Gość: kasik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:42 Gdzie tanio i dobrze założą mi tłumik do samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunsek Re: tłumik???? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 21:39 Gość portalu: kasik napisał(a): > Gdzie tanio i dobrze założą mi tłumik do samochodu? Ja wymieniam na Rybnickiej - warsztacik w podwórzu, po lewej stronie jadąc w w górę, w kierunku Rybnika - przed/za (?) skrętem na Marzanki (?). Numeru domu nie znam. Są solidni, robią na poczekaniu, ceny umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsek Re: tłumik???? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 21:43 Uwaga, tam są 3-4 warstaty! Ten o którym pisałem jest na wprost wjazdu do podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demmmo Re: tłumik???? IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 19.06.04, 00:03 odradzam warsztat na Tarnogórskiej,naprzeciw Daewoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIA Re: tłumik???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 20:02 Polecam warsztat w Ornontowicach niedaleko Gliwic w stronę Orzesza.Dobrze tanio i szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiop[ Re: tłumik???? IP: 62.233.230.* 20.06.04, 20:59 Gość portalu: LIA napisał(a): > Polecam warsztat w Ornontowicach niedaleko Gliwic w stronę Orzesza.Dobrze tanio > > i szybko!!! Może to i prawda, ale strasznie daleko! A benzyna droga jak pieron!!! Odpowiedz Link Zgłoś