Dodaj do ulubionych

Pieczywo z "ROM-POL"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 00:09
Czy komuś smakuje pieczywo ze sklepu na okopowej,po pierwszej konsumpcji
pojawiły się odruchy wymioyne,ostrzegam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 11:57
      bywam tam wiem ze kierownik to niezły cham
      • Gość: Happy Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:53
        Na szczęście mam to za sobą!
        • Gość: anonimowy Kierowca Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.antsatgor.pl 13.08.06, 14:55
          a ja tam pracuje,pieczywa nie polecam , kierownik to nie tylko cham , ale tez
          baran po zawodowce pseudonim "lodziarz"
          • Gość: JOLKA Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:09
            Skąd te przezwsko?
            • Gość: anonimowy Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.antsatgor.pl 13.08.06, 18:15
              a co znasz pana G ? jesli tak to powionnas wiedziec skad ;)
              • Gość: Jolka Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:36
                Wiem tylko o kogo chodzi znam go z widzenia ale wrażenia dobrego nie wywiera.
    • Gość: KLARA Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:19
      A co uwzieliscie się tak na Romana przecież to spoko gosciu!
      • Gość: anioł Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:12
        No wlasnie popieram SPOKOOOO Gosciu! bywam na czasami na Oleńce i widze jaki ma
        fajny humor ipodejscie do personelu popieram teraz malo gdzie idzie spotkac
        takiego szefa. A chlebek i cala reszta mniam mniam POLECAM
        • Gość: kaska Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 00:02
          ja rownierz uwazam ze pieczywo jest o.k kupuje i pracuje tam a romano to niezly
          przystojnacha ale zonke ma super
          • Gość: Renata Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:15
            Na zubrzyka też można kupić pieczywo z tej firmy sklep ABIK,nie najgorsze.
            • Gość: mamy_cie Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.antsatgor.pl 03.09.06, 18:48
              Romus jak chcesz zachwalac sam siebie,to najpierw sobie kup
              podrecznik "podstawy informatyki".dziwnym trafem kazda osoba co cie chwali,wali
              z Twojego numeru IP (tp.sa,a chyba masz neostradke w biurze) hehhe! tani
              chwyt...aha,zonke serio masz super
              • Gość: Piekarz Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 23:15
                tY GLABIE TO NIE PISZE RONALDO TYLKO JEGO PRACOWNICY KTóRZY NIE UMIą POWIEDZIEC
                CO ICH BOLI A ROMUS JEST SPOKO TYLKO CZASAMI BY MóGL DAC WIęCEJ NA LUZ TAKIEGO
                PRACODAWCY TO ZE śWIECA SZUKAC!!1
                • Gość: ANASTAYJA Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.crowley.pl 10.09.06, 20:38
                  SMIECHU WARTE
                  • Gość: Lodziarz Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:29
                    Temat zamknięty.
                    • Gość: PIEKARZ Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:34
                      ???
    • ruckzuck Re: Pieczywo z "ROM-POL" 18.09.06, 00:10
      I tak Schmidt najlepsze pieczywo :)
      • Gość: Kaska Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:21
        Szef tej firmy jest spoko tylko więcej luzu i zadwolenia z pracowników którzy
        robia czarną robote ciężko i solidnie a on nie potrafi tego do konca docenic!
        • Gość: MlodychPatriotow 8 Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.mpss.osi.pl 24.09.06, 22:00
          Pare razy podczas wakacji zdarzylo mi sie kupic chleb z zakalcem w sklepie na
          Mlodych Patriotow. A jelsi juz bez zakalca to tego chleba na drugi dzien sie
          nie nadaje do jedzenia, kruszy sie i szybko wysusza.
          Bulki tez sa lekko "drewniane".
          • Gość: KEY Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.ctlhp.pl 03.10.06, 10:35
            a tak poważnie od 3 lat kupuję co 2 dni chleb z Rom-Polu
            i zawsze mi smakuje; mało tego specjalnie kupuję na Pl.Piastów
            bo jest krojony na miejscu, jest świeży i tańszy niż w sklepie
            na całe te 3 lata raz zdarzyło się że był przesolony i nie wyrośnięty,
            ale wtedy jak powiedziała pani sprzedawczyni "nie było prądu w piekarni";)
            • Gość: Kolega Romana Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:26
              Roman wypowiedz sę sam!
              • Gość: Była pracownica Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:57
                A ja tam troszke pracowałam.Romek nie jest taki zły,tylko czasami zle postepuje
                z personelem-jak bylo pisane wczesniej.Ucinanie z wypłat po 100,po 200zl nie
                jest feir:/A najbardziej boli jak jest sie zawsze na kazde zawołanie,a potem
                jak sie potrzebuje to dostaje sie po dup...:(Ogolnie prace wspominam ok:)
                Szczegolnie kochane laseczki z pracy i zakreconych kierowcow:)Jaja lecialy jak
                trza:)A najlepszy sklep z rom-polu to OLENKA!!Pozdrowienia dla moich girls:)
                Izus,Danus,Jankos i Lucus:)No i dla muła Joli co sie jej wszystko pier...:)Buzka
                • Gość: Robotnik Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:50
                  Roman spoko,ale żonka jeszcze bardziej,gdyby nie ucinał kasy z byle powodu i
                  pozwalał wykorzystać urlop byłoby już OK.Romek my też jesteśmy ludzmi daj odpocząć!
                  • Gość: Robotnik Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:15
                    Roman G. nasz ukochany szefunio na prezydenta!Kto za?
                    • Gość: gosc Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.kat.3s.pl 28.10.06, 12:22
                      Gość portalu: Robotnik napisał(a):

> Roman G. nasz ukochany szefunio na prezydenta!Kto za?

NIKT!!!!
                      • Gość: Robotnik Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:36
                        Jestem ZA, Romuś trzymam kciuki,startuj,załoga ROM-POLU Cię poprze!
                        • Gość: Robotnik Roman na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:39
                          J/W
                          • Gość: Robotnik Re: Roman na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:06
                            Roman startuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka