myha1 20.10.05, 14:32 ...tak trzymać , można nareszcie z przyjemnością poczytać i wtrącić swoje trzy grosze , bez strachu że ktoś przyłoży :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betoniarz-zbrodniarz Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 14:33 potwierdzam i popieram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 14:39 Witaj Myha, to już nie chcesz słusznych klapsów:((((( pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 14:45 aqua napisał: > Witaj Myha, to już nie chcesz słusznych klapsów:((((( > > pozdro. :))) słusznych klapsów tak...przecież się ciągle uczę ..ale sprawiedliwych , a nie tylko dla zrobienia na złość . A właściwie klapsy dawajcie mojemu wspólnikowi ;)))....ja taka bardziej delikatna :))))))) Jak Wam ucieknę zostaniecie sami faceci...bo jestem tu prawie jedyna ( na razie mam nadzieję ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 14:51 aqua napisał: > Jubel zrobimy:-))))) > pisz po Bozymu.... "impre" zrobimy potem przidze sss9 i powie " coukie wino poszuo" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 14:59 A po keremu jest jubel, myślouech że po śloonsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 14:52 sss9 napisał: > zaproś koleżanki ! :) a po co mi konkurencja :)))))))))) ..a tak poważnie ,to mam nadzieję , że i dziewczyny będą tu teraz częściej zaglądać ...jak się zorientują , że tu jest normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Bardzo sie ciesze Myszko IP: 150.254.85.* 20.10.05, 14:56 Ze Ty sie cieszysz. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: Bardzo sie ciesze Myszko 20.10.05, 16:28 to fakt , będziemy . pozdrowienia pa Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: Bardzo sie ciesze Myszko 20.10.05, 16:51 Myha ty zazdrośnico w takim układzie będe częsciej tu zaglądać, żebyś nie obrosła w piórka. Jeszcze kaczką zostaniesz . pa praszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Wiesz co Praszka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.05, 17:06 Tu jest malo kobiet i wina tyz nie daja, przychodz tu jak najczesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wiesz co Praszka 20.10.05, 17:16 Gość portalu: Pit napisał(a): > Tu jest malo kobiet i wina tyz nie daja, przychodz tu jak najczesciej. o winko (wytrawne) trzeba się postarać we własnym zakresie, dobrze jest mieć też tależ serów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Wiesz co SSS9 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.05, 17:56 o winko (wytrawne) trzeba się postarać we własnym zakresie, dobrze jest mieć te > ż > tależ serów ;))) Nie zawiodlem sie w swojej opinii o Tobie SSS9. Ja takze lubie dobre wino i sery. Och te dobre wspomnienie z Francji. Sery tanie i dobre o wyborze win nie wspomne.Niestety Kobiety byly za drogie. Pozdr !!! Milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Wiesz co Pit 21.10.05, 09:39 nie ma nic lepszego od paru butelek "kwasiura" i taleRZa ;) rozmaitych serów; twarde, białe, "gnilaki"... i górki oliwek w dobrym towarzystwie ! :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Wiesz co Pit IP: 150.254.85.* 21.10.05, 09:53 sss9 napisał: > nie ma nic lepszego od paru butelek "kwasiura" i taleRZa ;) rozmaitych serów; > twarde, białe, "gnilaki"... i górki oliwek w dobrym towarzystwie ! :) > > pozdrawiam ! Ach te plesniaki, wspominam je z rozrzewnieniem. Towarzystwo tyz bylo niezle. Takze serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MdS Re: Wiesz co Praszka IP: *.anon-online.org 20.10.05, 17:59 sss9 napisał: > o winko (wytrawne) trzeba się postarać we własnym zakresie, dobrze jest mieć > też tależ serów ;))) slowo "talerz" pochodzi od niemieckiego teller i dlatego pisze sie go przez "rz" :) ps mysle, ze pare lat na tym forum zrobi z ciebie w konca Polaka nie kaleczacego wlasnego jezyka. TZak wiec glowa do gory (a raczej do slownika), a beda z ciebie ludzie... Glück Auf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MdS Re: Wiesz co Praszka IP: *.anon-online.org 20.10.05, 18:50 a moze wyjasnienie bledu jest calkiem banalne? i sss9 po prostu nie wiedzial, co to slowo oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Pochlebiasz sobie. n/t 20.10.05, 18:45 "...tak trzymać , można nareszcie z przyjemnością poczytać i wtrącić swoje trzy grosze , bez strachu że ktoś przyłoży :)))))" - napisała ona – czerwona myha. Powiem Ci Arnie, ludzie maja jednak tupet! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Pochlebiasz sobie. n/t 20.10.05, 18:51 zrobiłam jakiś błąd w tym zdaniu? :)) -- Ludzie to Anioły z jednym skrzydłem, żeby lecieć muszą sie przytulić Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Pochlebiasz sobie. n/t 20.10.05, 23:19 myha1 napisała: > zrobiłam jakiś błąd w tym zdaniu? > :)) Nie, skojarzyło mi się tylko z wypowiedzią Miloszewicia po tym, jak Kosowo uszczuplono o ileś tam tysięcy Albańczyków. Również przesyłam uśmieszek: ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: Pochlebiasz sobie. n/t 20.10.05, 18:52 Własnie balonik stoi za szafką , po jesiennych zbiorach , ale trzeba troszke czasu na degustacje pa, praszka Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Pochlebiasz sobie. n/t 20.10.05, 18:55 stefan_ems napisał: > "...tak trzymać , można nareszcie z przyjemnością poczytać i wtrącić swoje > trzy grosze , bez strachu że ktoś przyłoży :)))))" - napisała ona – czerw > ona > myha. Powiem Ci Arnie, ludzie maja jednak tupet! ;-) > Skoro sprawia jej radosc, ze Slazacy ksztaltujacy to forum od samego poczatku wyniesli sie stad, to trafniej nie idzie tego nazwac. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Pochlebiasz sobie. n/t 20.10.05, 19:02 arnold7 napisał: > stefan_ems napisał: > > > "...tak trzymać , można nareszcie z przyjemnością poczytać i wtrącić swoj > e > > trzy grosze , bez strachu że ktoś przyłoży :)))))" - napisała ona – > czerw > > ona > > myha. Powiem Ci Arnie, ludzie maja jednak tupet! ;-) > > > Skoro sprawia jej radosc, ze Slazacy ksztaltujacy to forum od samego poczatku > wyniesli sie stad, to trafniej nie idzie tego nazwac. JEJ nie sprawia radości ten fakt !!!! A z tym tupetem to chyba zły adres . Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Pochlebiasz sobie. n/t 20.10.05, 19:07 myha1 napisała: > JEJ nie sprawia radości ten fakt !!!! > A z tym tupetem to chyba zły adres . "Jak się tu miło zrobiło :))))" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit TUPET czy ......? IP: 150.254.85.* 21.10.05, 08:49 stefan_ems napisał: > "...tak trzymać , można nareszcie z przyjemnością poczytać i wtrącić swoje > trzy grosze , bez strachu że ktoś przyłoży :)))))" - napisała ona – czerw > ona > myha. Powiem Ci Arnie, ludzie maja jednak tupet! ;-) .....zakaz zbiorowego onanizmu, uprawianego przez niektorych szlyzjerow, ktorych nickow nie chce nawet wymieniac. Teraz moga dowoli sie onanizowac antypolskimi chamskimi watkami na G-G Ballesta. A tu niech sie nam nie spuszczaja bo nikt po nich nie zamierza tu sprzatac. Niech brudza u Ballesta i jego kamratow. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: TUPET czy ......? 22.10.05, 01:35 Gość portalu: Pit napisał(a): > stefan_ems napisał: > > > "...tak trzymać , można nareszcie z przyjemnością poczytać i wtrącić swoj > e > > trzy grosze , bez strachu że ktoś przyłoży :)))))" - napisała ona – > czerw > > ona > > myha. Powiem Ci Arnie, ludzie maja jednak tupet! ;-) > > .....zakaz zbiorowego onanizmu, uprawianego przez niektorych szlyzjerow, > ktorych nickow nie chce nawet wymieniac. Teraz moga dowoli sie onanizowac > antypolskimi chamskimi watkami na G-G Ballesta. A tu niech sie nam nie > spuszczaja bo nikt po nich nie zamierza tu sprzatac. Niech brudza u Ballesta i > jego kamratow. Ciekawy przekaz Pit! Dzięki. Twój post wiele mi wyjaśnia odnośnie modemów tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 19:37 Tak trzymać:))))) A malkontenci zawsze się znajdą. Ale to zazdrość przez nich przemawia, dlatego tu przychodzą, aby w miłej atmosferze trochę pobyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 20.10.05, 20:57 myha1 napisała: > ...tak trzymać , można nareszcie z przyjemnością poczytać i wtrącić swoje > trzy grosze , bez strachu że ktoś przyłoży :))))) No właśnie ... i dlatego do góry :) Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:55 -------------------------------------------------------------------------------- liceum.cimoszenko.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.05, 08:33 U nas jest jeszcze milej,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) IP: 150.254.85.* 21.10.05, 08:36 Gość portalu: bolo napisał(a): > U nas jest jeszcze milej,he,he To bawcie sie dobrze bolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballast Umysłowy Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:56 > myha1 napisała: > Jak się tu miło zrobiło... Wystarczyło, żeby tylko jeden debil zniknął i już jest cud na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socer Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 09:14 Ależ Wy Polacy pałacie nienawiścią do Ślązaków. Po co wyście tu przyszli (nie myślę tylko o forum). Przecież w wyborach (plebiscyt) przegraliście różnicą 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 22.10.05, 09:21 witaj socer, co Ty piszesz?..jaka nienawiść ? Znowu generalizujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 09:46 myha1 napisała: > JEJ nie sprawia radości ten fakt !!!! > A z tym tupetem to chyba zły adres . "Jak się tu miło zrobiło :))))" Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 09:48 rico-chorzow napisał: > myha1 napisała: > > > JEJ nie sprawia radości ten fakt !!!! > > A z tym tupetem to chyba zły adres . > > "Jak się tu miło zrobiło :))))" igdzie tu widzisz nienawiść ? Odpowiedz Link Zgłoś
socer-schlesier Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:01 Po obejrzeniu filmu "Pan Tadeusz" ludzie wychodząc z kina szeptali : "cóż za piękny świat, gdzie to leży ta piękna kraina" Mycha to był film, iluzja - zejdz z tymi skrzydłami na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:20 socer-schlesier napisał: > Po obejrzeniu filmu "Pan Tadeusz" ludzie wychodząc z kina szeptali : "cóż za p > iękny świat, gdzie to leży ta piękna kraina" > Mycha to był film, iluzja - zejdz z tymi skrzydłami na ziemię. socer , moje dzieci mają w części niemiecką krew, daleka jestem od nienawiści do kogokolwiek ...a już do Niemców czy Ślązaków w szczególności :) I jestem jak najbardziej na ziemi...stoję na niej dosyć twardo . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
socer-schlesier Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:32 Wytłumacz mi więc jak to sie stało że wszyscy Ślązacy się stąd wynieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:35 socer-schlesier napisał: > Wytłumacz mi więc jak to sie stało że wszyscy Ślązacy się stąd wynieśli. zapytaj ich na G-G, tam są eksperci od wykludzania. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:43 socer-schlesier napisał: > Wytłumacz mi więc jak to sie stało że wszyscy Ślązacy się stąd wynieśli. To raczej do Nich pytanie...ale chcę Ci tylko powiedzieć , że zagladam czasem na forum G-G i ciągle się spotykam z krytyką i epitetami pod adresem moim i całego forum Gliwice, to jak Ty mi to wytłumaczysz ? Czy nie jest przypadkiem tak , że sami robicie z siebie te "ofiary" ? Tutaj jakoś nie zauważam tej nienawiści o której piszesz. A wklejanie przez niektórych tytułu watku jest traktowaniem wybiórczym w oderwaniu od reszty tekstu i nie ma żadnego wydźwięku nienawiści. No ale może tak Wam łatwiej, Miłego dnia życzę , bo szkoda takiego dnia na siedzenie przy komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
socer-schlesier Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:53 Mycha z tym "ciągle" to chyba lekka przesada. Żegnam. Masz rację dzisiaj mamy piękny dzień. Trzeba wykorzystać jeszcze te parę pięknych dni tej jesieni 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:55 socer! i to jest Twoim zdaniem w porządku ???? Kto Cie upoważnił do publikowania danych ?????? Bo skąd je masz to jest dla mnie oczywiste . Jednak oceniałam Was lepiej niz powinnam . Koniec dyskusji z Toba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 10:56 spostrzegawcza to ty nie jesteś... ;) tnij chama ! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 11:06 sss9 napisał: > spostrzegawcza to ty nie jesteś... ;) > tnij chama ! zrobiłóam to i Ciebie przy okazji:) Administracje też zawiadomiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Jak się tu miło zrobiło :))))))))))))))) 22.10.05, 11:10 myha1 napisała: > sss9 napisał: > > > spostrzegawcza to ty nie jesteś... ;) > > tnij chama ! > > zrobiłóam to i Ciebie przy okazji:) > > Administracje też zawiadomiłam . > > nie mam pretensji - bez jego postu mój wyglądałby idiotycznie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 22.10.05, 12:12 Pozdrawiam Was ciepło, mam diablo mało czasu, ale jak się ta robota przewali to..... Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Jak się tu miło zrobiło :)))) 22.10.05, 14:34 cicho tu i spokojnie, czy wszyscy wyjechali na weekend ? Odpowiedz Link Zgłoś