Gość: slonzok IP: *.dreamhost.com 09.10.05, 12:31 pytanie do jabbura, co sloneczko, Hanys, ballest i laband zuego zrobiyli, ze ich zabanowalscie, nie piszcoe nic o netykiecie, bo to jest nieprowda ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: czymu zamykajom gymba slonzokom? 09.10.05, 12:33 Szwagra nikt nie banował - sam się pożegnał, a szkoda bo go właśnie usilnie szukam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonzok Re: czymu zamykajom gymba slonzokom? IP: *.dreamhost.com 09.10.05, 12:39 juz go nie znejdziesz, mou wos wszystkich dojsc Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: czymu zamykajom gymba slonzokom? 09.10.05, 12:39 wiesz co ... jak zechcesz to Ci wykupie na wlasny koszt karte telefoniczna i sobie spokojnie do niego zadzwonisz ... Nie ma to jak rozmowa .. powaznie. Dopiero co odzyskala go rodzina po pieciu latach "niewoli" forumowej od rana do wieczora z przerwami na koszenie trawy .. Daj czas jego zonie niech sie chopem nacieszy ..zanim zmieni nick i dalej bedzie nocowal przy kompie ... Z ta karta jest powazna propozycja ... Skoro go tak usilnie szukasz to chyba najlepiej jednak zadzwon . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 09.10.05, 12:50 braid napisał: > Z ta karta jest powazna propozycja ... > Skoro go tak usilnie szukasz to chyba najlepiej jednak zadzwon . na Berdyczów ? - a nie, to się pisze a jak się dzwoni, kiedy nie ma się nr telefonu ? oświeć mnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: To proste 09.10.05, 13:01 meg_s napisała: > a jak się dzwoni, kiedy nie ma się nr telefonu ? oświeć mnie proszę dzwoni sie na informacje telefoniczna ;))) albo w internecie na stronie : www.telefonbuch.de/ wpisujesz odpowiednio: Name - nazwisko Ort - miejscowosc i klikasz na "finden" - szukaj te cyferki z wyniku nalezy wykrecic na telefonie i odczekac sygnalu aha ..od Ciebie zacznie sie na 00495xxx xxx xxx Fertig ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: To proste 09.10.05, 13:08 :))) dziękuję - faktycznie w tym wypadku proste :))) - ale ostatnio tyle razy mi odmówiono na informacji (naszej) podania indywidualnego nr telefonu kiedy nie znałam wszystkich namiarów zasłaniając się "ochroną danych" - że odzwyczaiłam się od tej prostej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: To proste 09.10.05, 13:11 meg_s napisała: > :))) dziękuję - faktycznie w tym wypadku proste :))) > > - ale ostatnio tyle razy mi odmówiono na informacji (naszej) podania > indywidualnego nr telefonu kiedy nie znałam wszystkich namiarów zasłaniając > się "ochroną danych" - że odzwyczaiłam się od tej prostej drogi może zamiast złośliwostek braida bardziej pomocny okazałby się ballest???? myślę , że zna nr telefonu i może Was skontaktować :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: To proste 09.10.05, 13:14 ;))) no wiesz ..MyHa .. to nie zadne "zlosliwosci" tylko najszczersza pomoc kolezenska;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: To proste 09.10.05, 13:15 braid napisał: > ;))) no wiesz ..MyHa .. > to nie zadne "zlosliwosci" tylko najszczersza pomoc kolezenska;)) ...poza tym zdaniem "...te cyferki z wyniku nalezy wykrecic na telefonie..." ;P Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: To proste 09.10.05, 13:18 meg_s napisała: > braid napisał: > > ;))) no wiesz ..MyHa .. > > to nie zadne "zlosliwosci" tylko najszczersza pomoc kolezenska;)) > > ...poza tym zdaniem "...te cyferki z wyniku nalezy wykrecic na telefonie..." ;P Meg, a może On mysli , że u Nas ciągle telefon na korbkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: To proste 09.10.05, 13:19 ;))))))))))))))))))))))))))))))) richtig ;) ale " No Body is perfect" Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: To proste 09.10.05, 13:29 braid napisał: > albo w internecie na stronie : > www.telefonbuch.de/ > wpisujesz odpowiednio: > Name - nazwisko > Ort - miejscowosc > i klikasz na "finden" - szukaj > Fertig ;)) pod warunkiem, że podany tamże numer jest prawidłowy :(((( bo jak nie - to czeka wytłumaczenie komuś co umie tylko po niemiecku, przez kogoś kto umie tylko po polsku o co chodzi :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: To proste 09.10.05, 13:35 meg_s napisała: > pod warunkiem, że podany tamże numer jest prawidłowy :(((( > bo jak nie - to czeka wytłumaczenie komuś co umie tylko po niemiecku, przez > kogoś kto umie tylko po polsku o co chodzi :((((( Meg, nie ma innej rady jak pogadać z ballestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: To proste 09.10.05, 13:42 myha1 napisała: > Meg, nie ma innej rady jak pogadać z ballestem:))) to nie jest dobra rada ani ja koza, ani on wóz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: To proste 09.10.05, 13:46 meg_s napisała: > myha1 napisała: > > Meg, nie ma innej rady jak pogadać z ballestem:))) > > to nie jest dobra rada > ani ja koza, ani on wóz ;) :))) zawsze jeszcze możesz korzystać z mediatora...mogę nim być :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: To proste 09.10.05, 13:42 podany tam nummer jest prawidlowy. To nie prywatna strona tylko dane niemieckiej Telefoni. " Telekom" Jesli "domyslna " osoba czyta nas ..a z pewnoscia czyta . to jest w stanie dac odebrac synowi ktory bedzie udawal zdziwionego. W razie czego mozesz sobie wpoic nastepujace zdanie: "Oh, Verzeihung ich habe mich verwählt" "przepraszam ..zle wybralam nummer" Ps: Widac ktos nie chce byc siagniety ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: To proste 09.10.05, 13:46 braid napisał: > Ps: Widac ktos nie chce byc siagniety ;))) mam nadzieję, że nie masz racji - bo ta sprawa to akurat nie mój, a jego "interes" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MdS Re: czymu zamykajom gymba slonzokom? IP: *.anon-online.org 09.10.05, 12:37 dlaczego sie dziwisz, to przeciez normlna polska mentalnosc rodem ze wprost! juz niejeden (np. nasz henry) grozil tutaj ponownymi wypedzeniami niewypedzonych dotychczas autochtonow. Tak wiec logiki i konsekwencji naszym forumowym Polakom nie brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonzok Re: czymu zamykajom gymba slonzokom? IP: *.dreamhost.com 09.10.05, 12:41 wiym uo tym, gorol zostanie gorolem, dej mu wuadza do rynki, juz zaczynou kosic. Odpowiedz Link Zgłoś
jeger22 Re: czymu zamykajom gymba slonzokom? 12.10.05, 11:19 zamknom gymba ? godocie? Na forum mogom mi zamknonć gymba ale na placu i tak gorolom powiem co o nich myśla. Odpowiedz Link Zgłoś