sss9 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:38 aqua napisał: > co znaczy słowo niveau? jak zwykle w przypadku ballesta co innego niż w rzeczywistości , ale na wyjaśnienie trzeba będzie poczekać bo właśnie dostał spazmów (znowu na oślej wylądował)... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:42 Moze to tylko zbieżność nazwy ze znanym kremem, znanej firmy. Może on ten krem intensywnie stosuje;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:45 wazelina byłaby lepsza... a pamiętasz jeszcze "słowo" sugerqacja , czy jakoś takoś ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:46 pamponie czytaj gorole ino nie na temat pisac poradzom abo? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:49 Pewien profesor lingwista po usłyszeniu tego słowa (sugerqacja) osiwiał:))))) i rwał włosy z brody, bo tylko tam mu pozostały:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:46 A możeby tak Panowie dać piekny przykład miłości bliźniego i dać spokój ze szkalowaniem? Coś innego robisz SSS a drugich pouczasz, jak i co powinni pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:48 gdzie masz to "szkalowanie"? Może by tak zachować trochę proporcji i umiarkowania w tym swiętym oburzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:50 Hmm skoro tylu Slazakow przenoslo sie na forum Osla lawka moze juz niedlugo znajdziemy tam taki tekst: Osla lawka (339877) Tym forum opiekuje się Ballest ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 10:51 ha, ha, wiecie takie forum stałoby się sławne na cauy świat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 11:12 Co to znaczy dupny LOL? Widzicie, sami piszecie "po chińskimu" a innym wytykacie. Poza tym, gdyby nie waszkochany Ballest was pewnie też by tu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 11:15 twój kochany ballest , trzymajmy się prawdy... a "dupny LOL" to takie powiedzonko oznaczające wielki , szeroki uśmiech , jeśli masz gg , to powinnaś go znać. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 11:23 SSS, gdybym była na gg to nie miałabym życia prywatnego. Strasznie uzależnia. Omijam z daleka, zachowałam resztki zdrowego rozsądku. Ballest niejest moim kochanym, już to kiedyś pisałam. podesłać ci link? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 11:32 mam gg i na brak zycia prywatnego mimo to nie narzekam. może to kwestia wieku i charakteru? Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 11:37 Już i tak mnie zaczepiają, przysyłają maile. Nie, zdecydowanie nie gg. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 11:16 nie Olu ...gdyby nie troll ballest byli by na tym forum ci wszyscy co uciekli przed nim na gliwiczanie.pl wiecej ludzi wiecej ciekawych tematow o Gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 11:39 dokładnie tak jest jak piszesz, balest od lat zaśmieca to i inne fora Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 18:57 braid napisał: > > Hmm skoro tylu Slazakow przenoslo sie na forum Osla lawka > moze juz niedlugo znajdziemy tam taki tekst: > > > Osla lawka (339877) > Tym forum opiekuje się Ballest :))) Na razie to tylko widze, ze Ty zaczynasz sobie uwijac TAM gniazdko:)))) Brajdziu - wiedzialam, ze oplakiwalbys strate Balcia byczymi lzami, ale nie myslalam, ze tak szybko zaczniesz korzenie tam zapuszczac - nie czekajac az Ballest tam sie zakotwiczy?? :))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26435081&a=26435081 Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: pamiętaj małpeczko 14.07.05, 19:02 że to dopiero twoje pojawienie się w wymienionym wątku spowodowało jego usunięcie. : ))) nadal ciągniesz się jak smrodliwa aromata. worek cementu ma więcej od ciebie wdzięku. : )))) fajny wierszyk , co ? i tak do ciebie pasuje , jak żadna wymiarowa odzież , pra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko [...] IP: 5.3R* / 80.90.160.* 14.07.05, 19:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 15:33 betoniarz-zbrodniarz napisał: > gdzie masz to "szkalowanie"? a chociazby tu:)) Re: tragedia Autor: sss9 Data: 07.07.2005 17:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- jedna tragedia w Londynie , druga przyczłapała na FG. ekspertka od zjadliwych popiskiwań. zasyfia forum swoimi plwocinami. nic , absolutnie nic nie ma do powiedzenia (zapiszczenia też) oprócz ciągłych napaści. chora z nienawiści suka , snuje się za forumowiczami jak smrodliwa aromata. idź żałosny babsztylu z gitarą nad staw i skocz - ludzkość straty nie odczuje , a z pewnością odetchnie. i natychmiast zapomni. > Może by tak zachować trochę proporcji i > umiarkowania w tym swiętym oburzeniu? no wlasnie... a gdzie tu zdrowy rozsadek tych najglosniej krzyczacych? ewentualnie chociazby odrobina jako takiej cywilizowanej kultury slowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 15:40 podsumowal cie upierdliwy trollu idealnie .. nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 15:43 braid napisał: > > podsumowal cie upierdliwy trollu idealnie .. > nic dodac nic ujac jeszcze Cie nikt nie zabanowal na tym forum? taki przypadek powinien chyba zostac odosobnionym od ogolu??? zal mi Ciebie siroto:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 15:45 zabanowany byl ballest i obecnie kaftanik ma hanys wiec twoi idole w tym wioda prym ;)) wiesz ze ballest chce zostac adminem na oslej lawce?? Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 15:53 braid napisał: > > zabanowany byl ballest i obecnie kaftanik ma hanys no widzisz - przy takim naplywie Twojego spamu nawet poczciwy Admin moze sie pomylic i uzyc kaftana nie na tego komu to sie naprawde nalezy - jak to mowia, glupi ma zawsze szczescie:)) - to tylko tlumaczy Twoje ciagle wystepy na tym forum:))) > wiec > twoi idole w tym wioda prym ;)) Hanysa i Ballesta bardzo lubie, ale moim absolutnym idolem tego forum jestes TY:) Przebijasz wszystkich pod wzgledem dostarczania mi rozrywki:))) > wiesz ze ballest chce zostac adminem na oslej lawce?? :)))) no co Ty... az tak zle Ci nie zycze - przeciez zaplakalbys sie tutaj lzami krokodyla gdyby Ci Ballesta zabraklo do poszarpywania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 15:58 slowotok borasci hahahaha bla bla bla ;))) dno kompletne > no co Ty... az tak zle Ci nie zycze - przeciez zaplakalbys sie tutaj lzami > krokodyla gdyby Ci Ballesta zabraklo do poszarpywania:)) pleciesz ;))) dam mu krzyzyk na droge ;))) szkoda tylko ze balcio musi najpierw cos tu wpisac i dopiero admin mozolnie to przenosi na osla lawke ballesta ...bo na samej oslej lawce nie jest widac mozliwe dokonywanie wpisow ;)) widzisz tak go wystrychneli z ta funkcja moderatora ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 16:04 braid napisał: > slowotok borasci hahahaha bla bla bla ;))) dno kompletne Drogi Brajdziu - znow zapomniales lyknac porannej dawki lekow? Histerycznosc znow daje popalic? :))) - wdech .. i wydech... i jeszcze raz wdech.. i jeszcze raz wydech - moze to pomoze odrobine? Ja sie naprawde baaaaaaaaaaardzo martwie o Ciebie:)))) Tylko dla Ciebie tu zagladam ostatnimi czasy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 16:07 nie przesadzaj ..i nie schlebiaj sobie .. twoje wypociny mnie nie ruszaja ja cie olewam i tyle ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 19:42 Braid i SSs - czy wy naprawdę nie macie odrobinę, choć tyci-tyci kultury? Borasca to jest Kobieta, a nie jakaś ta m k... czy inna szmata, którą moża sobie pysk wycierać. Wy, panowie, jaki dajecie prykłąd, co? Kurcze, innych uczyć to w pierwszym rzędzie, a sami co robicie? Plujecie i to gruzliczą pluwociną, aż śmierdzi na odległość. SSs- jak tak można , takimi epitetami? Jakbyś się czuł gdyby tak nazwali ci żone czy córkę, co? Byłoby ci miło? Braid, a ty, no żona wyzwana, jakbyś się czuł? Kwiatki posyłaś na Dzień kobiet a potem szczekać jak nie wiem co. Wydaje mi się, że mimo wszystko, mimo równouprawnienia, cholera jakiś minimalny szacunek się nam należy. kto was gamonie urodził jak nie wasze matki, też kobiety chyba nie? Taka parszywość i nigodziwośc tu oglądac to skandal. Szkoda mi słow, naprawdę już nie wiem co napisać, tak strasznie jestem obuszona. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 19:48 Małe pytanko, czy porażka jest kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 19:50 Nie,jeet trollem takim jak ty i kolesie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 19:54 miła trolusiu, powiedz prawdę, porażka ona? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 19:51 możesz sobie być obuszona , pamiętaj jednak , że ja tej pani jak ją nazywasz pierwszy nie obraziłem. jakoś tak niby przypadkiem od jej sprzeczki z braidem zaczęła czepiać się od razu paru osób. zważ , że jak dotąd , a odwiedza nas często , nie napisała NIC konstruktywnego , nic na temat. jej tematem jest wleczenie się jak ... za nami i szczypanie. tobie takrze się to podobało , już nie ? to daj jej to odczuć. tak długo będzie dla mnie ... jak długo nie będzie się sama zachowywać poprawnie. nie musi mnie lubić. wystarczy umiar i odrobinka kobiecego taktu. jak dotąd się tym nie popisała. świetnie za to wypełnia misję Trolla. ps. wiesz co masz wstawić w miejsce kropek , pra ? Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 sss 14.07.05, 19:53 Wolę się już nawet nie domyslać po lekturze twojego wątku poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: olab1 14.07.05, 20:05 "w chlewie gnój" , bez urazy , ale ja nie miałem na myśli słów , których dotąd bym nie użył. nic ponadto nie masz już do powiedzenia ? to znaczy , że z moją oceną się zgadzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olab1 Re: olab1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:19 Wiysz, od tego blunkolna na uobiod to mom cięzki wiyczór i jakoś niy kumom twojego toku myślynioa. Ale Ty myslisz, pra? Jo myśla, że jednak ty tyż czasym myslisz, SSS. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: olab1 14.07.05, 20:24 podwójna sprzeczność , skoro nie myślisz , to nie możesz myśleć , że ja myślę. zmień dietę. ja będę nadal myślał za ciebie. nie , nie dziękuj - to nie męczy. i wyjdź gdzieś czasem , na ulicach jest pełno "niedożywionych" młodych ogierów.; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olab1 Re: olab1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:26 Skąd wiesz, że pełno? Sam się do nich zaliczasz? E, nie, ty jesteś przecież starszym panem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olab1 Re: olab1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:31 Och, SSS, jeszcze, jeszcze, już prawie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: olab1 14.07.05, 20:36 idź dziecko do jakiejś fajnej knajpy , zabaw się , daj się porwać rycerzowi na jedną noc , a świat stanie się przyjaźniejszy. chociaż przez chwilę. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olabq Re: olab1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:38 ;-)) Uciekam. Dość na dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s sss IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 14.07.05, 21:21 na forum jest paru wspólczesnych rycerzy ,maja zakuty łeb i konika między nogami:))))potrafią nawet korzysctać z kompa:))))pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: sss 14.07.05, 21:30 też ich znam , na ogół piszą zza Odry. ciągle jednak mam podejrzenie , że ktoś światlejszy stuka w klawiaturę za nich - oni dyktują , a piszący zarykują się ze śmiechu - stąd tyle byków. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 20:37 hmhm... no tak , ale nadal nie ma odpowiedzi na pytanie... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: pozostaje pytanie 14.07.05, 20:43 porażka pewno zna odpowiedź, oni rozumią się bez słów:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: pozostaje pytanie , NOUVEAU ! 15.07.05, 10:11 po ciężkiej nocy nieustannych przemyśleń i domysłów chyba znalazłem odpowiedź na to jakże ważkie dla ludzkości pytanie. na ballesta nie ma co liczyć , bo nie stykło mu COURAGE czytaj odwagi , by nam tyn problym wyjaśnić... doszedłem do wniosku , że to miało być słowo : NOUVEAU , czytaj nowy. jak zwykle ballestowi wyszło coś przypominającego nazwę popularnego kremu , ale tylko przypominającego , bo i tu był błąd - NIVEAU , a powinno być NIVEA ! pyrski i takie tam... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: pozostaje pytanie , NOUVEAU ! 15.07.05, 10:35 balest dodał 'u' aby bardziej z niemiecka wyszuo;) chyba masz rację chodziło o krem. Odpowiedz Link Zgłoś