Ana&Liza Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 12:41
                          Gość portalu: Patriota napisał(a):

> macpor
                          > Użytkownik
                          >
                          > napisanych postow: 13
                          > ostatni post: 2002-03-15 16:31
                          >
                          > GG: 12626
                          >
                          >
                          > 5. RE: A co z forum GW? Odpowiedz
                          > 2002-03-15 16:31
                          >
                          > Możecie mi powiedzieć czy mam tylko omamy że na forum GW część całych
                          > dialogów jest prowadzone przez jedną osobę ukrywającą się pod różnymi nickami?
                          >
                          >
                          >

Omamy, omamy, mamy ból omamy ból!
                          • Gość: meg Re: J-forum - inni o was IP: 192.168.0.* 16.03.02, 14:04
                            Gość portalu: Ana&Liza napisał(a):

> Omamy, omamy, mamy ból omamy ból!

czy mi się zdaje, czy to się śpiewa na melodię Beatlesów

• Gość: Patriota Re: J-forum - inni o was IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 22:15
                              Jimi
                              Użytkownik

napisanych postow: 9
                              ostatni post: 2002-03-16 21:23

6. RE: DLACZEGO ??? Odpowiedz
                              2002-03-16 21:23

Rozumiem, że jest to cytat z forum GW.

Jak myślicie - odpowiedzieć im czy nie?
                              myślę, że nie warto bo i tak nie wiadomo czy mówie do jednej osoby, czy do
                              pięciu. A nie mam ochoty odkryć, że ktoś sobie robi moim kosztem ubaw. Jakoś
                              dziwnie jak na razie nie potrafię przekonać się do ICH dobrych intencji

Mordka zapowiedział, że wreszcie ICH poznamy. Przyznaję, że czekam z
                              zainteresowaniem.

Jimi
                              PS - uznanie dla pracowitego skryby, który z uporem maniaka kopiuje nasze
                              tutejsze wpisy na forum GW. Jak widzicie, wcale nie musimy pisać i tu i tu bo i
                              tak, jak coś tutaj napiszemy to zaraz znajdzie się "życzliwy" kopista. Tym
                              sposobem, będzie można klikać dwa razy mniej :)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka