Gość: Smakosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 00:09 Czy komuś smakuje pieczywo ze sklepu na okopowej,po pierwszej konsumpcji pojawiły się odruchy wymioyne,ostrzegam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 11:57 bywam tam wiem ze kierownik to niezły cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:53 Na szczęście mam to za sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Kierowca Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.antsatgor.pl 13.08.06, 14:55 a ja tam pracuje,pieczywa nie polecam , kierownik to nie tylko cham , ale tez baran po zawodowce pseudonim "lodziarz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLKA Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:09 Skąd te przezwsko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.antsatgor.pl 13.08.06, 18:15 a co znasz pana G ? jesli tak to powionnas wiedziec skad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:36 Wiem tylko o kogo chodzi znam go z widzenia ale wrażenia dobrego nie wywiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLARA Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:19 A co uwzieliscie się tak na Romana przecież to spoko gosciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:12 No wlasnie popieram SPOKOOOO Gosciu! bywam na czasami na Oleńce i widze jaki ma fajny humor ipodejscie do personelu popieram teraz malo gdzie idzie spotkac takiego szefa. A chlebek i cala reszta mniam mniam POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 00:02 ja rownierz uwazam ze pieczywo jest o.k kupuje i pracuje tam a romano to niezly przystojnacha ale zonke ma super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:15 Na zubrzyka też można kupić pieczywo z tej firmy sklep ABIK,nie najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamy_cie Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.antsatgor.pl 03.09.06, 18:48 Romus jak chcesz zachwalac sam siebie,to najpierw sobie kup podrecznik "podstawy informatyki".dziwnym trafem kazda osoba co cie chwali,wali z Twojego numeru IP (tp.sa,a chyba masz neostradke w biurze) hehhe! tani chwyt...aha,zonke serio masz super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piekarz Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 23:15 tY GLABIE TO NIE PISZE RONALDO TYLKO JEGO PRACOWNICY KTóRZY NIE UMIą POWIEDZIEC CO ICH BOLI A ROMUS JEST SPOKO TYLKO CZASAMI BY MóGL DAC WIęCEJ NA LUZ TAKIEGO PRACODAWCY TO ZE śWIECA SZUKAC!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANASTAYJA Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.crowley.pl 10.09.06, 20:38 SMIECHU WARTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziarz Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:29 Temat zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIEKARZ Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:34 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ruckzuck Re: Pieczywo z "ROM-POL" 18.09.06, 00:10 I tak Schmidt najlepsze pieczywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:21 Szef tej firmy jest spoko tylko więcej luzu i zadwolenia z pracowników którzy robia czarną robote ciężko i solidnie a on nie potrafi tego do konca docenic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodychPatriotow 8 Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.mpss.osi.pl 24.09.06, 22:00 Pare razy podczas wakacji zdarzylo mi sie kupic chleb z zakalcem w sklepie na Mlodych Patriotow. A jelsi juz bez zakalca to tego chleba na drugi dzien sie nie nadaje do jedzenia, kruszy sie i szybko wysusza. Bulki tez sa lekko "drewniane". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEY Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.ctlhp.pl 03.10.06, 10:35 a tak poważnie od 3 lat kupuję co 2 dni chleb z Rom-Polu i zawsze mi smakuje; mało tego specjalnie kupuję na Pl.Piastów bo jest krojony na miejscu, jest świeży i tańszy niż w sklepie na całe te 3 lata raz zdarzyło się że był przesolony i nie wyrośnięty, ale wtedy jak powiedziała pani sprzedawczyni "nie było prądu w piekarni";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Romana Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:26 Roman wypowiedz sę sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:57 A ja tam troszke pracowałam.Romek nie jest taki zły,tylko czasami zle postepuje z personelem-jak bylo pisane wczesniej.Ucinanie z wypłat po 100,po 200zl nie jest feir:/A najbardziej boli jak jest sie zawsze na kazde zawołanie,a potem jak sie potrzebuje to dostaje sie po dup...:(Ogolnie prace wspominam ok:) Szczegolnie kochane laseczki z pracy i zakreconych kierowcow:)Jaja lecialy jak trza:)A najlepszy sklep z rom-polu to OLENKA!!Pozdrowienia dla moich girls:) Izus,Danus,Jankos i Lucus:)No i dla muła Joli co sie jej wszystko pier...:)Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:50 Roman spoko,ale żonka jeszcze bardziej,gdyby nie ucinał kasy z byle powodu i pozwalał wykorzystać urlop byłoby już OK.Romek my też jesteśmy ludzmi daj odpocząć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:15 Roman G. nasz ukochany szefunio na prezydenta!Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.kat.3s.pl 28.10.06, 12:22 Gość portalu: Robotnik napisał(a): > Roman G. nasz ukochany szefunio na prezydenta!Kto za? NIKT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: Pieczywo z "ROM-POL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:36 Jestem ZA, Romuś trzymam kciuki,startuj,załoga ROM-POLU Cię poprze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Roman na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:39 J/W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: Roman na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:06 Roman startuje? Odpowiedz Link Zgłoś