Gość: Mirek IP: *.*.*.* 11.07.01, 16:57 Idzie sobie mamut przez pustynie i nagle stratowalo go stado sloni. Wstaje z trudem i rozgoryczony mowi: - Ci cholerni skinhedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.01, 18:32 Igel i wieprzek trefiyli na pawia . Igel do wieprzka : - Jak jo niy ciyrpia tych pankow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 11.07.01, 19:49 - Staro, lobyrtnij sie ku mnie. - Kces mnie? - E... ni, ino baki puscos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.01, 20:45 Pszichodzi ros chop s babom do sondu i godo: -Wysoki Sondzie jo jusz musza s mojom babom wzionc´ roswod bo niymoga wyczimac´. -A co sie stalo? (pyto sie syndzia) -W doma mi colki czas s´mierdzi. -A szczego to je smrod? -No bo ona mi czimie koza w chaupie. -No to se otwoszcie okno. -Ja co by nom golymbie wyfurgly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 12.07.01, 02:00 Zaraz z rana na budowie: - Panie majster, ktora godzina? - A wiesz, że tez bym sie napil?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.bellglobal.com 12.07.01, 15:24 Do sypialni wpada maz i wola do lezacej w lozku zony: - Ubieraj sie szybko! Pozar !!! Z szafy przerazony meski glos: - Meble! Ratujcie meble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 19:03 Jedyn chop psziszou do dom. A nabity!!!!!! i sie bou zeby mu baba niy nazgrzitaua i pado Frida ty zes´ jest doma????? A jo cie szukou po wszystkich knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 12.07.01, 19:41 - Jagna! Jagna! - krzyczy gospodyni. - Dałas krowom? - Nie, oborowemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 20:25 Jedyn sleptok poszol sie wypinkac pod latarnia . Przilazi policmajster i godo : - Czamu sam sikocie ? Przeca 500 metrow dalyj je WC . - To wy sie panie policmajster myslicie , co jo cylna na 500 metrow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 20:32 Bandyta napado leko chyconego Karlusa i grozi mu pistoulom : - Piyniondze abo zycie ! - A mom jakis wybor ? - pyto sie napadniynty . - Toz ci godom lebrze , piyniondze abo zycie ? - Wiycie co panie bandyta ? - pado na to ofiara napadu . - Zycie i tak momy wszyskie usrane , toz bydzcie take dobre i pozyczcie mi na halba , to sie przinajmiyj napijymy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 12.07.01, 20:41 Maz wraca do domu, caluje zone i mowi: - Mozesz mi pogratulowac, dzis wieczorem zalożylismy klub abstynentow!!! - A to dopiero musieliscie być porzadnie urznieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 12.07.01, 20:45 W glebinach jednego z jezior w Alabamie znaleziono cialo Murzyna. Bylo calkowicie oplecione lancuchami. Miejscowy dziennikarz pyta szeryfa: - Co Pan mysli o tej sprawie? - Mysle, że to typowe dla czarnuchow z naszej okolicy. Chcial przeplynac jezioro, ukradlwszy wiecej lancuchow niz mogl uniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 21:40 Stoji jedyn naprany na chodniku i czimie sie obiyma rynkoma latarni i pyto sie jedny baby co pszechodzila wiela godzin A ta mu godo ze kajs´ wele siudmy To on i na to: to musza jeszcz godzina poczekac´ az sie s´ciymni co by mie zodyn takigo napranego niy widziol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 21:41 Jedyn pijok szol ze szynku do dom , a bol fest na fleku . Co latarnia do prask lebym . Naroz uwidziol policmajstra i sie go pyto : - Panie policmajster bydziecie take dobre i porachujecie mi te buly na gowie ? ! - Mocie cztyry ! - No to jeszcze dwie i byda w doma . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 12.07.01, 22:05 Sypialnia, ranek po imprezie. Facet sie budzi, rozglada, patrzy ze zmarszczonym czolem w wielkie lustro... z kuchni dochodzi glos: - Zenek sniadanie ! Facet uderza się w czolo, na twarzy usmiech zrozumienia - No wlasnie, Zenek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 13.07.01, 01:15 Spieralo sie dwoch naukowcow, czy posiadane przez nich jajko jest kurze. Spor sie ciagnal przez jakis czas, wiec postanowili wezwac na pomoc eksperta - koguta. Kogut obejrzal jajko i rzecze: - No, zasadniczo to jajko jest kurze... ale indyk ma przewalone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.01, 05:58 Jedy ozraty jedzie tramwajym, i ledwie tszimo sie na nogach. wele niego stoji elegancko Frelka i colki czas zaglondo na niego z byka. Naros pijok nie umiol juz duzy szczimac´ icolko jom obrzigol A ona godo do niego: - Pan jest swinia!!!!!! - Jo swinia? To niych pani sie obejzy sama, jak pani wyglondo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.01, 05:59 Jedyn pijok pszichodzi do dom o czworty nad ranym... - Kajs´ byl ty pieron´ski giz´dzie? - godo baba. - Na... czynie. - Na jakim czynie? - Naczynie!!! byda rzigou!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 13.07.01, 14:59 Wchodzi zmarzniety Eskimos do baru i mowi: - Poprosze podwojna szkocka. Na to Barman: - Z lodem? - A trzepnac cie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.01, 15:11 Ojciec s synym chcom sfalic´stary Apfelbaum pszed chalupom i mynczom sie juz godzina az pila im sie stympila. Naros ojciec godo do syna: -Bercik kaj ta starou pila ? A wele nich prawie pszechodzi starou ouma leko na fleku i godo: -Kaj pila tam pila ale za swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.01, 15:14 Miauo byc´ Hans a niy Hanys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 14.07.01, 01:16 Gosc zamawia zurek, bigos i dwie bulki. - Panie starszy - krzyczy do kelnera - przeciez te bulki sa mokre! - Co ja na to poradze. Gdy czlowiek niesie w jednej rece talerz z zupa, w drugiej rece talerz z bigosem, a bulki pod pachami to ma prawo sie pocic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.01, 08:05 Do dwoch ozartych podlazi jedyn policjant i godo : - dowody - panie wladzo , toc za zimno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.01, 08:07 -Francek cibie sie okropnie rynce czynsom. Pieronie ty musisz duzo pic´, pra -A kaj tam jo duzo pija widzisz ze pola mi sie zawsze wylywo. PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 14.07.01, 16:33 - Czy byl dzisiaj stolec? - pyta lekarz pacjentki w czasie obchodu. - A krecil sie tu jakis facet, ale sie nie przedstawil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.01, 18:28 Jedyn chop okropnie popijol. Ta od niego niy wiedziala juz co na to poradzic´ i pyto sie kolezanki: co mom s tym pieronym zrobic´, on dziynnie ozraty. Nato ona i godo: suchej, nalyj mu pelno wanna gozoly, wciepni zdechniyntego kota i zawrzij go tam na pora dni, niych tam siedzi. Ona tak srobiyla, zawarla go i otwiyro po czech dniach i zaglondo a on siedzi na rancie od wanny i czimie tego kota i krynci nim i godo: -Kiciunia, kiciunia, jeszcze jedna setunia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 14.07.01, 19:05 W restauracji klient mowi do kelnera: - Panie, ta zupa smierdzi! Kelner odsunal sie na 5 metrow i pyta: - A teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.01, 21:02 Jedyn chop miou na fortce naisane "Uwaga zuy pies" Idom dwa take ozarte igodajom: -Jeronie co sam pisze zuy pies, wejzij on ani jednego zymba niymo A tyn pies tak popaczou i pado: -Te ale cie zamamlom na s´mierc´. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 15.07.01, 03:39 - Panie doktorze, piec lat temu poradzil mi pan znakomity sposob na reumatyzm - unikac wilgoci. Jestem wyleczony!!! - Znakomicie! A co panu teraz dolega? - Nic. Chcialbym zapytac, czy moge sie juz wykapac?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.01, 07:55 Jedyn chop psziszol do dom naprany jak pieron . Siednol se , gowa mu sie kipla , a on co piync minut ino godo : Groszku... Groszku... Groszku... . I tak durch . Od niego staro mu nawarzola grochowki , kapusty z grochym i z grzibami , a tyn pieron ino durch : Groszku... Groszku , a nic niy chciol jesc . Wkoncu gowa mu sie blank kipla i usnol . Rano staro go budzi do roboty i godo : - Wiysz co , tys wczora psziszol naprany jak bela i inos chciol groszku . Jo ci nawarzola a tys nic niy jod . - Jo wiym , ale jo ci ino chciol pedziec "Groszkurwominanerwach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Cos na wesolo II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 09:29 Jakisi bukslik jedzie se banom i porząd sie dropie po karku. Naroz wyciągo zza kragla jakiesi małe stworzonko, przyglądo mu sie bez chwilka, po czym wyrzuco go bez łokno i pado: - Nie chcesz, łowado, spokojnie jechać du dom, tóż tąpej pieronie piechty! - Dzióbku, prziszyłaś mi to już ten knefel do szakietu? - Ni, Hanysku. Nie mogłach tego knefla zność, tóżech wziyna i zaszyłach dziurka. - Te, Richard, łobejrzyj ino na zegarze, kiero terozki godzina - Za śćwierć godziny bydzie śtyry - Pieronie! Jo sie nie pytom wiela bydzie za śćwierć godziny, jeno chca wiedzieć, wiela jest terozki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.01, 10:17 Brawo meg!!!!! Skond rzes´ wysznupaua take piykne slonske wice? Jo jusz se myslou ze na tym Glywickim Forum poza Mirkym to zodyn sam niymo poczucia humoru. PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.01, 11:55 W rancie lezeli Jas´ s Malgosiom i sie tak pszajom, pszajom. a narols Malgosia srobila tak: -Hrrr, hrrr, A Jasiu pado: -Ty dobrze ci? -Niy skond, briftryjger mi pszes kark na kole pszejechol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Cos na wesolo II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 12:15 Klasyka - Stanisław Ligoń - "Bery i bojki śląskie" - wydawnictwo "Śląsk" 1980 Dobry mąż musi być wierny jak pies, czujny jak żuraw, zakochany jak królik(?), gorący jak byk, rozmarzony jak kocur, głupi jak osioł - a więc uniwersalne bydlę. Powiedz mi Zeflik, czamu pies mo zawsze zimno sznupa? - Czamu? Ano widzisz dlotego, że pies zawsze dźwigo łogon do góry i jak po tym łotwiero pysk, to mo zawsze wielki cug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 15.07.01, 14:56 Czerwony kapturek spotyka wilka w lesie; -dokad idziesz glupia cipo? pyta wilk -do babci...i nie nazywaj mnie glupia ciapo! -to gdzie masz koszyczek? -oh! zapomnialam! ale za mnie glupia cipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.01, 19:00 Szpacyruje se take malzyn´stwo po ZOO podchodzom do klotki kaj goryl sie tyrol i tak zaglondajom na niego. Naros ta klotka sie otwarla, a tyn goryl lap ta baba i wciongnol do s´rodka. Ona do chopa -Chopeczku obejzij co ta malupica zy mnom robi A chop i padol -A teras mu wytumacz ze cie gowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 15.07.01, 19:14 Wraca zona z ZOO. - Mialam przygode. Otworzyla sie klatka z gorylem, i on mnie zgwalcil ... - Widzial to ktos? - Nie. - No to co sie martwisz, nikt się o tym nie dowie. Przeciez goryl nie mowi. - Wlasnie, nie mowi..., nie napisze..., nie zadzwoni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.01, 19:43 Spotykajom sie dwie kolezanki i ta jedna godo -Wiysz co, jo byda musiala spszedac´ta moja nojlepszo kanapa. -A to po czymu? -No bo jo na ty kanapie mojego chopa zdradzila. -No kurdy dziocha, jak jo bych miala spszedac´ meble na kerych jo mojego chopa zdradzila, to by mi ino som zyrandol zostol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Cos na wesolo II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 20:23 Gość portalu: Hans napisał(a): > -No kurdy dziocha, jak jo bych miala spszedac´ meble na kerych jo mojego chopa > zdradzila, to by mi ino som zyrandol zostol! i kaktus i kaktus a teraz coś na dzisiejszą pogodę - jeszcze w tej chwili termometr po północnej stronie pokazuje 30 st idą dwa zera przez pustynię i spotkały ósemkę - że też im się chciało w taki upał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.01, 20:47 Na wieczor lezom dwie frelki w lozkach , i jak to mode frelki , jedna drugyj godo jake mo problymy z szacym . - Jo skonczola ze moim - godo jedna . - Traktuje mie choby psa ! - Je ci z nim tak zle ? - dziwi sie drugo . - Piere cie ? Mosz byc durch kole niego ? - Gorzyj ! Chce co bych mu bola wierno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.01, 22:56 Skolegowala sie Slonzoczka s Gorolkom i tak sie kolegowaly juz dugo i ta Slonzoczka godo: -Suchej ino, tak dugo sie juz znomy a ty po slonsku nic niy poradzisz, to jo ci dom take czi pytania, pszinajmi na jedne musisz odpowiedziec´, bo jak niy otpowiysz, to sie niy kolegujymy. -Dobrze pytaj. -Dowom ci piyrsze pytanie: Co to jest FOJERWERA? -Co mowisz fojerwera? Nie wiem. -Powiem ci, straz pozarna. -Nastymne pytanie. -No slucham. -Nastympne pytanie jest take: Co to jest FOJERMAN? -Hm? Tez nie wiem. -Powiym ci, to jest strazak. -I ostatnie pytanie, jak niy zgodniesz, koniec s kolezyn´stwym. Co to jest FOJERCOJG. -A teraz mnie za konia nie zrobisz, wiem co to jest, dowudca strazy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.01, 23:41 Karlik poslepol po robocie z inkszymi pieronami i bolo juz niyskoro kej prziszol do dom . A miol on ci tako pieronsko Karolinka co zaro ino po nim ryczala . No to on jak juz bol we siyni i zanim wloz do antryja , to juz miol szczewiki seblyczone i czimol je w ryncach , a szol po bosoku , blank poleku i po cichu coby go Karolinka niy slyszala . ale Karolinka juz na niego zouwizou wachowala z nudelkulom , i ryczy : - A ty pieronie , skond to przilazisz ze mosz szczewiki w ryncach ?! - No przeca od szewca - pado Karlik - Od szewca tak niyskoro ?! - Ach , przeca tak niyskoro to juzas tysz niy moze byc , kej ty sie jeszcze do robiynia nudli bieresz , pra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.01, 22:34 Roz pyto sie syndzia we gerichcie : - Czamu strona chce wzionc szajdung ? - Bo ona durch lazi po knajpach ! - Acha , to znaczy zona pije ? - Niy , mie tam szuko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 19.07.01, 00:04 Pijak lezy pod murem, patrzy w niebo i mruczy do siebie: - Maly Woz, Wielki Woz, o kurde! Radiowoz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 19.07.01, 03:59 Pijak sika na srodku jezdni, podchodzi policjant i komenderuje: - Schowac i przestac! Pijak poslusznie chowa, i nagle zaczyna się strasznie smiac. Zdenerwowany policjant pyta go o powod smiechu. Na to pijak: - Alem pana wladze w konia zrobil, bo schowalam, ale nie przestalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.01, 06:13 Spotyko sie dwoch pijokow igodajom: - Tys´ po sniodaniu? - Cos´ ty ani kropelki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.01, 06:13 Spotyko sie dwoch piwiorzy i godajom: - Te pioues´jusz piwo bezalkoholowe? - A po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 19.07.01, 15:08 Ordynator przychodzi do szpitala i jak zwykle pyta: - Jakie mamy dzis przypadki? Siostra przelozona odpowiada: - Dwa lekkie i jeden ciezki, lekkie to: wypadek samochodowy i skok z 10 pietra. - A ciezki? - przerywa lekarz. - To maz ktory odmowil zmywania naczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.01, 17:25 Razu pewnego przichodzi Francek okropnie nazgany do dom. Marika wrzeszczy na niego: - Zas´ zes´ sie naprou! ...dyc´ zes´ mi obiecou dzisiej okna pomalowac... ...i znerwowano poszua sie uzolic´ babom na placu. Za jakes´ pou godziny pszichodzi do niyj Francek na chybotliwych nogach i wouo: - Marika! ...okna juz som fertich!...a te ramy mom tysz malowac´? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 20.07.01, 04:16 Dwie przyjaciolki rozmawiaja i jedna sie pyta: - Czy ty podczas stosunku rozmawiasz z mezem? - Jak zadzwoni... to musze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.01, 05:53 Masztalski tuplikuje Ecikowi : - Mojzesz nakazywol karac smierciom niywierno zona . W Egipcie obcinali takyj nos , w Rzymie gowa . A u nos ... - A co u nos ? - pyto sie Ecik . - A u nos lachajom sie z odniyj chppa ! Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.01, 06:10 -Kelner! Dwa piwa i setka! Kelner pszinios, Francek wypiou. -Kelner! Piwo i setka! Kelner pszinios, Francek wypiou. -Kelner! Setka! Kelner pszynios, Francek wypiou. -Panie kelner! Jako to je? corous to myni pija, a corous to bardzi Zech je oZarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Cos na wesolo II IP: 157.158.202.* 20.07.01, 08:01 Rany ską Wy znacie tyle kawałów? może to zebrać i wydać drukiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.01, 15:49 Gość portalu: Ee napisał(a): > Rany ską Wy znacie tyle kawałów? może to zebrać i wydać drukiem??? Dobry pomysł, jak by to kery pieron wydou drukym!Ino problym ze tako ksionzka byuaby napewno rubszo od Encyklopedji 10-cio tomowej! Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.01, 16:05 -Hyjdla tys´ sie wydaua i tego kroku niy zalujesz -No jasne. -No wejzij co to jest, jo kroku niy zaluja a wydac´ sie niymoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 20.07.01, 17:51 W ZOO przed wybiegiem dla malp stoi szkolna wycieczka. w pewnym momencie dwie malpy zaczynaja sie kochac. Dzieci za nic nie daja sie odciagnac od kraty, wiec zdesperowana i zarumieniona nauczycielka zwraca sie do przechodzacego dozorcy: - Niech pan cos zrobi z tymi malpami, tu sa dzieci, moze by im tak dac kawalek biszkopta!?! Na to dozorca: - A pani by za kawalek biszkopta przestala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.01, 18:00 Hyjdla i Gryjta boly roz z chopami na plazy nudystow .Pojechali tam z gruby na wczasy zakladowe . Chopy sie legli , a one poszly se na lody . Idom nazod i niy umiom tera tych chopow snolysc , bo jak to na plazy (nudystow) i jak to chopy kozdy mo pysk w zajtongo kery czyto . Tak tyz idom te dwie frelki i Hyjdla godo do Gryjty : - O tyn tam to niy je moj chop . - Mosz recht , to niy je on (pado Gryjta) - To tyz niy je moj chop . - Mosz recht , to tyz niy je twoj chop . - A ! To je chyba moj chopek ! - Cos ty gupio , to niy je twoj chop , a moga ci nawet wiyncyj pedziec - on niy je ani z waszego osiedla . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 20.07.01, 19:34 Dwoch Slasakow: maly i duzy sikaja na mur. Maly sie strasznie oblizuje. Widzac to drugi pyta: - Co sie tok loblizujes? - A bo pryskos i pryskos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.01, 20:01 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Dwoch Slasakow: maly i duzy sikaja na mur. Maly sie strasznie oblizuje. Widzac > to drugi pyta: > - Co sie tok loblizujes? > - A bo pryskos i pryskos! Jo tyn wic znom trocha inakszy: Dwoch goroli: maly i wielki lejom na mur. Maly pieron´sko mrugo oczoma. Widzi to tyn drugi i sie go pyto: -Co tak mrugosz? -A bo mi do oczow prysko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.01, 22:36 Gorol i Hanys idom naprane z knajpy . Naroz im sie pyrskac zachcialo . Stanyli i pyrskajom . Gorol tak sie paczy na Hanysa i godo : - Poczamu ty tak cicho pyrskosz ? - Bo pyrskom po nogawce . - A niy bydzie ci potym zimno ? - Niy bo pyrskom po twojyj . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 21.07.01, 02:14 Widze ze nawet w "zartach" trzeba uwazac... Wspaniale sam na sam kochankow przerywa nagly telefon. Ona odbiera. - Kto dzwonil? - pyta on. - Moj maz! - I co? Pewnie zaraz przyjedzie? - Nie. Powiedzial, ze sie spozni, bo gra z toba w karty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.01, 07:52 Pyrsk ! Przi zartach jak przi zartach , ale przi "robocie" cza pieronym uwazac. Wiysz co to je robota ? (Niy je robotom niy gimnastykom A zaro po niyj Je zes klapsznitom) A terozki maly wic : Antek trefio Francka. - Kaj idziesz z tom gewerom ? - Jo , na wojna. - Ty na wojna , a po co ? - Zaszczela jednego abo dwoch i przida nazot . - A jak ciebie zaszczelom ? - Mie ? ... A za co ?! Pyrsk ! PS Szpas musi byc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.01, 08:01 Roz za Niymca wlazla jedna frelka do sztrasynbany . Konduktorka si jom pyto : "Wohin ?" A ona odpowiado : - Do Chorzowa a niy do Chin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.01, 08:23 A jo roz jak bol narombany toch wsiod do sztrasynbyny i chciol zajechac czi przistanki . Siednolech se fajnie i konsek przisnol . Kejch sie obudziol toch myslol zech je w Chinach . A jak idzie o wojna to jedyn oupa mi opowiadol ze niy bolo tam tak zle , ino niy poradzi se spomniec eli tam dostol kulkom miyndzy lopatki abo lopatkom miyndzy kulki . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.01, 10:00 W knajpie , kole baru siodla se tako pieronowo laska . Kiwla na barmana , kery zaroski bol kole niyj , a ona z blank podnieconym oczoma sie ku niymu nachylo , glasko go po brodzie i godo : - Je zes sam szefym ? - i jezdzi po od niego papli palcami . - Wlasciwie niy - godo tyn barman . - A mogbys go sam zawolac ? - namiyntnie godo ta laskai jezdzi mu palcamiwe wosach . - Niystety niy - juz blank napalony , godo tyn barman . - No to mozesz do mie cosik zrobic ? - pado ona i przejyzdzo namiyntnie palcami po od niego swiyrgoconcych wargolach . - No klar - szepto tyn barman ( a "rozum" juz mu stowo ) - Jo chca ino jedna wiadomosc do niego ostowic - godo ta laska i wsowo dwa palce do od niego gymby. A on je namiyntnie cycko . - Co to by mialo byc ? - pyto sie tyn szczynsliwy borok - Powiydz mu prosza , co na damskyj toalecie niy ma ani papiyru , ani mydla i ani ryncznika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.01, 09:26 Hyjdla i Truda trefioly sie kole kosciola . - Idziesz do spowiedzi ? - Ja ida - pado Hyjdla - ino przodki chca ino skoczyc do masorza . Idzie Hyjdla od masorza , paczy , Truda loto w kole kosciola . - Co ty to wyrobiosz - pyto . - Ach wiysz , za zdrodzynie chopa dostalach pokuta i musza cztyry razy fara obleciec . - O pierona - na to Hyjdla - leca po kolo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Cos na wesolo II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 21:28 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Widze ze nawet w "zartach" trzeba uwazac... Mireczku - nie denerwuj się i zażartuj proszę mnie się już znudziło udowadnianie,że nie jestem wielbłądem, ale "dobry żart tynfa wart" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.01, 21:38 Przileciala jedna somsiadka do drugi i pado: - Kowoliczko, Kowoliczko! Wiycie, co jo dostala? - Co? Powiydzcie pryndko, moze i jo zaros poleca! - Himoroidy!!! - Kajs´cie je dostali? - W dupie!!! - To wy´cie tako? Jak jo co dostana, tez wom tak powiym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.01, 23:43 Idzie jedyn Arab we Egipcie bez pustynia i widzi ruszajom sie cztyry nogi we piosku i slychac "cip , cip , cip" . Wzion wykopol je ze piosku i postowiol na opak ... i okazalo sie ze to je kamela kero ryczala pic , pic , pic ! Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 08:44 Prziszol roz Ecik do zwionzkow zawodowych po skerowanie na wczasy . - Panie Ecik - pyto sie go przewodniczoncy - lubicie cieple piwo ? - Niy . - A spocone kobiyty ? - Niy . - No to mocie zalatwione wczasy w listopadzie ... Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 08:46 Kule na mole , a tak sie niy lubia powtarzac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 13:25 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Kule na mole , a tak sie niy lubia powtarzac ! Szwager, bier se to po leku bo nom sam niydugo placu braknie !!!!!!!!! Sciebie je ale pieron, jedyn wic a czi Beitragi, niy robisz to czasym naskwol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 13:39 Spotyko sie Gerda s Trudom: -Truda, Ty se kup nowe gardiny bo jo wszystko widza co Ty ze swojim starym wyrobiosz... -A Ty se kup nowe bryle, bo jo niy ze swojim wyrobjom ino z Twojim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 23:21 Tyn palec kerym sie ta mysza pstryko mi zaswiyrgotol . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 03:47 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Tyn palec kerym sie ta mysza pstryko mi zaswiyrgotol . To bylo dobre! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 03:57 Hans napisal: > Jak sam kerego jynzyki obce szterujom to je jedne wyjscie : zacznymy sam po rus > ku > szkryflac´ to bydzie miou kozdy(o) rowne szanse, bo esperanto to sam niy kozdy > > umi a ruski wszyscy! Szedl Iwan po Placu Czerwonym. Podchodzi do niego milicjant i pyta: -Iwan, a gdie ty patieral odin sapog? -Ja nie patieral, ja naszol! Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 04:00 Dwoch Indian lezy w szpitalu, jeden prosi drugiego o wode. Ten bierze kubek i wychodzi, po chwili wraca z bardzo smutna mina i mowi: -Nie ma wody, bo jakas blada twarz usiadla na zrodelku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 04:03 Aby odrobic zaleglosci - ostatni na dzisiaj. Do apteki wchodzi maly chlopiec i mowi sepleniac: - Cy pan jest aptekazem? - Tak jestem. - Cy pan moze spzedaje tran? - Tak, sprzedaje. - TY BUCU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.01, 07:57 - Prosze pana , czy piyncioletnio dziolszka moze miec dzieci ? - pyto sie jyj rowiesnik. - Niy , na pewno niy - smieje sie tyn chop . - Tak myslolech ; ona mie szantazuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.01, 10:01 W Zwionzku Radzieckim po roz piyrwszy wydano Biblia. Jej piyrwsze zdanie brzmiauo nastypujonco: "Snaczala nie bylo niczewo, tolka towariszcz Bog prochazalsia ulicami Maskwy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 18:23 Maly chlopak usiluje dosiegnac dzwonka do drzwi. Przechodzacy mezczyzna chce pomoc i wyrecza go, sam naciskajac dzwonek. Na to maly chlopczyk; - Nie wiem jak pan, ale ja uciekam.... On tego strasznie nie lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.01, 22:20 Przijechol Kohl do W-wy . Walesa okludzo go po W-wie i pokazuje mu zabytki . Kohl ino godo : - Ja gut , ja gut . Na to Walesa godo do Mietka : - Czemu on chce tak tych jagod ? Skocz i mu przinies . Mietek bol wartko nazod . Dowo Kohlowi jagody , kere tyn zaroz zjod i potym pedziol : - Danke ! Na to Walesa : - Ooooo , co to to nie ! Danki ci nie dam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.*.*.* 24.07.01, 22:53 Dialog pomiedzy Lechem i Danka: - Dzis idziemy na "Wesele". - To musze sobie kupic nowa sukienke! - Przeciez idziemy do teatru, a nie na prawdziwe wesele! - Tak? A kto chcial brac ponton, gdy szlismy na "Jezioro Labedzie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.01, 22:58 We wojsku starszy rocznik mo is´c´ do cywila. Kapitan zrobil apel, i tynkapitan godo: -W zwionzku s odejs´ciem starszego rocznika do cywila szukomy sam kuchorza, kto s wos sam umi warzyc´. A Francik jusz s daleka. -Jo panie kapitanie!!! -A co wys´cie obywatelu w cywilu gotowali? -Asfalt na drodze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 25.07.01, 04:42 Jasiu pyta Babcie: - Czy Ty mozesz miec dziecko? - Nie - odpowiada babcia. Jasiu zwraca sie do Malgosi: - A nie mowilem ci, że Babcia jest samcem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.01, 08:09 Pszichodzi chop do masorza i godo -Dziyndobry. -Dziyndobry. -Mo pani flaczki? -Niyma. -Zeberka mocie? -Niyma. -A kotlety som? -Niy ma. -A co mocie? -Ot osmy do czeci otwarte! sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 25.07.01, 15:20 Zona Walesy, Danka w rozmawie z Kasia Figura, zachwyca się jej cera, Kasia na odczepnego mowi, że to dlatego, bo uzywa wode toaletowa, na to Danka: - Probowalam, ale przestałam uzywac gdy mi pare razy klapa na leb spadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Cos na wesolo II IP: *.sympatico.ca 25.07.01, 15:21 Malec bawi się w piaskownicy, w pewnej chwili babcia widzi że malec cos je. - Co papusiasz? - Miesko! - Kto ci dal? - Nikt, samo przyszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Cos na wesolo II 19.08.01, 23:19 Spotkauo sie rous dwoch gornikow. - Zeflik znosz slaski napoj na k..? - pyto jeden. - Kwasnica! - Psinco! - No to co? - Krzinka piwa! - No to ci teroz tyz powiym. Znosz slaski napoj na d..? - Niy? - Dwie krzinki piwa! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Cos na wesolo II 15.10.01, 19:07 Jedna oumiczka dostala paket z Hameryki. Otwiyro go a tam boly bryle: -No, je nareszcie byda porzondnie widziec-godo se oumiczka wrazuje te bryle na nos. - No ja terozki widza!No, wszysko je ostre. O i je brif od Erny. Coz ona tam szkryknola?:"Mamo w tym pakecie wyslalach wom ino oprawki od brelow, a wnastympnyj wysla szkla" ... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Cos na wesolo II 16.10.01, 18:44 Trefiyly sie czi somsiadki i rosprowiajom kero to miaua najwiynkszy bol. Jedna godo: Jak byuach u dyntysty, a on mi zymba wyrywou. To mie bolauo. Ta drugo godo: jak zech roddziyua to mie dopiyro bolauo. A ta czecio godo: Baby to je wszystko nic, jak zech jechaua na rowerze a dzyndzel mi do kety wlos toch s bolu dzwonek ugryzuach Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Cos na wesolo II 11.11.01, 18:34 db.correct-i.net/hollestyle/beno/obroski/humor/rys16.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 08:44 Prziszol roz Ecik do zwionzkow zawodowych po skerowanie na wczasy . - Panie Ecik - pyto sie go przewodniczoncy - lubicie cieple piwo ? - Niy . - A spocone kobiyty ? - Niy . - No to mocie zalatwione wczasy w listopadzie ... Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @losza Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.02, 20:30 Jasio sklada zyczenia dziadkowi z okazji 70 urodzin. - Mam dla ciebie dwie wiadomosci jedna dobra druga zla. - No to zacznij od dobrej. -Na twoje urodziny przyjda dwie striptizerki. - To swietnie, a ta zla? - Beda w twoim wieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @losza Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.02, 10:54 W autobusie, obok ładnej, młodej zakonnicy jedzie hippis. Hippis jak to hippis, jest bezpośredni i pyta: "Nie przespałaby się siostra ze mną?" Na co oburzona zakonnica odpowiada: "Jak śmiesz, ja jestem poślubiona Bogu!" i wysiadła. Wszystko to słyszał kierowca autobusu i mówi do hippisa: "Te, hippis, chcesz się przespać z siostrzyczką? Ona co noc chodzi modlić się na lokalny cmentarz. Wystarczy, że przebierzesz się za Boga Ojca, wiesz, trochę błyszczyku na brodę, kaptur i te sprawy a na pewno ci nie odmówi." Hippis tak zrobił. W nocy poszedł przebrny na cmentarz i spotkał tam zakonnicę. Wyskoczył z ukrycia świecąc brodą i powiewając płaszczem, i krzyknął: "Ha! To ja, Bóg Ojciec, chcę z tobą spółkować." "Dobrze-odpowidziała siostra-ale to musi być stosunek analny, bo chcę pozostać dziewicą." Ucieszony hippis nie wiele mówiąc, oddał się przyjemności. Kiedy było po wszystkim, zawołał: "Ha, ha, ja nie jestem Bóg Ojciec tylko hippis!" A siostra na to: "A ja jestem kierowca autobusu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @losza Re: Cos na wesolo II IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.02, 20:37 Rozmawia dwóch Ukrańców: - Wiesz, kumie, kiedy byłem w partyzantce, pewnego dnia siedzimy w lesie i patrzymy - jedzie samochód z Moskalami. No to szybko wykopaliśmy jamę, zamaskowaliśmy, samochód tam wpadł, a wtedy ja: ta-ta-ta-ta-ta... z automatu! I od razu dziesięciu! Siedzimy znowu, jedzie samochód, w środku chyba z pięćdziesięciu Moskali! No to my znowu zamaskowaliśmy jamę, oni wpadli - już po nich! Naspnego dnia znowu jadą - cała setka! I znowu wpadli w naszą zasadzkę!... - E, kumie, to niemożliwe... - Może i niemożliwe, ale jak ja ich nienawidzę! Odpowiedz Link Zgłoś