Gość: Ramon IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 26.03.05, 19:37 awiec panie i panowie zwolennicy forum na wysokim pozomie - prosze do bufetu! Laband i Ballest beda conajmniej tydzien na tym forum nieobecni. Arena jest wolna;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: wielka szansa 26.03.05, 19:58 Gość portalu: Ramon napisał(a): > awiec panie i panowie zwolennicy forum na wysokim pozomie - prosze do bufetu! > Laband i Ballest beda conajmniej tydzien na tym forum nieobecni. > Arena jest wolna;-) Nie wiem jak to przezyję ? Szczególnie ballest jest mi bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: wielka szansa IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 26.03.05, 20:36 carrramba napisała: > Nie wiem jak to przezyję ? Szczególnie ballest jest mi bliski. Ja wiem, ale to tylko tydzien. W miedzyczasie jest mozliwosc pokazania czym to forum moglo by byc bez L&B Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: wielka szansa 26.03.05, 22:01 Ramon mozliwosc macie, ale to bys musiou hadziajow zamknonc ! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: wielka szansa 28.03.05, 18:26 napisz Ramon od kiedy, bo ballest już jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: wielka szansa 29.03.05, 12:08 Ja bym sie nie odezwal, ale po tym jak sie tu podszywaja pod ballesta to sie odezwac musialem! Odpowiedz Link Zgłoś