Gość: endriu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:19 słyszałem ze rtl bylo w sośnicy nakręcić reportaż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pit-zeolit Re: RTL 10.06.06, 08:45 Gość portalu: endriu napisał(a): > słyszałem ze rtl bylo w sośnicy nakręcić reportaż Pewnikiem o polskich złodziejach albo antysemitach. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: RTL 10.06.06, 09:05 sss9 napisał: > raczej o polskim Podolskim... Witaj SSS9, zobacz ino jak te całe szlyzjerstwo wyje po klęsce Janasa. "Myślom" swoimi "mózgami", że to wstęp do "wyzwolenia Schlooncka". He, he....... Pozdr !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: RTL 10.06.06, 09:09 pit-zeolit napisał: > sss9 napisał: > > > raczej o polskim Podolskim... > > Witaj SSS9, zobacz ino jak te całe szlyzjerstwo wyje po klęsce Janasa. > "Myślom" swoimi "mózgami", że to wstęp do "wyzwolenia Schlooncka". > > He, he....... > > Pozdr !!!! :))) prosty ludek... ale swoją drogą bramka, na którą będą strzelać nasi powinna być raz wyższa i minimum raz szersza... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: RTL 10.06.06, 09:13 sss9 napisał: :))) prosty ludek... > ale swoją drogą bramka, na którą będą strzelać nasi powinna być raz wyższa i > minimum raz szersza... ;))) Wiesz to była żenada. Wielkim ostrzeżeniem był mecz z Kolumbią. Myślę że pojadą do doooomu. I chyba dobrze, Ekwador obnażył stan polskich "gwiazd". Z Angolami czy Szwedami byłoby 5:0. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: RTL 10.06.06, 09:18 Trzeba przyznać, że kibice na śląskim dobrze ocenili "drużynę" Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: RTL 10.06.06, 09:22 stasiek17 napisał: > Trzeba przyznać, że kibice na śląskim dobrze ocenili "drużynę" Janasa. to wygląda na to, że powinniśmy na mecze wysyłać wyłącznie kibiców - oni są niezawodni. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: RTL 10.06.06, 09:35 sss9 napisał: to wygląda na to, że powinniśmy na mecze wysyłać wyłącznie kibiców - oni są > niezawodni. ;))) To fakt, kibice poruty nie zrobili....w przeciwieństwie do "gwiazd". Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: RTL 10.06.06, 09:30 stasiek17 napisał: > Trzeba przyznać, że kibice na śląskim dobrze ocenili "drużynę" Janasa. Bo kibice ze śląskiego znają się na piłce w przeciwieństwie do B(or)uca. Pozdr!!!!serrrdecznie Ciebie Staszku. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: RTL 10.06.06, 09:41 sss9 napisał: > ale swoją drogą bramka, na którą będą strzelać nasi powinna być raz wyższa i > minimum raz szersza... ;))) Chcecie żeby Wam,Wasz bramkarz trafiał:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: RTL 10.06.06, 09:37 sss9 napisał: > raczej o polskim Podolskim... Hehehe,dlatego gra w niemieckiej reprezentacji,hehehe,ile goli zdobędzie dla polskiej reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: RTL IP: *.kat.3s.pl 10.06.06, 09:25 ale z Was kibice, cholera jasna!!!!!SSS zamiast kibicować na forum się udzielał , a teraz psioczy;))) Grali tak jak SSS kibicował ;)))Zawsze jest czas , zeby się poprawić SSSS!!!! Pokażemy jeszcze dobrą piłkę , abo? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: RTL 10.06.06, 09:29 Gość portalu: fesia napisał(a): > ale z Was kibice, cholera jasna!!!!!SSS zamiast kibicować na forum się udzielał > , a teraz psioczy;))) Grali tak jak SSS kibicował ;)))Zawsze jest czas , zeby > się poprawić SSSS!!!! Pokażemy jeszcze dobrą piłkę , abo? ale jo żech zaglondnou ino na momynt bom jusz paczeć nie mógł na tom kopaninę bez synsuuu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: RTL 10.06.06, 09:34 A ja SSS9, przynajmniej browarów się napiłem i poszedłem spać. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: RTL 10.06.06, 09:51 pit-zeolit napisał: > A ja SSS9, przynajmniej browarów się napiłem i poszedłem spać. !!!:))) tak sobie wczoraj wyobraziłem tych wszystkich zawiedzionych w pubach... to musiał być smętny widok. Pozdro!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: RTL 10.06.06, 09:33 Gość portalu: fesia napisał(a): > ale z Was kibice, cholera jasna!!!!!SSS zamiast kibicować na forum się udzielał > , a teraz psioczy;))) Grali tak jak SSS kibicował ;)))Zawsze jest czas , zeby > się poprawić SSSS!!!! Pokażemy jeszcze dobrą piłkę , abo? Fesiu Ty jesteś Ślązaczką i mosz nadmiar optymizmu. My posenery chodzimy twardo po ziemi, dlatego "godom" Ci, porzuć wszelką nadzieję. Niech jadom do doooomu i poruty nie robiom. Wystarczy już tych "występów" B(or)uca i kolegów w barwach narodowych. Pozdr !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: RTL IP: *.kat.3s.pl 10.06.06, 09:57 Co Ty godosz Pit ? jakby posenery twardo chodziły po ziemi , to Zurawski by więdział , że pod bramką się nie chodzi ino strzela gole;)) Wzajemnie Pozdrawiam Pit!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: RTL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:37 to wiecie czy bylo rtl kręcić film o podolskim Odpowiedz Link Zgłoś