Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.01, 01:20 Mysla ze nojswiyntszy czas prziszol sie chycic za krytyka gliwickego forum . Kro(y) mo ochota zaczonc ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek Re: Krytyka i samokrytyka IP: *.sympatico.ca 10.10.01, 18:10 Uwazam ze bardzo ciekawie pod wzgledem informacji, czasami nerwowo, ale mysle ze sie jakos tolerujemy i w sumie lubimy , skoro zawsze wracamy... Ciekaw jestem ilu nas jest takich, ktorzy uwazaja sie za stalych bywalcow? Moze przy tej okazji cos w rodzaju listy "udzialowcow"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Krytyka i samokrytyka IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.01, 22:24 W tym cos je . Jak to sie godo ? - Kto sie czubi tyn sie lubi . No ja a do tego idzie zima i blank duge wieczory , to i bydzie co z czasym zrobic . Wezcie se za prziklad inksze miasta na tym forum . Np Wwa to je dno (to je tako malo prowokacja !). Ciekawych je co powiy Piotlik (?) Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Krytyka i samokrytyka 12.10.01, 23:16 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Ciekaw jestem ilu nas jest takich, ktorzy uwazaja sie za stalych bywalcow? Moze > przy tej okazji cos w rodzaju listy "udzialowcow"? to chyba niezły pomysł - ale akurat teraz Wy dwaj odchodzicie? to lista traci sens Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar123 Re: Krytyka i samokrytyka 13.10.01, 00:25 Jak na razie to żadnej samokrytyki tu nie widzę... Raczej wzajemne kadzenie. To jest niebezpieczne...bo zaczyna po woli przypominać nie zdrową sytuację w naszym kraju ( bez wnikania w szczegóły). Postacie zatracają swój jednoznaczny charakter, a po okresie wspólnego bytowania-oddziaływania (znajomości-zażyłości) dążąc do ideologicznego kompromisu w imię dalszego przyjemnego spędzania czasu zapominają z jakimi hasłach na forum się pojawili. Nie uważam oczywiści, że powinniśmy tu w imię nie poddających się zmianom poglądom toczyć boje na śmierć i życie, ale o swej internetowej tożsamości nie zapominajmy! Odpowiedz Link Zgłoś