Gość: Hans IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 09:52 Kery(o) to wiy do kerego miejsca je jusz Autobana A4 fertig ,jak bych teroski jechou od Wrocuawio ku Glywicom??????? PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
likus Re: Kery(o) to wiy? 26.07.01, 11:29 Jest gotowa do Krapkowic ale zeszlej niedzieli zamkneli odcinek od Strzelec, wiec ino mozna dojechcac Wroclaw - Strzelce Opolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 12:07 likus napisał(a): > Jest gotowa do Krapkowic ale zeszlej niedzieli zamkneli odcinek od Strzelec, > wiec ino mozna dojechcac Wroclaw - Strzelce Opolskie. Piykne dziynki za info, ale cojs mi sam niy gro niy pokieubasisiyues´sam cojs´? Jak zamknyli odcinek od Strzelec, to jo mys´la ze idzie w takim razie dojechac´ Wroclaw - Krapkowice a niy jak ty sam szkryflosz: "Wroclaw - Strzelce Opolskie". PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
likus Re: Kery(o) to wiy? 26.07.01, 14:09 Zgada się trochę namieszałem. Jest tak: Trasa Krapkowice - Wrocław przejezdna na całej długości, ale z powrotem już jest inaczej. Wrocław - mijamy pierwszy zjazd na Opole i jedziemy dalej - dojeżdżamy do drugiego zjazdu na Opole i Katowice, w tym mopmencie musimy decydować bo dalej już prosto autostradą nie można jechać (zakaz ruchu i metalowa barierka na całej szerokości drogi w kierunku Krapkowic). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 15:00 Nic niy szkodzi! tyn drugi zjazd cos´ pisou to je tyn kouo Dabrówka Grn.? jak ja to mi pasuje bo byda jechou na Racibórz PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Kery(o) to wiy? IP: 213.186.85.* 26.07.01, 15:35 Dzisej Buzek miol uotworzyc odcinek autobany az do Nogawczyc. Tak kole pierwszej po poledniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 16:15 Niy, niy, niy, Hanys! Jak nie besuchy u rodzinki, chorobowe, albo czatowanie do bialego switu, to zas sie do Polski wybierosz? Jak Ty tak bydziesz dalej robil, to sie nigdy tego AUDIKA nie dorobisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 17:27 Mommmynt ! Co je grane ? Wy sie znocie ? A jo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 17:57 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Mommmynt ! > > Co je grane ? Wy sie znocie ? A jo ? Nie boj zaby, Szwagier! Co sie odwlecze, to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:13 A wiysz jak je po slonsku zaba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:24 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A wiysz jak je po slonsku zaba ? Nie, ale napewno mi powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:32 Blank ajnfach - rapitolza . Fajnie ? Abo Niy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:27 Ha! Ha! Ha! - napewno! Juz Ci wierza, ino nie mom drobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Kery(o) to wiy? IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:49 Naprowdy . Niy cygania . A sam maly konsek odymie . Rapitouza Dziolcha utopca Od niego tysz cera Do rynki jom biera A do niyj sie smieja Slypia blank wielke Zielono , slizgato Rechoto a skoko I ciepie mi oko Chce od mie kusika Jo chyba mom bzika Kejch jom pocalowol Toch zaro zalowol (z raji Zielone) Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Kery(o) to wiy? 04.08.02, 23:59 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Naprowdy . Niy cygania . > > A sam maly konsek odymie . > > Rapitouza > > Dziolcha utopca > Od niego tysz cera > Do rynki jom biera > A do niyj sie smieja > Slypia blank wielke > Zielono , slizgato > Rechoto a skoko > I ciepie mi oko > Chce od mie kusika > Jo chyba mom bzika > Kejch jom pocalowol > Toch zaro zalowol > > (z raji Zielone) > > > Pyrsk ! Suchej Szwager my sam godoomy o A4 a niy o jakis´ tam rapitolcach pieroonowych! Odpowiedz Link Zgłoś