Gość: Ballest IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 19.11.04, 14:17 www.jihadunspun.net/index-side_external.php?article=100553&list=/home.php& czytaj moderatora, he, he ! --- Co Wy na to ? -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina ! 19.11.04, 17:13 www.jihadunspun.net/index-side_external.php?article=100553&list=/home.php& a to napisal Wilym, przedstawiciel RASu w Brukseli na ten temat, to jest to samo, jak by Joschka Fischer cos takiego powiedzial, obojetnie czy prywatnie , tu sie liczy osoba, ktora z takimi pogladami RAS reprezentuje. "Re: Amerykanie morduja rannych??? Autor: wilym Data: 17.11.2004 11:09 A od kiedy to zwykly bandzior biegajacy z karabinem albo granatnikiem jest zolnierzem? " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=17717822 A wiec zabic bezbronnego Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:18 No wiec ja pytam jeszcze raz: gdzie w moim zdaniu pochwala przestepstwa? Klamiesz ballest, jestes klamca i jeszcze raz klamca! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:18 Nie wiem czy jest sens jeszcze z Tobą dyskutować, ale to "A wiec zabic bezbronnego" sam sobie dopisałeś. Myślę, że w rzeczywistym świecie miałbyś kłopoty przed sądem za pomówienie i oszczerstwa. Zastanów się choć przez chwilę nad tym – proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:25 Kto Wilym albo ja ? bo ja nie gloryfikuje mordow ! Wydaje mi sie, ze naraz macie problem z Wilymem, albo? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:32 ballest napisała: > Kto Wilym albo ja ? bo ja nie gloryfikuje mordow ! > Wydaje mi sie, ze naraz macie problem z Wilymem, albo? Ballest! Jeszcze raz to powtórzę, bo chyba nie zrozumiałeś: Ten tekst: "A wiec zabic bezbronnego", który sam sobie dopisałeś (nie jest to tekst wilyma) mógłby się przyczynić do tego, że w rzeczywistym świecie miałbyś kłopoty przed sądem za pomówienie i oszczerstwa. Zastanów się, choć przez chwilę nad tym – proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:35 PRZECIEZ WIEM, ze dopisalem, bo to jest sens wypowiedzi WASZEGO WIELKIEGO PRAWNIKA, ktory sie w zadnym sadzie sprawdzic nie moze, bo RASISTA jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:40 ballest napisała: > PRZECIEZ WIEM, ze dopisalem, bo to jest sens wypowiedzi WASZEGO WIELKIEGO > PRAWNIKA, ktory sie w zadnym sadzie sprawdzic nie moze, bo RASISTA jest ! ...za to że napisał: "A od kiedy to zwykly bandzior biegajacy z karabinem albo granatnikiem jest zolnierzem?" A jaka jest wg Ciebie definicja żołnierza? Ci zo rozerwali ludzi w Madrycie też byli żołnierzami? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:44 Ja nikogo w madrycie nie chwalilem, tu chodzi o mord w meczecie , gdzie zraniony blaga amerykanina o zycie a ten strzela mu w glowe ! Stefan, nie uratujesz Wilyma, wierz mi ! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:45 ballest napisała: > Ja nikogo w madrycie nie chwalilem, tu chodzi o mord w meczecie , gdzie > zraniony blaga amerykanina o zycie a ten strzela mu w glowe ! > Stefan, nie uratujesz Wilyma, wierz mi ! Ale chodzi o to, że ja nie muszę go ratować! Wierz mi, to ten Amerykanin ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 17:53 Tak Marines ma Problem a z nim Wilym, bo on sie nie zdystansowal, jako przedstawiciel RASu (notabene to zrobil rzad USA), tu lezy pies pogrzebany ! ON to uznal jako cos normalnego, NIESMACZNIE dla RASu ! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 18:09 ballest napisała: > Tak Marines ma Problem a z nim Wilym, bo on sie nie zdystansowal, jako > przedstawiciel RASu (notabene to zrobil rzad USA), tu lezy pies pogrzebany ! > ON to uznal jako cos normalnego, NIESMACZNIE dla RASu ! > A gdzie uzał to za coś normalnego? Od kiedy RAŚ zajmuje się sprawami Iraku i skąd mam mieć pewność, że wilym jest ich członkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 18:13 Stefan, to nie tylko problem RASu, to problem polskich gliwiczan, czytaj Meg i co, ktorzy sie nie zdystansowali od tej wypowiedzi, tylko go podpierali ! Oni tez sa "martwi" taka jest praweda, "hut ab" prze Slezanem, on mu napisal, ze zlamal regulamin ! Od dzis inaczej na Slezana patrze ! -- pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 18:35 ballest napisała: > Stefan, to nie tylko problem RASu, to problem polskich gliwiczan, czytaj Meg i > co, ktorzy sie nie zdystansowali od tej wypowiedzi, tylko go podpierali ! > Oni tez sa "martwi" taka jest praweda, "hut ab" prze Slezanem, on mu napisal, > ze zlamal regulamin ! > Od dzis inaczej na Slezana patrze ! > -- > pyrsk > Ballest A od kiedy trzeba się dystansować przed takimi słowami: „A od kiedy to zwykly bandzior biegajacy z karabinem albo granatnikiem jest zolnierzem?” napisanymi na forum? A to Ci Gliwiczanie zginęli od innych bandziorów? Gdybyś miał trochę szacunku do poległych to nie wybielałbyś tak tych terrorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 19:37 Na gliwickim forum poruszano sprawe partyzantow, tylko wybiorczo, Irakijczycy to terrorysci AK to bohaterowie! To sie nazywa RASIZM ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 19:41 ballest napisała: > Na gliwickim forum poruszano sprawe partyzantow, tylko wybiorczo, Irakijczycy > to terrorysci AK to bohaterowie! > To sie nazywa RASIZM ! > Dokładnie masz rację : AK to BOHATEROWIE !!!!!!/nie poprawiać/. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 19:43 A jaka roznica, moze wyjasnisz ? Dla USA waszych sprzymiezencow zadna, ale moze sie dowiem cos nowego ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 19:52 ballest napisała: > A jaka roznica, moze wyjasnisz ? > Dla USA waszych sprzymiezencow zadna, ale moze sie dowiem cos nowego ! Nawet nie wiem, czy chce mi się z tobą gadać, i nie chodzi mi tu o nieporozumienie z Wilymem. Nie obchodzi mnie to. To Wasza sprawa a nie moja. Natomiast ty, nie odrózniasz ludości cywilnej, zgnojonej przez Saddama od terrorystów. Dopóki nie będziesz widział różnicy, wszelka rozmowa z tobą mija się z celem. ps Jak ci się podoba obcinanie głów niewinnym ludziom ? Ogladasz TVN24 ? Tam mozna to zobaczyć o dowolnej porze. Przerażonych ludzi, za którymi stoja oprawcy, odczytują wyrok, dopadają swoja ofiare i podcinają gardło. To właśnie ci się tak podoba ? To może zwróć uwagę, że to sa ludzie Saddama. tego samego oprawcy, który przeprowadził eksterminację Kurdów. A jak synkowie Saddama : Udaj i Kusaj ci się podobali ? Mordercy, gwałciciele. ostatnie bydło. To są ci, których tak bronisz? Daj spokój ballest, nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 22:41 Co Ty wypisujesz, pokaz mi jeden POST, gdzie Saddama poparlem, tego nie znajdzeisz, pokaz mi ale jaka jest roznica pomiedzy partyzantem w Iraku a w Polsce, cieka w jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 22:49 polscy partyzanci - obywatele demokratycznego kraju napadniętego przez sąsiadów, terroryści w Iraku - resztki popleczników obalonego reżimu, których z grubsza można by porównać do Wehrwolfu z okresu zaraz po II Wojnie Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 19.11.04, 22:59 ballest napisała: > Co Ty wypisujesz, pokaz mi jeden POST, gdzie Saddama poparlem, tego nie > znajdzeisz, pokaz mi ale jaka jest roznica pomiedzy partyzantem w Iraku a w > Polsce, cieka w jestem ! Nie zamieniłeś się z nikim na głowę ? Dla mnie popierając terrorystów- popierasz Saddama. To przecież jego ludzie, czy ty slepy jesteś? A fakt, że POLSKICH OBROŃCÓW nazywasz terrorystami, dyskredytuje cie w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina IP: *.net-htp.de 19.11.04, 23:01 Nie zastanawia cie yntelygencie ze w kazdym zamachu bombowym twoich "partyzantow" na jednego zabitego amerykanina przypada ok 10-15 Irakijslich przchodniow ? Bandziorstwem jest rowniez zamordowanie kobiety prowadzacej od 30 lat pomoc charytatywna w Iraku - twoi partyzanci to takie same fanatyczne zbiry jak twoj ojciec . Ciekawe czy dla twojego hitlerowskiego ojca graf von Stauffenberg byl zdrajca ? Aha , pisales ostatnio ze twoi "parteigenossen to zieloni" Obilo ci sie o uszy ze twoi parteigenossen zaproponowali ostatnio zniesienie jednego wolnego dnia swieta katolickiego i zastapienie go wolnym dniem swieta Islamskiego. To tlumaczy wiele twoich reakcji www.netzeitung.de/deutschland/313351.html Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 20.11.04, 12:15 kazda partia ma zle i dobre strony, partyzanci sa osobami, ktore regularnym zolnierzom do plec strzelaja, lum zamachy bombowe na okupanta robia, to robia irakijczycy, to robila AK ! Roznicy nie widze, terrorystow w Iraku szkola USA, nie ballest, ktory zawsze przeciwnikiem tej wojny byl, zawsze pisalem ze z wiara nikt nie wygra. To co Wilym zrobil to HANBA i WSTYD, bo mordow sie nie podpiera. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Musze jeszcze raz, bo Bartoszcze mi to wycina 20.11.04, 12:25 ballest napisała: > kazda partia ma zle i dobre strony, partyzanci sa osobami, ktore regularnym > zolnierzom do plec strzelaja, lum zamachy bombowe na okupanta robia, to robia > irakijczycy, to robila AK ! > Roznicy nie widze, terrorystow w Iraku szkola USA, nie ballest, ktory zawsze > przeciwnikiem tej wojny byl, zawsze pisalem ze z wiara nikt nie wygra. > To co Wilym zrobil to HANBA i WSTYD, bo mordow sie nie podpiera. AK strzelała do niemieckiej swołoczy. Jaka szkoda, ze wszystkich łobuzów hitlerowskich nie wybiła. Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: 20.11.04, 12:30 polscy partyzanci - obywatele demokratycznego kraju napadniętego przez sąsiadów, terroryści w Iraku - resztki popleczników obalonego reżimu, których z grubsza można by porównać do Wehrwolfu z okresu zaraz po II Wojnie Światowej. Do TEGO się ustosunkuj a nie ciągle tylko gadaj w koło Macieju, że balest racje ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Partyzanci, sa partyzantami 20.11.04, 12:36 zawsze walcza z okupantem ale i tych nie wolno bezkarnie mordowac, jesli o zycie blagaja, taka jest prawda, powiedz Twojemu niedoszlemu moderatorowi a Ty sie tez to glowy wbij ! Moze z Toba lepiej o biedronce pisac albo czy Gorale to goralenvolk, nazita jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: 20.11.04, 12:46 NIe przypominam sobie, żebym wspominał coś o "błaganiu o życie". Znowu używasz swojej starej metody wmawiania innym ze pwiedzieli czego nie powiedzieli. To tak jakby ktoś ciebie zapytał (TO PRZYKŁAD) "no, balest, kiedy przestałeś molestować małe dziewczynki?" W tekscie, któy tak chętnie i do znudzenia cytujesz (wyrwany z kontekstu i znaczenia) użyłem również określenie "pijane polaczki". Co do tego to jakoś nie pałasz świętym oburzeniem? Wiem, że trudno ci zrozumieć, że ktoś może rozmawiać na różne tematy, ale to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: IP: *.proxy.aol.com 20.11.04, 12:49 hans111 napisał: > polscy partyzanci - obywatele demokratycznego kraju napadniętego przez > sąsiadów, Mobilizacja PW odbyla sie w kwietniu 1939 roku, a wiec o jakim napadzie piszesz? > terroryści w Iraku - resztki popleczników obalonego reżimu, których z > grubsza można by porównać do Wehrwolfu z okresu zaraz po II Wojnie Światowej Czy to sa "resztki poplecznikow rezimu" albo bojownicy religijni to narazie jeszcze nie jest takie jasne. Werwolf t byla organizacja mlodych Slazakow (prawdziwych), ktorzy bronili swoja ojczyzne przed wrogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corp ballest poplecznikiem bandziorow i ludobojcow IP: *.proxy.aol.com 23.11.04, 07:30 a w swojej destruktywnosci ma wiele wspolnego z nimi. Podobnie jak bandziory w Iraku, ktorzy przybyli z roznych krajow zeby dokonywac czynnie destrukcji Iraku, burzac zaprowadzany porzadek polityczny i prawny, mordujac ludzi, ktorzy dokladaja wysilku nad odbudowa Iraku po kilku dekadach rzadow krwawej dyktatury. Ballest moralnie popiera tych, ktorzy walcza o powrot totalitarnej dyktatury, ktorzy wysadzaja sie w publicznych miejscach, morduja ludnosc cywilna w tym dzieci, odcinaja glowy lub dokonuja egzekucji na cywilach, ktorzy probuja odbudowac Irak. Podobna destrukcje, tylko w innym wymiarze ballest chce wyrzadzic na forach GW. Uzywa grozb na Forum Katowice i Gliwice, burzy porzadek oraz dazy do wywolywania chaosu na tych forach. Podobnie jak dandziorom w Iraku nie na reke jest spokoj w tym kraju tak i ballestowi nie na reke jest lad i harmonia na Forum. Latwe jest do uzmyslowienia, jak postapilby ballest w swojej furii, gdyby dac jemu do reki karabin lub miecz. P.S.(dla ballesta, fanatyka islamskiego faszyzmu) Konwencja genewska zabrania udawania martwego przez otoczonego przeciwnika. Zolnierz amerykanski mogl myslec, ze bandzior, ktory udawal zabitego siega po ladunek wybuchowy. Kamera pokazala tez innego bandziora z boku, ktory podal swoje nazwisko, powiedzial, ze jest ranny i jakos nikt do niego nie strzelal. Konwencja genewska zabrania rowniez udawanego poddania sie. Bylo wiele przypadkow, ze bandziory w Iraku wychodzily z biala flaga tylko po to, zeby zabic nadchodzacego przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: ballest poplecznikiem bandziorow i ludobojcow IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 23.11.04, 07:45 Bylo wiec wszystko dla Polakow w piorzadku, tak, dlaczego sie Swiat oburzyl, tego nikt w Polsce nie wie ? -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corp Kto na swiecie popiera bandziorow i terrorystow... IP: *.proxy.aol.com 23.11.04, 08:01 Tylko im podobni lub umyslowo ulomni. Reszta cywilizowanego swiata popiera przemiany demokratyczne w tym kraju wlacznie z Niemcami i Francja, ktorzy nie wyslali wojsk ale pomagaja koalicji i nie stoja po stronie bandziorow, religijnych fanatykow i terrorystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Kto na swiecie popiera bandziorow i terroryst IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 23.11.04, 09:17 Nikt nie popiera mordow, nawet rzad USA nie ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś